cnm benimde 7haftada kalp atışları durdu pataloji temiz çıktı ve benimde araştırma istemedi zaten kime söylesem ilkinde benimde başıma geldi diyo .peki başka test fln istemiycekmisiniz dedim yooo dedi ultrasonla baktı herşey yolunda dedi 2 ay ara verdi bizede.ben kadın doğum muaynesinden bile tırsıyodum zamanıında bu yaşadıklarımdan sonra kendimi daha güçlü hissediyorum demekki daha zamanı varmış
sağolun kızlar kocişe geçmiş olsun dediğiniz için eve gelse ben bakarım onada hala gelemedi
iyi akşamlar kızlarrr umarım herkes iyidir.ben ve bebiş ii hamdolsuun.2gündür yemek yapabiliyoruum çok mutluyum.ama moral olarak çook ii değilim Allahtan bööle bi kocam var.beni sanırım en çok o seviyo ve düşünüyo annemin aklı fikri oğlu!hep ilda başının çaresine bakar oğlum çoköezildi edebiyatı sıktı artık.oğlunun borçları yüzünden çaluşmaya başladı şimdide yanımada gelemiyo doğumda da en fazla 1gün izin alabilecek.yani sap gibi yalnız olucam!anlatacak çok şeyy var ama ..imtahan dünyasıı diyorum bende abimle sınanıyorum.
iyi akşamlar kızlarrr umarım herkes iyidir.ben ve bebiş ii hamdolsuun.2gündür yemek yapabiliyoruum çok mutluyum.ama moral olarak çook ii değilim Allahtan bööle bi kocam var.beni sanırım en çok o seviyo ve düşünüyo annemin aklı fikri oğlu!hep ilda başının çaresine bakar oğlum çoköezildi edebiyatı sıktı artık.oğlunun borçları yüzünden çaluşmaya başladı şimdide yanımada gelemiyo doğumda da en fazla 1gün izin alabilecek.yani sap gibi yalnız olucam!anlatacak çok şeyy var ama ..imtahan dünyasıı diyorum bende abimle sınanıyorum.
aynı şeyleri yaşamışız canım, benim 5.haftada fln kahverengi lekelenmem olmuştu dr.da progestan vermişti onu kullanıyodum onu kullandığım için kanamam flnda olmadı heralde anlayamadım. neyse bu kötü günler geçmişte kaldı, allah bidaha yaşatmaz inşallah hiçbirimize. herşeyde bir hayır vardır zaten çok inanıyorum.
aynen cnm bencede herşey daha güzel olucak ben bi kadınla tanıştım onun zamanında ultrason fln yokmuş köyde hamile olduğunu öğrenmiş şehre gidip sonra karnı büyümeye başlamış tam 9 ay kocaman olmuş hiç biterslik yok doğumda ebeler bi bakmış kese boş ya dedim ne kadar zor biz gene çok şanslıyız her türlü imkanımız var çok şükür.daha ne hikayeler dinledimde daha beterler anlatamam.ama herkesin çocuğu olmuş mutlu son
he vala siz benim gerçek kardeşlerim misiniz bende abimle konuşmuyorum yani konuşuyorum ama çok nadir karısı kürtaj olduğumda bile aramadı abimde aradı ama nispet yapar gibi bende kızımı yatırıyordum ben masal okumadan uyumuyorda diyo ben yeni kürtaj olmuşum tam mal yaaaama konuşmama sebebim bu değil annemle babama saygısızlık yaptı bende araya mesafe koydum halada özür dilemedi onlardan
evet canım insanın başına böyle bişey gelince bi bakıyosunki çevrendeki çoğu kişinin başından geçmişte o zaman haberin oluyor. yine hamdolsun allah beterleri duyunca şükrediyor yine haline sağlıklı,hayırlı olmıcaktı demekki deyip rahatlatmaya çalışıyosun kendini yapcak bişey yok. nisandamı başlıcaksın çalışmalara? bide folik asit içiyomusun? dr. bana bırak dedi, korunmayı bırakmana 1 ay kala tekrar başla dedi.
evet canım insanın başına böyle bişey gelince bi bakıyosunki çevrendeki çoğu kişinin başından geçmişte o zaman haberin oluyor. yine hamdolsun allah beterleri duyunca şükrediyor yine haline sağlıklı,hayırlı olmıcaktı demekki deyip rahatlatmaya çalışıyosun kendini yapcak bişey yok. nisandamı başlıcaksın çalışmalara? bide folik asit içiyomusun? dr. bana bırak dedi, korunmayı bırakmana 1 ay kala tekrar başla dedi.
kızlar folik asitle ilgili şunu söyleyim
okuduğum kitapta diyorki
bebeğin folik asite en çok ihtiyaç duyduğu zaman ilk 5 haftaymış
o zaman başlıyormuş omurilik oluşumu
ilk 4 haftası zaten regli beklemekle geçtiğinden hamile kalınca başlamak çok bir faydası yokmuş
mutlaka hamile kalmadan kullanmaya başlanıp depolar doldurulmalıymış
okuduğum kitapta diyorki
ilk 4 haftası zaten regli beklemekle geçtiğinden hamile kalınca başlamak çok bir faydası yokmuş
konuştukça ortak noktolar artıyo valla. hatalı insanlar birgün mutlaka doğruyu görecekler ama bizi çoktaaannn kaybetmiş olacaklar. ama can işte ne kadar kızsak kızalımm kardeşiz işte. konuşmasakta hergün aklımda o benimm hem çok kızgınım ona hemde sevgim sonsuz
okuduğum kitapta diyorki
bende hamile kalınmadan başlanması gerektiğini duymuştum ama pek emin değildim doğruluğundan bende kesinlikle kullanmaya başlamalıyım aklımdaydı zaten tşkler
o zaman ben hemen başlıyım tekrardan. ilk gittiğim dr. folbiol vermişti o bitince eczaneye gittim oda solgarınkinin daha iyi olduğunu söyleyince ona devam ettim. geçen hamileliğimde hamileliğimden 6 ay önce fln başlamıştım. sen hangisini kullanmıştın ferda?
evt cnm beterin beteri var bizimki neki?bende çevremde çok duydum .neyse önümüzdeki maçlara bakalım
şimdi ben marta 1adet nisanda 2.adeti olduktan sonra yumurtlama zamanıma göre başlıycam artık.banada bırak dedi korunmayı bıraktığın ay tekrar başla folik asite dedi.
ya ama biz aynı tekrar hamile kalınca nasıl böyle stressiz ve rahat olcaz ben ony daha çok merak ediyorum
selm kızlar ben geldimmm
ildaaaaaaaaaaa hoş geldin canım nasılsın ya özledik seni valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?