hoşgeldin azracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet gülüm haklısın aslında küçülücek ben böyle kalıcakmışım gibi düşünüyorum vallaha ahh ahh hayırlısı olsun artık ne diyeyim
olurmu meleğim sen yeterki iste aşkımmmmmm keşke olsan yanımda yapmazmıyım valla sadece mantı değil ne istersen sana kurban olsun canımıniçi asembimede yaparım sewdamada onlarda hamiş balım melisam seni unutmadım bak ona göre
hosbuldukk cnmm
iyiyim cnmm saolasin sen nasilsin?
olurmu meleğim sen yeterki iste aşkımmmmmm keşke olsan yanımda yapmazmıyım valla sadece mantı değil ne istersen sana kurban olsun canımıniçi asembimede yaparım sewdamada onlarda hamiş balım melisam seni unutmadım bak ona göre
hosbuldukk cnmm
hosbuldukk cnmm
hosbuldukk cnmm
ohhh yarasın kocişine
bende en son yılbaşında içtim. hamileymişim ama umudum yoktu ya içmiştim. en son içtiğim 2 duble rakı bide cila birası
keşke biraz daha içeymişim. Daha en az 1,1,5 yıl içemem bende :26:
ohhh yarasın kocişine
bende en son yılbaşında içtim. hamileymişim ama umudum yoktu ya içmiştim. en son içtiğim 2 duble rakı bide cila birası
keşke biraz daha içeymişim. Daha en az 1,1,5 yıl içemem bende :26:
oyy yirim ben seni kuzummm senın elinden ne olsa yeriz biz cnm kuzum beniiim
bende iyiyim cnmcım
homili gırtlak tıkınıp durdum butun gun
doymak bilmiyorum birazdan kociş gelcek ben yıne yıycem
Ben gidiyorum mesaim bitti canlarım kociş gelmiş bekliyo ısıt arabayı geliyorum dedim akşam giremem temizlik etcem hoca sayesinde karnımı da doyurdum gidip girişcem.Haftasonu heps birden olmuyo kalıyo. Öpüyorum sizi kocaman iyi akşamlarrr..
:))) bende icemicem zaten mis gibi rakiyi goturcek kocam karsimda bende kolaya talim artik ben 2 sene emzirmek istiyorum banada 2-2,5 sene yok galiba bu arada begen geri gelmis :))
tikin tikin cnmm bende farkli degilim zaten
bugun evleri temizledim temizlerken bile habire birseyler yedim
canım klomenle ya kürünü hiç bişi olmuyo ben denedim. ilk ayımda sogan kürü ve ballı cörekotlu karısım kullandım yumurtam güzel büyümüştü o ay.
sen yine yılbasında içmişsin ben belki bişi vardır diye rakı içemedim ya keske içeydim halada bişi yok
niye canım arada bi kırmısı sarap içebilirsin doktorlar hamilelere diyolar. sarap içilebiliyo ama abartmamak sartıyla tabi.
sabahdan beri ne desek iti an çomağı hazırla oluyor. bende sütüm oldukça emzirmeyi düşünüyorum canım. bu arada sen niye kola içiyosun. ben azıcık dilimi değdiriyorum sadece
rakı olucak kuzum ya, 1 duble olsun rakı olsun. beni hiç kesmez öyle şarap falan. daha önce şarap yüzünden sapıtmışlığım vardır.
rakı olucak kuzum ya, 1 duble olsun rakı olsun. beni hiç kesmez öyle şarap falan. daha önce şarap yüzünden sapıtmışlığım vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?