Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildam canım üzme kendini herşey istediğimiz gibi olmuyo işte dediğin gibi sen gebesin herşeyden önce bebğini düşünmen lazım stres yapma insanın içini en çok acıtan en yakınlarından gelen darbedir ama hayat böyle galiba dengesiz hiçkimse prüzsüz hayat yaşamıyor malesef

aynen yaa rahat olmak mümkün değilki, belki 3.aydan sonra rahatlarız. ben zaten 2 haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum ilk 3 ay:)) ay bi regl olabilsemde önümüzdeki maçlara bakabilsem

kızlar zaten bu kalp durmaları gebeliğin ilk 8 haftasında çok yoğun yaşanıyor
8. haftayı sağ salim atlatınca bu oran ciddi şekilde düşüyor
12den sonra da nerdeyse tamamen bitiyor
yani gebeliğinizi öğrendikten sonra yaklaşık 4 haftalık olsa 4 hafta diken üstündesiniz o da çabuk geçer inşallah
ve inanıyorum ki bu sefer sağlıklı olacak gebelikleriniz

anlattıklarını okuyunca aynı benim dayımın hikayesi 50 yaşına geldi hala aynı senelerce borçlrını kapattı annemler hemde kumar borcu ama bir değil ikideğil annanemde mutfak paralarını hep dayıma verdi öğretmen hemde dayım iyide maaşı var ama tek kuruş vermez eve hemde her isteği olsun ister sabah özel ekmeğine sandiviçi yapılmış olmalı meselabütünüyle zarar oğluda var annesini yanında onunlada doğru düzgün ilgilenmiyor .bikeresinde annanemin üstüne yürümüştü kadın ayakta zor duruyo ama hala oğlumda oğlum diyoooooo

kızlar ne güzel bi topik burasıı insanın içi açlıyor valla

bende komşu topikten geldim bi ziyaret ediyim dedim. hayırlı akşamlar

kselimde burdaymışş

arkadaşımada dr.u folikasiti bıraktırıp elevite geçmişti. benim dr.um hem eleviti hem folik asiti aynı zamanda kullandırmaya devam etti. folic plus'ı duymuştum iyiymiş diye. evde solgar kaldı biraz onu bitiriyim olmazsa değiştiririm sonra. solgar 18 fln gibi bişeydi yanılmıyosam 100 tane var içinde.

hoşgeldin canım
yeni bat tarihin hakkında bilgin varsa söyler misin canım ekleyim listeye

hoşbulduk ferdam
yeni bat nezaman olacağını kestiremiyorum ama sen 12 nisan yaz :44::44::44:
ayın 27 sinde duphastona başlıyorum 10 gün kullanıcam bittikten kaç gün sora olurum acba :26:

arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olucak reglime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok hatta her ay ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımıyor hassas değil yani bir tek dün ağır torba taşırken belim ve kasıklarım ağırdı bıraktıktan 1 saat sonra geçti birde bu gün evimi süpürge tutarken kasıklarım ve belim ağırdı oturdumm geçti ve bebek düşünüyoruzzz :S fikri olan var mı acaba kafam karıştı

aynen yaa rahat olmak mümkün değilki, belki 3.aydan sonra rahatlarız. ben zaten 2 haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum ilk 3 ay:)) ay bi regl olabilsemde önümüzdeki maçlara bakabilsem

cnm biraz daha bekle ama gelmezse mutlaka doktoruna git bi baksın .bende hastanenin karşısında evmi tutsam diyorum

inşşalahhhhhhhhh cnm

cnm bu belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor kimisinde hiç olmuyor bence sen gene dikkatli ol çok yorma kendini adet günün geçincede test yapmanı tavsiye ederim

inşallah canım yaa çok saol. walla bu topik beni rahatlatıyo kesinlikle. son günlerde yine dellenmiştim rahatladım biraz çok şükür

kızlar ne güzel bi topik burasıı insanın içi açlıyor valla

bende komşu topikten geldim bi ziyaret ediyim dedim. hayırlı akşamlar

kselimde burdaymışş

hoşgeldin cnm herzaman bekleriz ziyarete:)

cnm bu belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor kimisinde hiç olmuyor bence sen gene dikkatli ol çok yorma kendini adet günün geçincede test yapmanı tavsiye ederim

cevabın için çok teşekkür ederim canımm evet biraz dikkatli olayım bir kaç gün sonra herşey belli olucak nasılasa :)

inşallah hamilesindir cnm batı geçir test yap bakalım hayırlısı
selm kızlar ben geldimmm
ildaaaaaaaaaaa hoş geldin canım nasılsın ya özledik seni valla
a.s cnm hoşgeldin
Slm kızlar nasılsınız bakalım

a.s.hoşgeldin kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…