valla ben bi sahnesinde ağladım.zaten salya sümük bi tip oldum
hayırlısı canm ilaçsız zaten olmaz cnm gün ve gün kötüleşir allah muhafaza etsin. iyi yapmışsın gitsin hemencik doktorasağolasın gülüm Allah razı olsun AMİNNNNNNNN yaa korkutmasam gideceği yok balım yaaa arkdaşaımın eşide böyle rahatsızmış oda öyle dedi valla bişlmiyorum artık hakkımızda hayırlısı
yapar valla bazen salata yapıyo içine eline ne geçse koyuyo patlıcan bile
ohhh afiyet olsun canım bende kös kös oturuyorum işte:44:
dejavum hoşgelmiş evide mis olmuş gelip benimkini görsen şok olursun
ya bide şu yeni çıkan turkcell reklamı varya adamın kızı arıyo açmıyo sonra video gönderiyo bebeğimiz oldu diyo ya ben onda ağladım resmen
ya bide şu yeni çıkan turkcell reklamı varya adamın kızı arıyo açmıyo sonra video gönderiyo bebeğimiz oldu diyo ya ben onda ağladım resmen
a.s cnm niye olamayasız rabbim sanada nasip edecek inşallah. adetin düzene girsin gelir kuzucuğun sakın stres yapma üzülme.
inş.belirtilerde var yani yok değil.benim 3gün geçince yapmıştım çıkmıştı , kiminde 1 gün geçsede çıkıyor yani döllenmeye bağlı geç döllenmeyse çift çizgi birazdaha geç çıkıyor. 1 geçince yap çıkmazsa ve adetin gelmezse 3-4 gün sonra yap yada direk kana git cnm.
bence şimdiden başla
hergün değil ama banyodan çıktıkça yağlansan iyi edersin
illa göbeğin çıkmasını bekleme
şimdiden o kısmı nemlendir ki gerilem payı olsun
ben de erkenden başladım
çok şükür şimdilik bişey yok ama daha erken sanırım
herkesin kocalar vadici anlaşılan
benim koca da yazık odasında iş başında
benimkide fabrikada arıza varmış hemde mideside ağrıyomuş yazık kocama
iyi akşamlar kızlarrr umarım herkes iyidir.ben ve bebiş ii hamdolsuun.2gündür yemek yapabiliyoruum çok mutluyum.ama moral olarak çook ii değilim Allahtan bööle bi kocam var.beni sanırım en çok o seviyo ve düşünüyo annemin aklı fikri oğlu!hep ilda başının çaresine bakar oğlum çoköezildi edebiyatı sıktı artık.oğlunun borçları yüzünden çaluşmaya başladı şimdide yanımada gelemiyo doğumda da en fazla 1gün izin alabilecek.yani sap gibi yalnız olucam!anlatacak çok şeyy var ama ..imtahan dünyasıı diyorum bende abimle sınanıyorum.
ildam hoşgeldin allah sana sabır versin benim bi annanem var o da varsa yoksa oğlu çok seviyorum onu ama hep ayrı davranıyor annem evini düzenini değiştirdi aldı onları oğlunu da tabi bakıyor dayımda 49-50yaşında çalışıyor ama eve 5 kuruş vermiyor annanem 85 yaşında odasına götürüyor yemeklerini ağzına besliycek nerdeyse sonrada çok yoruldum diyo zaten kanser kendini ameliyatı iyi geçti ama dinlenmesi gerekiyor.dayımında eli ayağı tutuyor onanda kızıyorum niye bu yaşta kadına git otur sen ben kendim alırım yaparıım demiyor .daha çoooook şeyi vr ama ben bu kadarını söyliyim....ama annen doğumda fln mutlaka gelir sen öyle söylediğine bakma torun sevgisine herşeyi yaparlar
kızlar folik asitle ilgili şunu söyleyim
okuduğum kitapta diyorki
bebeğin folik asite en çok ihtiyaç duyduğu zaman ilk 5 haftaymış
o zaman başlıyormuş omurilik oluşumu
ilk 4 haftası zaten regli beklemekle geçtiğinden hamile kalınca başlamak çok bir faydası yokmuş
mutlaka hamile kalmadan kullanmaya başlanıp depolar doldurulmalıymış
kızlar dedikleriniz çook doğru.ama benim abi farklı biraz insan kullunmayı azcık sever çok bencildir ve hep bi bahanesi vardır her konuda.15yıldır sürekli borçlatını ödüyoruz düşünün yanii.ama herweferinde affediyoruz.hsyatımızın içine etmeyi hep başarmadına rağmen.gizliden eşimi arayıp botç istemesi ve ödememesii enayi yerine koyuyoo insanı.geçen sene anneme el kaldırdı düşünün yaniii resmen annemin yanına uçtuum diyebilirim.bununla ilgili mahkeme para cezası verdi 1.5milyar eşimi aramış istemişş düşünün yaaa.bunu dün öğrendim.çnkü bebeği öğrendiğinden beri eşimi arayıp tebrik etmedi.neden para vermedi diye.ayıp artık.annem çoktan affetti onu.şimdi beraber ödüyolarmış borcu.ben krndimi bildim bileli oğlunun saçmalıklarıı hep onun için çalıştım.annem aradığında sadece onun yıllarca yaptığı hataları çokrahat o da haklıydı diyip anlatıyo.dünde telde delirdim anne aramıyosun sormuyordun,aradığında da salak saçma şeylrden bahsediyorsun.ben gebeyim hatırlatırım strese sokma beni dedim.oğluna feci zaafı var.ne dese inanıyor.annemin haberi yok eşime dolu borcu var.beni soktuğu durumu bi düşünün lütfen
gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn çokmu yoruldun balım sen kıyamm ben sana
hoşgeldinn dejawummm nasılsın bakalımmm
hayırlısı canm ilaçsız zaten olmaz cnm gün ve gün kötüleşir allah muhafaza etsin. iyi yapmışsın gitsin hemencik doktora
ooooooo ,maşallah güzel oluyorsa bizde yapalım, güzelmiş kızın allahım hayırlı ve güzel ömür nasip etsin. ona çirkin şansı versin diyimde bahtı güzel olsun......
çok var merak etme
en bariz örnek gamze var mesela
hem de hemen hamile kaldı
kafana takma
bu arada dejavu hoşgeldin sen de
yeni gelenler hoşgelmiş
ben suskunlara takılıyorum da okuyorum yazmıyorum
inan istanbuldaysan bilirsin belki okmeydanı hastanesine gittim hiç bişey demedi sadec epko var ve özel hastaneler var oraya git tedavi ol dedi bende korktum acaba hamile kalabilcekmiyim diye
ilk bölümündemi gülüm ağladın
hayırlısı canm ilaçsız zaten olmaz cnm gün ve gün kötüleşir allah muhafaza etsin. iyi yapmışsın gitsin hemencik doktora
ooooooo ,maşallah güzel oluyorsa bizde yapalım, güzelmiş kızın allahım hayırlı ve güzel ömür nasip etsin. ona çirkin şansı versin diyimde bahtı güzel olsun......
Yok hani bu bölm bi çocuğu alıp içeride neler dönüyo diye sordukları sahne vardıya hepsinin ağladığı öldüm resmennnnilk bölümündemi gülüm ağladın
cnm ben istanbulluyum ama eşimin işi dolayısıyla izmire taşındık .eğer sgkyla gidiyosan ist.üni.cerrah paşa da çok araştırma yapıyolar ama uzun sürüyor.annem gataya gidiyor askeri hastane çok memnun kadın doğumcusundan ama oraya gitmek biraz zor
sen burdaki arkadaşlara sor onlar da tavsiye edrler
ben az önce küçük çocuk konuşurken kötü oldum hani yapılanları anlatıyordu yaaa:2:
çok güzel olmuşşun ama eminem tıpkım sen ynii gülüm yirim senin kızını ben yaaa
Yok hani bu bölm bi çocuğu alıp içeride neler dönüyo diye sordukları sahne vardıya hepsinin ağladığı öldüm resmennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?