selam kızlar nasılsınızzz a_d çok sevindim canım darısı başıma diyeyim inşallah kızlar bişi sorcam 4 ünde adet başladı 9 da bitti bugün beyaz bi akıntı geldi ve gögüslerim de acı hissediyorum acaba yumurtluyomuyum yoksa adet mi geliyo yineee ??? internete göre yumurtluyorum ama bilemiyorum yumurtluyosam süper tüpleri açtırdık kistim temizlendi gerekeni yaptık gerisi Allah ' a kaldı Allah' ın izniyle Rabbim ol derse olacak hayırlısıyla
selam kızlar nasılsınızzz a_d çok sevindim canım darısı başıma diyeyim inşallah kızlar bişi sorcam 4 ünde adet başladı 9 da bitti bugün beyaz bi akıntı geldi ve gögüslerim de acı hissediyorum acaba yumurtluyomuyum yoksa adet mi geliyo yineee ??? internete göre yumurtluyorum ama bilemiyorum yumurtluyosam süper tüpleri açtırdık kistim temizlendi gerekeni yaptık gerisi Allah ' a kaldı Allah' ın izniyle Rabbim ol derse olacak hayırlısıyla
kız vala doktorun tam tersınesını yapıyorummm oda 20 haftada gel dedı ben okadarkı sabırsızımkı hemen gıdıp gormek istıyorummmben içememkı hemen cıkartırımmm doktorunn verdıgı demıreksıklıgı icin ilaç kupte boyle sabah ac karnına içinceye kadar obur tarafa gıdıp gelıyorummm
canım ben 1 ay ful kullandım adet olana kadar ara vermeden ama diğer ay adet bitimi başladım yumurtlamada bıraktım ama hesaplayıp bırakmadım nedense öle içemedim bi türlü o ay da hamileydim
normalde yumurtlamada bırakılıyo ama ben bırakmamıştım
canım bu iğne olayı karıştırıyo işleri bende çok iğne oldum ve bendede böyle hep çift oluyodu o yüzden durum karışık oluyo
ovulasyona bakılırsa hamilesin ama gebeliktede çıkması gerekirdi bence silikte olsa
yinede bekle sen adet gününde yap gebelik testini varsa kesin çıkacaktır
inşallah ovulasyon doğrudur bebeğin seninledir
aminnn canımmmbendede bruselle var ve hersene yenılenıyo inan peynır sut içerken o kadar korkuyorum kı tekrarlanırda bebişim zarar gorur dıye bu endışe ınsanı bıtırıyoo ama yapacak bışey tyok herşey olacagına varırr rabbım bızıde bebişlerımızıde korur inşallahhh
amiiiiiin kuzumm benımmm
Rabbim hepimizin dularını kabul eder inşallahh
begenmedimi kocişin hani şu marketlerde satılan pekmezler varya
ondan sabah akşam bir iki tatlı kaşığı atıversin bişecik olmaz
oooo süper canım sen hemen bi defter al canımcım bebişine yazılar yaz günlük tut büyüdügünde okusun onu ne kadar cok sevdiğini bide yazılarında hissetsin aşkım benm
evet canım sadece bu tür incelemeler bakıyosağol cnm inşallah kalabalık değldir ya geçen 1,5-2 saat bekledik muayene için araya doğum falan girmişti.reyhan hanım sadece ikili testleremi bakıyor tatlım
hehe alemsın sen kuzum yaa
ama bence bekle 20. haftanda gitki ayrıntılın bi işe yarasın cnm benımm
bak gamze yaptırmıstı şekeri içine limon sıkıp öyle içmişti
aynı limonata gibi demişti
bende öyle yapcam yanımda giderken limon götürüp sıkcam içine
dr izin veriyomus sende öyle yaparsın kuzum benımm
sabahları mide bulantısı yaptı 1 ay kullandı sabah aksam ac karnına
ama sonuç olumsuz diye bıraktı bundada fayda yok dedi
benimki hemen pes eder böyle şeylerde devamını getirmez
neyse ben elime bi oklava alıp bidaha başlatayım pekmez işini
Allah'a emanet canım birşey olmaz. Tabii ki endişe olur olmaz mı ama biliyorsun artık iyice vakumlanıp paketleniyor arındırılıyor. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına..
kız ben cok sabırsızımmm elımden gelse hemen dogururummbak o iyi oyle yaparımmm şeker kacındaydı canım bu sefer gıtsem yaparmı sence
sabahları mide bulantısı yaptı 1 ay kullandı sabah aksam ac karnına
ama sonuç olumsuz diye bıraktı bundada fayda yok dedi
benimki hemen pes eder böyle şeylerde devamını getirmez
neyse ben elime bi oklava alıp bidaha başlatayım pekmez işini
delisin sen kuzummm 24. haftada yapılıyo şeker yuklemesi
şimcik gittiğinde olmaz yanı kuzumm limon sıkar içiveririz bi güzel mecbur cnmcım
zaten ondan sonra test felen kalmıyo artık
ben regliye yakın ve regliyken tatlı isterim ama fazla değil zaten tatlıyla aram yoktur ancak kek kurabiye tarzı severim şerbetli pek sevmem. İnşallah geçer canım yaa..
canım reglinin 3. günü git hormon tahlili yaparlar o zaman yapılıuyor en doğru sonucu veriyor çünkü belki muayene de edebilir etmeyebilir de sonra da istersen yumurtalarının durumuna bakmak için ultrasonda sonra çağırabilir her dr farklı ama hormonlar için her dr 3. günü bak git bakalım bir bakılsın sorun var mı yok mu ona göre dr bir yol izler zaten canım..
aynen bende hiç düşünemiyorum ya o an nasıl olurum çığlık atacağım kesin inanamam sürekli bakarım heralde test idrak etmem birtkaç günümü alır imkansızmış gbii geliyor bazen..
sevindim canım maşallah..
kız ben cok sabırsızımmm elımden gelse hemen dogururummbak o iyi oyle yaparımmm şeker kacındaydı canım bu sefer gıtsem yaparmı sence
çok acıktıımm ben bi şehriye çorbası yapayım cnm çektii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?