Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kusura bakma cnm işim vardı geldim şimdi.doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı. sanada şifa versin rabbim, allahım bebişlerimizi korusun ,onlar sağlılklı olsunda başka bişi istemem .

neyse canım hayırlısı olsun. bu makinanın markası nedir canım. bide esimin top sakalı var onuda kısartma özelligi varmıki. sen banabi markasını falan söle canım. netten bakıyım esime uyarsa sakalına falan. adresi alırım senden canım.

hee demi kuzumm bebişlerimizle kalalım
gerçi dr suzda olmuyo özleyip duruyoruz usg de görmekde şart kuzum
çorbamıda koydum ocaga geldüm

ohh içte yarasın bebişine canımm..

ay ben ne yesem kilo almam biliyor musun gerçi çokta yemiyorum da. Akşam ancak bir kase çorba bir ana yemek makarnaya felan yer kalmaz midemde düşün. Kola çok nadir o da dışarı da. Cips felan da bazen sararım ama çekirdek çok yerim ve bu ara favorim antep fıstığı başkası yese nasıl kilo alır ama yok 2 haftadır kaselerce yiyorum bana mısın demiyor.

o kadar kasma canım hafif işleri yapabilirsin zorlamadan öyle de sıkılırsın tabii canımm.. Bir meşgale bulman lazım kendine.. Oh bakım yap senn talım işte ..

kız niye üşeniyorsun çay demlesen daha uzun sürer valla yaa.. İki dk ya yarım lt suyu koycan tencereye hemen kaynayacak zaten kırıcan atıcan sonra saat tutup 2-3 dk sonra kapatcan altını bu yani toplasan 5 dk gülüm yaa.. Bne vurunmadım onu hiç ama hastanede vurulur çünkü eczacıların vurma hakkı yok sende vuramazsın kendine.

yap tabi cnm benımm yersin mis gibi ohh daha ne olsun
bende koydum ocaga pişsinde yiyeyim acıktım valla
az evel cornflakes yedim ama kesmedi

kesmez tabii hamişi o keser mi hiç sende ye sen çorbanı bir güzel sıcak sıcak..

dejavuuuuuuu asemb sewdam hülyam melisamm kzılar toplu seslebiyorum bana da yazın yaaa ne oluyo küstüm sizeeeeeeeeeee

aşkımmm geldimmm ya hoca vardı birde mamalar getirmiş öğlen dersten çıkınca onları tıkındık çayla ben daha akşam birşey yemem iyi de oldu işlerime girişirim hemen eve gidince şimcik toplantıya girdi hoca..

yo canım orayı bilmem ama ben burada 35 tl muayene veriyorum özelde hormon testine para vermiyorum, smear aldıysa ona ek olarak 12 alıyor analiz için. Yumurtlama takibi zaten bildiğin muayane yani muayene ücreti neyse işte onu verirsin ama bir kere 35 verdin ya muayene için ondan sonraki 10 gün içinde gittiğinde tekrar ücret ödemiyorsun burada öyle yanii. Rahim filmi ekstra birşey o ayrı ücret onu bilmiyorum her yerde farklı..

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR bi uyku bastırdıki sormayın yaaaaaaaaaa :120:

dur bakıp geliyorum kuzucum

anladım canım düzeldi zati Allahtan yoksam hunimi alıcaktım başıma yanidünden izmir köftem var balım birde salata yapıcam yeter gariii

yeterde artar bilem kuzum oh miss gibi
benımde çorbam oldu içem gari acıktım valla

anladım canım dedim neoldu acaba balıma valla merak ettim meleğim yaaa maaşallah sana o zaman ne güzel kilo almıyosan su içsem yarıyo derler ya aynen oonlardanım ben yahuuuu

anladım cnm birgidiyim göreyim bakayım :)

geldim yavrum birden yoğunluk geldi üzerime kaç sayfa yazmışınız birde onları okudum ya :)

hehe oku oku bitmez kuzucum hızlı hatunlarız biz
bende diyorum neyem sesı çıkmıyo benım tatlı gebişimin

anladım canım dedim neoldu acaba balıma valla merak ettim meleğim yaaa maaşallah sana o zaman ne güzel kilo almıyosan su içsem yarıyo derler ya aynen oonlardanım ben yahuuuu

aman yarasın boşverrr verirsinn.. Ben gerçekten yemiyorum ama dedim ya ana yemek varsa evde makarna pilav yiyemem bir küçük kasede çorba ancak öğle yemekhanede eşime paslarım yemeklerin kalanını öyle yani ama ver önüme fıstık çerez yerim haftasonları börek kek yaparım gece bile yerim ama yok almam işte bazıları da hemen ne yese anında kilo olıyor bende yok öyle birşey.

hehe oku oku bitmez kuzucum hızlı hatunlarız biz
bende diyorum neyem sesı çıkmıyo benım tatlı gebişimin

HEHEEEEEEEEE miniş gebişim benim:) ama birde uyku bastırdı bana ya aceyip ya sendede varmı uyku hali ilk 3 ay olmadı bende heralde bundan sonr olcak

hele şükür teşrih etti hanımefendi
nasılsın şekerim bulabildinmi bişeler bari eşine gitti gidiyor a bak bütcene göre güzel şeyler bulabilirsin

bakrtım canımda özelliklerinden bişi anlamadımki amannnnnnnnnnn eşim baksın ya. sonra alcam bununn sunu yok diye baslıcak.
sen nasılsın gülüm

bekleme balım yaaa madem yaptın çorbanı hemen yee bitanem

yiyom yiyom kuzum benım bi yanda yazıyorum bi yandan yıyorum
ohh be acıkmısım valla ohh

HEHEEEEEEEEE miniş gebişim benim:) ama birde uyku bastırdı bana ya aceyip ya sendede varmı uyku hali ilk 3 ay olmadı bende heralde bundan sonr olcak

bende hiç uyku hali yok kuzumm daha cok açlık hali var bende
valla benım uykular feci kuzum bölük pörçük gıcık oluyorum kendıme
ama şöyle 3 4 gun peşpeşe az uyudugumda 1 güncük uyuyorum bölünmeden
bebiş oldugundada uykusuz kalcaz napcaz bilmiyorum kuzumm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…