çok acıktıımm ben bi şehriye çorbası yapayım cnm çektii
Dur kız sabret bebeşin keyif yapsn büyüsün içeride ama öyle olur kuzum ya insan bir an önce görmek kucağına almak ister ama en son zamana kadar kalsın canım.. İnşalah ki erken falan gelmesin ne kadar anne karnında kalsa kar tabi fazla geçte kalıp gözünü yolsa komasın. Yok ben burada doğurcam dersen sana doğum zamanında randevu ayarlıyım hazırlıyım alet edevatı canımm
aşkım 3.günüm bugün bgnde gitmem imkansız yani yarın olmazmı gülüm ya şimdi bana hormon yapsa 1 ay sonrayımı bekliycem offff off
ins o anı bizde yaşarız burda bas bas bagırırız bizimde bebişimiz oluyor kızlar diyee iyce heyecan yaptım dejavucum neyseki kk ayıltma isitesi yani biizim kızlar varrrr
amannn kalmasınn artıkkk yeter valaaa bızı bebişimizle yanlızzz bıraksınnn
canım ben 1 ay ful kullandım adet olana kadar ara vermeden ama diğer ay adet bitimi başladım yumurtlamada bıraktım ama hesaplayıp bırakmadım nedense öle içemedim bi türlü o ay da hamileydim
normalde yumurtlamada bırakılıyo ama ben bırakmamıştım
canım bu iğne olayı karıştırıyo işleri bende çok iğne oldum ve bendede böyle hep çift oluyodu o yüzden durum karışık oluyo
ovulasyona bakılırsa hamilesin ama gebeliktede çıkması gerekirdi bence silikte olsa
yinede bekle sen adet gününde yap gebelik testini varsa kesin çıkacaktır
inşallah ovulasyon doğrudur bebeğin seninledir
gülüm hayıt hapını bende bu ay kullandım ama ilk aydan mucize olması gerek sanrım etkisini görmek için bir kaç ay kullanmka gerkiyomuş sen ne kadar kullandın
ben regliye yakın ve regliyken tatlı isterim ama fazla değil zaten tatlıyla aram yoktur ancak kek kurabiye tarzı severim şerbetli pek sevmem. İnşallah geçer canım yaa..
bende şerbetli sevmem gülüm yaa tatlıtı eskiden çok tüketirdim hele kolayı varya hergün içerdim cips falan ama bir baktım 12 yaşında 67 kilo olmuşum kestim zaıyladım en son işte 58 kişloya inmiştim evlendiğimde buraya geldim ramazandan sonra 78 dim dahada almışım 84 çıktım 2 aydırda dur dedim kendime 6 kilo verdim işte baktımki git gide şişiyorum kılıktan çıktım şimdide frenliyorum kendimi kusuruma bakma meleğim çorbamı koydum ocağa yayla çorbası yaptım karıştırdım sürekli gelemeim birde çıkan bulaşıkları yıkadım kahvemi aldım geldim aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım reglinin 3. günü git hormon tahlili yaparlar o zaman yapılıuyor en doğru sonucu veriyor çünkü belki muayene de edebilir etmeyebilir de sonra da istersen yumurtalarının durumuna bakmak için ultrasonda sonra çağırabilir her dr farklı ama hormonlar için her dr 3. günü bak git bakalım bir bakılsın sorun var mı yok mu ona göre dr bir yol izler zaten canım..
aynen bende hiç düşünemiyorum ya o an nasıl olurum çığlık atacağım kesin inanamam sürekli bakarım heralde test idrak etmem birtkaç günümü alır imkansızmış gbii geliyor bazen..
sevindim canım maşallah..
ayyyyy bıde dogummm denıldımı tuylerımmm urperıyo kalsınnn bebişimmm içirde o zamannn daha iyi boylee
canım bence marketten pekmez alacağına aktardan keçiboynuzu al. Keçiboynuzu kürü yap eşine o daha etkili. Ben dinlemiştim tv de pekmez de olur ama keçiboynuzunun etkisi daha iyi demişti.Akşamları 6-7 keçi boynuzunu kıracaksın yarım lt kaynayan suya atacaksın ama sadece 2-3 dk canım sonra kapatıp ılıtacaksın bunun bir bardağını akşam bir bardağını sabah içireceksin. Her akşam tazesini yapacaksın püf noktası fazla kaynatmamak hemen diksin kafaya içsn benimki içti vall 1.5 ay gerçi gerek yokmuş ama olsun ne olacak bitki sonuçta.
benim de feci tarhana çekiyor ya evde var amayapamadım bir türlü fırsat olupta. Dün çok açtım gittim yemeğe yumuldum bugün evde işim var hepsi haftasonuna kalınca zor oluyor ama yarn akşam yapcam mis gibi.
a.s cnm hoşgeldin
bencede yumurtlamadır o cnm mutlaka bugunu yarını değerlendirin
akıntın şeffaf uzayan bi akıntıysa yumurtlama akıntısıdır cnm
doğru halvete bakem
aysuncummmmm tüplerin açık olmasına çok sevindim canım şans daha da arttı önündeki 2 ay artık inşallah gelir bebişin artık arkadaşım
bence yumurtluyosun sıkı tut bu aralar halvetini canım kaçırma sakın
inşallah herşey yolunda gider aysunum
evet canım iyiye gidiyoruz bakalım HayırlısıYumurtluyosun demekki canim iyi degerlendir isallah bebek gelir hemencik
internetteki hesaplayıcılarda doğru çıkıyor eğer gününü biliyorsan reglinin. Böyle şeffaf eline aldığında uzayan bir akıntı gelece canım o tam yumurtlama belirtisi zaten anlıyorsun görüşünden de canım daha farklı oluyor sen bu ara çalışmaları aksatma canımm.. Hayırlısı olsun inşallah..
deli oldum yaaa 2 saatir yazdığımı gönderemiyorum nasıl iş bu koskaca mesaj yazdım kısa diyo alıntılarıda silemiyorumki yeniden gmndereyim offf çatladım sinirden
offffffff böyle evde ye otur bişey yapma nereye kadar yaaa
eşofmanlı filan kendimi çok paspal hissediyorum işe yaramaz hissediyorum
temizlik yapamıyorum annem izin vermiyoo cumartesi beraber yapıcakmışız bende oturup duruyorum bayan ev hanımı olaraktan
ne sıkıcı böyle yaa
banyo yapıyım biraz bacaklarımı alıyım saçıma fön çekiyim oyalanıyım biraz napıyım böyle otur otur nereye kadar kendime bakım yapıyım azcık banyodan sonra süreyim bebe yağımı ohhhhh mis miss
deli oldum yaaa 2 saatir yazdığımı gönderemiyorum nasıl iş bu koskaca mesaj yazdım kısa diyo alıntılarıda silemiyorumki yeniden gmndereyim offf çatladım sinirden
gene sorun oldu kk da kuzumm sinirlenme bakem yerim ben senin sinirini cnm benım
oh ne güzel valla yap hepsiciğini
evde eşofman felen bide hamiş olunca insan iice bakımsız hissediyo kendını
benımde saçlar sınırımı bozuyo beyaz beyaz pofff
canım benim bende bu ay bıraktım ilk kullanışım 2 gün oldu bırakalı ne olur ne olmaz diye bir umut işte bebek varsa diye işte bu erken gebelik testleri garantimi sence ne kadar önce yapılıyor kzuucum
canım cp yazdıgın yazının altında baska birinin yazısı olunca kısa mşj yazdın deyip kabul etmiyo cevaplarken en altta senin yazın olsun emi keşke kopyalasaydın yazını yavrum benm cokmu kızdırdılar seni döverim ben onları askım benm
dejavuuuuuuu asemb sewdam hülyam melisamm kzılar toplu seslebiyorum bana da yazın yaaa ne oluyo küstüm sizeeeeeeeeeee
valla anlamadımki benden mi oldu topiktenmi balısı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?