ay çok tşk ediyorum canımıniçi valla şımardım şimik gülüm benim inş vericem valla yoksa kapılarımız genişletmemiz gerekecek artıkın gerçi verdim çok şükür yinede mutluyum verebilmek mutlu ediyo beni
kızlar ben cıkıyorum kociş geldi yemek faslımız var allaha emanet olun emi bgnkü yardımalrınız için teşekkürler çok saolun
ya canım sende bakmıyorsun çevrene millet ne kilolar alıyor ama memnun hayatından hiç takmıyor sende verirsin eminim abartıyorsundur. Tabii ki önce sağlık için kilo verilmeli. Yavaş yavaş tabi kuzum birden olmaz yine geri alırsın az az sık sk yiyeceksn çünkü aç kalınca sofraya oturup birden fazla yeniyor kalorili olmasa da miktar olarak fazla yediğinden yine kilo alınıyor gün içinde aç kalma kuru meyve falan atıştır. Peynir,süy yağsızından seç akşamları ızgara ve salata ye. Kahvaltını güzel yap ama ki enerjin olsun gün içinde. Yumurta falan ihmal etme.
anladım cnm bizim burada çok alternatif var çevrem hep hastane birini tutmazsam öbürünü gidiyorum vardı bir dr aslında ama ayrılmış hastaneden acıbademe gittim bende en son.
tabii hamişken kullanmam asla canım..
slm kizlar
nasilsisinz yeni hamis arkadasimiza hayirli ugurlu olsun ALLAH tez zamnda kucagina almayi nasip edr ins
ben de dr gittigimde klomen verdi ilk defa kullannicam bide eksradan incir kuru yapiyorm acaba ikisinin bir arada kullanmann bi sakincasi varmidir:26::26::26::26::26:
birde ates olcmeye tekrar basladim ama farkli geldi ilk zamnlarda ki gibi dusuk degil tersine 36.4-5
cikiyo onceden iki uc falandi enfeksiyondan olabilir mi acaba:18::18::18::18::18::18:
nedemek cnm kuzum benımm
yavaş yavaş saglıklı bi şekilde veriyosun kuzum bu en güzeli
hızlı verildiğinde fazlası gelıyo dediğin gibi
tmm kuzumm benımm öptüm seni çok çook
kızlar ben cıkıyorum kociş geldi yemek faslımız var allaha emanet olun emi bgnkü yardımalrınız için teşekkürler çok saolun
evet balım inş sonucuda güzel olur aslında sorunum vermek değilki verdikten sonra yememeye nasıl dayanmak anammm valla yemekler gözümün önünde gidip geliyo özellikle mantı yapayım diyorum ama zor aman boşver diuye oyalıyorum kendimi
ya ben hep yapıyordum eşiminde benimde iç çamaşırlarına ama çalışmaya başlayınca valla yapamıyorum bir an önce ütü bitsin diye bakıyorum valla akşamları yapıyorum zaten bak yine ütüm var akşam. Ama yapıcam artık bende yine. biraz bassak buhar yeter. Buhar en iyi hijyendir zaten. Özellikle nevresim, yastık kılıfı mutlaka ütülenmeli.
evet balım inş sonucuda güzel olur aslında sorunum vermek değilki verdikten sonra yememeye nasıl dayanmak anammm valla yemekler gözümün önünde gidip geliyo özellikle mantı yapayım diyorum ama zor aman boşver diuye oyalıyorum kendimi
slmm kizlar
ben geldimm
var mi yeni haberler?
mrb kizlarcok guzel kar yagiyo burda her yer bi anda bembeyaz oldu anlasilan bu kis bitmeyecek
hoşgeldin azracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmslmm kizlar
ben geldimm
var mi yeni haberler?
kuzumm verince zati miden küçülür alışır zamanla az yemeye
oyuzden sorun olmaz cnm benımm
mantıda iyi kilo yapar ama arada ye ertesi günüde az yıyerek dengelersın cnmcım
hiç yemeden de olmaz kuzum
Ben geldimmm tum hazirliklarim tamam
bana yap gönder canım ben yerim hmmmm mis gibi senin elinden de süper olur haniiçok hainim dimi yaaa
evet canım benim aslında yapmalıyım ben ilk başlarda nevresimleri ütülerdim eşim üstüme güldü bende bıraktım işime geldi zati ütüyü bende sevmem yaa al bugün 6 gömlek 2 pantolon ütüledim valla sinir bozucu balım
mrb kizlarcok guzel kar yagiyo burda her yer bi anda bembeyaz oldu anlasilan bu kis bitmeyecek
hoşgeldin azramm nasılsın kuzum
bencede bu kış bitmiycek hava hep soğuk hep soğuk
hoşgeldin azracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet gülüm haklısın aslında küçülücek ben böyle kalıcakmışım gibi düşünüyorum vallaha ahh ahh hayırlısı olsun artık ne diyeyim
olurmu meleğim sen yeterki iste aşkımmmmmm keşke olsan yanımda yapmazmıyım valla sadece mantı değil ne istersen sana kurban olsun canımıniçi asembimede yaparım sewdamada onlarda hamiş balım melisam seni unutmadım bak ona göre
oy kuzucum yazmmışmıyım kusuruma bakma 78 kiloyum şuanda 84 tüm en son işte verdim balım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?