kızlar dedikleriniz çook doğru.ama benim abi farklı biraz insan kullunmayı azcık sever çok bencildir ve hep bi bahanesi vardır her konuda.15yıldır sürekli borçlatını ödüyoruz düşünün yanii.ama herweferinde affediyoruz.hsyatımızın içine etmeyi hep başarmadına rağmen.gizliden eşimi arayıp botç istemesi ve ödememesii enayi yerine koyuyoo insanı.geçen sene anneme el kaldırdı düşünün yaniii resmen annemin yanına uçtuum diyebilirim.bununla ilgili mahkeme para cezası verdi 1.5milyar eşimi aramış istemişş düşünün yaaa.bunu dün öğrendim.çnkü bebeği öğrendiğinden beri eşimi arayıp tebrik etmedi.neden para vermedi diye.ayıp artık.annem çoktan affetti onu.şimdi beraber ödüyolarmış borcu.ben krndimi bildim bileli oğlunun saçmalıklarıı hep onun için çalıştım.annem aradığında sadece onun yıllarca yaptığı hataları çokrahat o da haklıydı diyip anlatıyo.dünde telde delirdim anne aramıyosun sormuyordun,aradığında da salak saçma şeylrden bahsediyorsun.ben gebeyim hatırlatırım strese sokma beni dedim.oğluna feci zaafı var.ne dese inanıyor.annemin haberi yok eşime dolu borcu var.beni soktuğu durumu bi düşünün lütfen
aynen yaa rahat olmak mümkün değilki, belki 3.aydan sonra rahatlarız. ben zaten 2 haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum ilk 3 ay:)) ay bi regl olabilsemde önümüzdeki maçlara bakabilsem
kızlar dedikleriniz çook doğru.ama benim abi farklı biraz insan kullunmayı azcık sever çok bencildir ve hep bi bahanesi vardır her konuda.15yıldır sürekli borçlatını ödüyoruz düşünün yanii.ama herweferinde affediyoruz.hsyatımızın içine etmeyi hep başarmadına rağmen.gizliden eşimi arayıp botç istemesi ve ödememesii enayi yerine koyuyoo insanı.geçen sene anneme el kaldırdı düşünün yaniii resmen annemin yanına uçtuum diyebilirim.bununla ilgili mahkeme para cezası verdi 1.5milyar eşimi aramış istemişş düşünün yaaa.bunu dün öğrendim.çnkü bebeği öğrendiğinden beri eşimi arayıp tebrik etmedi.neden para vermedi diye.ayıp artık.annem çoktan affetti onu.şimdi beraber ödüyolarmış borcu.ben krndimi bildim bileli oğlunun saçmalıklarıı hep onun için çalıştım.annem aradığında sadece onun yıllarca yaptığı hataları çokrahat o da haklıydı diyip anlatıyo.dünde telde delirdim anne aramıyosun sormuyordun,aradığında da salak saçma şeylrden bahsediyorsun.ben gebeyim hatırlatırım strese sokma beni dedim.oğluna feci zaafı var.ne dese inanıyor.annemin haberi yok eşime dolu borcu var.beni soktuğu durumu bi düşünün lütfen
öncelikle bilgi düzeltmesi yapıyorum ilk 5 hafta değil 6 haftaymış
size bir zararı olmayacağı için bence de başlamakla iyi edersiniz
ben folic plus kullanmıştım gebelik öncesi
gebe kalınca folbiol verdi doktor ona devam ettim
11. haftada falan da tamamen bırakıp elevite geçmiştim (onda da var)
fiyatı uygunsa solgar alabilirsin mutlaka iyidir
ama açıkçası 2 tllik folibolün de aynı işi gördüğünü düşünüyorum nedense
hoşgeldin canım
yeni bat tarihin hakkında bilgin varsa söyler misin canım ekleyim listeye
aynen yaa rahat olmak mümkün değilki, belki 3.aydan sonra rahatlarız. ben zaten 2 haftada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum ilk 3 ay:)) ay bi regl olabilsemde önümüzdeki maçlara bakabilsem
kızlar zaten bu kalp durmaları gebeliğin ilk 8 haftasında çok yoğun yaşanıyor
8. haftayı sağ salim atlatınca bu oran ciddi şekilde düşüyor
12den sonra da nerdeyse tamamen bitiyor
yani gebeliğinizi öğrendikten sonra yaklaşık 4 haftalık olsa 4 hafta diken üstündesiniz o da çabuk geçer inşallah
ve inanıyorum ki bu sefer sağlıklı olacak gebelikleriniz
arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olucak reglime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok hatta her ay ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımıyor hassas değil yani bir tek dün ağır torba taşırken belim ve kasıklarım ağırdı bıraktıktan 1 saat sonra geçti birde bu gün evimi süpürge tutarken kasıklarım ve belim ağırdı oturdumm geçti ve bebek düşünüyoruzzz :S fikri olan var mı acabakafam karıştı
kızlar zaten bu kalp durmaları gebeliğin ilk 8 haftasında çok yoğun yaşanıyor
8. haftayı sağ salim atlatınca bu oran ciddi şekilde düşüyor
12den sonra da nerdeyse tamamen bitiyor
yani gebeliğinizi öğrendikten sonra yaklaşık 4 haftalık olsa 4 hafta diken üstündesiniz o da çabuk geçer inşallah
ve inanıyorum ki bu sefer sağlıklı olacak gebelikleriniz
kızlar ne güzel bi topik burasıı insanın içi açlıyor valla
bende komşu topikten geldim bi ziyaret ediyim dedim. hayırlı akşamlar
kselimde burdaymışş
kızlar ne güzel bi topik burasıı insanın içi açlıyor valla
bende komşu topikten geldim bi ziyaret ediyim dedim. hayırlı akşamlar
kselimde burdaymışş
cnm bu belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor kimisinde hiç olmuyor bence sen gene dikkatli ol çok yorma kendini adet günün geçincede test yapmanı tavsiye ederim
Slm kızlar nasılsınız bakalım
cevabın için çok teşekkür ederim canımm evet biraz dikkatli olayım bir kaç gün sonra herşey belli olucak nasılasa :)
hoşbulduk tatlummmm
ne demek her zmn bekleriz heyecan dorukta az kalmışşşş
arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olucak reglime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok hatta her ay ağrıyan göğüslerim bu ay hiç ağrımıyor hassas değil yani bir tek dün ağır torba taşırken belim ve kasıklarım ağırdı bıraktıktan 1 saat sonra geçti birde bu gün evimi süpürge tutarken kasıklarım ve belim ağırdı oturdumm geçti ve bebek düşünüyoruzzz :S fikri olan var mı acabakafam karıştı
a.s cnm hoşgeldinselm kızlar ben geldimmm
ildaaaaaaaaaaa hoş geldin canım nasılsın ya özledik seni valla
Slm kızlar nasılsınız bakalım
eminem hoşgeldin bu arada
inşallah hamilesindir cnm batı geçir test yap bakalım hayırlısı
a.s cnm hoşgeldin
a.s.hoşgeldin kuzucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?