bogazım şiş yaz neslesi oldum:)))megim
kolay gelsin canımmm zorr inşat varken temizlikte tekrarr batmasa barii
yok görmedim doktor 35 günün normal olduğunu söyledi daha fazlası anormal oluyormuş ama arada bazı aylar ara kanama yaşıyorum o zaman yumurtlama olmuyor işte. Gerçi bu sene iki ay ara kanamam oldu ama sonra yumurtlamam da oldu çok garip. Bir ara da lsh yüksekti bu ara kanama dönemiydi geçen sene klomen kullandım iki ay ama sonra ara kanamam bitti hormon yaptırdım nprmale dönmüştü. Yani her ay düzenli olduğu sürece ve 35 günü geçmediği sürece sorun olmuyormuş dr hiçbir şey vermedi en az 6 ay deneyin öyle birşeyler yaparız dedi ama ben erteledim zaten okul bitsin diye, bu ayda böyle kocişle aramız kötü olunca günler gitti.
iyiyim hayatım valla ne olsun temizlik yapıyorum bu saatte...
iyi yapmışsın sefan olsun..moral olmuştur...
kolay gelsin cnm ya otur dinlen azıcık yarın devam edersin
evet cnm iyi oldu ucuz ucuz şeyler buldum
valla cnm son katı attılar pislerrrr...beton makinası attırmış sağolsun bir pistiki sorma..inşallah batlaz tırnaklarım mahvoldu kazımaktann
bu arada geçmiş olsun tatlım..şu dondurmayı ve soğuk suyu bırakabilsem bnmde boğazımın şişi inecekte işte olmuyor bu sıcaklarda
bitti hayatım çok şükür ama yatak odası kaldı bi tek..onuda başka zaman silerim artık.ortalığıda süpürdüm..
giyim mi aldın..? sosyete pazarına mı gittin yoksa??
son katıda atılarsaa bitmiş sayılırr onlar batırırr bizler temizleriz iştee hiç umrundada olmazlar sorsan da onlarda biz neyapalım derlerr saol cnm yaa aaynene valahi dondurmadan terli su içmekten işştiler bi çay demeldim onu içiyorum şimdii bide ilaç aldım sanada geçmiş olsun birsum sende çoçuk yok dimi
kızlar dün gece forumumuzda yavrularını kaybeden annelerin yazılarını okumuştum çok üzüldüm ağladım. sonra yattım dua ettim allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye. ve rüyamda bir odadayım odanın bir duvarı beyaz diğeri sarı içinde 100lerce bebek var ayy diyorum ne güzeller hastane mi ki burası yanımda da bi kadın var o da gülüyor.benim isim merakım fazladır bakayım diyorum hem ebekleri göreyim hem isimleri okuyayım bakıyorum isim değil nick hepsi allah alah diyorum ne bu böyle kadın diyor ki bana bunlar kk daki forumdakilerin bebekleri daha doğmadılar öyle seviniyorum çok üzülüyorlar falan kadına hararetli hararetli anlatıyorum bak doğsunlar olsunlar falan öyle uyandım hayır olsun sizinle paylaşmak istedim..
sessiz bir izleyiciniz olarak allah inşallah boy boy sağlıklı hayılı bebekler verir hepinize..
kızlar dün gece forumumuzda yavrularını kaybeden annelerin yazılarını okumuştum çok üzüldüm ağladım. sonra yattım dua ettim allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye. ve rüyamda bir odadayım odanın bir duvarı beyaz diğeri sarı içinde 100lerce bebek var ayy diyorum ne güzeller hastane mi ki burası yanımda da bi kadın var o da gülüyor.benim isim merakım fazladır bakayım diyorum hem ebekleri göreyim hem isimleri okuyayım bakıyorum isim değil nick hepsi allah alah diyorum ne bu böyle kadın diyor ki bana bunlar kk daki forumdakilerin bebekleri daha doğmadılar öyle seviniyorum çok üzülüyorlar falan kadına hararetli hararetli anlatıyorum bak doğsunlar olsunlar falan öyle uyandım hayır olsun sizinle paylaşmak istedim..
sessiz bir izleyiciniz olarak allah inşallah boy boy sağlıklı hayılı bebekler verir hepinize..
yok bitanem ya..istiyoruz işte 19 aydır dene dur..tedavi görüyorum..en son rahim filmi çekildim 2 tüpte açık.Rabbime kalmış artık..sende var mı cnm??
cnm allah razı olsun allah hepinizin dualrını kabul etsin sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah inşallah rüyan çıkar cnm
kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım..dün doktora gttim.bebişim büyümüş.ama kalp atışları için biraz daha bekleyelm dedi doktor.haftaya yine gidicemmmbakın bebişimin ilk pozlarını koym size.6 haftalık .ama çok küçük diilmi yaaaa :/ hamiş kızlar sizde paylaşsanıza ultrason görüntüleriniziiiiii...
Eki Görüntüle 218093 Eki Görüntüle 218094
iyakşamlar sebbnemkızlarrr bu arada ben 2 gün yokummmmm çok fazla konuşmayın aaa ben yokken
megim kuşşum
hepinizi öpüyorummmmm
uğramaya çalışırım
sizi seviyorum canlarımmmmm
[
bendede yokkk cnm bende evlelei 4yılı geçti 1 yıldır düşünüyoruz amaa kısmet hayılısı bakalım beklemeketeyiz işte nasip siz olmuyoki birsum..inş saglıkla gelirler
maşşalah cnm saglıkla kucagına al inşkızlarrrrrrr nasılsınız bakalım..dün doktora gttim.bebişim büyümüş.ama kalp atışları için biraz daha bekleyelm dedi doktor.haftaya yine gidicemmmbakın bebişimin ilk pozlarını koym size.6 haftalık .ama çok küçük diilmi yaaaa :/ hamiş kızlar sizde paylaşsanıza ultrason görüntüleriniziiiiii...
Eki Görüntüle 218093 Eki Görüntüle 218094
kızlarrr bu arada ben 2 gün yokummmmm çok fazla konuşmayın aaa ben yokken
megim kuşşum
hepinizi öpüyorummmmm
uğramaya çalışırım
sizi seviyorum canlarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?