Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gene gelin arkadaşlarımmm,görüşürüüüzz

biz adet bitti hiç bırakmadık yumurtlamanın sonuna kadar son sürat devam ettikkk bebekimmm tuttu mu benim minikim acabaa

ya bizde öle bitek 8.gün yapmadık adetimde 6 gün süriii

laaa bugün 23.gün düşün bugünde var yani..kocam enerji içeceğinlen duruverio ayakta gariiii

(inşallah tutunmuştur cnm içini ferah tut)

biz adet bitti hiç bırakmadık yumurtlamanın sonuna kadar son sürat devam ettikkk bebekimmm tuttu mu benim minikim acabaa

o test sonucu bende olcak,ben çıldırmıştım mutluluktan biliyo musunn

yani kaçıncı güne kadar halvetlendiniz kıs?

ya bizde öle bitek 8.gün yapmadık adetimde 6 gün süriii

laaa bugün 23.gün düşün bugünde var yani..kocam enerji içeceğinlen duruverio ayakta gariiii

(inşallah tutunmuştur cnm içini ferah tut)

ah ah benim de 16. gün bugün ve sadece 1 gün yapmadık halvet..
benimkinin de gözlerinin altı çöktü

ben bebe istiyuuummmmmmmmm

Son düzenleme:
o test sonucu bende olcak,ben çıldırmıştım mutluluktan biliyo musunn

yani kaçıncı güne kadar halvetlendiniz kıs?

bak şindi megimmm ben ayın 9 unda adet oldumm taam mııı şindiii soraaa 13 de bittiii biz 13 de başladık 27 sinde bitirdikkk şindi de arada devam ediyorukk
2 hafta kadar sıkdık kendimiziii bu ayda böyle denedikk aralıksızzz o da tuttuu inşallahhh

meaşallahhhh..
ama rekor bendeeeee

dimese şaşarım zati...

ağır taşıma gızz.kaynana o taşıtır valla herşeycikleri aman haaa:94::94:
onun da beli ağrııııı bana taşıtıyooo tutunur benim bebikimm inşallahhh bırakmasınn varsaaa yoksada içerdeki speremlerden bi danesi yımırtaya getsinn yoksa kendim sokacam artık heee

süpper süpper süpperrrrrr

onun da beli ağrııııı bana taşıtıyooo tutunur benim bebikimm inşallahhh bırakmasınn varsaaa yoksada içerdeki speremlerden bi danesi yımırtaya getsinn yoksa kendim sokacam artık heee

kızım içerdeki sperm,yımırtanı döllemiş olmasa o 2. çizgi hayatta çıkmazdı..

gibeğsin ayyyyy

Son düzenleme:

ahh canım..sen tedbirini alda takdir Rabbimin.dikkat et benden dimesii...

öle bişiy ki cnm milyonlarca sperminicikten sadece 200 tanesi ancak yımırtaa ulaşıyor..onlardan hagisi daha kaliteliyse yımırtanı döllüyormuş..anlatması bile uzun yavv ama 4 sn bişi..benide bulur mu acep??

herşey fevkaladenin fevkindeyken bilem,%20 imiş o ayki gebelik olasılığı biliyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…