Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynı şeyleri yaşamışız canım, benim 5.haftada fln kahverengi lekelenmem olmuştu dr.da progestan vermişti onu kullanıyodum onu kullandığım için kanamam flnda olmadı heralde anlayamadım. neyse bu kötü günler geçmişte kaldı, allah bidaha yaşatmaz inşallah hiçbirimize. herşeyde bir hayır vardır zaten çok inanıyorum.

ildam hoşgeldin allah sana sabır versin benim bi annanem var o da varsa yoksa oğlu çok seviyorum onu ama hep ayrı davranıyor annem evini düzenini değiştirdi aldı onları oğlunu da tabi bakıyor dayımda 49-50yaşında çalışıyor ama eve 5 kuruş vermiyor annanem 85 yaşında odasına götürüyor yemeklerini ağzına besliycek nerdeyse sonrada çok yoruldum diyo zaten kanser kendini ameliyatı iyi geçti ama dinlenmesi gerekiyor.dayımında eli ayağı tutuyor onanda kızıyorum niye bu yaşta kadına git otur sen ben kendim alırım yaparıım demiyor .daha çoooook şeyi vr ama ben bu kadarını söyliyim....ama annen doğumda fln mutlaka gelir sen öyle söylediğine bakma torun sevgisine herşeyi yaparlar

canımmm benim yaaa seni çok iyi anlıyorum benim annemde öyle abiminlerin borçları yüzünden ve annemin her defasında aman oğlum üzülmesin o mutlu olsun diyip elinde avucunda olanı ona vermesi ve kredi borcuna girmesi benimde canıma tak etti. bide harcadıkları para yenge hanımın kıyafet kuaför parası gezme parası. annemi enayi yerine koyuyolar ve ben buna tahammül edemiyorummm. annem bi tavır koyabilse böyle olmayacaktı ama o verdikçe karşı taraf hep onu kullandı. sonuçç annemin abime verecek parası kalmadı ve ben abimle 1 yıldan beri görüşmüyorumm( sebebi annemde para kalmayınca benden istedi ağlayarak bende vermedim sonra abimi aradım senin aileni üzmeye ne hakkın var dedim yıllarda beri seni sırtlarında taşıdır daha ne istiyosun dedim oda bana küfür etti ve bu son nokta oldu)

ildacım nezamandır göremiyorum sanki ben seni burdaa yada denk gelmiyoruz...üzülme nolluuur ilerde bebeğini kucağına aldığın zaman tek derdin bebeğinin sağlığı onun sana sadece bir tek gülümsemesi unutturacak sana herşeyi canım

aynen cnm bencede herşey daha güzel olucak ben bi kadınla tanıştım onun zamanında ultrason fln yokmuş köyde hamile olduğunu öğrenmiş şehre gidip sonra karnı büyümeye başlamış tam 9 ay kocaman olmuş hiç biterslik yok doğumda ebeler bi bakmış kese boş ya dedim ne kadar zor biz gene çok şanslıyız her türlü imkanımız var çok şükür.daha ne hikayeler dinledimde daha beterler anlatamam.ama herkesin çocuğu olmuş mutlu son

iyi akşamlar,maşallah sana ve bebişine .herkesin türlü türlü derdi var cnm, daha sen doğurana kadar neler neler olur ,belki annen işibırakır belli olmaz cnm. allah dayanma gücü versin

he vala siz benim gerçek kardeşlerim misiniz bende abimle konuşmuyorum yani konuşuyorum ama çok nadir karısı kürtaj olduğumda bile aramadı abimde aradı ama nispet yapar gibi bende kızımı yatırıyordum ben masal okumadan uyumuyorda diyo ben yeni kürtaj olmuşum tam mal yaaaama konuşmama sebebim bu değil annemle babama saygısızlık yaptı bende araya mesafe koydum halada özür dilemedi onlardan

evet canım insanın başına böyle bişey gelince bi bakıyosunki çevrendeki çoğu kişinin başından geçmişte o zaman haberin oluyor. yine hamdolsun allah beterleri duyunca şükrediyor yine haline sağlıklı,hayırlı olmıcaktı demekki deyip rahatlatmaya çalışıyosun kendini yapcak bişey yok. nisandamı başlıcaksın çalışmalara? bide folik asit içiyomusun? dr. bana bırak dedi, korunmayı bırakmana 1 ay kala tekrar başla dedi.

konuştukça ortak noktolar artıyo valla. hatalı insanlar birgün mutlaka doğruyu görecekler ama bizi çoktaaannn kaybetmiş olacaklar. ama can işte ne kadar kızsak kızalımm kardeşiz işte. konuşmasakta hergün aklımda o benimm hem çok kızgınım ona hemde sevgim sonsuz

biyandan televizyonun sesi açık kafam karışmış abuk subuk yazmışım ama anlamışındır ne demek istediğimi heralde

kızlar folik asitle ilgili şunu söyleyim
okuduğum kitapta diyorki
bebeğin folik asite en çok ihtiyaç duyduğu zaman ilk 5 haftaymış
o zaman başlıyormuş omurilik oluşumu
ilk 4 haftası zaten regli beklemekle geçtiğinden hamile kalınca başlamak çok bir faydası yokmuş
mutlaka hamile kalmadan kullanmaya başlanıp depolar doldurulmalıymış

evt cnm beterin beteri var bizimki neki?bende çevremde çok duydum .neyse önümüzdeki maçlara bakalım
şimdi ben marta 1adet nisanda 2.adeti olduktan sonra yumurtlama zamanıma göre başlıycam artık.banada bırak dedi korunmayı bıraktığın ay tekrar başla folik asite dedi.
ya ama biz aynı tekrar hamile kalınca nasıl böyle stressiz ve rahat olcaz ben ony daha çok merak ediyorum

bende hamile kalınmadan başlanması gerektiğini duymuştum ama pek emin değildim doğruluğundan bende kesinlikle kullanmaya başlamalıyım aklımdaydı zaten tşkler

o zaman ben hemen başlıyım tekrardan. ilk gittiğim dr. folbiol vermişti o bitince eczaneye gittim oda solgarınkinin daha iyi olduğunu söyleyince ona devam ettim. geçen hamileliğimde hamileliğimden 6 ay önce fln başlamıştım. sen hangisini kullanmıştın ferda?

kızlar dedikleriniz çook doğru.ama benim abi farklı biraz insan kullunmayı azcık sever çok bencildir ve hep bi bahanesi vardır her konuda.15yıldır sürekli borçlatını ödüyoruz düşünün yanii.ama herweferinde affediyoruz.hsyatımızın içine etmeyi hep başarmadına rağmen.gizliden eşimi arayıp botç istemesi ve ödememesii enayi yerine koyuyoo insanı.geçen sene anneme el kaldırdı düşünün yaniii resmen annemin yanına uçtuum diyebilirim.bununla ilgili mahkeme para cezası verdi 1.5milyar eşimi aramış istemişş düşünün yaaa.bunu dün öğrendim.çnkü bebeği öğrendiğinden beri eşimi arayıp tebrik etmedi.neden para vermedi diye.ayıp artık.annem çoktan affetti onu.şimdi beraber ödüyolarmış borcu.ben krndimi bildim bileli oğlunun saçmalıklarıı hep onun için çalıştım.annem aradığında sadece onun yıllarca yaptığı hataları çokrahat o da haklıydı diyip anlatıyo.dünde telde delirdim anne aramıyosun sormuyordun,aradığında da salak saçma şeylrden bahsediyorsun.ben gebeyim hatırlatırım strese sokma beni dedim.oğluna feci zaafı var.ne dese inanıyor.annemin haberi yok eşime dolu borcu var.beni soktuğu durumu bi düşünün lütfen

selm kızlar ben geldimmm
ildaaaaaaaaaaa hoş geldin canım nasılsın ya özledik seni valla

valla öyle cnm yaa benimde sevgim sonsuz ama ne zmn dank etcek kafalarına biz görcekmiyiz

evt böyle bi şey bende okumuştum 26.günde başlıyor diyodu omurilik gelişimi o yüzden folik asit çok önemli

bende hamile kalınmadan başlanması gerektiğini duymuştum ama pek emin değildim doğruluğundan bende kesinlikle kullanmaya başlamalıyım aklımdaydı zaten tşkler

öncelikle bilgi düzeltmesi yapıyorum ilk 5 hafta değil 6 haftaymış
size bir zararı olmayacağı için bence de başlamakla iyi edersiniz

ben folic plus kullanmıştım gebelik öncesi
gebe kalınca folbiol verdi doktor ona devam ettim
11. haftada falan da tamamen bırakıp elevite geçmiştim (onda da var)
fiyatı uygunsa solgar alabilirsin mutlaka iyidir
ama açıkçası 2 tllik folibolün de aynı işi gördüğünü düşünüyorum nedense

aynen yaa rahat olmak mümkün değilki, belki 3.aydan sonra rahatlarız. ben zaten 2 haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum ilk 3 ay:)) ay bi regl olabilsemde önümüzdeki maçlara bakabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…