Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

a.s cnm hoşgeldin
bencede yumurtlamadır o cnm mutlaka bugunu yarını değerlendirin
akıntın şeffaf uzayan bi akıntıysa yumurtlama akıntısıdır cnm
doğru halvete bakem

aysuncummmmm tüplerin açık olmasına çok sevindim canım şans daha da arttı önündeki 2 ay artık inşallah gelir bebişin artık arkadaşım

bence yumurtluyosun sıkı tut bu aralar halvetini canım kaçırma sakın

inşallah herşey yolunda gider aysunum

Son düzenleme:

Yumurtluyosun demekki canim iyi degerlendir isallah bebek gelir hemencik

hehe alemsın sen kuzum yaa
ama bence bekle 20. haftanda gitki ayrıntılın bi işe yarasın cnm benımm
bak gamze yaptırmıstı şekeri içine limon sıkıp öyle içmişti
aynı limonata gibi demişti
bende öyle yapcam yanımda giderken limon götürüp sıkcam içine
dr izin veriyomus sende öyle yaparsın kuzum benımm

inşallah canım bebeğim gelmiştir. az önce baktım gebelik testime. sanki çok hafif bir çizgi var gibi. hayırlısı artık. Allahım, bebek isteyen herkese versin.. :)

Allah'a emanet canım birşey olmaz. Tabii ki endişe olur olmaz mı ama biliyorsun artık iyice vakumlanıp paketleniyor arındırılıyor. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına..

amiiiiiin kuzumm benımmm
Rabbim hepimizin dularını kabul eder inşallahh
begenmedimi kocişin hani şu marketlerde satılan pekmezler varya
ondan sabah akşam bir iki tatlı kaşığı atıversin bişecik olmaz

sabahları mide bulantısı yaptı 1 ay kullandı sabah aksam ac karnına
ama sonuç olumsuz diye bıraktı bundada fayda yok dedi
benimki hemen pes eder böyle şeylerde devamını getirmez
neyse ben elime bi oklava alıp bidaha başlatayım pekmez işini

kız ben cok sabırsızımmm elımden gelse hemen dogururumm bak o iyi oyle yaparımmm şeker kacındaydı canım bu sefer gıtsem yaparmı sence

internetteki hesaplayıcılarda doğru çıkıyor eğer gününü biliyorsan reglinin. Böyle şeffaf eline aldığında uzayan bir akıntı gelece canım o tam yumurtlama belirtisi zaten anlıyorsun görüşünden de canım daha farklı oluyor sen bu ara çalışmaları aksatma canımm.. Hayırlısı olsun inşallah..

hehe demek oklavayı alcan eline
ozaman tok karnına yesin kuzum yazık adamcagızada
tok yesin faydasını görcek elbet cnm benımm
daha dinamik oluyolar onu yıyınce

kız ben cok sabırsızımmm elımden gelse hemen dogururumm bak o iyi oyle yaparımmm şeker kacındaydı canım bu sefer gıtsem yaparmı sence

delisin sen kuzummm 24. haftada yapılıyo şeker yuklemesi
şimcik gittiğinde olmaz yanı kuzumm limon sıkar içiveririz bi güzel mecbur cnmcım
zaten ondan sonra test felen kalmıyo artık

canım bence marketten pekmez alacağına aktardan keçiboynuzu al. Keçiboynuzu kürü yap eşine o daha etkili. Ben dinlemiştim tv de pekmez de olur ama keçiboynuzunun etkisi daha iyi demişti.Akşamları 6-7 keçi boynuzunu kıracaksın yarım lt kaynayan suya atacaksın ama sadece 2-3 dk canım sonra kapatıp ılıtacaksın bunun bir bardağını akşam bir bardağını sabah içireceksin. Her akşam tazesini yapacaksın püf noktası fazla kaynatmamak hemen diksin kafaya içsn benimki içti vall 1.5 ay gerçi gerek yokmuş ama olsun ne olacak bitki sonuçta.

delisin sen kuzummm 24. haftada yapılıyo şeker yuklemesi
şimcik gittiğinde olmaz yanı kuzumm limon sıkar içiveririz bi güzel mecbur cnmcım
zaten ondan sonra test felen kalmıyo artık

amannn kalmasınn artıkkk yeter valaaa bızı bebişimizle yanlızzz bıraksınnn

aşkım 3.günüm bugün bgnde gitmem imkansız yani yarın olmazmı gülüm ya şimdi bana hormon yapsa 1 ay sonrayımı bekliycem offff off

ins o anı bizde yaşarız burda bas bas bagırırız bizimde bebişimiz oluyor kızlar diyee iyce heyecan yaptım dejavucum neyseki kk ayıltma isitesi yani biizim kızlar varrrr

Dur kız sabret bebeşin keyif yapsn büyüsün içeride ama öyle olur kuzum ya insan bir an önce görmek kucağına almak ister ama en son zamana kadar kalsın canım.. İnşalah ki erken falan gelmesin ne kadar anne karnında kalsa kar tabi fazla geçte kalıp gözünü yolsa komasın. Yok ben burada doğurcam dersen sana doğum zamanında randevu ayarlıyım hazırlıyım alet edevatı canımm

çok acıktıımm ben bi şehriye çorbası yapayım cnm çektii

benim de feci tarhana çekiyor ya evde var amayapamadım bir türlü fırsat olupta. Dün çok açtım gittim yemeğe yumuldum bugün evde işim var hepsi haftasonuna kalınca zor oluyor ama yarn akşam yapcam mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…