aysun sen hangi günler halvet ettindi yaz bakiim çatlakım
Canımsın
Allah en kısa zamanda bekletmeden versin bebiş kızlar hepinize
Ben çıkıyorum eşim geldi iyi akşamlar
biz adet bitti hiç bırakmadık yumurtlamanın sonuna kadar son sürat devam ettikkk bebekimmm tuttu mu benim minikim acabaa
biz adet bitti hiç bırakmadık yumurtlamanın sonuna kadar son sürat devam ettikkk bebekimmm tuttu mu benim minikim acabaa
gene gelin arkadaşlarımmm,görüşürüüüzz
gene gelin arkadaşlarımmm,görüşürüüüzz
ya bizde öle bitek 8.gün yapmadık adetimde 6 gün süriii
laaa bugün 23.gün düşün bugünde var yani..kocam enerji içeceğinlen duruverio ayakta gariiii
(inşallah tutunmuştur cnm içini ferah tut)
bende çıkcam birazdan megimm sevgili kaynanam gel bazara çıkalım dediydiydi:86::86:
o test sonucu bende olcak,ben çıldırmıştım mutluluktan biliyo musunn
yani kaçıncı güne kadar halvetlendiniz kıs?
ah ah benim de 16. gün bugün ve sadece 1 gün yapmadık halvet..
benimkinin de gözlerinin altı çöktü
ben bebe istiyuuummmmmmmmm
slammmmm bende burdayımama beni kimse tanımıyokiiiiii
bak şindi megimmm ben ayın 9 unda adet oldumm taam mııı şindiii soraaa 13 de bittiii biz 13 de başladık 27 sinde bitirdikkk şindi de arada devam ediyorukk
2 hafta kadar sıkdık kendimiziii bu ayda böyle denedikk aralıksızzz o da tuttuu inşallahhh
onun da beli ağrııııı bana taşıtıyooo tutunur benim bebikimm inşallahhh bırakmasınn varsaaa yoksada içerdeki speremlerden bi danesi yımırtaya getsinn yoksa kendim sokacam artık heeedimese şaşarım zati...
ağır taşıma gızz.kaynana o taşıtır valla herşeycikleri aman haaa:94::94:
bak şindi megimmm ben ayın 9 unda adet oldumm taam mııı şindiii soraaa 13 de bittiii biz 13 de başladık 27 sinde bitirdikkk şindi de arada devam ediyorukk
2 hafta kadar sıkdık kendimiziii bu ayda böyle denedikk aralıksızzz o da tuttuu inşallahhh
onun da beli ağrııııı bana taşıtıyooo tutunur benim bebikimm inşallahhh bırakmasınn varsaaa yoksada içerdeki speremlerden bi danesi yımırtaya getsinn yoksa kendim sokacam artık heee
onun da beli ağrııııı bana taşıtıyooo tutunur benim bebikimm inşallahhh bırakmasınn varsaaa yoksada içerdeki speremlerden bi danesi yımırtaya getsinn yoksa kendim sokacam artık heee
ahh canım..sen tedbirini alda takdir Rabbimin.dikkat et benden dimesii...
öle bişiy ki cnm milyonlarca sperminicikten sadece 200 tanesi ancak yımırtaa ulaşıyor..onlardan hagisi daha kaliteliyse yımırtanı döllüyormuş..anlatması bile uzun yavv ama 4 sn bişi..benide bulur mu acep??
kızım içerdeki sperm,yımırtanı döllemiş olmasa o 2. çizgi hayatta çıkmazdı..
gibeğsin ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?