simdi konusun dedin ya aklima birsey gelmiyor
çok güsel cnm tşkler yanlız şarkıyı dinlemek için tıkladım eşim bilgisayarı sinama sistemine ayarlamış ses birden çok çıktı nasıl korktum anlatamam ay Allahım
benimde öyle olur. bazen eşim evde misafir var falan demek için konuş diyo. allahım bişey gelmiyo aklıma, salak salak napıyon ii sen napıyon diyorum, eşimde her konuda çakalsında ben bişey isteyince niye bu kadar salak oluyosun diyo
benimde öyle olur. bazen eşim evde misafir var falan demek için konuş diyo. allahım bişey gelmiyo aklıma, salak salak napıyon ii sen napıyon diyorum, eşimde her konuda çakalsında ben bişey isteyince niye bu kadar salak oluyosun diyo
gamze gelene kadar konuşun okusunda yetişemesin bize
ev sahibinin yaptigida tam giciklik yaniHahahhaha yetistim bilemmmm amma cok camasirim varmis ha gecen gun yikadim ev sahibi balkonunu yikiyodu camasirlari islatti ustune yagmur sanki ordu kaliyo evde bisuru kiyafet tabi yagmura laf edemedim ama ev sahibinin burnundan getirdim :))
Hahahhaha yetistim bilemmmm amma cok camasirim varmis ha gecen gun yikadim ev sahibi balkonunu yikiyodu camasirlari islatti ustune yagmur sanki ordu kaliyo evde bisuru kiyafet tabi yagmura laf edemedim ama ev sahibinin burnundan getirdim :))
hahaha
uyandinmi cnm o zaman iyice
biriniz ninni söylesenize bana
ev sahibinin yaptigida tam giciklik yani
hala ninniye ihtiyacınmı var senin demekki uykun yokbana uyu de uyurum gece o kadar ağladım uykusuz kaldımki :26:
valla gözlerim kapanıyo niye böyle olduysam
gidip yatsam mı biraz
hahaha bak benim balkonlarım kapalı ve küçük ben hiç bişey asamıyorum çok üzlüyorum
sanırım herkes bir üst katında oturandan bir şekilde şikayetçi oluyor
bu arada gamzem 2 kişide olsan bazen kurutcak yer kalmıyor yıkamakdan hangi ara kirlendi diyorumdemekki herkesde durum aynıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?