cnm biraz daha bekle ama gelmezse mutlaka doktoruna git bi baksın .bende hastanenin karşısında evmi tutsam diyorum
gitcem canım 40.günde olmazsa gitcem. dr.umuda değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim biyandan zor zamanlarımı gördü beni daha iyi anlayabilir diyorum, biyandanda hastanede olduğu için en fazla 10 dk ilgilenebiliyor. muayenehanesi olan bi doktoramı gitsem diyorum arkadaşım gidiyor en az 1 saat ilgileniyormuş. benim dr. beni odadan nasıl çıkarıcağını şaşırıyor.
hoşbuldum hilalim nasılsın gülüm
hoşbulduk moonum nasılsın bakalıminşallah hamilesindir cnm batı geçir test yap bakalım hayırlısı
a.s cnm hoşgeldin
a.s.hoşgeldin kuzucuk.
Slm kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin cnm herzaman bekleriz ziyarete:)
hoşgeldin canım evet topiğimiz samimi ve sıcaktır
sarelle kavanozuna düştümmm yardım edinne yapıyim cnm eşim işte fatmagül açık tabiki kk da sohbet muhabbet
hoşbulduk moonum nasılsın bakalım
hoşgeldiinnnnnnnnn
iyi kuzum birazdaha moralim yerine geldi uyudum 2 saat kadarhoşbuldum canımıniçi nasıl oldun düzeldimi moralin
iyim tatlışım sen nasılsın kızın nasıl ?hoşbulduk moonum nasılsın bakalım
hoşgeldiinnnnnnnnn
sağolun kzılarrr öğrendiğim kadarıyla sadece sıcak ve samimi değil çokta yararlı bir topikmiş burasııııı
Buraya gelen hatunları hamile bıraktırıyomuşunuzzzzz:26::26:
ohh ohhh ne güzel afiyet olsun valla bende tatlı krızine giriyorum arada ama tutyorum rajimdeyim deiye aslında hiç sevmemde adet günlerim geldi yaa vuruyo ardaa balısı
sağolun kzılarrr öğrendiğim kadarıyla sadece sıcak ve samimi değil çokta yararlı bir topikmiş burasııııı
Buraya gelen hatunları hamile bıraktırıyomuşunuzzzzz:26::26:
hoşbulduk tatlummmm
ne demek her zmn bekleriz heyecan dorukta az kalmışşşş
iyi kuzum birazdaha moralim yerine geldi uyudum 2 saat kadarcnm sen nelere yaptın kuzum.
iyim tatlışım sen nasılsın kızın nasıl ?
evet cnm geleni gebiş yolluyor bu topik ,güzel paylaşımlar oluyor her telden konuşuyoruz.
Ben geldimmm kızlarrr nabersiniz ay yoruldum valla daha yapasım vardı temizlik ama bıraktım artık..
gitcem canım 40.günde olmazsa gitcem. dr.umuda değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim biyandan zor zamanlarımı gördü beni daha iyi anlayabilir diyorum, biyandanda hastanede olduğu için en fazla 10 dk ilgilenebiliyor. muayenehanesi olan bi doktoramı gitsem diyorum arkadaşım gidiyor en az 1 saat ilgileniyormuş. benim dr. beni odadan nasıl çıkarıcağını şaşırıyor.
iyim bebem kızımda iyi ço şükür şuan kartondan pizza yapmakla meşgulliyi kuzum birazdaha moralim yerine geldi uyudum 2 saat kadarcnm sen nelere yaptın kuzum.
iyim tatlışım sen nasılsın kızın nasıl ?
evet cnm geleni gebiş yolluyor bu topik ,güzel paylaşımlar oluyor her telden konuşuyoruz.
hoşbuldummmm eminem gülüm nasılsın
inşallah hamilesindir cnm batı geçir test yap bakalım hayırlısı
a.s cnm hoşgeldin
a.s.hoşgeldin kuzucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?