bana sordum sanırım byzglm
içme bakalım bekle canım
erken gebelik prediktörü kimse beğenmiyor valla ama benim aldığım güzeldi üstünde ilişkiden 8-10 gün sonra sonuç verir yazıyodu ben adetim 2 gün geçerken yaptım ben öle adet öncesi sağlıklı sonuç vereceğine inanmyorum erken gebelikte olsa tatlım
anammm kız senin saçlar beyaz mı
bendede çok var beyaz boya yapıyordum mecburen artık napıcam bilmiyorum aklıma organik boya geliyo onu denerim belki
bide beyazlar çıkarsa hepten bunalıma girerim ben evde valla
küsermiyiz hiç sana cnm kuzum benımmm
bende göndermeye çalıştım 10saatte gönderdi cevabı
neyseki şimcik düzeldi kuzumm
dimek sende çorbanı koydun ocaga ohh mis gibi cnmcım
yanına ne yapcan kuzumm ben peynirli erişte yapayım dıyorum
canım aslında 4. günü olmaz ama hormon yapmasa bile ultrasonda bakar ama hormonda yapar herhalde. Neden 1 ay bekleyeceksin yani hormon yapmazsa mı bir ay beklicem diyorsun çünük hormon sonuçları hemen çıkıyor da. Sen git canım hormon yapar büyük ihtimal yapmazsa da yumurta takibi yapar öbür reglinin 3.günüde hormon yapar ama randevu bulamazsan bence bir daha ki ayı bekle hrmon için yok takip yaptırayım diyorsan yumurtlama gününe kadar al bir randevu baksın gelişme var mı yumurtalarda diye.
hormon yapmazsa 1 ay beklerim diye dert yandım canım eger 4.gün diye bakmazsa bi dahaki adetimi beklemek zoruunda kalırım
iyi sonuçlar hemen cıkıyosa ne güzel bide onu beklemeyelim dmi
aslında herşeyi istiyorum gülüm rahim filmi hormon yımırtlama takibi hepsi bana cokmu pahalıya patlar yaa ben özel muayeneye gidicem de:26::26::26:
ivett ivettt kızdırdılar hülyamm yaaa beni gülüm benim kız onlara döv işte bannannae
kız nasıl oldu bilmiyorum senn msjı begenmişim gülüm ya kk teknolojiyle birlikte cok gelişiyo canımcım valla
ok ben onları şimdi haşamat ederim gülüm tekme tokat girişirim :113::113::113::113:
hülyam özelden baya pahalıya patlar bee gülüm bu saydıklarını doktor benden istedi 310 tl di 8-9 ay önce şimdi ne kadardır bilemem devlettede yapılıyo gülüm özele git testleri dvlette yaptır özeldeki doktoruna göster biz öyle yaptık bikersinde
melisammmmmmmmmmmmmmmm neden sessizsin beee gülümmmmm:18::18:
eger oluyosa bende öyle yaparım muayeneyi özelde testleri devlete yaptırırım gülüm daha önceki kan testlerimide öyle yapmıştım
evet beğenmişşin bende baktım nasıl yapmışşın diye balısı ama olsun döv gülüm hepiciğini şaka şaka kıyamam ben kimseye canımıniçi
selam kıslar.
elifim kocama tras makinesi aastırıyodum netten. bu site altta kalmıs yazılar gec gördüm nasılsın gülüm seninde adetin yaklastı. belirti varmı caım. insallah bebiş vardır.
anladım cnm birgidiyim göreyim bakayım :)evet canım sadece bu tür incelemeler bakıyo
2li test ayrıntılı ultrason vs gibi
kuzummm sen nere kaybolduun çabuk gel bakem
selam kıslar.
elifim kocama tras makinesi aastırıyodum netten. bu site altta kalmıs yazılar gec gördüm nasılsın gülüm seninde adetin yaklastı. belirti varmı caım. insallah bebiş vardır.
alıntı ile cevaplanın üstünde begen diyodu bende sinirlisin diye begeniyim de bir moralini düzeltiyim dedim askım
melisa yok galiba bu kadar yazıyı okuyamış olmalı yoksa yazardı
alıntı ile cevaplanın üstünde begen diyodu bende sinirlisin diye begeniyim de bir moralini düzeltiyim dedim askım
melisa yok galiba bu kadar yazıyı okuyamış olmalı yoksa yazardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?