Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kotonda çok pahalı gülüm yaa benim halamlarda marka takıtısı var ama ne takıntı başörtü takarlar aker mısırlı birde uca getirirler anam git görgüsüzlük yüzlerine diyorum olurmu diyolar bende başötülerimi saklarım görünmesin diye valla ama senin takıntın yok mecbur kalıyosun gülüm dediğin gibi aynı modelleri oluyo genelde bendede kot kirli kot takıntısı var düşük olucak ama off bayılırım ama bu göbekle nede yakışır haa ramazn davulu yerine çalar çalar dolanırım artıkınnn:52

yazamıyorum yine offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

mrb kızlar hayıt hapı aldım 9,40 tl miş ne zaman başlamak gerekiyor birde günde bir tanemi kullanıyoruz benim bata 10 gün var şimdi başlasam olurmu

cnm ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar adetlerinde başlayıp bata 10 gün kala bırakıyolar
yani sen şimdi kullanma adetin gelırse eger ozaman başlarsın

sağol kuzumm benımmm bak ne güzel engelemişsin kendını cnmcım
ama aradada ye yani çokda sıkma kendını yazın istanbulun neminde insan zayıflıyo
senınde gider kilolar ozaman rahatcana

evet canım sıktım valla alıştım ama arada aklımageliyo yiyorum olsun okdarcıkda meleğim inş yaz gelmeden vereyimde yazın düğünümüz var giyeyim güzel güzel

enee genemii kaaar ay bıktık biz burda kardan kuzumm
yaz gelsin gariiiii

nedemek cnm benımm
netde yazıyo kuzum benım mantara bile sebebiyet veriyomuş günlük pedler

evet canım günlük pedler pek sağlıklı değil çünkü genital bölgenin yapısına uygun değil içeriğindeki maddeler. Genital bölge sıvısıyla birleşince bu gibi durumlara yol açabilyor hele kokulu hiç kullanılmaması lazım. Bende kullanıyorum ne yazık ki bir sorun olmadı ama bende çok akıntı oluyor tüm gün işyerinde de gün içinde değişemiyorum ki ancak akşama o yüzden sık sık günlüğü değişiyorum bende.

evet canım sıktım valla alıştım ama arada aklımageliyo yiyorum olsun okdarcıkda meleğim inş yaz gelmeden vereyimde yazın düğünümüz var giyeyim güzel güzel

arada ye tabii ki canım hiç yememekte olmaz ama balım sen her halinle güzelsindir eminim ne giysen yakışır.

yap ütü gülüm valla hijyen oluyo ağ ısımlarına vur yeterli olur balım Allaha şükür sıkıntılı hamileliğin yok maaşallaholanlar için yask koyuluyo ki sen yinede haftada 2 yapmışın yeterli olur korkma yani einde idare ediveriek artıkın fıstığımm

mrb kızlar hayıt hapı aldım 9,40 tl miş ne zaman başlamak gerekiyor birde günde bir tanemi kullanıyoruz benim bata 10 gün var şimdi başlasam olurmu

bata on gün kala bırakıypo gülüm tam bırakma zamanında almıssın
adetin ikinci üçüğncü günü baslıyon adet olmadan on gün once bırakıyosun canım.

ya ben hep yapıyordum eşiminde benimde iç çamaşırlarına ama çalışmaya başlayınca valla yapamıyorum bir an önce ütü bitsin diye bakıyorum valla akşamları yapıyorum zaten bak yine ütüm var akşam. Ama yapıcam artık bende yine. biraz bassak buhar yeter. Buhar en iyi hijyendir zaten. Özellikle nevresim, yastık kılıfı mutlaka ütülenmeli.

arada ye tabii ki canım hiç yememekte olmaz ama balım sen her halinle güzelsindir eminim ne giysen yakışır.

oyy oyyy yirim seni şımardım tşk ediyorum gülüm yaaa valla yüzüme baktığımda şaşırmıştım artık baya almışım kılıktan çıkmışım bu halim valla güzel değil gamzelerim çıkardı ortaya zayıfken daha belli oluyodu ama şimcik yeni yeni eski halime dönüyorum çokda acele etmiyorumki dengesizce veripde fazlasını almıyım meleğim

canım bizim burda bana yakın bi özel hastane var ama kimse memnun degil bir kişinin bile met ettiğini duymadım hep yerliyolar bende cesaret edemiyorum ya banada iyi biri denk gelmezse diye
yoksa ilk aklımda özel hast gitmek vardı benm için en önemli şey ilgili olması ıcanım

selam kızlar.27 şubatta ovitrelle vurundum.dün adet günümdü.ama olmadım.ayrıca iğnede 17. günüm bugün.dün akşam idrar testi yaptım,negatif.erken mi davrandım acaba?yoksa ümitleneyim mi?doktorum burda olmadığı için kan testi pazartesiye kaldı malesef hayırlısı hakkımızda.

ozamana verirsin kuzumm sende bu azim oldukca
sen herhalinle güzelsindir kuzum benım

evet senın durumunda mecbur olur kullanmak ama hamiş kaldıgında sende kullanmazsın cnmcım

evet senın durumunda mecbur olur kullanmak ama hamiş kaldıgında sende kullanmazsın cnmcım

ay çok tşk ediyorum canımıniçi valla şımardım şimik gülüm benim inş vericem valla yoksa kapılarımız genişletmemiz gerekecek artıkın gerçi verdim çok şükür yinede mutluyum verebilmek mutlu ediyo beni

slm kizlar

nasilsisinz yeni hamis arkadasimiza hayirli ugurlu olsun ALLAH tez zamnda kucagina almayi nasip edr ins

ben de dr gittigimde klomen verdi ilk defa kullannicam bide eksradan incir kuru yapiyorm acaba ikisinin bir arada kullanmann bi sakincasi varmidir:26::26::26::26::26:

birde ates olcmeye tekrar basladim ama farkli geldi ilk zamnlarda ki gibi dusuk degil tersine 36.4-5
cikiyo onceden iki uc falandi enfeksiyondan olabilir mi acaba:18::18::18::18::18::18:

bata on gün kala bırakıypo gülüm tam bırakma zamanında almıssın
adetin ikinci üçüğncü günü baslıyon adet olmadan on gün once bırakıyosun canım.

o zaman ben adet olmayı beklıyeyım gerçi ıkı aydır adette 10 gün geç oluyorum bakalım bu ay gelecekmı zamanında kistte oluşmuş tekrar hayırlısı bakalım

kızlar ben cıkıyorum kociş geldi yemek faslımız var allaha emanet olun emi bgnkü yardımalrınız için teşekkürler çok saolun

ya canım sende bakmıyorsun çevrene millet ne kilolar alıyor ama memnun hayatından hiç takmıyor sende verirsin eminim abartıyorsundur. Tabii ki önce sağlık için kilo verilmeli. Yavaş yavaş tabi kuzum birden olmaz yine geri alırsın az az sık sk yiyeceksn çünkü aç kalınca sofraya oturup birden fazla yeniyor kalorili olmasa da miktar olarak fazla yediğinden yine kilo alınıyor gün içinde aç kalma kuru meyve falan atıştır. Peynir,süy yağsızından seç akşamları ızgara ve salata ye. Kahvaltını güzel yap ama ki enerjin olsun gün içinde. Yumurta falan ihmal etme.

anladım cnm bizim burada çok alternatif var çevrem hep hastane birini tutmazsam öbürünü gidiyorum vardı bir dr aslında ama ayrılmış hastaneden acıbademe gittim bende en son.

tabii hamişken kullanmam asla canım..

kızlar ben cıkıyorum kociş geldi yemek faslımız var allaha emanet olun emi bgnkü yardımalrınız için teşekkürler çok saolun

afiyet olsun canım size iyi akşamlar. Rice deriz canım ne için varız burada boş konuşmak için mi. Öptümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…