Ben kuzenimin karısı doğum yapmıştı gitmiştik kızı yatıermışlar bir odaya kışın yapmıştı doğumu, oda nasıl sıcak kömür sobası var köy yeri zaten yengem kaynanası olur kızın bursadalar normalde de baksın diye getirmiş evine anam herkes doluşmuş odaya kız sezo olmuş zaten kalkamıyor, emziremiyor millet öyle herkes kalkıyor kız geceliğinde afedersin kan, emzirmek istiyor bir yandan milletten memişlerini saklamaya çalşıyor ne de olsa yabancı bayanlarda var utanıyor erkekler başka odada ama oda nasıl kalabalık. O zaman görmüştüm kıza siper olmuştum napıyım çok sinirlenmiştim. Baya büyümüştü göğüsleri koyu yeride öyle. Sonra dedim çıkın ya arada oturun ama üşüyoruz diyorlar üşürseniz üşüyün dedim kızı soyucam giyindircem emziriyo kız dedim ya hem hasta ziyareti kısa olur yatıya mı kalcaksınız dedim öyle bakıyorlar yengem deme kızım öyle diyo derim dedim birer kalkıp gittiler küçük yengem de iyi dedin kız yoksa ben diyecektim dedi hiç lafımı sakınmam vala.
ilk defa bu kadar azimliyim gülüm çok naidr kaöamak yapıyorum ama ne ypayım engel olamıyorum valla inş veririm balım çok güzel biliyorum bunu hep bakar dururum güle güle can sağlıgıyla giy canım benimmmm
enemm cnmcım tabiki günlük ped yapıyo hamişlikte kullanılmamalı günlük ped
kesın o yapmıstır kuzum kullanma bidaha emi günlük çamaşırını değiştir ama ped koyma sakın cnm benım
eminemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin gülüm valla yazıcam yazıcam elim olmadı kusuruma bakma canımınii nasılsın
canım ya o kadar da koruyorum kendimi kalın giyiniyorum ayaklarımı kat kat patik terlik giyiyorum üşütmemek için ama neden oluyo bu yaa günlük ped kullanıyorum yeni aldığım molpet kokulu böyle acaba o mu yaptı öyle kokulu pedler filan zarar verebiliyo benim kukuya azcık hassas benim kuku da sölemesi ayıptıradet olunca orkid alırdım kasıklarımı sivilce içinde bırakırdı yaramaz bana böle şeyler değiştiriyim ben en iyisi bu kokulu pedi dimi ama başka neden olur bu enfeksiyon bu kadar kendimi korumama rağmen
kızlar kar yağıyor
kızlar kar yağıyor
elifim aynı cümleyi bende diyom bak begendim
hos geldin nasılsın gülüm
vallaha anlamadımki ne iş gülüm bayağı genişledi yani birde yeşil bir damar varki tam ucuna giden soltarafıma sancı giriyo arasıra hayıttanmı acep
yok gülüm üzülme kıyamam ben sana 32 bedenmisin sıfırbendensin sen yaa gülüm maaşallah mavide kolay bulunur pantolon bizimde babamla eşi maviden alırlar kitap gibi otutur derler ben 5 yıl önce maviden aldım 99 tlye töbe birdaha gitmedim yazık değilmi dedim 100 tlye bn 4-5 tane alırım bende marka takıntısı yok ama ailemde var balım
ben doktorun kendi muayenesine gitcem canım ilk bi gidip sorucam bu 80 lira kac günlüğü kapsıyo bakalım
eşimden sigortam var bende ondan yararlanıyorum bitanem
hımmmm bende diyodum elif artık beni görmüyo diyeeeeeminemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin gülüm valla yazıcam yazıcam elim olmadı kusuruma bakma canımınii nasılsın
ooo senn kızın sosyete hayatı yaşamak istiyo desene
adetin gec olmuştu dimi canım senn neyse gecte olsa olsun da olsun bende dra gitmeyi düşünüyorum bebiş için arkadaslardan fikir alıyodum
okadr kaçamak olur kuzum benım öbür türlü insan dayanamaz yani
sağol cnm benım amiiin kuzummm bende çok begendim bol bol giyerim artık
enemm cnmcım tabiki günlük ped yapıyo hamişlikte kullanılmamalı günlük ped
kesın o yapmıstır kuzum kullanma bidaha emi günlük çamaşırını değiştir ama ped koyma sakın cnm benım
canım sadece giymekle olmuyo mesela çamaşırıı hergün değiş yıkadıktan sonra ağ kısımlarına ütü vurmadan kaldırma o mikrobunu kırıyo birde eşin çok dikkat etsin temizliğine benim bildiğim bunlar gülüm özellikle hamile bayanlarda çok görülüyo kuzucum
kıs sen nerdesinde kar yagıyo bende ist dayım bi b.k yok amma.
kızlar kar yağıyor
aaaaaaaaaaa
bilmiyodum ben bunu hiç bi yerdede okumadım bide o kadar araştırmacı gazeteciyiz heee
sağol gülüm uyardığın için
oluyo vala ne yapayım bugünde canım çok istedi patates kızartmasını ama engelledim işleri yaptım geç kaldım falan dedim kendime yimedimyaza denk geliyosunki gülümartık giyresin tayt tunik falan ohhh nasıl yakışır ama sana
çamaşır zaten sık değişirim ama ne yalan diyim ütü yapmam hiç donlara ama artık yapıyım dimi eşim hijyendir sağolsun bi halvet edelim deriz gider önce komple yıkanır paklanır öle gelir
bide dr bize bamgijamping yapmıcanız ya o yüzden ilişki serbest dedi ama ben korkuyorum eşime haftada 2 kere diye yasak koydum bi zararı olurmu acep haftada kaç olması ideal halvetin
o herşeyi çok bilen ben hamilelikten beri bişey bilmeyen biri oldum çıkltım sudan çıkmış balığa döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?