Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben kaçıyorum. elim çok ağrıyor. allahdan yemeğim var. Bugünde bitse yarın daha rahat olucağımı umuyorum

tamam gülüm çok yorma kendini emi balım ben akşam burdayım malum vadi var yarına görüşürüz inş canımıniçi öpüyorum

ay sen burada olacaksan gelirim kuzum zaten yemek yiyemicem çok doydum işyerinde hamur işi mamalar almış hoca gelirken tıkındık valla öğleden sonra yer kalmadı akşama. Şimdi girişcem mutfağa bir güzel ama bitiririm saat 9 a kadar gelirim canım sende dizi başlayınca ancak gelirsin zaten. Öpüyorum ben üzerimi değişip girişeyim elim çabuktur hemen bitiririm gülüm..

yemeğimi yedim geldim kimse kalmamış
herkes yemek bulaşık derdine düşmüştür şimdi
birazdan da diziler başlar herkes diziye dalar

ferda burdaymışsın sende sevindim:)) ya ben hala regl olmadım kürtajdan sonra, bugün 38.gün. biraz daha beklesemmi napsam bilemedim. geciktikçe daha çok stres oluyorum(

ferda burdaymışsın sende sevindim:)) ya ben hala regl olmadım kürtajdan sonra, bugün 38.gün. biraz daha beklesemmi napsam bilemedim. geciktikçe daha çok stres oluyorum(

hoşgeldin canım
gamze 40 gün sonra falan regli olunuyor demişti birkere
benim hiç bilgim yokki canım ne zaman olursun
ama düşünmemeye çalış
elbet olacaksın reglini ve ardından hemen hamile kalacaksın inşallahh

merhablr ben ilaç kullanmadım ama bu ay çatlatma iğnesi oldum mart ayı için umutla bekleyenlerdenim Rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin beklemek çok zor biliyrm

yemeğimi yedim geldim kimse kalmamış
herkes yemek bulaşık derdine düşmüştür şimdi
birazdan da diziler başlar herkes diziye dalar

ben gelicem canım eşim bu akşam sevmediğim bir diziye bakıyor bende mutfağı silicem biraz 9 da falan gelicem burada olursan muhabbet ederiz.

syncmaster canım çok teşekkür ederim 1,5 yıldır bebek için çabalyz hep söylediğim gebe kalmanın nasıl bişey olduğunu hayal bile edemiyrm mucize ..bu mucizeyi yaşayan tüm hamile arkadaşlara sağlıcakla bebeklerini kucaklarınıza almanızı diliyrm ve bu mucizeyi yaşamak isteyen bizlere de en kısa zamanda nasip olması dileğiyle

umarım en kısa zamanda olurum. 1 ay daha bekleyip başlıcam hemen çalışmalara inşallah. senin nasıl gidiyo? az kaldı bebişin gelmesinede hee:)) isim düşündünüzmü?

umarım en kısa zamanda olurum. 1 ay daha bekleyip başlıcam hemen çalışmalara inşallah. senin nasıl gidiyo? az kaldı bebişin gelmesinede hee:)) isim düşündünüzmü?

ben de suskunları izlerim ama burda olurum aynı zamanda da
internetten bişeylere bakıyorum

bu arada hızlıal'da lierac çatlak önleyici krem 30küsür
ilginizi çekerse alabilirsiniz
ben başka şeyler kullanıyorum biliyorsunuz ama son aylar lieracda kullanayım çatlamayım diye alıcam bitane

bebk yagi catlak onleminde iyi geliyo mu acaba bi bilgin varmi cnm :44:

hemen başla canım bence de
benim idare ediyor
yuvarlanıp gidiyoruz tam anlamıyla
ismi emir kuzey olacak canım büyük ihtimalle

bebk yagi catlak onleminde iyi geliyo mu acaba bi bilgin varmi cnm :44:
bebe yağı çok başarılı değil canım
hem kullanan çok kişide alerji yaptı
ben birsüre banyoda onunla yağlandım
sonra bıraktım zaten
aktardan yağ karışımı yaptırdım
bir de vazelin var (bence çok güzel nemlediriyor)
bir de babek acı badem sütü var o da iyi
hepsini kullanıyorum dönüşümlü
ama lieracı da alıcam galiba
son zamanlar bunlar yeterli olmayabilir

hmm tmm saol cnm bana daha erken gibi ama ben alayim bulunsun

hmm tmm saol cnm bana daha erken gibi ama ben alayim bulunsun

bence şimdiden başla
hergün değil ama banyodan çıktıkça yağlansan iyi edersin
illa göbeğin çıkmasını bekleme
şimdiden o kısmı nemlendir ki gerilem payı olsun
ben de erkenden başladım
çok şükür şimdilik bişey yok ama daha erken sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…