Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

simdi konusun dedin ya aklima birsey gelmiyor

benimde öyle olur. bazen eşim evde misafir var falan demek için konuş diyo. allahım bişey gelmiyo aklıma, salak salak napıyon ii sen napıyon diyorum, eşimde her konuda çakalsında ben bişey isteyince niye bu kadar salak oluyosun diyo

ister istemez insan takiliveriyor birden

ayy çok güldüm
aynı bizdede oluyo benzer şeyler

[video=youtube_share;uXfrSmPlVw8]http://youtu.be/uXfrSmPlVw8[/video]

bu sarkida cok güzel
dinleyin lemmmm

gamze gelene kadar konuşun okusunda yetişemesin bize

Hahahhaha yetistim bilemmmm amma cok camasirim varmis ha gecen gun yikadim ev sahibi balkonunu yikiyodu camasirlari islatti ustune yagmur sanki ordu kaliyo evde bisuru kiyafet tabi yagmura laf edemedim ama ev sahibinin burnundan getirdim :))

Hahahhaha yetistim bilemmmm amma cok camasirim varmis ha gecen gun yikadim ev sahibi balkonunu yikiyodu camasirlari islatti ustune yagmur sanki ordu kaliyo evde bisuru kiyafet tabi yagmura laf edemedim ama ev sahibinin burnundan getirdim :))
ev sahibinin yaptigida tam giciklik yani

hahaha bak benim balkonlarım kapalı ve küçük ben hiç bişey asamıyorum çok üzlüyorum
sanırım herkes bir üst katında oturandan bir şekilde şikayetçi oluyor
bu arada gamzem 2 kişide olsan bazen kurutcak yer kalmıyor yıkamakdan hangi ara kirlendi diyorum demekki herkesde durum aynıymış

ev sahibinin yaptigida tam giciklik yani

Piskin bide benim ev sahibim tasindim camlari actim mobilyalar havansin diye bende mutfagi yerlestiriyom daha 2. gun sikirt diye bi ses kostum salona konsol komple islak soyledim haber ver yeni aldim gunah degilmi diye su dokmedik pervazi bezle sildik diyo bezden mi akti o su o zaman pek setmedim ama bu sefer actim agzimi yumdum gozumu valla

kizlar ben cikiyrum
ise gidiyorum isden sonra insallah görüsürüz
ama esim bugun evde caliscak
olmazssa evde gelirim
öpüldünüzzzzzzzzz

gideyim evet 1 saat yatsam yeter heralde
aslında ben bugun bebek gormeye hazırlamıştım kendimi ama doğurmadı dün gece kuzen hevesım kursagımda kaldı yanı

Benim gibi kiraciyi b.k bulur bi daha hele bi ev bulayim ev komple rutubet insan bi ilgilenir dimi 3 kere soyledik siz yapmisinizdir demez mi analari he gidip geli duvara isedik nem kapti rutubet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…