Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anaamm anlattıklarını okurken ben bunaldım be ne o öyle anlayışsız insanda çok canım zaten rahatsız kadın birde böyle kalabalık tıklım tıklım olan yerde boğulur valla ama seni takdir ettim iyi yapmışsın

okadr kaçamak olur kuzum benım öbür türlü insan dayanamaz yani
sağol cnm benım amiiin kuzummm bende çok begendim bol bol giyerim artık

enemm cnmcım tabiki günlük ped yapıyo hamişlikte kullanılmamalı günlük ped
kesın o yapmıstır kuzum kullanma bidaha emi günlük çamaşırını değiştir ama ped koyma sakın cnm benım

aaaaaaaaaaa

bilmiyodum ben bunu hiç bi yerdede okumadım bide o kadar araştırmacı gazeteciyiz heee

sağol gülüm uyardığın için

canım sadece giymekle olmuyo mesela çamaşırıı hergün değiş yıkadıktan sonra ağ kısımlarına ütü vurmadan kaldırma o mikrobunu kırıyo birde eşin çok dikkat etsin temizliğine benim bildiğim bunlar gülüm özellikle hamile bayanlarda çok görülüyo kuzucum

bende vermem ama canım her pantolon olmuyor ki her yerde sıfır beden yok maalesef. Beğeniyorum başka yerden hem model fazla oluyor ama yok olmuyor ki bana 24 beden giyiyorum düşün her yerde 25 en küçük beden o bile olmuyor çoğu zaman mavide de hep aynı modeller değişmez orada da bulamıyorum 25 var ama pot oluyor bel arkasında falan napıyık bulduğumu parasına bakmadan alıyorum bir de adil ışık, koton vemangodan asla çıkmam illa buluyorum kendime birşeyler oralarda 3 kot aldım kışlık bu kış adilden mesela. Üst buluyorum ondan sorun olmuyor s bol miktarda üst bulunduğu için.

ben doktorun kendi muayenesine gitcem canım ilk bi gidip sorucam bu 80 lira kac günlüğü kapsıyo bakalım

eşimden sigortam var bende ondan yararlanıyorum bitanem

anladım işte kendi kliniği olunca pahalı oluyor oysa ki kuş konduruyorlar sanki aynı işlemleri tedavileri yapıyorlar sadece daha fazal para aldığı için daha ilgili alakalı oluyor ama hastanede de güzel dr bulduğunda onlarda ilgi gösteriyor yanii.

eminemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin gülüm valla yazıcam yazıcam elim olmadı kusuruma bakma canımınii nasılsın
hımmmm bende diyodum elif artık beni görmüyo diyeeee
iyim tatlım sen nasılsın bakalım
ooo senn kızın sosyete hayatı yaşamak istiyo desene

adetin gec olmuştu dimi canım senn neyse gecte olsa olsun da olsun bende dra gitmeyi düşünüyorum bebiş için arkadaslardan fikir alıyodum

evet benim kız sosyete olma yolunda ilerliyor
evet canım geç oldum batdan 1 ay satdan2 ay sonra oldum bende gebelik için uğraşmayı bıraktım sadece adet düzenleyici kullanıcam

okadr kaçamak olur kuzum benım öbür türlü insan dayanamaz yani
sağol cnm benım amiiin kuzummm bende çok begendim bol bol giyerim artık

oluyo vala ne yapayım bugünde canım çok istedi patates kızartmasını ama engelledim işleri yaptım geç kaldım falan dedim kendime yimedim yaza denk geliyosunki gülümartık giyresin tayt tunik falan ohhh nasıl yakışır ama sana

mrb kızlar hayıt hapı aldım 9,40 tl miş ne zaman başlamak gerekiyor birde günde bir tanemi kullanıyoruz benim bata 10 gün var şimdi başlasam olurmu

enemm cnmcım tabiki günlük ped yapıyo hamişlikte kullanılmamalı günlük ped
kesın o yapmıstır kuzum kullanma bidaha emi günlük çamaşırını değiştir ama ped koyma sakın cnm benım

çamaşır zaten sık değişirim ama ne yalan diyim ütü yapmam hiç donlara ama artık yapıyım dimi eşim hijyendir sağolsun bi halvet edelim deriz gider önce komple yıkanır paklanır öle gelir

bide dr bize bamgijamping yapmıcanız ya o yüzden ilişki serbest dedi ama ben korkuyorum eşime haftada 2 kere diye yasak koydum bi zararı olurmu acep haftada kaç olması ideal halvetin
o herşeyi çok bilen ben hamilelikten beri bişey bilmeyen biri oldum çıkltım sudan çıkmış balığa döndüm

Son düzenleme:
kızlar kar yağıyor

enee genemii kaaar ay bıktık biz burda kardan kuzumm
yaz gelsin gariiiii

aaaaaaaaaaa

bilmiyodum ben bunu hiç bi yerdede okumadım bide o kadar araştırmacı gazeteciyiz heee

sağol gülüm uyardığın için

nedemek cnm benımm
netde yazıyo kuzum benım mantara bile sebebiyet veriyomuş günlük pedler

nerede yağıyor kar bizim dün yağdı bugn yok ama..Bıktım kardan artık eşimde öyle diyor yaz olsa da işten eve gitsek yemek yiyip atsak kendimizi dışarı çayımızı içsek dondurmamızı yesek diyo biz yazın hiç araba almayız hep yürürüz merkezdeyim ben çarşıya 15-20 dk da yürürüz. Alışveriş merkezine uğrayacaksak belki 30 dk bir de dolaşma falan 2 saat yürürüz oturur dinleniriz yorulmayız hiç süper oluyor. Ama kıştan ilk çıktığımız günlerde bir ayak ağrısı oluyor tabii.

sağol kuzumm benımmm bak ne güzel engelemişsin kendını cnmcım
ama aradada ye yani çokda sıkma kendını yazın istanbulun neminde insan zayıflıyo
senınde gider kilolar ozaman rahatcana

olurmu gülüm aşk olsun valla gördüm ilkten yazacaktım arkadaşlara yazıyorum tam sana dönücem yakın olana yazıyorum derken sayfa geride kaldı dedimki burdan yazayım naisp olmuyo valla canımıniçi hiç unuturmuyum ben seni fıstığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben ütü yapmıyorum ama senın şimdi enfeksiyon olduysa yap madem kuzum
valla biz bi geçen denedik halveti bu zamana kadr yapmadıydık
baya zor oldu yani epeydir yapmayınca
sanmıyorum zararı olcagını kuzum sonucta oraya ulaşmıyo bişeycik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…