Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bendede ayni gofret erkek kocam erkek oglusum erkek :))) yandik bizzzz ama evde turumuzun tek ornegi oldugumuz icin kiymetli olacaz oda ayri

bence evde köle gibi olcaz da hadi neyse
günaydin kizlar

günaydın balımmm

bende o yüzden çok üzülüyorum neyse artık kız olarak kardeşim var daha 1,5 yaşında bizi çok sevyor. artık onu evlat edinirz kız diye
Ilk ben firtlatacam evet :))) vericem topice ne haliniz varsa gorun dicem kalaninida bana gondertin ammaaaaaa

kalırsa göndeririz canım. ben sanmıyorum bu kadar hatundan bişey kalcağını ama

saolasin cnmm hosgeldin
hayirlara ciksin insallah rüyan
cnmm bende hep diyordum bir gün anne olucam ama zamanini bilmiyorum diye
bende hissediyordum.

saolasin cnmm hosgeldin
hayirlara ciksin insallah rüyan
cnmm bende hep diyordum bir gün anne olucam ama zamanini bilmiyorum diye
bende hissediyordum.

aynen canım yaa hissediyorum ama RAbbimin belirlediği bir zaman var işte o zamanı bekliyorum sabırlı olmam lazım
özellikle bu ay bu his dahada fazlalaştı

aynen canım yaa hissediyorum ama RAbbimin belirlediği bir zaman var işte o zamanı bekliyorum sabırlı olmam lazım
özellikle bu ay bu his dahada fazlalaştı

insallah hayirli birzamanda gelsin bebegin cnmmm
herseyin basi sabir insanin her istedigi hemen olamiyor malesef

kizlar bana musade islerimi toparliyayim 12gibi cikic doktor donusu yazarim son durumlar

evetttt sonunda guzel haber geldi masalllahh masallah:))) cok dua ettim senin icin, valla senin kadar duygulandim dun ogrendigimde hatta agladim bile, kismetse goruceksin nasil bir duygu oldugunu canim arkadasim. allah isteyen herkeze nasip etsin.
oglusuma arkadas geliyor, ara cok acilmadi tam benimki biraz buyucek, seninkiyle tekrar heyecanlancaz:))) Allah tamamina erdirsin canim benim, hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz:))

valla ben itiraz etmem
babasıyla anlaşma yaptık zaten ilk o ısırıcak

biz henüz bir anlaşma yapmadık ilerleyen günlerde yaparız ama

bu arada azracım aslında aralarda bir sürü kişiler var doğum yapıcak ama topikde aktif bulunmuyorlar. hamileyim diyip gidiyorlar
onların bebekleriniz ısırmayalım bence

[video=youtube_share;ifC-45NtC7g]http://youtu.be/ifC-45NtC7g[/video]

kizlar bu sarki sizlere gelsinnnn
ammannnnnnn sallaaaaaaaaaaaa

evet cnmm bence de

[video=youtube_share;ifC-45NtC7g]http://youtu.be/ifC-45NtC7g[/video]

kizlar bu sarki sizlere gelsinnnn
ammannnnnnn sallaaaaaaaaaaaa

çok güsel cnm tşkler yanlız şarkıyı dinlemek için tıkladım eşim bilgisayarı sinama sistemine ayarlamış ses birden çok çıktı nasıl korktum anlatamam ay Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…