Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarr Allah razı olsun valla sizden bi an bunlar bitek benim başımda mı var diyorfum.içimi döktüm sağolun oğlum inşallah bööle olmaz sağlıklı salih evlstlsr olsun.telden yazıyorum merhaba diyen tüm arkadaşlsrı öpüyorum etiketleyemiyorum

gitcem canım 40.günde olmazsa gitcem. dr.umuda değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim biyandan zor zamanlarımı gördü beni daha iyi anlayabilir diyorum, biyandanda hastanede olduğu için en fazla 10 dk ilgilenebiliyor. muayenehanesi olan bi doktoramı gitsem diyorum arkadaşım gidiyor en az 1 saat ilgileniyormuş. benim dr. beni odadan nasıl çıkarıcağını şaşırıyor.[/QUOTE]

anladım cnm bende 40 ı beklerim heralde olmazsa giderim benimki özelde ama yinede şip şak bi tip hoooop oldu bitti oluyorum ama eğer bi şeyi anlamazsam oturup anlatıyo güzel güzel.valla içine nasıl siniyorsa öyle yap cnm

sarelle kavanozuna düştümmm yardım edinne yapıyim cnm eşim işte fatmagül açık tabiki kk da sohbet muhabbet

ohh ohhh ne güzel afiyet olsun valla bende tatlı krızine giriyorum arada ama tutyorum rajimdeyim deiye aslında hiç sevmemde adet günlerim geldi yaa vuruyo ardaa balısı

hoşbuldum canımıniçi nasıl oldun düzeldimi moralin
iyi kuzum birazdaha moralim yerine geldi uyudum 2 saat kadar cnm sen nelere yaptın kuzum.
hoşbulduk moonum nasılsın bakalım

hoşgeldiinnnnnnnnn
iyim tatlışım sen nasılsın kızın nasıl ?
sağolun kzılarrr öğrendiğim kadarıyla sadece sıcak ve samimi değil çokta yararlı bir topikmiş burasııııı

Buraya gelen hatunları hamile bıraktırıyomuşunuzzzzz:26::26:

evet cnm geleni gebiş yolluyor bu topik ,güzel paylaşımlar oluyor her telden konuşuyoruz.

ohh ohhh ne güzel afiyet olsun valla bende tatlı krızine giriyorum arada ama tutyorum rajimdeyim deiye aslında hiç sevmemde adet günlerim geldi yaa vuruyo ardaa balısı

ya adet olcam deyip durma belki olmıycan nerden biliğyooonnnn gebeyim deyip dursana

sağolun kzılarrr öğrendiğim kadarıyla sadece sıcak ve samimi değil çokta yararlı bir topikmiş burasııııı

Buraya gelen hatunları hamile bıraktırıyomuşunuzzzzz:26::26:

evet çok bigilendirdiği doğru kendi adıma konuşuyum birçok şeyi burda öğrendim
herkes bildiğini anlatıyo ve çokta faydasını görüyoruz

hoşbulduk tatlummmm

ne demek her zmn bekleriz heyecan dorukta az kalmışşşş

bu 4. denememiz olucak endişeli ve kaygılıyımm biraz donuk haldeyim sanırım hayalkırıklıkları beni bu hala getirdi :) robat gibi davranıyorum 2 gündür :) beklenen gün yaklaşıo nede olsa :)

çok iyi yapmışşın uyumak iyi geliyo insana bende ne yapayım işte yemek ye bulaşıkları yıka çay yap oturdum yeni daha gülüm eşimide ikna ettim biraz gözünü korkuttum birazda duygusala bağladım olayı gidicez doktora inş pazar gününden beridir sağ topuğunun üzerine basamıyo acaba ilgisi olabiirmi hastalığıyla:18::18::18:

Ben geldimmm kızlarrr nabersiniz ay yoruldum valla daha yapasım vardı temizlik ama bıraktım artık..

MART AYI LİSTESİ

aysberk ---------- 12 mart
mulberry--------------13 mart
guney--------------13 mart
byzglm-------------19 mart
fndfrkfnd-------------19 mart
elibeses----------20 mart
PeriMeri------------20 mart
yoluzun ------------21 mart
arestera------------23 mart
_figen_-----------24 mart
gulbebek ----------24 mart
rosess--------27 mart
melisakaktus--------27 mart
everythingwillbegreat --------28 mart

NİSAN AYI LİSTESİ

esraik---------1 nisan
SueSue------------2 nisan
OfLu ---------- 3 nisan
gulum2011----------4 nisan
umutege16 -----------5 nisan
berceste_-----------5 nisan
elif5454 -----------8 nisan
megan17 ----------9 nisan
yagmurdamlasi26 -----------9 nisan
eminemine -----------12 nisan
hulyaemrah-----------14 nisan

anladım cnm bende 40 ı beklerim heralde olmazsa giderim benimki özelde ama yinede şip şak bi tip hoooop oldu bitti oluyorum ama eğer bi şeyi anlamazsam oturup anlatıyo güzel güzel.valla içine nasıl siniyorsa öyle yap cnm[/QUOTE]

bende medical parka gidiyorum canım çok pahalı, bi kürtaj oldum sanırsın sezeryan doğum yaptım muayenehanede 30 lira fazlası yanii. kararsızım neyse o günler gelsinde o zaman karar veririm artık.

iyim bebem kızımda iyi ço şükür şuan kartondan pizza yapmakla meşgull
hoşbuldummmm eminem gülüm nasılsın

iyim beyaz gülümmm
sen nasılsın bakalımm

inşallah hamilesindir cnm batı geçir test yap bakalım hayırlısı

a.s cnm hoşgeldin

a.s.hoşgeldin kuzucuk.

inş cnm ya inş hamileyimdir :) MİDE YANMAM VE ACAYİP DERECEDE GAZ ÇIKARIYORUM ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİNDE OLABİLİR TABİ BUNLARR 2 GÜN ÖNCESİNE KADAR HİÇ BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORDUM KAFAM ÇOK RAHATTI AMA YİNE BAŞLADIM DÜŞÜNMEYE ELİMDEN GELDİĞİNCE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM BAT. GEÇSİN ONDAN SONRA KAÇ GÜN SONRA YAPSAM EN İYİ SONUCU ALIRIMM :S ECZANEDE 1 HAFTA 10 GÜN BEKLE DİOLAR :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…