Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nedemek cnm kuzum benımm
yavaş yavaş saglıklı bi şekilde veriyosun kuzum bu en güzeli
hızlı verildiğinde fazlası gelıyo dediğin gibi

kızlar ben cıkıyorum kociş geldi yemek faslımız var allaha emanet olun emi bgnkü yardımalrınız için teşekkürler çok saolun

tmm kuzumm benımm öptüm seni çok çook

evet gülüm öyleler ama işte eskihalimi düşündükçe bende baya baya bir obezite oduğumu anladım çok şükür veriyorum aslında bana bu kadar kilo almam yasak skolyozdan dolayı ırtımı çok zorluyo birde hamile olsam yanarım gerçi dışardan bakıldığında 78 görünmüyorum hep öyle diyolar boyumda var yaa demekki aşırı kilo göstermiyo meleğim

canım klomenle ya kürünü hiç bişi olmuyo ben denedim. ilk ayımda sogan kürü ve ballı cörekotlu karısım kullandım yumurtam güzel büyümüştü o ay.

nedemek cnm kuzum benımm
yavaş yavaş saglıklı bi şekilde veriyosun kuzum bu en güzeli
hızlı verildiğinde fazlası gelıyo dediğin gibi

tmm kuzumm benımm öptüm seni çok çook

evet balım inş sonucuda güzel olur aslında sorunum vermek değilki verdikten sonra yememeye nasıl dayanmak anammm valla yemekler gözümün önünde gidip geliyo özellikle mantı yapayım diyorum ama zor aman boşver diuye oyalıyorum kendimi

kuzumm verince zati miden küçülür alışır zamanla az yemeye
oyuzden sorun olmaz cnm benımm
mantıda iyi kilo yapar ama arada ye ertesi günüde az yıyerek dengelersın cnmcım
hiç yemeden de olmaz kuzum

evet canım benim aslında yapmalıyım ben ilk başlarda nevresimleri ütülerdim eşim üstüme güldü bende bıraktım işime geldi zati ütüyü bende sevmem yaa al bugün 6 gömlek 2 pantolon ütüledim valla sinir bozucu balım

bana yap gönder canım ben yerim hmmmm mis gibi senin elinden de süper olur hanii çok hainim dimi yaaa

slmm kizlar
ben geldimm
var mi yeni haberler?
hoşgeldin azracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzumm verince zati miden küçülür alışır zamanla az yemeye
oyuzden sorun olmaz cnm benımm
mantıda iyi kilo yapar ama arada ye ertesi günüde az yıyerek dengelersın cnmcım
hiç yemeden de olmaz kuzum

evet gülüm haklısın aslında küçülücek ben böyle kalıcakmışım gibi düşünüyorum vallaha ahh ahh hayırlısı olsun artık ne diyeyim

bana yap gönder canım ben yerim hmmmm mis gibi senin elinden de süper olur hanii çok hainim dimi yaaa

olurmu meleğim sen yeterki iste aşkımmmmmm keşke olsan yanımda yapmazmıyım valla sadece mantı değil ne istersen sana kurban olsun canımıniçi asembimede yaparım sewdamada onlarda hamiş balım melisam seni unutmadım bak ona göre

valla bende ütüleyemiyorum çaçışmadna önce var ya jilet gibiydi nevresim, çarşaflarım yatmaya kıyamazdın ama şimdi ıslakken çekiştiriveriyoruz eşimle iki yanıdan asıyorum sonra kuruyunca güzelce bastıra bastıra katlıyorum napıyım ama içime sinmiyobahar temizliğiyle başlıcam yine ütülemeye gerçi eşim öyle deli yatıyor ki bir gece de hallaç pamuğu olyor mübarek..

mrb kizlar cok guzel kar yagiyo burda her yer bi anda bembeyaz oldu anlasilan bu kis bitmeyecek

valla bitmeyecek gına geldi artık burada 3 aydır yağıyor eriyor yine yağıyor 1.5 ay zaten hiç yerden kalkmadı hep yağdı üzerine bende kışı hiç sevmem. Kat kat giyinmekten de bıktım..

hoşgeldin azracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet gülüm haklısın aslında küçülücek ben böyle kalıcakmışım gibi düşünüyorum vallaha ahh ahh hayırlısı olsun artık ne diyeyim

hehe küçülcek tabi kuzumm hee elbet verirsin cnmcım

biliyorum gülüm orada olsam neler yaparsın hamarat arkadaşım. Demen bile yeterli. Bende elimden geldiğince yapardım komşuluk ederdik ne güzel..

oy kuzucum yazmmışmıyım kusuruma bakma 78 kiloyum şuanda 84 tüm en son işte verdim balım sen

kıs iyi vermissin be. ne yapıyon özel olarak bişi yapıyonmu yoksam acmı geziyonnnnnnnnnn
ben 72 ye cıkmıstım hayatımda ilk defa su asn 68 küsürüm canım. cok yavas gidiyo kilolarım ya. oncede azcık bi rejimle nasıl hızlı verirdim. metabolizmam cok yavaslamıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…