Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayıt içerken benimde öle şişiyodu memişlerim valla bide normalde küçük ama diridir benim memişler ama şimdi hamilelikten mi ne valla büyümeye başladılar taşıyolar takyeden

ya bide uçları koyulaştı ve fındık kadar oldu kocaman eltim gördü şaşırdı o ne len dedi maşallah emzirirken kolay olcak diyolar ama geçen hafta bir sızladılar ki off ateş içinde kaldılar ama nasıl ağprıyo yanıyo duramıyorum ağlıcam artık

kaynanama söyledim o da seviniyo olsun damarlar genişliyodur iyi bu diyo

Son düzenleme:
tamam canım zahmet oldu sana braun marka 170 e demi gülüm. bu mesajı 3. yazısım sayfa donuyo gönderirken kitleniyo sonra habire cıkıp geri giriyorum siteye.e demi gülüm.

anammm çıldırıcam şimdi haaa okadar yazı yazdım yok gitmedi si,lindi lanet yaaa gülüm biz 300 aldık ama o dediğim yerde 175tl biz toriumdan aldık 5 yıl garanti ettirdik 20 tl fazla verdik özellikler şöyle gülüm 3 çeşit traş özelliği var o mavi başlıkla kabasını alıyo çıkarınca kirli sakal kalıyo birde küçük başlığı var sinek kaydı yapıyo damat traşı gibi oluyo birde 350 tlye suda traş özellikli olanı vardı biz almadık bu çok kullanışlı dediler gerçektende eşim çok mennun artık gerisi size kalmış balı istersen adrsini eşimden öğrenirim sen nerdedin ben hep unutoyurum vallaha

valla ben saldım çayıra mevlam kayıra kuzumm
napam vercem artık dogumdan sonra
şimdilik yiyorum bende hamişliğe sığınarak

tabi canım adetliyken 3.günü gidiyosun hormon testi yaptırıp tedaviye baslıyosun belki hormonların normal cıkcak ve sende problem olmadıgı cıkacak kim bilir git bi canım ihmal etme.

kızlar bilen varsa cevap versin lütfen acilll

ben ilk hamile kaldığımda sarı akıntım oldu kokusuz ama geçti sonra şeffafa döndü ama iki gündür yine sarı akıntı oluyo ve kokulu enfeksiyonmu kaptım ben yaa zararıvarmıdır bide kasıklarım patlıcak gibi ağırdı dün gece ama sabah bişey yoktu sarı akıntım dışında cumartesi dra gidince söylicem ama korkuyorum cumartesiye kadar zararı olurmu sizce

Ben kuzenimin karısı doğum yapmıştı gitmiştik kızı yatıermışlar bir odaya kışın yapmıştı doğumu, oda nasıl sıcak kömür sobası var köy yeri zaten yengem kaynanası olur kızın bursadalar normalde de baksın diye getirmiş evine anam herkes doluşmuş odaya kız sezo olmuş zaten kalkamıyor, emziremiyor millet öyle herkes kalkıyor kız geceliğinde afedersin kan, emzirmek istiyor bir yandan milletten memişlerini saklamaya çalşıyor ne de olsa yabancı bayanlarda var utanıyor erkekler başka odada ama oda nasıl kalabalık. O zaman görmüştüm kıza siper olmuştum napıyım çok sinirlenmiştim. Baya büyümüştü göğüsleri koyu yeride öyle. Sonra dedim çıkın ya arada oturun ama üşüyoruz diyorlar üşürseniz üşüyün dedim kızı soyucam giyindircem emziriyo kız dedim ya hem hasta ziyareti kısa olur yatıya mı kalcaksınız dedim öyle bakıyorlar yengem deme kızım öyle diyo derim dedim birer kalkıp gittiler küçük yengem de iyi dedin kız yoksa ben diyecektim dedi hiç lafımı sakınmam vala.

evet canım agırlastı. kahveler genişledi. benim doktorun dedigi dogru sanki bu hayıtla ilgili.bu hapı ben gögüs problemi olanlara veriyom dediydi
vallaha anlamadımki ne iş gülüm bayağı genişledi yani birde yeşil bir damar varki tam ucuna giden soltarafıma sancı giriyo arasıra hayıttanmı acep
tostos kac kilosun ne kadar verdin.

yok gülüm üzülme kıyamam ben sana 32 bedenmisin sıfırbendensin sen yaa gülüm maaşallah mavide kolay bulunur pantolon bizimde babamla eşi maviden alırlar kitap gibi otutur derler ben 5 yıl önce maviden aldım 99 tlye töbe birdaha gitmedim yazık değilmi dedim 100 tlye bn 4-5 tane alırım bende marka takıntısı yok ama ailemde var balım

valla ben saldım çayıra mevlam kayıra kuzumm
napam vercem artık dogumdan sonra
şimdilik yiyorum bende hamişliğe sığınarak

sen yeee fıstığım yaa sen düünme bile yarasın sana oğluşuna ben pispisine aldım bakma yzaık ettim kendime

cnm kokuluysa mutlaka dr una söyle cnmcım idrarına baksınlar ona göre ilaç verir kuzum
netde öyle diyo sarı ve kokuluysa mutlaka dr gidin diye ama korkma kuzum
enfeksiyondur o çözümüde var yani c.tesi gittiğinde söylersin kuzum

benim hiç bir fikrim yok yani aslında genelde derlerki doktorlar sarı ve yeşildse enfeksiyon amahamileler iin nedir aynımıdır bilemedim balım yaa

anavatanın kan ağlaması dısında iyim canısı cok şükür sende ne var ne yok kızın nasıl

Bende iyim canım demek ana vatan kan ağlıyo benimki ağladı bitti
kızımda iyi canım çok şükür cadılık yapıp duruyo eve hizmetçi istiyomuş şimdide buna takmış durumda

ben doktorun kendi muayenesine gitcem canım ilk bi gidip sorucam bu 80 lira kac günlüğü kapsıyo bakalım

eşimden sigortam var bende ondan yararlanıyorum bitanem

sen yeee fıstığım yaa sen düünme bile yarasın sana oğluşuna ben pispisine aldım bakma yzaık ettim kendime

sen azimlisin kuzum verirsin bence hem yazda gelıyo ister istemez gider kilolar cnmcım
sıkma canını kuzum benım
bu arada lcw tulum sipariş etmiştim geldi çok begendim
resminide atam size

canım ya o kadar da koruyorum kendimi kalın giyiniyorum ayaklarımı kat kat patik terlik giyiyorum üşütmemek için ama neden oluyo bu yaa günlük ped kullanıyorum yeni aldığım molpet kokulu böyle acaba o mu yaptı öyle kokulu pedler filan zarar verebiliyo benim kukuya azcık hassas benim kuku da sölemesi ayıptır adet olunca orkid alırdım kasıklarımı sivilce içinde bırakırdı yaramaz bana böle şeyler değiştiriyim ben en iyisi bu kokulu pedi dimi ama başka neden olur bu enfeksiyon bu kadar kendimi korumama rağmen

Bende iyim canım demek ana vatan kan ağlıyo benimki ağladı bitti
kızımda iyi canım çok şükür cadılık yapıp duruyo eve hizmetçi istiyomuş şimdide buna takmış durumda

ooo senn kızın sosyete hayatı yaşamak istiyo desene

adetin gec olmuştu dimi canım senn neyse gecte olsa olsun da olsun bende dra gitmeyi düşünüyorum bebiş için arkadaslardan fikir alıyodum

sen azimlisin kuzum verirsin bence hem yazda gelıyo ister istemez gider kilolar cnmcım
sıkma canını kuzum benım
bu arada lcw tulum sipariş etmiştim geldi çok begendim
resminide atam size

ilk defa bu kadar azimliyim gülüm çok naidr kaöamak yapıyorum ama ne ypayım engel olamıyorum valla inş veririm balım çok güzel biliyorum bunu hep bakar dururum güle güle can sağlıgıyla giy canım benimmmm

enemm cnmcım tabiki günlük ped yapıyo hamişlikte kullanılmamalı günlük ped
kesın o yapmıstır kuzum kullanma bidaha emi günlük çamaşırını değiştir ama ped koyma sakın cnm benım

eminemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin gülüm valla yazıcam yazıcam elim olmadı kusuruma bakma canımınii nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…