yılın en faydalı topiğiyiz bizherkesi beklerikkk
Ben geldimmm kızlarrr nabersiniz ay yoruldum valla daha yapasım vardı temizlik ama bıraktım artık..
bu 4. denememiz olucak endişeli ve kaygılıyımm biraz donuk haldeyim sanırım hayalkırıklıkları beni bu hala getirdi :) robat gibi davranıyorum 2 gündür :) beklenen gün yaklaşıo nede olsa :)
anladım cnm bende 40 ı beklerim heralde olmazsa giderim benimki özelde ama yinede şip şak bi tip hoooop oldu bitti oluyorum ama eğer bi şeyi anlamazsam oturup anlatıyo güzel güzel.valla içine nasıl siniyorsa öyle yap cnm
iyim bebem kızımda iyi ço şükür şuan kartondan pizza yapmakla meşgull
iyim beyaz gülümmm
sen nasılsın bakalımm
hamarat kuzum benim, evet cnm malesef etkisi olabilir tedavi görmezse ilerler dahada cnmçok iyi yapmışşın uyumak iyi geliyo insana bende ne yapayım işte yemek ye bulaşıkları yıka çay yap oturdum yeni daha gülüm eşimide ikna ettim biraz gözünü korkuttum birazda duygusala bağladım olayı gidicez doktora inş pazar gününden beridir sağ topuğunun üzerine basamıyo acaba ilgisi olabiirmi hastalığıyla:18::18::18:
hoş geldin.cnm dinlen işten geldin bide yorma kendini hafta sonu yaparsın bende hafta sonu yapıcam ne yapayım yaaaaaa ,bide k.peder demiş c.tesi maç izlemeye size geliyim diyor ne düşüncesiz zaten hafta içi çalışıyorum ,şimdi gelince dörtdörtlük yemekte ister ohhhhh bana gene dinlenme yok anlaşılannBen geldimmm kızlarrr nabersiniz ay yoruldum valla daha yapasım vardı temizlik ama bıraktım artık..
iyim bebem kızımda iyi ço şükür şuan kartondan pizza yapmakla meşgull
iyim beyaz gülümmm
sen nasılsın bakalımm
ya kızlar bu suskunlar dizisi beni mahvediyooooooop
cnm burda hepimiz aynı yollardan geçiyoruz stres yapma desem de boşuna bizde yapıyoruz ama işte kafanı dağıtmaya çalış
bende medical parka gidiyorum canım çok pahalı, bi kürtaj oldum sanırsın sezeryan doğum yaptımmuayenehanede 30 lira fazlası yanii. kararsızım neyse o günler gelsinde o zaman karar veririm artık.
hamarat kuzum benim, evet cnm malesef etkisi olabilir tedavi görmezse ilerler dahada cnm(topuk dikeni falan olmadıysa)allahım şifa versin. soğuk iyi geliyor ağrıllarda buz falan koyabilirsiniz.iltihap olduğu için sıcak iyi gelmez.tabi korkutmana gerek yok tatlım ağrılarla yaşanmıyor malesef.
hoş geldin.cnm dinlen işten geldin bide yorma kendini hafta sonu yaparsın bende hafta sonu yapıcam ne yapayım yaaaaaa ,bide k.peder demiş c.tesi maç izlemeye size geliyim diyor ne düşüncesiz zaten hafta içi çalışıyorum ,şimdi gelince dörtdörtlük yemekte ister ohhhhh bana gene dinlenme yok anlaşılann
maşalah size pek hamarat senin bu kız ya yakında gerçeğini yapar:)
selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım
arkadaslar aranızda pkolu olupta anne olan varmı lütfen bende bugun pkolu oldugumu öğredndim ve anne olamıcam diye cok korkuyorum
a.s cnm niye olamayasız rabbim sanada nasip edecek inşallah. adetin düzene girsin gelir kuzucuğun sakın stres yapma üzülme.selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım
inş cnm ya inş hamileyimdir :) MİDE YANMAM VE ACAYİP DERECEDE GAZ ÇIKARIYORUM ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİNDE OLABİLİR TABİ BUNLARR 2 GÜN ÖNCESİNE KADAR HİÇ BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORDUM KAFAM ÇOK RAHATTI AMA YİNE BAŞLADIM DÜŞÜNMEYE ELİMDEN GELDİĞİNCE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM BAT. GEÇSİN ONDAN SONRA KAÇ GÜN SONRA YAPSAM EN İYİ SONUCU ALIRIMM :S ECZANEDE 1 HAFTA 10 GÜN BEKLE DİOLAR :S
selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım
ya kızlar bu suskunlar dizisi beni mahvediyooooooop
yapar valla bazen salata yapıyo içine eline ne geçse koyuyo patlıcan bilehamarat kuzum benim, evet cnm malesef etkisi olabilir tedavi görmezse ilerler dahada cnm(topuk dikeni falan olmadıysa)allahım şifa versin. soğuk iyi geliyor ağrıllarda buz falan koyabilirsiniz.iltihap olduğu için sıcak iyi gelmez.tabi korkutmana gerek yok tatlım ağrılarla yaşanmıyor malesef.
hoş geldin.cnm dinlen işten geldin bide yorma kendini hafta sonu yaparsın bende hafta sonu yapıcam ne yapayım yaaaaaa ,bide k.peder demiş c.tesi maç izlemeye size geliyim diyor ne düşüncesiz zaten hafta içi çalışıyorum ,şimdi gelince dörtdörtlük yemekte ister ohhhhh bana gene dinlenme yok anlaşılann
maşalah size pek hamarat senin bu kız ya yakında gerçeğini yapar:)
çay içiyorum gülüm valla daha yeni oturdum yemek bulaşık çay haşat oldum
yapar valla bazen salata yapıyo içine eline ne geçse koyuyo patlıcan bile
ohhh afiyet olsun canım bende kös kös oturuyorum işte:44:
cnm olurmu hiç öyle şey tabiki alıcaksın bebişini kucağına saraçoğlunu soğan kürünü tavsiye ederim bide tabiki doktorunun dediklerini yap
bende fatmagülümü izlesem suskunlarımı gidip geliyorum hala aradayım bi ona bi ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?