Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn sen gibeğssiiiiinnnnnnnnnn

biliyomdaa kaç kişinin böle oldu yaaa ya benimde kanda çıkmassa ne olcakkk hiç bi belirtim yok halbükkküüüüüüü ümitlenmek istemiyorum bendee bi hafta bekliycem kırmızı kart görmem inşalah ancak o zaman inanırım ve kanda eşime söylemedimm.. kandada cıkksııınnn garantileyim öyle söylicem simdi söylerim kanda çıkmass üzülür kocammm

saçmalama önce kanda belli olur,sonra idrara geçer o hormon...

kanda banko çıkar bebeeemmmm

patlatem mi kız havai fişeğiniii

haftaya patlatırsın bi ögrenem kizzz bi hafta var ya adetime yanlış çıkma olasılıgı yüksek mişşş ondan ümitlenmek istemiyommm

sabrına hayran kaldım...ben dayanamam en azından gelişmeleri sölerdim gııı

Daha ne belirtisi olcak güzelim adetime 10 gün var diyosun hamilelik belirtisi olur mu hiç

meggg ayran içtik ayrı mı düştük yavv..

hani selammmmmm

selaaaaaaaaammmmmmmmmmmm birsummmm

az önce geldik çeşme'ye..
açar açmaz fotosunu gördüm aysunun testin heyecan yaptım ay

Daha ne belirtisi olcak güzelim adetime 10 gün var diyosun hamilelik belirtisi olur mu hiç

kuzen dimi önce kanda,sora idrarda çıkar..
yani kanda kesin bellidir gebelik..

selaaaaaaaaammmmmmmmmmmm birsummmm

az önce geldik çeşme'ye..
açar açmaz fotosunu gördüm aysunun testin heyecan yaptım ay

kuzen dimi önce kanda,sora idrarda çıkar..
yani kanda kesin bellidir gebelik..

Evet öyle kanda kesin sonuç ama benim son hamileliğimi hatırlıyomusun kan testi yaptırdım negatif çıktı..Bekledim bekledim gelmedi bi de eczaneden test alıp bakayım dedim 1 hafta sonra pozitif çıktıAma ben adet tarihimi tam hatırlayamıyodum ondan oldu galiba

ne ka güzel deniz kum güneş çıkar keyfini...
ahh ahh tatil hayal bize ancak seneyeee

sence deniz,kum,havuzla mıyım şu an

valla sizinle olmayı tercih ederim ben be

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…