Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gelcem bebikim....biraz makaraya ihtiyacım var megim..bakalım bugün kocişin maçı var erken halvet ederik..ben biraz uyurum akşamada kalırım sizinle..

aaa makaranın en alasını yapıyoruz beraber geceleri biliyosun

temem bekliyum

Son düzenleme:

hamillelik yokmu diye sorduğumda ben onu istememmiştim dedi doktor sonrada hayır yok dedi kasık ağrılaım için gittiğimde ultrasonla bakıp yumurtalıklarda sıvı birikmesi olmuş dedi bilmiyorum yani ben 45 yada 50. günlerde adet görüyorum seninki gecikme sayılmaz yani ama yinede dikkat et benimde önce 5 gün felan geçiyodu giittikçe uzadı bu

slm. bende yeni gördüm konuyu ve ortak bi yanımız olduğunu keşfettim size katılmak istedim ilk kez yazıyorum umarım dediğiniz gibi ugurlu gelir burası..

alla alla bence bir laboratuvarda bir kez daha kanda baktırtsan canım ya???

selamm dostlarrrr nabersinizzzz

seeelllaaaammmmm
iyiyiz melisim kabak dolmam,sen nasılsın?

slm. bende yeni gördüm konuyu ve ortak bi yanımız olduğunu keşfettim size katılmak istedim ilk kez yazıyorum umarım dediğiniz gibi ugurlu gelir burası..

selam arkadaşım hoşgeldin inşallah uğurlu gelir topiğimiz evet..

senin durumların nedir?
listeye yazalım mı seni de?

kızlarrr ben kaçar kısmetse pazartesi görüşürüz

tamam canım,görüşürüz öpüyorum çok

yazın ama ben pek ümitli degilim yaaa bu ay ki yumurtlama günleri geçti önümüzdeki aylara artık ilişkiye girerken falan acı çektiğim için isteksizlikte var öyle işte nasip kısmet tabi öyleyken hamile kalabildim ama düştü bakalım hayırlısı..

beklediğin adet tarihin kaç ki canım?

hayırlısyla gelsin bebekin inşallahhh...

Son düzenleme:
Amiiiin.. Canım sagolun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.. Kucaklarımızı doldursun 14 temmuz adetim yanlış hatırlamıyosam sizinde ikinci deneme bu ay dimi?

Amiiiin.. Canım sagolun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.. Kucaklarımızı doldursun 14 temmuz adetim yanlış hatırlamıyosam sizinde ikinci deneme bu ay dimi?

evet bizim 2. denememiz bu ay..
hayırlısı bakalım..

inşallah kucaklarımızda bebelerimiz olur 2012de..

akşam akşam temizlik aşkım tuttu...cam silmeye karar verdim birdenbire...yanımda inşaat var şükür son katı attılar camlarımı pslk içinde bıraktılar uyuslar yaaaa

Ayy kızlaarrr bir gittim ne çok şey kaynatmışsınız maşallah. Aysunn demek regli bitince hep denediniz haa.. Ben geç yumurtluyorum 35 günde bir olduğum için regliyi, yumurtlamam da 21. günü oluyor ama bende bir daha ki ay 14. günden başlıcam gün aşırı yapcam. Ama bu arada yumurtladığımı garantiye almak için elimdeki ovulasyonlardan da yapcam. Artık hayırlısı bu ay zaten gitti benim çalışma yapamadık. Ancak barıştık ve iş işten geçtii. Daha relimi muhtemelen 13 temmuzda olucam. Ondan sonra 21. günüm 3 ağustosa geliyor veee taa 17 ağustos regli tarihim ancak o zaman öğrenirim tutarsa.. Ohooo daha çoookk vaarr... Kafamı dağıtmam lazım benim. Zaten 11-16 arası İstanbul'a anneme gitcem az kafam dağılır..

cnm tedavi gördün mü hiç?bende snn gibi 35 33 hatta 40 günde oluyordum ama bu ilaçlarla artık oturdu çok şükür 30 günde fix oluyorum..

öyle valla tam yumurtlamaya yakın tartıştık kocamı bogasım geliyo sırf bu yüzden bizimde gitti yaaa denesek olmasa derim ki rabbim nasip etmedi ama yapmayınca denesek olur muydu ki soruları beynime hucum ediyo hoş olacak olsa allah oldururdu yaa aman neyse geç olsun güç olmasın..

alla alla bence bir laboratuvarda bir kez daha kanda baktırtsan canım ya???

seeelllaaaammmmm
iyiyiz melisim kabak dolmam,sen nasılsın?
bogazım şiş yaz neslesi oldum:)))megim

akşam akşam temizlik aşkım tuttu...cam silmeye karar verdim birdenbire...yanımda inşaat var şükür son katı attılar camlarımı pslk içinde bıraktılar uyuslar yaaaa
kolay gelsin canımmm zorr inşat varken temizlikte tekrarr batmasa barii

cnm tedavi gördün mü hiç?bende snn gibi 35 33 hatta 40 günde oluyordum ama bu ilaçlarla artık oturdu çok şükür 30 günde fix oluyorum..

yok görmedim doktor 35 günün normal olduğunu söyledi daha fazlası anormal oluyormuş ama arada bazı aylar ara kanama yaşıyorum o zaman yumurtlama olmuyor işte. Gerçi bu sene iki ay ara kanamam oldu ama sonra yumurtlamam da oldu çok garip. Bir ara da lsh yüksekti bu ara kanama dönemiydi geçen sene klomen kullandım iki ay ama sonra ara kanamam bitti hormon yaptırdım nprmale dönmüştü. Yani her ay düzenli olduğu sürece ve 35 günü geçmediği sürece sorun olmuyormuş dr hiçbir şey vermedi en az 6 ay deneyin öyle birşeyler yaparız dedi ama ben erteledim zaten okul bitsin diye, bu ayda böyle kocişle aramız kötü olunca günler gitti.

Aynen öyle canım yaa, denesekte tutmasa tamam daha zamnı değil dicem avutcam kendimi ama tam bugünlerde böyle sorunlar çıkıpta olmayınca insan acıyo boşuna giden zamana. Biz barıştık ama olan yumurtlama günlerine oldu yanii... Geçti bir kere yapacak birşey yok. Demek ki daha dolduracak zamanımız var ne diyim... Biz bayanlar takıyoruz ama erkeklerin umrunda değil bir daha ki ay olur ne olacakmışş kolaydı sankii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…