aminnn canımmmbendede bruselle var ve hersene yenılenıyo inan peynır sut içerken o kadar korkuyorum kı tekrarlanırda bebişim zarar gorur dıye bu endışe ınsanı bıtırıyoo ama yapacak bışey tyok herşey olacagına varırr rabbım bızıde bebişlerımızıde korur inşallahhh
hee anladım gülü bak traş makinası istiyosan bir yer var eminönü tarafında çok iyi ve parasıda az bizde gittik aldık eşime 300 tl ye çokgüzel makina ve aynı makina o dediğim yerde 175 tl yarıt-yarıya yani istersen açık adresi eşimden öğreneyimde özelden yazarım sana benim adete 4gün kaldı ama bel ağrım çok belirti hiç yok sadece elim feci ağrıyo sanki adet oluyorum kuzucum
hee demi kuzumm bebişlerimizle kalalım
gerçi dr suzda olmuyo özleyip duruyoruz usg de görmekde şart kuzum
çorbamıda koydum ocaga geldüm
bende şerbetli sevmem gülüm yaa tatlıtı eskiden çok tüketirdim hele kolayı varya hergün içerdim cips falan ama bir baktım 12 yaşında 67 kilo olmuşum kestim zaıyladım en son işte 58 kişloya inmiştim evlendiğimde buraya geldim ramazandan sonra 78 dim dahada almışım 84 çıktım 2 aydırda dur dedim kendime 6 kilo verdim işte baktımki git gide şişiyorum kılıktan çıktım şimdide frenliyorum kendimi kusuruma bakma meleğim çorbamı koydum ocağa yayla çorbası yaptım karıştırdım sürekli gelemeim birde çıkan bulaşıkları yıkadım kahvemi aldım geldim aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
offffffff böyle evde ye otur bişey yapma nereye kadar yaaa
eşofmanlı filan kendimi çok paspal hissediyorum işe yaramaz hissediyorum
temizlik yapamıyorum annem izin vermiyoo cumartesi beraber yapıcakmışız bende oturup duruyorum bayan ev hanımı olaraktan
ne sıkıcı böyle yaa
banyo yapıyım biraz bacaklarımı alıyım saçıma fön çekiyim oyalanıyım biraz napıyım böyle otur otur nereye kadar kendime bakım yapıyım azcık banyodan sonra süreyim bebe yağımı ohhhhh mis miss
valla ben kendime anca yetiyorum bitanem incir kürüydü bal tarcın çörekotuydu derken şimdi bide keçi boynuzu kürü zor geliyor bana ben yine hazır pekmez alıyım gülüm vallla cok üşeniyorum senn dedin gib olsa dahada iyi olur ama eriniyorum işte eğer üşenmezsem yaparım bakalım hayırlısıyla önce şu dr işini halletseydik sorun neyse ona endekslenirdik ona göre çözü üretirdik burda hep birlikte canım bide bişey sorucaktım bu çatlatma iğnesi yalnızca hastanedemi oluyo
yap tabi cnm benımm yersin mis gibi ohh daha ne olsun
bende koydum ocaga pişsinde yiyeyim acıktım valla
az evel cornflakes yedim ama kesmedi
dejavuuuuuuu asemb sewdam hülyam melisamm kzılar toplu seslebiyorum bana da yazın yaaa ne oluyo küstüm sizeeeeeeeeeee
hormon yapmazsa 1 ay beklerim diye dert yandım canım eger 4.gün diye bakmazsa bi dahaki adetimi beklemek zoruunda kalırım
iyi sonuçlar hemen cıkıyosa ne güzel bide onu beklemeyelim dmi
aslında herşeyi istiyorum gülüm rahim filmi hormon yımırtlama takibi hepsi bana cokmu pahalıya patlar yaa ben özel muayeneye gidicem de:26::26::26:
neyse canım hayırlısı olsun. bu makinanın markası nedir canım. bide esimin top sakalı var onuda kısartma özelligi varmıki. sen banabi markasını falan söle canım. netten bakıyım esime uyarsa sakalına falan. adresi alırım senden canım.
anladım canım düzeldi zati Allahtan yoksam hunimi alıcaktım başıma yanidünden izmir köftem var balım birde salata yapıcam yeter gariii
ohh içte yarasın bebişine canımm..
ay ben ne yesem kilo almam biliyor musun gerçi çokta yemiyorum da. Akşam ancak bir kase çorba bir ana yemek makarnaya felan yer kalmaz midemde düşün. Kola çok nadir o da dışarı da. Cips felan da bazen sararım ama çekirdek çok yerim ve bu ara favorim antep fıstığı başkası yese nasıl kilo alır ama yok 2 haftadır kaselerce yiyorum bana mısın demiyor.
o kadar kasma canım hafif işleri yapabilirsin zorlamadan öyle de sıkılırsın tabii canımm.. Bir meşgale bulman lazım kendine.. Oh bakım yap senn talım işte ..
kız niye üşeniyorsun çay demlesen daha uzun sürer valla yaa.. İki dk ya yarım lt suyu koycan tencereye hemen kaynayacak zaten kırıcan atıcan sonra saat tutup 2-3 dk sonra kapatcan altını bu yani toplasan 5 dk gülüm yaa.. Bne vurunmadım onu hiç ama hastanede vurulur çünkü eczacıların vurma hakkı yok sende vuramazsın kendine.
kesmez tabii hamişi o keser mi hiç sende ye sen çorbanı bir güzel sıcak sıcak..
aşkımmm geldimmm ya hoca vardı birde mamalar getirmiş öğlen dersten çıkınca onları tıkındık çayla ben daha akşam birşey yemem iyi de oldu işlerime girişirim hemen eve gidince şimcik toplantıya girdi hoca..
yo canım orayı bilmem ama ben burada 35 tl muayene veriyorum özelde hormon testine para vermiyorum, smear aldıysa ona ek olarak 12 alıyor analiz için. Yumurtlama takibi zaten bildiğin muayane yani muayene ücreti neyse işte onu verirsin ama bir kere 35 verdin ya muayene için ondan sonraki 10 gün içinde gittiğinde tekrar ücret ödemiyorsun burada öyle yanii. Rahim filmi ekstra birşey o ayrı ücret onu bilmiyorum her yerde farklı..
anladım cnm birgidiyim göreyim bakayım :)
geldim yavrum birden yoğunluk geldi üzerime kaç sayfa yazmışınız birde onları okudum ya :)
yazdım ya kıs alooooooo
beni görmüyonuzmu lennnnnnnn
yeterde artar bilem kuzum oh miss gibi
benımde çorbam oldu içem gari acıktım valla
anladım canım dedim neoldu acaba balıma valla merak ettim meleğim yaaa maaşallah sana o zaman ne güzel kilo almıyosan su içsem yarıyo derler ya aynen oonlardanım ben yahuuuu
hehe oku oku bitmez kuzucum hızlı hatunlarız biz
bende diyorum neyem sesı çıkmıyo benım tatlı gebişimin
hayıt hapı kullanan arkadaslar
gögüste bi dolgunluk oldumu benim gögüsler dolu dolu. cicikleri sallıyom hehe
hele şükür teşrih etti hanımefendi
nasılsın şekerim bulabildinmi bişeler bari eşine gitti gidiyor a bak bütcene göre güzel şeyler bulabilirsin
hee kesmiyo valla artık ne yesem kesmiyo kuzum
içiyorum şimcik ohh sıcak sıcak ay canınızı çektirmiyim yahu
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR bi uyku bastırdıki sormayın yaaaaaaaaaa :120:
koy kafanı masaya azcık kestır kuzumm
bende oldu ama adete 1 hafta kala oldu sonra söndü canım saman alevi gbi fısssssssssssssssssssssssssssssssssss
bekleme balım yaaa madem yaptın çorbanı hemen yee bitanem
HEHEEEEEEEEE miniş gebişim benim:) ama birde uyku bastırdı bana ya aceyip ya sendede varmı uyku hali ilk 3 ay olmadı bende heralde bundan sonr olcak
hee kesmiyo valla artık ne yesem kesmiyo kuzum
içiyorum şimcik ohh sıcak sıcak ay canınızı çektirmiyim yahu
koy kafanı masaya azcık kestır kuzumm
yok çekmez canım yeni tıkındım bende hoca pastaneden almış bir sürü hamurişi toplantıya girecek diye biz de nasiplendik yedim şimdi ohh.. Daha evde birşey yemem ya da geç yerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?