hoşgeldin canımselam kızlar nasılsınız. hayat nasıl gidiyor??
çok güzel canım .ismiyle yaşasın inşallahya bide zaman geçtikçe aklıma takılıyo dr.um benden hiç bi test fln istemedi tekrar hamile kalınca gelirsin dedi. ama ister istemez ya bende bi sorun varsa tekrar yaşarsam korkusu oluyor. bu mantığıda anlamıyorum illa 3 kezmi yaşamak gerekiyo aynı şeyi araştırma yapmaları için. internetten araştırdım bikaç sebebi olabiliyomuş kromozom anomalisi dışında anneden kaynaklanan. dr.um kromozom anomalisi büyük ihtimalle dedi araştırmadan.
psk85 cnm bende hala adet olmadım kürtajdan sonra bende beklemedeyim inş.hemen gelir bebişlerimiz cnm
sen ne zaman olmuştun kürtaj canım? ay inşallah cnm yaa bi yandan sabırsızlanıyorum tekrar hamile kalmak için bi yandanda korkuyorum
slm canlar napıyonuz bakalım benim koca yine vadiye bakıyo bende sizlere takılayım dedim
herkesin kocalar vadici anlaşılan
benim koca da yazık odasında iş başında
benimkide fabrikada arıza varmış hemde mideside ağrıyomuş yazık kocama
slm tatlum napalım işte çene çene çene
bnm geçen ay 14şubatta kalp atışları durdu kanamam başladı 16şubatta kürtajla aldılar cnm .yaklaşık 35gün sonra tekrar adet olursun dedi daha 35 olmadı ama yinede merak ediyorum ne zmn olcam diye.bide 2adet korunma verdi bu gelen tabi gelirse ilki olucak sonrası allah kerim.sen ne mzn olmuştun bide kaç hafatalıktı
benimkide fabrikada arıza varmış hemde mideside ağrıyomuş yazık kocama
canım bende 4 şubatta rutin kontrolüme gitmiştim 3 aylık, gittiğimde 7 haftalıkken kalp atışının durduğunu söyledi dr.um 1 ay öyle içimde kalmış yanii. 6 şubattada kürtaj oldum bugün 38.gün işte hala olamadımdr.um 3 ay ara ver dedi ama daha erken olursada bişey olmaz dedi. patoloji sonucuda temiz çıktı. seninki ne kadarlıktı?
cnm benimde 7haftada kalp atışları durdu pataloji temiz çıktı ve benimde araştırma istemedi zaten kime söylesem ilkinde benimde başıma geldi diyo .peki başka test fln istemiycekmisiniz dedim yooo dedi ultrasonla baktı herşey yolunda dedi 2 ay ara verdi bizede.ben kadın doğum muaynesinden bile tırsıyodum zamanıında bu yaşadıklarımdan sonra kendimi daha güçlü hissediyorum demekki daha zamanı varmış
sağolun kızlar kocişe geçmiş olsun dediğiniz için eve gelse ben bakarım onada hala gelemedi
canım benim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşlh bir daha yaşatmasın bu duyguyu amin
iyi akşamlar kızlarrr umarım herkes iyidir.ben ve bebiş ii hamdolsuun.2gündür yemek yapabiliyoruum çok mutluyum.ama moral olarak çook ii değilim Allahtan bööle bi kocam var.beni sanırım en çok o seviyo ve düşünüyo annemin aklı fikri oğlu!hep ilda başının çaresine bakar oğlum çoköezildi edebiyatı sıktı artık.oğlunun borçları yüzünden çaluşmaya başladı şimdide yanımada gelemiyo doğumda da en fazla 1gün izin alabilecek.yani sap gibi yalnız olucam!anlatacak çok şeyy var ama ..imtahan dünyasıı diyorum bende abimle sınanıyorum.
cnm benimde 7haftada kalp atışları durdu pataloji temiz çıktı ve benimde araştırma istemedi zaten kime söylesem ilkinde benimde başıma geldi diyo .peki başka test fln istemiycekmisiniz dedim yooo dedi ultrasonla baktı herşey yolunda dedi 2 ay ara verdi bizede.ben kadın doğum muaynesinden bile tırsıyodum zamanıında bu yaşadıklarımdan sonra kendimi daha güçlü hissediyorum demekki daha zamanı varmış
sağolun kızlar kocişe geçmiş olsun dediğiniz için eve gelse ben bakarım onada hala gelemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?