Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu 4. denememiz olucak endişeli ve kaygılıyımm biraz donuk haldeyim sanırım hayalkırıklıkları beni bu hala getirdi :) robat gibi davranıyorum 2 gündür :) beklenen gün yaklaşıo nede olsa :)

cnm burda hepimiz aynı yollardan geçiyoruz stres yapma desem de boşuna bizde yapıyoruz ama işte kafanı dağıtmaya çalış

bende medical parka gidiyorum canım çok pahalı, bi kürtaj oldum sanırsın sezeryan doğum yaptım muayenehanede 30 lira fazlası yanii. kararsızım neyse o günler gelsinde o zaman karar veririm artık.[/QUOTE]

bende medical parka gidiyorum(izmir)sırf hamile olcaz diye eşim sağlık sigortası yaptırmıştı doğum fln çok tutar diye ortada bebik yok ama

selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım

hamarat kuzum benim, evet cnm malesef etkisi olabilir tedavi görmezse ilerler dahada cnm (topuk dikeni falan olmadıysa)allahım şifa versin. soğuk iyi geliyor ağrıllarda buz falan koyabilirsiniz.iltihap olduğu için sıcak iyi gelmez.tabi korkutmana gerek yok tatlım ağrılarla yaşanmıyor malesef.
Ben geldimmm kızlarrr nabersiniz ay yoruldum valla daha yapasım vardı temizlik ama bıraktım artık..
hoş geldin.cnm dinlen işten geldin bide yorma kendini hafta sonu yaparsın bende hafta sonu yapıcam ne yapayım yaaaaaa ,bide k.peder demiş c.tesi maç izlemeye size geliyim diyor ne düşüncesiz zaten hafta içi çalışıyorum ,şimdi gelince dörtdörtlük yemekte ister ohhhhh bana gene dinlenme yok anlaşılann
iyim bebem kızımda iyi ço şükür şuan kartondan pizza yapmakla meşgull

iyim beyaz gülümmm
sen nasılsın bakalımm

maşalah size pek hamarat senin bu kız ya yakında gerçeğini yapar:)

bende medical parka gidiyorum(izmir)sırf hamile olcaz diye eşim sağlık sigortası yaptırmıştı doğum fln çok tutar diye ortada bebik yok ama[/QUOTE]

haklısınnn canımmm yaaa rabbim peygamber sabrı versin inş! cümlemize

sağolasın gülüm Allah razı olsun AMİNNNNNNNN yaa korkutmasam gideceği yok balım yaaa arkdaşaımın eşide böyle rahatsızmış oda öyle dedi valla bişlmiyorum artık hakkımızda hayırlısı

arkadaslar aranızda pkolu olupta anne olan varmı lütfen bende bugun pkolu oldugumu öğredndim ve anne olamıcam diye cok korkuyorum

selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım

canım bana pko var dediler sana tavsiyem eğer istanbuldaysan durumunda iyise kesinlikle ARET KAMAR İstanbul Tüp Bebek merkezine gitmeni tavsiye ederim 180 tl muayane ücreti ve pko yok sende dedi eğer olsaydı ilaçla tedavi ediceğini sölemişti beni çok rahatlatmıştı ünlü bir doktor sitesine bakmanı tavsiye ederim pko lu hamile kalanlarda var aama tabi biraz zor ilk duyduğmda bende üzülmüştüm çok şükür yanlış teşhis koydular bunun uzmanlarına gitmeni taviye ederim cnm

arkadaslar aranızda pkolu olupta anne olan varmı lütfen bende bugun pkolu oldugumu öğredndim ve anne olamıcam diye cok korkuyorum

çok var merak etme
en bariz örnek gamze var mesela
hem de hemen hamile kaldı
kafana takma

bu arada dejavu hoşgeldin sen de
yeni gelenler hoşgelmiş
ben suskunlara takılıyorum da okuyorum yazmıyorum

a.s cnm niye olamayasız rabbim sanada nasip edecek inşallah. adetin düzene girsin gelir kuzucuğun sakın stres yapma üzülme.

inş.belirtilerde var yani yok değil.benim 3gün geçince yapmıştım çıkmıştı , kiminde 1 gün geçsede çıkıyor yani döllenmeye bağlı geç döllenmeyse çift çizgi birazdaha geç çıkıyor. 1 geçince yap çıkmazsa ve adetin gelmezse 3-4 gün sonra yap yada direk kana git cnm.

cnm olurmu hiç öyle şey tabiki alıcaksın bebişini kucağına saraçoğlunu soğan kürünü tavsiye ederim bide tabiki doktorunun dediklerini yap

ya kızlar bu suskunlar dizisi beni mahvediyooooooop

bende fatmagülümü izlesem suskunlarımı gidip geliyorum hala aradayım bi ona bi ona

yapar valla bazen salata yapıyo içine eline ne geçse koyuyo patlıcan bile
çay içiyorum gülüm valla daha yeni oturdum yemek bulaşık çay haşat oldum

ohhh afiyet olsun canım bende kös kös oturuyorum işte:44:

inan istanbuldaysan bilirsin belki okmeydanı hastanesine gittim hiç bişey demedi sadec epko var ve özel hastaneler var oraya git tedavi ol dedi bende korktum acaba hamile kalabilcekmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…