Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Elifim gülüm aşkımm balımm ihmal ettim bugün seni galiba özür dilerimmm :18:

hayıt hapı kullanan arkadaslar
gögüste bi dolgunluk oldumu benim gögüsler dolu dolu. cicikleri sallıyom hehe

ben ben ben nasıl dolgunluk oldu melisam yahu ağrı yok ama ağırlaştılar uçları kahve yerleri genişlediki sanki emzikli kadınım uç taraftada küçük şeyler çıktı nasıl denir sivilce gibi ama değil :44::44:

35 lira hiçbişe canımcım yaa ben aradım dru 80 lira dedi ama ayrıntılı konuşmadık tabi ne istediğimi söylemedim ve nekar süreyle bakıyo bu fiyata bilmiyorum örencez artıkın gülüm sen ankaradaydın dmi canım

Elifim gülüm aşkımm balımm ihmal ettim bugün seni galiba özür dilerimmm :18:
estağfurullah gülüm ne demek lütfen aşkım deme öyle sen iyi ol yeterki ben bilmiyomuyum sanki yazamadığını merak ettim sadece meleğimmmmmmmmmmmmmm

ne kadar güzel yaa maaşallah vallahaben şimdi kenidimi yırtıyorum yememek için birgün kaçırsam kızıyorum kendimeki kaçırdığımda arada patates kızartması hiç dayanamam bayılırım gülüm ama malesef çok pis kilo alıyorum hemen malesefffffffffffffffffffff

evet canım agırlastı. kahveler genişledi. benim doktorun dedigi dogru sanki bu hayıtla ilgili.bu hapı ben gögüs problemi olanlara veriyom dediydi

tostos kac kilosun ne kadar verdin.

tamam canım zahmet oldu sana braun marka 170 e demi gülüm. bu mesajı 3. yazısım sayfa donuyo gönderirken kitleniyo sonra habire cıkıp geri giriyorum siteye.e demi gülüm.

evet gülüm 175tl biz 300 altık torıumdan aldık biz bunu 1 hafta sonra eşim o dediğim yere gitti fiyat bu çok iyi yani özellikleri tam nedir bilmiyorum ama 3 çeşit sakal traş özelliği var kirli bırakmak istiyosan bu mai başlıklı biraz daha kısası için o başlığı çıkarıyosun sinek kaydı içinde küçük ağızlığı var onu takıyosun damat traşı gibi yapıyo vallaha eşimde çok araştırdı ama en kullanılımlı buydu valla birde 350 sudatraş olanı vardı ne gereği var dedik 5 yılda garanti ettirdik 20tl fazla vererek düşşe herhangi bir problem olsa garantisi karşılayacak balım

tamam canım zahmet oldu sana braun marka 170 e demi gülüm. bu mesajı 3. yazısım sayfa donuyo gönderirken kitleniyo sonra habire cıkıp geri giriyorum siteye.e demi gülüm.

evet gülüm 175tl biz 300 altık torıumdan aldık biz bunu 1 hafta sonra eşim o dediğim yere gitti fiyat bu çok iyi yani özellikleri tam nedir bilmiyorum ama 3 çeşit sakal traş özelliği var kirli bırakmak istiyosan bu mai başlıklı biraz daha kısası için o başlığı çıkarıyosun sinek kaydı içinde küçük ağızlığı var onu takıyosun damat traşı gibi yapıyo vallaha eşimde çok araştırdı ama en kullanılımlı buydu valla birde 350 sudatraş olanı vardı ne gereği var dedik 5 yılda garanti ettirdik 20tl fazla vererek düşşe herhangi bir problem olsa garantisi karşılayacak balım

yok çekmez canım yeni tıkındım bende hoca pastaneden almış bir sürü hamurişi toplantıya girecek diye biz de nasiplendik yedim şimdi ohh.. Daha evde birşey yemem ya da geç yerim..

ohh afiyetler olsun cnmcım
ben ikinci tabagıda yedim
bide akşama kocişle yemek yicem haha nereme yiceksem ama yerim yani

yok çekmez canım yeni tıkındım bende hoca pastaneden almış bir sürü hamurişi toplantıya girecek diye biz de nasiplendik yedim şimdi ohh.. Daha evde birşey yemem ya da geç yerim..

bakrtım canımda özelliklerinden bişi anlamadımki amannnnnnnnnnn eşim baksın ya. sonra alcam bununn sunu yok diye baslıcak.
sen nasılsın gülüm

bencede bırak begendiği olsun sonra kafanı patlatır şusu eksik busu noksan diye kendi istediğine bişede diyemez askım
bende ne yapım iyim bebek işi için jinekologa gitcem kızlara soruyroum adetlimi gitsem yoksa temizlenncemi diye herkes adetliyken git bazı testler o vakitte oluyomuş diyo senn bi fikrin varmı güloooommm

canım eğer özel klinikse yani doktorun kendş muayenehanesiyse olabilir ben bir kliniğe gitmiştim evlendiğimd eilk muayenemde smear falan valla 200 tl ye çıııkmıştım sonra hastaneye gittim özele ama valla 30-35 çıktım hep. Hemi de acıbadem açıldı buraya 2 sene önce ona gittim son işte dedim orası daha pahalıdır belki acıbadem yani ne de olsa ama hayır yine de 35 verdim bir tek dediğim gibi smear almıştı dr dan çıkınca ona ayrıca 12 tl verdim o kadar ama bu sigortalıya ücret dışarıdan gidiyorsan bilmiyorum ben çalışmazken eşimin üzerinden gidiyorum şimdi çalışıyorum kendi sigortamdan zaten daha önce de çalışmışlığım vardı İstanbul'da doldu yani muayaneler için 90 ya da 120 gün galiba neyse işte. Ben Eskişehir'deyim canım..

ay ben yazamadım seni de beklettim dye üzüldüm her dk bir de odaya birileri geliyor hoca toplantıda olsa muhabbete falan yazamıyorum merak edip öyle bakıyorlar ne yazıyorsun diye aşağıya indiriyorum bende. Ah nerde ben hiç öyle aman bugün kaçır mıyım demedim hep yiyeyim dedim herkes yedirmeye çalışır bana. İşte bende zayıfım boyda yok kot bulamıyorum bir mavi de buluyorum bazen ondan da bulamuıyorum herşeyi boydan kısaltırım, belden daraltırım söylemesi ayıp 32 bedenim de 34 beden pantolunu bile daraltırım, xs kota pens attırırım sen düşün gerisini ama boyda yokya sırıtan bir durum yok aslında da bende kilo almak istiyorum her beğendiğimi giymek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…