Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin azracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet gülüm haklısın aslında küçülücek ben böyle kalıcakmışım gibi düşünüyorum vallaha ahh ahh hayırlısı olsun artık ne diyeyim

hosbuldukkkkk byzglmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyy yirim ben seni kuzummm senın elinden ne olsa yeriz biz cnm kuzum beniiim

hosbuldukk cnmm
iyiyim cnmm saolasin sen nasilsin?

bende iyiyim cnmcım
homili gırtlak tıkınıp durdum butun gun
doymak bilmiyorum birazdan kociş gelcek ben yıne yıycem

hosbuldukk cnmm

bende iyiyim cnmcım

hosbuldukk cnmm

bende iyiyim cnmcım

hosbuldukk cnmm

bende iyiyim cnmcım

Ben gidiyorum mesaim bitti canlarım kociş gelmiş bekliyo ısıt arabayı geliyorum dedim akşam giremem temizlik etcem hoca sayesinde karnımı da doyurdum gidip girişcem.Haftasonu heps birden olmuyo kalıyo. Öpüyorum sizi kocaman iyi akşamlarrr..

:))) bende icemicem zaten mis gibi rakiyi goturcek kocam karsimda bende kolaya talim artik ben 2 sene emzirmek istiyorum banada 2-2,5 sene yok galiba bu arada begen geri gelmis :))

sen yine yılbasında içmişsin ben belki bişi vardır diye rakı içemedim ya keske içeydim halada bişi yok
niye canım arada bi kırmısı sarap içebilirsin doktorlar hamilelere diyolar. sarap içilebiliyo ama abartmamak sartıyla tabi.

bende iyiyim cnmcım

tikin tikin cnmm bende farkli degilim zaten
bugun evleri temizledim temizlerken bile habire birseyler yedim

kolay gelsin sana cnmcım öptüm senii

:))) bende icemicem zaten mis gibi rakiyi goturcek kocam karsimda bende kolaya talim artik ben 2 sene emzirmek istiyorum banada 2-2,5 sene yok galiba bu arada begen geri gelmis :))

sabahdan beri ne desek iti an çomağı hazırla oluyor. bende sütüm oldukça emzirmeyi düşünüyorum canım. bu arada sen niye kola içiyosun. ben azıcık dilimi değdiriyorum sadece

tikin tikin cnmm bende farkli degilim zaten
bugun evleri temizledim temizlerken bile habire birseyler yedim

hehe boğazımız iice açıldı kuzum nolcak büle bilmem
ellerine sağlık cnmcım bugunde ben yapmadım temızlık felen
bi çorba yaptım

kıslar ben cıkıyorum hepinizi öpüyorummmmmmmmm. sinir hastası oldum bugün bu sitenin yüzünden acayip takılıyo. hadi öptüm biraz daha durursam sinirimi aksdam kocadan cıkartırım.

ben çıkayım artık canlarım eriştemide yapayım kociş gelir birazdan
öptüm hepiciğinizi kocamaaan

rakı olucak kuzum ya, 1 duble olsun rakı olsun. beni hiç kesmez öyle şarap falan. daha önce şarap yüzünden sapıtmışlığım vardır.

sabahdan beri ne desek iti an çomağı hazırla oluyor. bende sütüm oldukça emzirmeyi düşünüyorum canım. bu arada sen niye kola içiyosun. ben azıcık dilimi değdiriyorum sadece

Kola iciyorum valla hemen hergun :) o yuzden bu kadar kilo aldim ya zaten niye iciyorum deyim ilk bebekte dra gittim kola cikolata cips kizartma mayonez vs yasak dedi 10 gun sonra bebem gitti simdi saldim cayira dra sordum kilo almaman icin bunlar dedi sukur oglum anasina cekti inatci cikti birakmadi beni masallah pipisine pasamin

rakı olucak kuzum ya, 1 duble olsun rakı olsun. beni hiç kesmez öyle şarap falan. daha önce şarap yüzünden sapıtmışlığım vardır.

bir kere bende esimle tartismisdim yeni evliydik o zamanlar
bir sise sarabi icmisdim ondan sonra heryere kusmustum
yigilip kalmisim esim toparlamisdi
ickiyle hic aram yok hic sevmem hatta ama sinirden icince birde aglaya aglaya icince fena carpmisti beni hic unutmam o günü
simdi nerde sarap sisesi görsem midem bir tuhaf oluyor

kızlar bende kaçıyım artık banyoya giriyim sonra fönümü çekiyim yağlanıyım misler gibi olıyım kocişime de bu akşam bi halvet süprizi hazırlıyım kocişime güzel görüneyim azcık ev hanımı olaraktan paspal bi karı olarak görmesin beni kocişim dimi ama

Hahah aynen benimde var :) sarap maceram ama raki da sek olucak kocam cok sasirmisti ilk ictigimizde olecen dedi yok dedim ben harama helal karistirmam sonradan alisti bende en son eylulde icmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…