Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysuuuunnn ben patlatcam fişşeğini banne yaaaa

temem mi?:26:

herşey fevkaladenin fevkindeyken bilem,%20 imiş o ayki gebelik olasılığı biliyo musunuz

bilmem mi cnm yaa..tam bir mucize işte..Rabbimin işi...Tez vakitte bizede verir inşallah

ama bende bu ay yok adım gibi eminim

hoşgeldin canımmmm

tanıt o zaman kendini hadi

bslm meg senin yorumlarını okuyorum ve çok pozitf biri olduğunu düşünüyorum:124: ben 10 yıllık eliyim 5 yasında bir kızım var ve kızım doğduktan sonra hiç korunmama rağmen bende tık yoookk ve sizin yazılarınızı ziyaretçi olarak takip etmeye başladım ve işte burdayımmsen kaç yıllık evlisin ve nezamandır istiyosun bebeiş

bilmem mi cnm yaa..tam bir mucize işte..Rabbimin işi...Tez vakitte bizede verir inşallah

ama bende bu ay yok adım gibi eminim

nerden belli be,sivilce diyosan bende de çıkıyolar habire bu son hafta..

bakalım,hayırlısı allahtan birsum kuşum

nerden belli be,sivilce diyosan bende de çıkıyolar habire bu son hafta..

bakalım,hayırlısı allahtan birsum kuşum

inşallah cnm bnm yaa..ama bnm hep reglme yakın çıkardı ve yine öle oldu..bu ayda olmazsa resmen yıkılırım ben yaa..yoruldum artık inanki yaaa

miyaba miyabaa eminecimm
teşekkür ederim güzel sözler için

ne güzel bak bi kızın varmış,Allah bağışlasın inşallahhh..
2. de inşallah topiğin uğuruyla beraber çabucak gelsin..

benim evliliğim ocakta 3 yıl olucak..
arada 15 ay asker yolu bekledim ben bu arada..

işte geçen ay denedik bebek için korunmadan ilk..ama 15. günden başlamıştık,tutturamadık olmadı..
umudumuzu bu aya devrettik
bu 2. ay.. inşallah olur bebikimiz diye düşünüyorum ve çoookk istiyorummm

Son düzenleme:
bu arada o pis ali taran ı gördünüz mü hasta karısında boşanıp o gıcıkla evlendi...nasıl insan bunlar yaa..vefa ya gel vefayaa

Son düzenleme:
ben mutfaa bi gidem artıkkkk...terapi lazım bana...
açığım ama başında diilim arada gelirim artık.....

bu arada o pis ali taran ı gördünüz mü hasta karısında boşanıp o gıcıkla evlendi...nasıl insan bunlar yaa..vefa ya gel vefayaa

dün gecenin bi vakti derdim varda bi topik gözüme çarptı..girdim okudum.. allaaammm okumaz olaydımmm,sinirden kudurdum resmen..
yazdım 2 adet mesaj.. biraz sert oldu ama..
bi baktım topik topyekün uçurulmuş..

bu aliGİLe benziyodu hikaye..
Allah akıl fikir versin,ne diyelim..

erkekler kadınlara göre daha vurdumduymaz tabi istisnalar hariç ama ne olursa olsun o şekilde bırakılmaz yapılmaz hele hele 21 yıllık bir evlilik...
ayıptır günahtır..bu kadar mı nefsimizin esiri olduk...ki onunda babası genç bir kız için annesini terketti ve bu yüzden babasına tavır almış bi insan o kadın...karakteri bozuk demekki...büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler...

inşallah olur canım bebişin adet düzensizliğin felan varmı benim adet düzensizliğim var bu ay soğan kürünü uyguladım ama henüz birşey yok dün adet günümdü kasıklarım 15 gündür ağrıyooooo dr gittim iki gün önce hormon tahlilleri felan yapıldı hersey butun hormonlar normal çıktı prolaktin bile normal ama benim göğsümden süt geliyo ne iştir anlamadım.43:

inşallah isteyen herkesin bebiki olsun eminecimm

benim adetlerim düzenli evet..
ama bebek düşündüğümden olabilir(tabii ki stres),geçen ay 3 gün geç geldi.. bu düzensizlik sayılmaz sanırım..

peki kanda bakılırken 2 gün önce,HCG de bakılmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…