Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyyy bıde dogummm denıldımı tuylerımmm urperıyo kalsınnn bebişimmm içirde o zamannn daha iyi boylee

canım aslında 4. günü olmaz ama hormon yapmasa bile ultrasonda bakar ama hormonda yapar herhalde. Neden 1 ay bekleyeceksin yani hormon yapmazsa mı bir ay beklicem diyorsun çünük hormon sonuçları hemen çıkıyor da. Sen git canım hormon yapar büyük ihtimal yapmazsa da yumurta takibi yapar öbür reglinin 3.günüde hormon yapar ama randevu bulamazsan bence bir daha ki ayı bekle hrmon için yok takip yaptırayım diyorsan yumurtlama gününe kadar al bir randevu baksın gelişme var mı yumurtalarda diye.

gülüm hayıt hapını bende bu ay kullandım ama ilk aydan mucize olması gerek sanrım etkisini görmek için bir kaç ay kullanmka gerkiyomuş sen ne kadar kullandın

bende şerbetli sevmem gülüm yaa tatlıtı eskiden çok tüketirdim hele kolayı varya hergün içerdim cips falan ama bir baktım 12 yaşında 67 kilo olmuşum kestim zaıyladım en son işte 58 kişloya inmiştim evlendiğimde buraya geldim ramazandan sonra 78 dim dahada almışım 84 çıktım 2 aydırda dur dedim kendime 6 kilo verdim işte baktımki git gide şişiyorum kılıktan çıktım şimdide frenliyorum kendimi kusuruma bakma meleğim çorbamı koydum ocağa yayla çorbası yaptım karıştırdım sürekli gelemeim birde çıkan bulaşıkları yıkadım kahvemi aldım geldim aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyy bıde dogummm denıldımı tuylerımmm urperıyo kalsınnn bebişimmm içirde o zamannn daha iyi boylee

sende karar ver ama kalsun mı çıksın mı yanii. Gerçi seçenek yok son ana kadar kalcak sonrada naparsan yap öyle böyle çıkacak. Her bebek nasıl çıkıyor canım senin de bir şekilde gelecek dünyaya. Dur daha düşünme bunları var zamanın ama benim elim hafiftir sana randevu yazabilirimm

deli oldum yaaa 2 saatir yazdığımı gönderemiyorum nasıl iş bu koskaca mesaj yazdım kısa diyo alıntılarıda silemiyorumki yeniden gmndereyim offf çatladım sinirden

offffffff böyle evde ye otur bişey yapma nereye kadar yaaa

eşofmanlı filan kendimi çok paspal hissediyorum işe yaramaz hissediyorum

temizlik yapamıyorum annem izin vermiyoo cumartesi beraber yapıcakmışız bende oturup duruyorum bayan ev hanımı olaraktan

ne sıkıcı böyle yaa

banyo yapıyım biraz bacaklarımı alıyım saçıma fön çekiyim oyalanıyım biraz napıyım böyle otur otur nereye kadar kendime bakım yapıyım azcık banyodan sonra süreyim bebe yağımı ohhhhh mis miss

valla ben kendime anca yetiyorum bitanem incir kürüydü bal tarcın çörekotuydu derken şimdi bide keçi boynuzu kürü zor geliyor bana ben yine hazır pekmez alıyım gülüm vallla cok üşeniyorum senn dedin gib olsa dahada iyi olur ama eriniyorum işte eğer üşenmezsem yaparım bakalım hayırlısıyla önce şu dr işini halletseydik sorun neyse ona endekslenirdik ona göre çözü üretirdik burda hep birlikte canım bide bişey sorucaktım bu çatlatma iğnesi yalnızca hastanedemi oluyo

benim de feci tarhana çekiyor ya evde var amayapamadım bir türlü fırsat olupta. Dün çok açtım gittim yemeğe yumuldum bugün evde işim var hepsi haftasonuna kalınca zor oluyor ama yarn akşam yapcam mis gibi.

yap tabi cnm benımm yersin mis gibi ohh daha ne olsun
bende koydum ocaga pişsinde yiyeyim acıktım valla
az evel cornflakes yedim ama kesmedi

canım benim bende bu ay bıraktım ilk kullanışım 2 gün oldu bırakalı ne olur ne olmaz diye bir umut işte bebek varsa diye işte bu erken gebelik testleri garantimi sence ne kadar önce yapılıyor kzuucum

a.s cnm hoşgeldin
bencede yumurtlamadır o cnm mutlaka bugunu yarını değerlendirin
akıntın şeffaf uzayan bi akıntıysa yumurtlama akıntısıdır cnm
doğru halvete bakem

hoş buldum canımm sabah bi değerlendirdik akşam da değerlendircez akınıtı falan herşey

ilaç verilirken açılmış tüpler kistim de temizlenmiş yumurtluyorum da sıvı da gelmiş yumurtlama sıvısı
2. ye deniycezz akşama halveti hayırlısıyla bu ay gelecek Allah 'ın izniyle sibommm

Yumurtluyosun demekki canim iyi degerlendir isallah bebek gelir hemencik
evet canım iyiye gidiyoruz bakalım Hayırlısı

internetten hesapladım doğru söylüyomuş evet yumurtluyorum bol bol çalışıyoruz akşamada yasin okurum süper Allah'ın izniyle gelsin bebişimm

deli oldum yaaa 2 saatir yazdığımı gönderemiyorum nasıl iş bu koskaca mesaj yazdım kısa diyo alıntılarıda silemiyorumki yeniden gmndereyim offf çatladım sinirden

gene sorun oldu kk da kuzumm sinirlenme bakem yerim ben senin sinirini cnm benım

oh ne güzel valla yap hepsiciğini
evde eşofman felen bide hamiş olunca insan iice bakımsız hissediyo kendını
benımde saçlar sınırımı bozuyo beyaz beyaz pofff

dejavuuuuuuu asemb sewdam hülyam melisamm kzılar toplu seslebiyorum bana da yazın yaaa ne oluyo küstüm sizeeeeeeeeeee

canım cp yazdıgın yazının altında baska birinin yazısı olunca kısa mşj yazdın deyip kabul etmiyo cevaplarken en altta senin yazın olsun emi keşke kopyalasaydın yazını yavrum benm cokmu kızdırdılar seni döverim ben onları askım benm

valla anlamadımki benden mi oldu topiktenmi balısı yaaa

canım benim bende bu ay bıraktım ilk kullanışım 2 gün oldu bırakalı ne olur ne olmaz diye bir umut işte bebek varsa diye işte bu erken gebelik testleri garantimi sence ne kadar önce yapılıyor kzuucum

bana sordum sanırım byzglm

içme bakalım bekle canım

erken gebelik prediktörü kimse beğenmiyor valla ama benim aldığım güzeldi üstünde ilişkiden 8-10 gün sonra sonuç verir yazıyodu ben adetim 2 gün geçerken yaptım ben öle adet öncesi sağlıklı sonuç vereceğine inanmyorum erken gebelikte olsa tatlım

kız melisa sen burdamıydın aşkım yawwwww yenimi geldin yoksa geldinde sessizmi takılıyon

ivett ivettt kızdırdılar hülyamm yaaa beni gülüm benim kız onlara döv işte bannannae

dejavuuuuuuu asemb sewdam hülyam melisamm kzılar toplu seslebiyorum bana da yazın yaaa ne oluyo küstüm sizeeeeeeeeeee

valla anlamadımki benden mi oldu topiktenmi balısı yaaa

küsermiyiz hiç sana cnm kuzum benımmm
bende göndermeye çalıştım 10saatte gönderdi cevabı
neyseki şimcik düzeldi kuzumm
dimek sende çorbanı koydun ocaga ohh mis gibi cnmcım
yanına ne yapcan kuzumm ben peynirli erişte yapayım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…