bu gidişle ilk gamzenin bebeği doğcak zaten. o doğunca topiğin ortasına koyup her beraber bi köşesinden ısırıcaz. artık seninkinide öyle yaparz
günaydin kizlar
bendede ayni gofret erkek kocam erkek oglusum erkek :))) yandik bizzzz ama evde turumuzun tek ornegi oldugumuz icin kiymetli olacaz oda ayri
günaydin kizlar
Kocam turundeki ender orneklerden hic ozenmiyo kiyafetlere falan kiz olsaydi ne olcakti zilli kiyafetlere bakacakmiydin diye sordum dun gelirken heralde bakacaktim diyo tokacilari eve tasicaktim oglana ne takicaz kiz oyle mi ya diyo pipisine nazar boncugu asariz bizde :)) dun ufak bi balerin kiyafetine bakiyo kanatlari var 1 yas icin falan islemeli cok guzel ama delirtti beni adam oglana sevincegine kiz olmadi diye uzuluyo uyuzzzz
Ilk ben firtlatacam evet :))) vericem topice ne haliniz varsa gorun dicem kalaninida bana gondertin ammaaaaaa
bende isterim ortada ısırılacak bebe varsa bensiz olmaz
sohbetiniz bol olsun datlı hamişler artık hepiniz rüyama girmeye başladınız hee... sizi görmesemde rüyamda gördüm yani
kızlar çok enteresan ama söylemicektim aslında ben bunu sanki bu ay olmasa bile anne olabileceğimi hissediyorum çok tuhaf bi duygu anlatamam yani
sizlerde hissettinizmi
zaman çabuk geçiyor, senin bebende ortağa düşüp ısırılıcak haberin olsun
zaman çabuk geçiyor, senin bebende ortağa düşüp ısırılıcak haberin olsun
saolasin cnmm hosgeldin
hayirlara ciksin insallah rüyan
cnmm bende hep diyordum bir gün anne olucam ama zamanini bilmiyorum diye
bende hissediyordum.
aynen canım yaa hissediyorum ama RAbbimin belirlediği bir zaman var işte o zamanı bekliyorum sabırlı olmam lazım
özellikle bu ay bu his dahada fazlalaştı
ilk gamze ondan sonra ferda ondan sonra da didem firlatiyor sanirim
kizlarrrrrr hamileyimmmmmmmsabah kan testi yaptirmistim kimseye soylememistim negatif cikar diye simdi aldim sonuclar deger 847,3 yaziyo bide <8 diye bisi var anladim ama ordaki kiz hamilesin dedi.cok degisik duygular icindyim.allahim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah.insallah saglikli bi gebeliktir
valla ben itiraz etmem
babasıyla anlaşma yaptık zaten ilk o ısırıcak
biz henüz bir anlaşma yapmadıkilerleyen günlerde yaparız ama
bu arada azracım aslında aralarda bir sürü kişiler var doğum yapıcak ama topikde aktif bulunmuyorlar. hamileyim diyip gidiyorlar
onların bebekleriniz ısırmayalım bence
gamze gelene kadar konuşun okusunda yetişemesin bize
[video=youtube_share;ifC-45NtC7g]http://youtu.be/ifC-45NtC7g[/video]
kizlar bu sarki sizlere gelsinnnn
ammannnnnnn sallaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?