Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oh ne güzel valla yap hepsiciğini
evde eşofman felen bide hamiş olunca insan iice bakımsız hissediyo kendını
benımde saçlar sınırımı bozuyo beyaz beyaz pofff [/QUOTE]

anammm kız senin saçlar beyaz mı

bendede çok var beyaz boya yapıyordum mecburen artık napıcam bilmiyorum aklıma organik boya geliyo onu denerim belki

bide beyazlar çıkarsa hepten bunalıma girerim ben evde valla

evet gülüm sana demiştim alıntı yapmıştım ama olmamış bir sorun var galiba anladım canım bekliyorum bende valla gecikirse bir hafta bekliyim diyorum tabi sabredebilirsem gecikmezsede hayırlısı olsun kuzucum sağolasın cevabın için balım

anammm kız senin saçlar beyaz mı

bendede çok var beyaz boya yapıyordum mecburen artık napıcam bilmiyorum aklıma organik boya geliyo onu denerim belki

bide beyazlar çıkarsa hepten bunalıma girerim ben evde valla

eveeeeeeet saçlarım beyaaaaaaaz iice beyazlaştııı
çok gıcık gidiyorum saçlarımaaaaaaaaa
ya bide hamiş kaldıgım ay boyıycaktım 2 aydır boyamıyodum
bi baktım hamişim şimcikde 4,5 aylıgım düşün yanı nerdeyse 7 ay olcak boyasız gezelii
bende organık boyatcam nisanda amcamın kızının dugunu var ozamana kaa sabredem diyorum
poffffff çok gıcık bu beyazlaaaaaar

anladım canım düzeldi zati Allahtan yoksam hunimi alıcaktım başıma yanidünden izmir köftem var balım birde salata yapıcam yeter gariii

hormon yapmazsa 1 ay beklerim diye dert yandım canım eger 4.gün diye bakmazsa bi dahaki adetimi beklemek zoruunda kalırım

iyi sonuçlar hemen cıkıyosa ne güzel bide onu beklemeyelim dmi

aslında herşeyi istiyorum gülüm rahim filmi hormon yımırtlama takibi hepsi bana cokmu pahalıya patlar yaa ben özel muayeneye gidicem de:26::26::26:

hülyam özelden baya pahalıya patlar bee gülüm bu saydıklarını doktor benden istedi 310 tl di 8-9 ay önce şimdi ne kadardır bilemem devlettede yapılıyo gülüm özele git testleri dvlette yaptır özeldeki doktoruna göster biz öyle yaptık bikersinde

ivett ivettt kızdırdılar hülyamm yaaa beni gülüm benim kız onlara döv işte bannannae

kız nasıl oldu bilmiyorum senn msjı begenmişim gülüm ya kk teknolojiyle birlikte cok gelişiyo canımcım valla

ok ben onları şimdi haşamat ederim gülüm tekme tokat girişirim :113::113::113::113:

kız nasıl oldu bilmiyorum senn msjı begenmişim gülüm ya kk teknolojiyle birlikte cok gelişiyo canımcım valla

ok ben onları şimdi haşamat ederim gülüm tekme tokat girişirim :113::113::113::113:

evet beğenmişşin bende baktım nasıl yapmışşın diye balısı ama olsun döv gülüm hepiciğini şaka şaka kıyamam ben kimseye canımıniçi

eger oluyosa bende öyle yaparım muayeneyi özelde testleri devlete yaptırırım gülüm daha önceki kan testlerimide öyle yapmıştım

eger oluyosa bende öyle yaparım muayeneyi özelde testleri devlete yaptırırım gülüm daha önceki kan testlerimide öyle yapmıştım

oluyo gülüm insanın gücümü yeter o paraları vermeye yazık günah valla sen bilrsin tabi yinede gülüm ama oluyo bizde yaptırdık öyle

evet beğenmişşin bende baktım nasıl yapmışşın diye balısı ama olsun döv gülüm hepiciğini şaka şaka kıyamam ben kimseye canımıniçi

alıntı ile cevaplanın üstünde begen diyodu bende sinirlisin diye begeniyim de bir moralini düzeltiyim dedim askım
melisa yok galiba bu kadar yazıyı okuyamış olmalı yoksa yazardı

selam kıslar.
elifim kocama tras makinesi aastırıyodum netten. bu site altta kalmıs yazılar gec gördüm nasılsın gülüm seninde adetin yaklastı. belirti varmı caım. insallah bebiş vardır.

hoşgeldin kız bizde seni soruyoduk adı var kendi yok diye nasılsın bakalım

selam kıslar.
elifim kocama tras makinesi aastırıyodum netten. bu site altta kalmıs yazılar gec gördüm nasılsın gülüm seninde adetin yaklastı. belirti varmı caım. insallah bebiş vardır.

hee anladım gülü bak traş makinası istiyosan bir yer var eminönü tarafında çok iyi ve parasıda az bizde gittik aldık eşime 300 tl ye çokgüzel makina ve aynı makina o dediğim yerde 175 tl yarıt-yarıya yani istersen açık adresi eşimden öğreneyimde özelden yazarım sana benim adete 4gün kaldı ama bel ağrım çok belirti hiç yok sadece elim feci ağrıyo sanki adet oluyorum kuzucum

alıntı ile cevaplanın üstünde begen diyodu bende sinirlisin diye begeniyim de bir moralini düzeltiyim dedim askım
melisa yok galiba bu kadar yazıyı okuyamış olmalı yoksa yazardı

heeeeeeee şimcikk gördüm balım beğeni yeni olmuş oda bacım yaa melisada traş makinası bakıyomuş fıstığım ama döndü aramıza şükür:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…