mrb arkadaşlar, ben 3 ay önce pco hastası olduğumu öğrendim, 3 aydır soğan kürü uyguluyorum 2 ay düzenli adet oldum, ama bu ay soğan suyu içmiş olmama rağmen adet olmadım. 1 hafta geçti acaba hamilemiyim diye düşünüyorum umutlanmakta istemiyorum :S hamile değilsem neden adet olmadım diye düşünüyorum kafam çok karısık, test aldım ama yapmadım negatif çıkacak diye :S
selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım
ya kızlar bu suskunlar dizisi beni mahvediyooooooop
hamarat kuzum benim, evet cnm malesef etkisi olabilir tedavi görmezse ilerler dahada cnm(topuk dikeni falan olmadıysa)allahım şifa versin. soğuk iyi geliyor ağrıllarda buz falan koyabilirsiniz.iltihap olduğu için sıcak iyi gelmez.tabi korkutmana gerek yok tatlım ağrılarla yaşanmıyor malesef.
hoş geldin.cnm dinlen işten geldin bide yorma kendini hafta sonu yaparsın bende hafta sonu yapıcam ne yapayım yaaaaaa ,bide k.peder demiş c.tesi maç izlemeye size geliyim diyor ne düşüncesiz zaten hafta içi çalışıyorum ,şimdi gelince dörtdörtlük yemekte ister ohhhhh bana gene dinlenme yok anlaşılann
maşalah size pek hamarat senin bu kız ya yakında gerçeğini yapar:)
dejavum hoşgelmiş evide mis olmuş gelip benimkini görsen şok olursun
ya bide şu yeni çıkan turkcell reklamı varya adamın kızı arıyo açmıyo sonra video gönderiyo bebeğimiz oldu diyo ya ben onda ağladım resmen
dajavummmmmmmmmmmmmmm gülüm nirdesin sen:18::18:
selam cnm bende bugun pko hastası oldugumu öğrendim istanbul okmeydanı hastanesinde ve bende bebek istiyorum soğan kürü iyi geliyomu adet oluyomusun
Burdayımm balımm kızlar çok hızlı yazıyor yaa yetişemiyorumm cevap yazarken sayfalar ilerliyorr..
eminem kızın kaç yaşında canım
nisanda 6 yaşında olucak inşallahh
anladım meleğim yoruldunmu baya iş yapmışşın balım yaaaa
evet çok iyi geliyor ben normalde düzenli adet görüyordum, ama evlendikten sonra biraz kilo aldım ve adetlerim düzensizleşti öğrendim ki pco hastasıymısım tabi çok üzüldüm sonra soğan kürünü duydum ve 3 aydır uyguluyorum 2 ay düzenli adet gördüm ama şuanda adet olmadım :S bilmiyorum hamilemiyim yoksa baska bi sorun varda mı adet olmadım hiç bir fikrim yok
yisin teysezi maaşallah gülüm yaaa kocaman kızın var Allah bağışlasın canım benim
Ay kızlar bir reklam var yaa turkcelin hani kız babasını arıyor da çocuğum oldu diyor asını siz koyun istedim diyor ağlaşıyorlar ana bana ay çok dokundu be anamda gurbette ya babamla da görüşmüyorum çok kötü duygulanıyorum ben böyle şeylerde hamileyken nasıl olurum bilmem.
Ay kızlar bir reklam var yaa turkcelin hani kız babasını arıyor da çocuğum oldu diyor asını siz koyun istedim diyor ağlaşıyorlar ana bana ay çok dokundu be anamda gurbette ya babamla da görüşmüyorum çok kötü duygulanıyorum ben böyle şeylerde hamileyken nasıl olurum bilmem.
yok canım valla istediğim gibi iş yapamadım eşim taciz etti az konuştuk falan dinlendim ancak 8 de başladım o da ıvır zıvırı yıkadım ocak başlıkları, tezgah falan ovdum kullanmadığım takımlar var mutfakta makineye attım tozu gitsin diye. Daha dolaplar duruyor silsem yerleştirsem örtülerinde yıkanması lazım yine indircem örtü serip yerleştiricem iki kere iş. Gece beyazlarla örtüleri atayım da sabah sayım yarın ütüler, dolapları siler, sererim yerleştirirm dedim. Daha fırın falan silinecek çok iş var yarında onları hallederim evde çok iş var kuzum yaa.. Moral bozukluğum vardı biliyorsun bir ara iç sıkıntılarım vardı fena oluyordum ardından grip falan iyice kaldı kaç günlük iş var evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?