Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bogazım şiş yaz neslesi oldum:)))megim

kolay gelsin canımmm zorr inşat varken temizlikte tekrarr batmasa barii

valla cnm son katı attılar pislerrrr...beton makinası attırmış sağolsun bir pistiki sorma..inşallah batlaz tırnaklarım mahvoldu kazımaktann

bu arada geçmiş olsun tatlım..şu dondurmayı ve soğuk suyu bırakabilsem bnmde boğazımın şişi inecekte işte olmuyor bu sıcaklarda

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım..Rabbim en yakın zamanda sanada nasib etsin inşallah...okul derken cnm??yeni mi evlisin sen peki..

kolay gelsin cnm ya otur dinlen azıcık yarın devam edersin
evet cnm iyi oldu ucuz ucuz şeyler buldum

bitti hayatım çok şükür ama yatak odası kaldı bi tek..onuda başka zaman silerim artık.ortalığıda süpürdüm..

giyim mi aldın..? sosyete pazarına mı gittin yoksa??

son katıda atılarsaa bitmiş sayılırr onlar batırırr bizler temizleriz iştee hiç umrundada olmazlar sorsan da onlarda biz neyapalım derlerr saol cnm yaa aaynene valahi dondurmadan terli su içmekten işştiler bi çay demeldim onu içiyorum şimdii bide ilaç aldım sanada geçmiş olsun birsum sende çoçuk yok dimi

bitti hayatım çok şükür ama yatak odası kaldı bi tek..onuda başka zaman silerim artık.ortalığıda süpürdüm..

giyim mi aldın..? sosyete pazarına mı gittin yoksa??

dinlen cnm dinlen

evet cnm hem giyim hemde yemeklik ikiside var bizim buradaki pazarda

kızlar dün gece forumumuzda yavrularını kaybeden annelerin yazılarını okumuştum çok üzüldüm ağladım. sonra yattım dua ettim allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye. ve rüyamda bir odadayım odanın bir duvarı beyaz diğeri sarı içinde 100lerce bebek var ayy diyorum ne güzeller hastane mi ki burası yanımda da bi kadın var o da gülüyor.benim isim merakım fazladır bakayım diyorum hem ebekleri göreyim hem isimleri okuyayım bakıyorum isim değil nick hepsi allah alah diyorum ne bu böyle kadın diyor ki bana bunlar kk daki forumdakilerin bebekleri daha doğmadılar öyle seviniyorum çok üzülüyorlar falan kadına hararetli hararetli anlatıyorum bak doğsunlar olsunlar falan öyle uyandım hayır olsun sizinle paylaşmak istedim..
sessiz bir izleyiciniz olarak allah inşallah boy boy sağlıklı hayılı bebekler verir hepinize..

yok bitanem ya..istiyoruz işte 19 aydır dene dur..tedavi görüyorum..en son rahim filmi çekildim 2 tüpte açık.Rabbime kalmış artık..sende var mı cnm??

cnm allah razı olsun allah hepinizin dualrını kabul etsin sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah inşallah rüyan çıkar cnm

kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım..dün doktora gttim.bebişim büyümüş.ama kalp atışları için biraz daha bekleyelm dedi doktor.haftaya yine gidicemmm bakın bebişimin ilk pozlarını koym size.6 haftalık .ama çok küçük diilmi yaaaa :/ hamiş kızlar sizde paylaşsanıza ultrason görüntüleriniziiiiii...

sağol cnm iyi dileklerin için.inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymaz..hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi eder bizi..rüyanda hayırlara vesile olur inşallahhhh

kızlarrr bu arada ben 2 gün yokummmmm çok fazla konuşmayın aaa ben yokken

megim kuşşum

hepinizi öpüyorummmmm
uğramaya çalışırım

sizi seviyorum canlarımmmmm

[
yok bitanem ya..istiyoruz işte 19 aydır dene dur..tedavi görüyorum..en son rahim filmi çekildim 2 tüpte açık.Rabbime kalmış artık..sende var mı cnm??

bendede yokkk cnm bende evlelei 4yılı geçti 1 yıldır düşünüyoruz amaa kısmet hayılısı bakalım beklemeketeyiz işte nasip siz olmuyoki birsum..inş saglıkla gelirler

cnm allah razı olsun allah hepinizin dualrını kabul etsin sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah inşallah rüyan çıkar cnm

hiç birinizle tanışmışlığım yok canım ama her duamda aklımdasınız hepinize birden dua ediyorum kk ailesi olarak.inşallah o bi oda dolusu bebiş koynunuzda olur..

annaaammmm mercimek laa bu...minnacık bişii canım yaaa hayırlısıyla kucağına al inşallahhhhh.....bizede bol dua...

amin allah kabul etsin dularımızı

[

bendede yokkk cnm bende evlelei 4yılı geçti 1 yıldır düşünüyoruz amaa kısmet hayılısı bakalım beklemeketeyiz işte nasip siz olmuyoki birsum..inş saglıkla gelirler

öyle hayatım..inşallah nasib ederde yüce Rabbim bizimde koynumuz boş kalmazz...doktora gitmeyi düşünüyor musun peki cnmm..

maşşalah cnm saglıkla kucagına al inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…