mrb kızlar hayıt hapı aldım 9,40 tl miş ne zaman başlamak gerekiyor birde günde bir tanemi kullanıyoruz benim bata 10 gün var şimdi başlasam olurmu
sağol kuzumm benımmmbak ne güzel engelemişsin kendını cnmcım
ama aradada ye yani çokda sıkma kendını yazın istanbulun neminde insan zayıflıyo
senınde gider kilolar ozaman rahatcana
enee genemii kaaar ay bıktık biz burda kardan kuzumm
yaz gelsin gariiiii
nedemek cnm benımm
netde yazıyo kuzum benım mantara bile sebebiyet veriyomuş günlük pedler
evet canım sıktım valla alıştım ama arada aklımageliyo yiyorum olsun okdarcıkda meleğim inş yaz gelmeden vereyimde yazın düğünümüz var giyeyim güzel güzel
çamaşır zaten sık değişirim ama ne yalan diyim ütü yapmam hiç donlara ama artık yapıyım dimi eşim hijyendir sağolsun bi halvet edelim deriz gider önce komple yıkanır paklanır öle gelir
bide dr bize bamgijamping yapmıcanız ya o yüzden ilişki serbest dedi ama ben korkuyorum eşime haftada 2 kere diye yasak koydum bi zararı olurmu acep haftada kaç olması ideal halvetin
o herşeyi çok bilen ben hamilelikten beri bişey bilmeyen biri oldum çıkltım sudan çıkmış balığa döndüm
mrb kızlar hayıt hapı aldım 9,40 tl miş ne zaman başlamak gerekiyor birde günde bir tanemi kullanıyoruz benim bata 10 gün var şimdi başlasam olurmu
yap ütü gülüm valla hijyen oluyo ağ ısımlarına vur yeterli olur balım Allaha şükür sıkıntılı hamileliğin yok maaşallaholanlar için yask koyuluyo ki sen yinede haftada 2 yapmışın yeterli olur korkma yani einde idare ediveriek artıkın fıstığımm
arada ye tabii ki canım hiç yememekte olmaz ama balım sen her halinle güzelsindir eminim ne giysen yakışır.
bende vermem ama canım her pantolon olmuyor ki her yerde sıfır beden yok maalesef. Beğeniyorum başka yerden hem model fazla oluyor ama yok olmuyor ki bana 24 beden giyiyorum düşün her yerde 25 en küçük beden o bile olmuyor çoğu zaman mavide de hep aynı modeller değişmez orada da bulamıyorum 25 var ama pot oluyor bel arkasında falan napıyık bulduğumu parasına bakmadan alıyorum bir de adil ışık, koton vemangodan asla çıkmam illa buluyorum kendime birşeyler oralarda 3 kot aldım kışlık bu kış adilden mesela. Üst buluyorum ondan sorun olmuyor s bol miktarda üst bulunduğu için.
anladım işte kendi kliniği olunca pahalı oluyor oysa ki kuş konduruyorlar sanki aynı işlemleri tedavileri yapıyorlar sadece daha fazal para aldığı için daha ilgili alakalı oluyor ama hastanede de güzel dr bulduğunda onlarda ilgi gösteriyor yanii.
evet canım sıktım valla alıştım ama arada aklımageliyo yiyorum olsun okdarcıkda meleğim inş yaz gelmeden vereyimde yazın düğünümüz var giyeyim güzel güzel
evet canım günlük pedler pek sağlıklı değil çünkü genital bölgenin yapısına uygun değil içeriğindeki maddeler. Genital bölge sıvısıyla birleşince bu gibi durumlara yol açabilyor hele kokulu hiç kullanılmaması lazım. Bende kullanıyorum ne yazık ki bir sorun olmadı ama bende çok akıntı oluyor tüm gün işyerinde de gün içinde değişemiyorum ki ancak akşama o yüzden sık sık günlüğü değişiyorum bende.
ozamana verirsin kuzumm sende bu azim oldukca
sen herhalinle güzelsindir kuzum benım
evet senın durumunda mecbur olur kullanmak ama hamiş kaldıgında sende kullanmazsın cnmcım
bata on gün kala bırakıypo gülüm tam bırakma zamanında almıssın
adetin ikinci üçüğncü günü baslıyon adet olmadan on gün once bırakıyosun canım.
oyy oyyy yirim seni şımardım tşk ediyorum gülüm yaaa valla yüzüme baktığımda şaşırmıştım artık baya almışım kılıktan çıkmışım bu halim valla güzel değil gamzelerim çıkardı ortaya zayıfken daha belli oluyodu ama şimcik yeni yeni eski halime dönüyorum çokda acele etmiyorumki dengesizce veripde fazlasını almıyım meleğim
canım bizim burda bana yakın bi özel hastane var ama kimse memnun degil bir kişinin bile met ettiğini duymadım hep yerliyolar bende cesaret edemiyorum ya banada iyi biri denk gelmezse diye
yoksa ilk aklımda özel hast gitmek vardı benm için en önemli şey ilgili olması ıcanım
ozamana verirsin kuzumm sende bu azim oldukca
sen herhalinle güzelsindir kuzum benım
evet senın durumunda mecbur olur kullanmak ama hamiş kaldıgında sende kullanmazsın cnmcım
elif kac kilosun lennnnnnn sordum cevaplamadın. verdinmi hiç kilo. sirkeli su iç o iyi oluyo.
kızlar ben cıkıyorum kociş geldi yemek faslımız var allaha emanet olun emi bgnkü yardımalrınız için teşekkürler çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?