Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dejavum hoşgelmiş evide mis olmuş gelip benimkini görsen şok olursun

ya bide şu yeni çıkan turkcell reklamı varya adamın kızı arıyo açmıyo sonra video gönderiyo bebeğimiz oldu diyo ya ben onda ağladım resmen

hayırlısı canm ilaçsız zaten olmaz cnm gün ve gün kötüleşir allah muhafaza etsin. iyi yapmışsın gitsin hemencik doktora
yapar valla bazen salata yapıyo içine eline ne geçse koyuyo patlıcan bile

ohhh afiyet olsun canım bende kös kös oturuyorum işte:44:

ooooooo ,maşallah güzel oluyorsa bizde yapalım, güzelmiş kızın allahım hayırlı ve güzel ömür nasip etsin. ona çirkin şansı versin diyimde bahtı güzel olsun......

aynen bende o reklamda cok kotu oldum sanki bebek reklamlari artik gozume gozume giriyo

vet ya gerçekten güzel yapmışlar bende duygulandımm

sendemi ağladın cnm o reklamda ya bende her çıkışında fena oldum ya

hım... çok teşekkür ederim cvbın için şurda bir kaç gün kaldı artık ak mı kara mı beli olcak bakalım mide yanması belki incirlerdende olabilir kuru incir yiyorum acayip derece afedersiniz wv ye bile çıkartıoo yani ben ona bağladım lif bakımından çok fazlaa çünküü :)

canım bu aylarda başlıyor çatlarklar hatta senin haftalarında olup yağlanmayı ihmal edip çok fazla çatlayan çok insan var benim bir arkadaşım vardı benden 1.5 sene önce evlenmişti ben evlendiğimde o 7 aylıktı sürekli de görüşüyorduk daha senden de azken haftası başlamıştı göstermişti harita gibiydi ama ihmal etmiş hep işte. Bence şimdiçatlamazsa daha çatlamaz ya da az olur canım artık göbüşün gerilmeye başladı .çünkü ama sen çok güzel bakıyorsun inşallah birşey olmaz.

herkesin kocalar vadici anlaşılan
benim koca da yazık odasında iş başında

benimki sevmiyor onu alemin kralını seyrediyor fatmagülden de sıkıldım ya fırsat biliyor bana da saçma geliyor o dizi temizliğe vurdum bu akşam kendimi..

benimkide fabrikada arıza varmış hemde mideside ağrıyomuş yazık kocama

ay canım geçmiş olsunn ne yapsın iş yapacak birşey yok gelene kadar aklın onda kalır şimdi.

canımm hoşgeldinnn.. İyi gelişme var yemek yapabiliyorsun. Canım artık hiçkimse için üzme kendini. Seni de düşünüyordur ama sen yuva kurdun, eşinle mutlusun diye içi rahattır ama insan işte daha ilgisini göstersin istiyor bir tarafa fazal fedakarlık yapıldığı zaman karşı taraf elbette alınıyor normal olarak. Ama sen takma bunları canım Allah'ın izniyle altından kalkarsın sen ben nelr yaşıyorum bilsen anlatsam roman olur bir ara bebek yapmamayı bile düşündüm inan bende çok fedakarım, kullanıldığımı da biliyorum ama ne yapayım kıyamıyorum vicdanın gözü kör olsun..

ay canım yazık anneanne nasıl bir insan ki o yaşta insandan hizmet bekliyor işte var böyle insanlar ne denir ki. Hasta kadın yaaa ama cennetlik gerçekten.. İnsna da acıma duygusu olmaynca kendi çıkarları bu kadar ön planda olunca böyle oluyor Allah ıslah etsin..

evet çok doğrusun canım ben 2 aydır aksatmadan içiyorum eşim her sabah ben hazırlanırken hemen elinde suyla getiriyor hapı yoksa unuturum benn. Bir de gebelik olsa işe yarayacakkta bakalım..

Ah canım yaa kardeşin ger.ekten sopalık yanii bir de eşinden istiyor demek. Ama var ya hiç şaşırmıyorum bende de var bir tane. Anneme baa şükür bir saygısızlığı yok ama çalışıyor parasını alamıyor sorumluluk almıyor şimdi annem işten çktı malulen olayı da olmadı. Hiçç güvenemiyorum annemi emanet edemiyorum maddi anlamda. Haftalık alıtor o da günlük şeylere gidiyor. Bak ben bebeği yapmamayı bile düşündüm sırf çalışmam lazım annemin emekli olması lazı m rahata ersin diye. Benim kardeşlimde eşimi arayıp çok para istemiş. Fatura yatıramıyor edemiyor annem kızacak diye eşimden istiyor bende tesadüfen öğreniyorum yani. Kardeşim için nele yaptım askere gitti her hafta para gönderdim öğrenci işçiydim yeni evlenmitşim tüm paramı ona ve anneme gönderiyordum doğumgününde hediyesi falan eşim ağzını açıp tek kelime etmedi Ne oldu bir arayı abla masılsın demez bahane de kontörüm yok. Annemi aradığımda al teli konuş yada söyle anneme ver teli de ablamı arayayım diye dedim bir kandilde falan arasın hiç yok. Daha neler neler annemle de sorunlar var yine de kırmak istemiyorum kıyamıyorum bu huyumu bildiklerinden de kullanılıyorum ama napıyım neyse ki eşim çok iyi insan başkası olsa izin vermezdi. Sen hiçç skma canını ne yaparlarsa yapsınlar tek diyeceğim artık ödün verme asla eşinde para falan vermesin ne hali varsa görsün kardeşinse o kadar da yapmaya hakkı yok önce kıymet bilsin..

gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn çokmu yoruldun balım sen kıyamm ben sana

canımm ay geçmişe baktm geç kaldım yazmakta umarım çıkmadın..

hoşgeldinn dejawummm nasılsın bakalımmm

iyyim tatlımm senn..

evet güzel olmasa bile bize zorla yediriyoo eee anne hani hiç yemedin salatamdan diyede ekliyyoooooo

inan istanbuldaysan bilirsin belki okmeydanı hastanesine gittim hiç bişey demedi sadec epko var ve özel hastaneler var oraya git tedavi ol dedi bende korktum acaba hamile kalabilcekmiyim diye

cnm ben istanbulluyum ama eşimin işi dolayısıyla izmire taşındık .eğer sgkyla gidiyosan ist.üni.cerrah paşa da çok araştırma yapıyolar ama uzun sürüyor.annem gataya gidiyor askeri hastane çok memnun kadın doğumcusundan ama oraya gitmek biraz zor
sen burdaki arkadaşlara sor onlar da tavsiye edrler

ilk bölümündemi gülüm ağladın

ben az önce küçük çocuk konuşurken kötü oldum hani yapılanları anlatıyordu yaaa:2:

valla dedim şimdi gülüm iyice tedirgin oldu bak dedim belkide şuan karnımda bebeğimiz var neden düşünmüyosun yapmak kolay yaa varsa dedim ne olur bizim halimiz bizi neden düşünmüyosun dedim baya sustu kaldı haklısın dedi sadece

mrb arkadaşlar, ben 3 ay önce pco hastası olduğumu öğrendim, 3 aydır soğan kürü uyguluyorum 2 ay düzenli adet oldum, ama bu ay soğan suyu içmiş olmama rağmen adet olmadım. 1 hafta geçti acaba hamilemiyim diye düşünüyorum umutlanmakta istemiyorum :S hamile değilsem neden adet olmadım diye düşünüyorum kafam çok karısık, test aldım ama yapmadım negatif çıkacak diye :S

evet hilalim aynen nasıl korktuda abi vurma dedi srının hareketlerine canım yaa gözlerim doldu da tuttum eşim gülmesin diye duygusuz ne olacak

Yok hani bu bölm bi çocuğu alıp içeride neler dönüyo diye sordukları sahne vardıya hepsinin ağladığı öldüm resmennnn

evet evet bende o sahnede kötü oldum kıyama yaaa hepside ayrı ayrı içimi acıtıyo birde ahmet kayanın şarkısını koymuşlar cuuk oturmuş yani neden sustuğumu nerden bileceksiniz diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…