tamam canım zahmet oldu sana braun marka 170 e demi gülüm. bu mesajı 3. yazısım sayfa donuyo gönderirken kitleniyo sonra habire cıkıp geri giriyorum siteye.e demi gülüm.
ne kadar güzel yaa maaşallah vallahaben şimdi kenidimi yırtıyorum yememek için birgün kaçırsam kızıyorum kendimeki kaçırdığımda arada patates kızartması hiç dayanamam bayılırım gülüm ama malesef çok pis kilo alıyorum hemen malesefffffffffffffffffffff
canım nasılsınhoşbulduk
bencede bırak begendiği olsun sonra kafanı patlatır şusu eksik busu noksan diye kendi istediğine bişede diyemez askım
bende ne yapım iyim bebek işi için jinekologa gitcem kızlara soruyroum adetlimi gitsem yoksa temizlenncemi diye herkes adetliyken git bazı testler o vakitte oluyomuş diyo senn bi fikrin varmı güloooommm
hayıt içerken benimde öle şişiyodu memişlerim valla bide normalde küçük ama diridir benim memişler ama şimdi hamilelikten mi ne valla büyümeye başladılar taşıyolar takyeden
ya bide uçları koyulaştı ve fındık kadar oldu kocaman eltim gördü şaşırdı o ne len dedi maşallah emzirirken kolay olcak diyolar ama geçen hafta bir sızladılar ki off ateş içinde kaldılar ama nasıl ağprıyo yanıyo duramıyorum ağlıcam artık
kaynanama söyledim o da seviniyo olsun damarlar genişliyodur iyi bu diyo
vallaha anlamadımki ne iş gülüm bayağı genişledi yani birde yeşil bir damar varki tam ucuna giden soltarafıma sancı giriyo arasıra hayıttanmı acepevet canım agırlastı. kahveler genişledi. benim doktorun dedigi dogru sanki bu hayıtla ilgili.bu hapı ben gögüs problemi olanlara veriyom dediydi
tostos kac kilosun ne kadar verdin.
yok gülüm üzülme kıyamam ben sana 32 bedenmisin sıfırbendensin sen yaa gülüm maaşallah mavide kolay bulunur pantolon bizimde babamla eşi maviden alırlar kitap gibi otutur derler ben 5 yıl önce maviden aldım 99 tlye töbe birdaha gitmedim yazık değilmi dedim 100 tlye bn 4-5 tane alırım bende marka takıntısı yok ama ailemde var balımcanım eğer özel klinikse yani doktorun kendş muayenehanesiyse olabilir ben bir kliniğe gitmiştim evlendiğimd eilk muayenemde smear falan valla 200 tl ye çıııkmıştım sonra hastaneye gittim özele ama valla 30-35 çıktım hep. Hemi de acıbadem açıldı buraya 2 sene önce ona gittim son işte dedim orası daha pahalıdır belki acıbadem yani ne de olsa ama hayır yine de 35 verdim bir tek dediğim gibi smear almıştı dr dan çıkınca ona ayrıca 12 tl verdim o kadar ama bu sigortalıya ücret dışarıdan gidiyorsan bilmiyorum ben çalışmazken eşimin üzerinden gidiyorum şimdi çalışıyorum kendi sigortamdan zaten daha önce de çalışmışlığım vardı İstanbul'da doldu yani muayaneler için 90 ya da 120 gün galiba neyse işte. Ben Eskişehir'deyim canım..
ay ben yazamadım seni de beklettim dye üzüldüm her dk bir de odaya birileri geliyor hoca toplantıda olsa muhabbete falan yazamıyorum merak edip öyle bakıyorlar ne yazıyorsun diye aşağıya indiriyorum bende. Ah nerde ben hiç öyle aman bugün kaçır mıyım demedim hep yiyeyim dedim herkes yedirmeye çalışır bana. İşte bende zayıfım boyda yok kot bulamıyorum bir mavi de buluyorum bazen ondan da bulamuıyorum herşeyi boydan kısaltırım, belden daraltırım söylemesi ayıp 32 bedenim de 34 beden pantolunu bile daraltırım, xs kota pens attırırım sen düşün gerisini ama boyda yokya sırıtan bir durum yok aslında da bende kilo almak istiyorum her beğendiğimi giymek istiyorum.
anammm çıldırıcam şimdi haaa okadar yazı yazdım yok gitmedi si,lindi lanet yaaa gülüm biz 300 aldık ama o dediğim yerde 175tl biz toriumdan aldık 5 yıl garanti ettirdik 20 tl fazla verdik özellikler şöyle gülüm 3 çeşit traş özelliği var o mavi başlıkla kabasını alıyo çıkarınca kirli sakal kalıyo birde küçük başlığı var sinek kaydı yapıyo damat traşı gibi oluyo birde 350 tlye suda traş özellikli olanı vardı biz almadık bu çok kullanışlı dediler gerçektende eşim çok mennun artık gerisi size kalmış balı istersen adrsini eşimden öğrenirim sen nerdedin ben hep unutoyurum vallaha
valla ben saldım çayıra mevlam kayıra kuzumm
napam vercem artık dogumdan sonra
şimdilik yiyorum bende hamişliğe sığınarak
kızlar bilen varsa cevap versin lütfen acilll
ben ilk hamile kaldığımda sarı akıntım oldu kokusuz ama geçti sonra şeffafa döndü ama iki gündür yine sarı akıntı oluyo ve kokulu enfeksiyonmu kaptım ben yaa zararıvarmıdır bide kasıklarım patlıcak gibi ağırdı dün gece ama sabah bişey yoktu sarı akıntım dışında cumartesi dra gidince söylicem ama korkuyorum cumartesiye kadar zararı olurmu sizce
kızlar bilen varsa cevap versin lütfen acilll
ben ilk hamile kaldığımda sarı akıntım oldu kokusuz ama geçti sonra şeffafa döndü ama iki gündür yine sarı akıntı oluyo ve kokulu enfeksiyonmu kaptım ben yaa zararıvarmıdır bide kasıklarım patlıcak gibi ağırdı dün gece ama sabah bişey yoktu sarı akıntım dışında cumartesi dra gidince söylicem ama korkuyorum cumartesiye kadar zararı olurmu sizce
anavatanın kan ağlaması dısında iyim canısı cok şükür sende ne var ne yok kızın nasıl
canım eğer özel klinikse yani doktorun kendş muayenehanesiyse olabilir ben bir kliniğe gitmiştim evlendiğimd eilk muayenemde smear falan valla 200 tl ye çıııkmıştım sonra hastaneye gittim özele ama valla 30-35 çıktım hep. Hemi de acıbadem açıldı buraya 2 sene önce ona gittim son işte dedim orası daha pahalıdır belki acıbadem yani ne de olsa ama hayır yine de 35 verdim bir tek dediğim gibi smear almıştı dr dan çıkınca ona ayrıca 12 tl verdim o kadar ama bu sigortalıya ücret dışarıdan gidiyorsan bilmiyorum ben çalışmazken eşimin üzerinden gidiyorum şimdi çalışıyorum kendi sigortamdan zaten daha önce de çalışmışlığım vardı İstanbul'da doldu yani muayaneler için 90 ya da 120 gün galiba neyse işte. Ben Eskişehir'deyim canım..
ay ben yazamadım seni de beklettim dye üzüldüm her dk bir de odaya birileri geliyor hoca toplantıda olsa muhabbete falan yazamıyorum merak edip öyle bakıyorlar ne yazıyorsun diye aşağıya indiriyorum bende. Ah nerde ben hiç öyle aman bugün kaçır mıyım demedim hep yiyeyim dedim herkes yedirmeye çalışır bana. İşte bende zayıfım boyda yok kot bulamıyorum bir mavi de buluyorum bazen ondan da bulamuıyorum herşeyi boydan kısaltırım, belden daraltırım söylemesi ayıp 32 bedenim de 34 beden pantolunu bile daraltırım, xs kota pens attırırım sen düşün gerisini ama boyda yokya sırıtan bir durum yok aslında da bende kilo almak istiyorum her beğendiğimi giymek istiyorum.
sen yeee fıstığım yaa sen düünme bile yarasın sana oğluşuna ben pispisine aldım bakma yzaık ettim kendime
cnm kokuluysa mutlaka dr una söyle cnmcım idrarına baksınlar ona göre ilaç verir kuzum
netde öyle diyo sarı ve kokuluysa mutlaka dr gidin diye ama korkma kuzum
enfeksiyondur o çözümüde var yani c.tesi gittiğinde söylersin kuzum
Bende iyim canım demek ana vatan kan ağlıyo benimki ağladı bitti
kızımda iyi canım çok şükür cadılık yapıp duruyo eve hizmetçi istiyomuşşimdide buna takmış durumda
sen azimlisin kuzum verirsin bence hem yazda gelıyo ister istemez gider kilolar cnmcım
sıkma canını kuzum benım
bu arada lcw tulum sipariş etmiştim geldi çok begendim
resminide atam size
canım ya o kadar da koruyorum kendimi kalın giyiniyorum ayaklarımı kat kat patik terlik giyiyorum üşütmemek için ama neden oluyo bu yaa günlük ped kullanıyorum yeni aldığım molpet kokulu böyle acaba o mu yaptı öyle kokulu pedler filan zarar verebiliyo benim kukuya azcık hassas benim kuku da sölemesi ayıptıradet olunca orkid alırdım kasıklarımı sivilce içinde bırakırdı yaramaz bana böle şeyler değiştiriyim ben en iyisi bu kokulu pedi dimi ama başka neden olur bu enfeksiyon bu kadar kendimi korumama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?