ohh içte yarasın bebişine canımm..
kesmez tabii hamişi o keser mi hiç sende ye sen çorbanı bir güzel sıcak sıcak..
hee kesmiyo valla artık ne yesem kesmiyo kuzum
içiyorum şimcik ohh sıcak sıcak ay canınızı çektirmiyim yahu
koy kafanı masaya azcık kestır kuzumm
ben gidiyim içerde koltuğa uzanıyım en iyisi boynum ağrır şimdi kuzum.yoksa atıvecem kendimi,zom oldum resmen nerden geldi bu uyku .hadi öptüm kuzum görüşürüzzzzzzzzz çok kaynatmayın okumakta zorluk çekiyorum.yazık bana
hayıt hapı kullanan arkadaslar
gögüste bi dolgunluk oldumu benim gögüsler dolu dolu. cicikleri sallıyom hehe
35 lira hiçbişe canımcım yaa ben aradım dru 80 lira dedi ama ayrıntılı konuşmadık tabi ne istediğimi söylemedim ve nekar süreyle bakıyo bu fiyata bilmiyorum örencez artıkın gülüm sen ankaradaydın dmi canımohh içte yarasın bebişine canımm..
ay ben ne yesem kilo almam biliyor musun gerçi çokta yemiyorum da. Akşam ancak bir kase çorba bir ana yemek makarnaya felan yer kalmaz midemde düşün. Kola çok nadir o da dışarı da. Cips felan da bazen sararım ama çekirdek çok yerim ve bu ara favorim antep fıstığı başkası yese nasıl kilo alır ama yok 2 haftadır kaselerce yiyorum bana mısın demiyor.
o kadar kasma canım hafif işleri yapabilirsin zorlamadan öyle de sıkılırsın tabii canımm.. Bir meşgale bulman lazım kendine.. Oh bakım yap senn talım işte ..
kız niye üşeniyorsun çay demlesen daha uzun sürer valla yaa.. İki dk ya yarım lt suyu koycan tencereye hemen kaynayacak zaten kırıcan atıcan sonra saat tutup 2-3 dk sonra kapatcan altını bu yani toplasan 5 dk gülüm yaa.. Bne vurunmadım onu hiç ama hastanede vurulur çünkü eczacıların vurma hakkı yok sende vuramazsın kendine.
kesmez tabii hamişi o keser mi hiç sende ye sen çorbanı bir güzel sıcak sıcak..
aşkımmm geldimmm ya hoca vardı birde mamalar getirmiş öğlen dersten çıkınca onları tıkındık çayla ben daha akşam birşey yemem iyi de oldu işlerime girişirim hemen eve gidince şimcik toplantıya girdi hoca..
yo canım orayı bilmem ama ben burada 35 tl muayene veriyorum özelde hormon testine para vermiyorum, smear aldıysa ona ek olarak 12 alıyor analiz için. Yumurtlama takibi zaten bildiğin muayane yani muayene ücreti neyse işte onu verirsin ama bir kere 35 verdin ya muayene için ondan sonraki 10 gün içinde gittiğinde tekrar ücret ödemiyorsun burada öyle yanii. Rahim filmi ekstra birşey o ayrı ücret onu bilmiyorum her yerde farklı..
estağfurullah gülüm ne demek lütfen aşkım deme öyle sen iyi ol yeterki ben bilmiyomuyum sanki yazamadığını merak ettim sadece meleğimmmmmmmmmmmmmmElifim gülüm aşkımm balımm ihmal ettim bugün seni galiba özür dilerimmm :18:
yiyom yiyom kuzum benım bi yanda yazıyorum bi yandan yıyorum
ohh be acıkmısım valla ohh
ohhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun yarasın oğluşuna annesi
bende hiç uyku hali yok kuzumm daha cok açlık hali var bende
valla benım uykular feci kuzum bölük pörçük gıcık oluyorum kendıme
ama şöyle 3 4 gun peşpeşe az uyudugumda 1 güncük uyuyorum bölünmeden
bebiş oldugundada uykusuz kalcaz napcaz bilmiyorum kuzumm :18:
aman yarasın boşverrr verirsinn.. Ben gerçekten yemiyorum ama dedim ya ana yemek varsa evde makarna pilav yiyemem bir küçük kasede çorba ancak öğle yemekhanede eşime paslarım yemeklerin kalanını öyle yani ama ver önüme fıstık çerez yerim haftasonları börek kek yaparım gece bile yerim ama yok almam işte bazıları da hemen ne yese anında kilo olıyor bende yok öyle birşey.
ben ben ben nasıl dolgunluk oldu melisam yahu ağrı yok ama ağırlaştılar uçları kahve yerleri genişlediki sanki emzikli kadınım uç taraftada küçük şeyler çıktı nasıl denir sivilce gibi ama değil :44::44:
estağfurullah gülüm ne demek lütfen aşkım deme öyle sen iyi ol yeterki ben bilmiyomuyum sanki yazamadığını merak ettim sadece meleğimmmmmmmmmmmmmm
ne kadar güzel yaa maaşallah vallahaben şimdi kenidimi yırtıyorum yememek için birgün kaçırsam kızıyorum kendimeki kaçırdığımda arada patates kızartması hiç dayanamam bayılırım gülüm ama malesef çok pis kilo alıyorum hemen malesefffffffffffffffffffff
tamam canım zahmet oldu sana braun marka 170 e demi gülüm. bu mesajı 3. yazısım sayfa donuyo gönderirken kitleniyo sonra habire cıkıp geri giriyorum siteye.e demi gülüm.
oooooo emineşme gelmiş hoşgeldin balımmm
tamam canım zahmet oldu sana braun marka 170 e demi gülüm. bu mesajı 3. yazısım sayfa donuyo gönderirken kitleniyo sonra habire cıkıp geri giriyorum siteye.e demi gülüm.
yok çekmez canım yeni tıkındım bende hoca pastaneden almış bir sürü hamurişi toplantıya girecek diye biz de nasiplendik yedim şimdi ohh.. Daha evde birşey yemem ya da geç yerim..
ben gidiyim içerde koltuğa uzanıyım en iyisi boynum ağrır şimdi kuzum.yoksa atıvecem kendimi,zom oldum resmen nerden geldi bu uyku .hadi öptüm kuzum görüşürüzzzzzzzzz çok kaynatmayın okumakta zorluk çekiyorum.yazık bana
temem kuzumm hadi uyu birazcık nennide moonum nenniii
tmm kuzumm bende seni öptüm kocamaaan
yok çekmez canım yeni tıkındım bende hoca pastaneden almış bir sürü hamurişi toplantıya girecek diye biz de nasiplendik yedim şimdi ohh.. Daha evde birşey yemem ya da geç yerim..
bakrtım canımda özelliklerinden bişi anlamadımki amannnnnnnnnnn eşim baksın ya. sonra alcam bununn sunu yok diye baslıcak.
sen nasılsın gülüm
35 lira hiçbişe canımcım yaa ben aradım dru 80 lira dedi ama ayrıntılı konuşmadık tabi ne istediğimi söylemedim ve nekar süreyle bakıyo bu fiyata bilmiyorum örencez artıkın gülüm sen ankaradaydın dmi canım
estağfurullah gülüm ne demek lütfen aşkım deme öyle sen iyi ol yeterki ben bilmiyomuyum sanki yazamadığını merak ettim sadece meleğimmmmmmmmmmmmmm
ne kadar güzel yaa maaşallah vallahaben şimdi kenidimi yırtıyorum yememek için birgün kaçırsam kızıyorum kendimeki kaçırdığımda arada patates kızartması hiç dayanamam bayılırım gülüm ama malesef çok pis kilo alıyorum hemen malesefffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?