valla bende ütüleyemiyorum çaçışmadna önce var ya jilet gibiydi nevresim, çarşaflarım yatmaya kıyamazdın ama şimdi ıslakken çekiştiriveriyoruz eşimle iki yanıdan asıyorum sonra kuruyunca güzelce bastıra bastıra katlıyorum napıyım ama içime sinmiyobahar temizliğiyle başlıcam yine ütülemeye gerçi eşim öyle deli yatıyor ki bir gece de hallaç pamuğu olyor mübarek..
aynen benim eşimde deli yatar bende ayaklarım duvarda başım aşağıda yatarım birde arada kalkarım aniden eşime sen kimsin derim eşim derki yedi kafayı yineee
valla bitmeyecek gına geldi artık burada 3 aydır yağıyor eriyor yine yağıyor 1.5 ay zaten hiç yerden kalkmadı hep yağdı üzerine bende kışı hiç sevmem. Kat kat giyinmekten de bıktım..
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhehe küçülcek tabi kuzumm hee elbet verirsin cnmcım
keşke canım benim keşke valla hiç yüksünmem yapmaktan ben öyleydim hep herkes derdiki hiçmi erinmezsin gecenin 11 de eşime kalkıp helva kavuran biryim sizlerde yapardım vallabiliyorum gülüm orada olsam neler yaparsın hamarat arkadaşım. Demen bile yeterli. Bende elimden geldiğince yapardım komşuluk ederdik ne güzel..
valla balım özel hiç birşey yapğmadım biraz spor yapayım diyorum hep daha hızlı vereyim diye ama nerdeeee sadece yemekten kestim aburcuburu kestim o kadar ama akşam 6 dan sonra midem kazınıyo ama birşey yemem elma ve çay içerim okadar bitanemkıs iyi vermissin be. ne yapıyon özel olarak bişi yapıyonmu yoksam acmı geziyonnnnnnnnnn
ben 72 ye cıkmıstım hayatımda ilk defa su asn 68 küsürüm canım. cok yavas gidiyo kilolarım ya. oncede azcık bi rejimle nasıl hızlı verirdim. metabolizmam cok yavaslamıs.
hosbuldukkkkk byzglmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyy yirim ben seni kuzummm senın elinden ne olsa yeriz biz cnm kuzum beniiim
bende iyiyim cnmcım
homili gırtlak tıkınıp durdum butun gun
doymak bilmiyorum birazdan kociş gelcek ben yıne yıycem
tamam canım kolay gelsin sana banyodan sonra sıkı giy emi ayaklarını çünkü 2 kere banyo yapıcaksın üşütme sakın balım hayırlı akşamlar Allah emanet olunkızlar bende kaçıyım artık banyoya giriyim sonra fönümü çekiyim yağlanıyım misler gibi olıyım kocişime de bu akşam bi halvet süprizi hazırlıyım kocişime güzel görüneyim azcık ev hanımı olaraktan paspal bi karı olarak görmesin beni kocişim dimi ama
bir kere bende esimle tartismisdim yeni evliydik o zamanlar
bir sise sarabi icmisdim ondan sonra heryere kusmustum
yigilip kalmisim esim toparlamisdi
ickiyle hic aram yok hic sevmem hatta ama sinirden icince birde aglaya aglaya icince fena carpmisti beni hic unutmam o günü
simdi nerde sarap sisesi görsem midem bir tuhaf oluyor
tamam canım benim öpüyorum seni çok hayırlı akşamlar gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmkıslar ben cıkıyorum hepinizi öpüyorummmmmmmmm. sinir hastası oldum bugün bu sitenin yüzünden acayip takılıyo. hadi öptüm biraz daha durursam sinirimi aksdam kocadan cıkartırım.
ben çıkayım artık canlarım eriştemide yapayım kociş gelir birazdan
öptüm hepiciğinizi kocamaaan
tamam canım kolay gelsin sana banyodan sonra sıkı giy emi ayaklarını çünkü 2 kere banyo yapıcaksın üşütme sakın balım hayırlı akşamlar Allah emanet olun
Bende aglayarak 1 bira ictim sarhos oldum moral kotu olunca carpiyo inanirim sabaha kadar cikarmistim bide kaynanamlarla beraberdik o zaman ohhhh bagirmisimda :)
Ben gidiyorum mesaim bitti canlarım kociş gelmiş bekliyo ısıt arabayı geliyorum dedim akşam giremem temizlik etcem hoca sayesinde karnımı da doyurdum gidip girişcem.Haftasonu heps birden olmuyo kalıyo. Öpüyorum sizi kocaman iyi akşamlarrr..
Kola iciyorum valla hemen hergun :) o yuzden bu kadar kilo aldim ya zaten niye iciyorum deyim ilk bebekte dra gittim kola cikolata cips kizartma mayonez vs yasak dedi 10 gun sonra bebem gitti simdi saldim cayira dra sordum kilo almaman icin bunlar dedi sukur oglum anasina cekti inatci cikti birakmadi beni masallah pipisine pasamin
bir kere bende esimle tartismisdim yeni evliydik o zamanlar
bir sise sarabi icmisdim ondan sonra heryere kusmustum
yigilip kalmisim esim toparlamisdi
ickiyle hic aram yok hic sevmem hatta ama sinirden icince birde aglaya aglaya icince fena carpmisti beni hic unutmam o günü
simdi nerde sarap sisesi görsem midem bir tuhaf oluyor
Hahah aynen benimde var :) sarap maceram ama raki da sek olucak kocam cok sasirmisti ilk ictigimizde olecen dedi yok dedim ben harama helal karistirmam sonradan alisti bende en son eylulde icmistim
selam kızlarr
geçmişe bakayım dedim bakım biraz daha 50 sayfa var dedim ben muhabbete dalayım boşvereyim
yeni bir haber var mı kızlar?
okuldan gelince de girdim
birden gözüm karardı
kapattım pcyi yattım ben de
neden olduysa artık
kuru fasulye koydum pişmesini bekliyorum, yanına da pilav yapayım bari
rüyamda uzun zamandır ilk kez çoban salata gördüm
uykumdan uyanıp kocamı malzeme almaya gönderdim
hazır salatalık varken bir de cacık yaparım oh miss
selam kızlarr
geçmişe bakayım dedim bakım biraz daha 50 sayfa var dedim ben muhabbete dalayım boşvereyim
yeni bir haber var mı kızlar?
okuldan gelince de girdim
birden gözüm karardı
kapattım pcyi yattım ben de
neden olduysa artık
kuru fasulye koydum pişmesini bekliyorum, yanına da pilav yapayım bari
rüyamda uzun zamandır ilk kez çoban salata gördüm
uykumdan uyanıp kocamı malzeme almaya gönderdim
hazır salatalık varken bir de cacık yaparım oh miss
höyyyttt var mi ulen bana yan bakan
Sorma bide benimkiler haci kocama hep kiz bulurlarmis oda istemezmis anasina demis ben oyle bi kari alacam ki hem sigara icecek hem icki :)) valla dedigi de oldu :))
Sorma bide benimkiler haci kocama hep kiz bulurlarmis oda istemezmis anasina demis ben oyle bi kari alacam ki hem sigara icecek hem icki :)) valla dedigi de oldu :))
canım kolada sigara gibi bebekimize gidiyor içmesen daha güzel olur sanki
bende öyle bide salatalık falan yemiştim. o burnumdan çıkan salatalıklardan sonra tiksindim
sek içmem ama hakiki meze yoğurdu yada sert inek peyniri hmmm bak rakıya aşerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?