Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam cnm bende bugun pko hastası oldugumu öğrendim istanbul okmeydanı hastanesinde ve bende bebek istiyorum soğan kürü iyi geliyomu adet oluyomusun

selam arkadaşlar ben bugün doktora gittim bende pko oldugunu söyledi sizce bunun bi çözüm yolu varmı ben bebek sahii olamıcakmıyım

canım byük ihtimal önce yüksek olan lh hormonunu baskılamk için doğum kontrol hapı verecektir sonra da yumurtlamayı kolaylaştıran ilaçlardan verip yumurtlama sağlar çünkü yumurtlama olmuyor bu hastalıkta buna bağlı olarak gebeliği engelliyor. Doktorun geekli şeyleri yapacaktır ama hamile kalamam diye birşey yok kalırsın merak etme.

ya kızlar bu suskunlar dizisi beni mahvediyooooooop

izleme kuzum ya hamile halinle öyle şeylerr.. kızıyorum amaa..

canım haftasonu da olmuyor ki geç kalkıyoruz ben uyansam eşim uyanmıyor kahvaltı için bekliyorum mecbur sonra sil süpür toz al falan derken valla akşam olur eşimde evde durmaz arkadaşına falan gider hadi fazla kalmasın dışarlarda diye de acele ediyorum mecburen haftaiçleri de yapmam gerekiyor.

Kız birşey yaptığım yok eşimin tacizine maruz kaldım 8 de başladım daha ıvır zıvırı, ocağın başlıklarını, tezgahı falan temizleyebildim ovdum ettim daha çok iş var o da sadece mutfakta yarın akşam azmedip bitircem hepsini. Tabaklar falan kullanmadığım onları attım makineye tozu gitsin dedim salondaki misafir takımlarını da koyucam şimdi daha dolapları ellemedim hiç örtüleri atayım gece yıkansın beyazlar sabah asarım da akşam ütülerim öyle siler yerleştiririm dedim. Sen beni sor evde dünya kadar iş var hangi birini yapcam etcem bilmem.

selam cnm bende bugun pko hastası oldugumu öğrendim istanbul okmeydanı hastanesinde ve bende bebek istiyorum soğan kürü iyi geliyomu adet oluyomusun

evet çok iyi geliyor ben normalde düzenli adet görüyordum, ama evlendikten sonra biraz kilo aldım ve adetlerim düzensizleşti öğrendim ki pco hastasıymısım tabi çok üzüldüm sonra soğan kürünü duydum ve 3 aydır uyguluyorum 2 ay düzenli adet gördüm ama şuanda adet olmadım :S bilmiyorum hamilemiyim yoksa baska bi sorun varda mı adet olmadım hiç bir fikrim yok

anladım meleğim yoruldunmu baya iş yapmışşın balım yaaaa

yok canım valla istediğim gibi iş yapamadım eşim taciz etti az konuştuk falan dinlendim ancak 8 de başladım o da ıvır zıvırı yıkadım ocak başlıkları, tezgah falan ovdum kullanmadığım takımlar var mutfakta makineye attım tozu gitsin diye. Daha dolaplar duruyor silsem yerleştirsem örtülerinde yıkanması lazım yine indircem örtü serip yerleştiricem iki kere iş. Gece beyazlarla örtüleri atayım da sabah sayım yarın ütüler, dolapları siler, sererim yerleştirirm dedim. Daha fırın falan silinecek çok iş var yarında onları hallederim evde çok iş var kuzum yaa.. Moral bozukluğum vardı biliyorsun bir ara iç sıkıntılarım vardı fena oluyordum ardından grip falan iyice kaldı kaç günlük iş var evde.

kızım nerelerdesin yaaaaa özledim seniii
anlat bakalım nasılsın naslı bukadar uzak kalabiliyosun yaa hiç özlemiyomusun bizi:44::44:

canım bende yapıcam nasıl yapılıo kaç kere içilio acaba pkoluykaende hamile kalma şansımız varmı tedavi dışında sence hiç doktora gittinmi pko tedavisi için

ferdam şimdiden mayıs ayı için listeye rezervasyon yapabilirmiyik ben mayısta hamiş olcam dadaha önce ilk 100 e gircem demiştim oldu şimdide ilk 150 diyorum

Ay kızlar bir reklam var yaa turkcelin hani kız babasını arıyor da çocuğum oldu diyor asını siz koyun istedim diyor ağlaşıyorlar ana bana ay çok dokundu be anamda gurbette ya babamla da görüşmüyorum çok kötü duygulanıyorum ben böyle şeylerde hamileyken nasıl olurum bilmem.

evet gurbetde olan biri olarak bende duygulandım yaaaaaaaaaaaa

bende onu söyledim geçen sayfalarda benide mahfediyo

mutfak zaten berbat oluyo ve temziliği çok zor oluyo girdinmi bitiremiyosun kesin çıkamıyosun işin içinden ama sen yinede yorma kendini balım yaaa bak çalışıyosun iyice bünyane ağır gelir dikkat et emi bende girince çıkamam mutfaktan birde haftada 2 kere silerim öyle olurki çünkü çok yağ sıçrıyo buhardab bile leke oluyo görünümü çok güzel dolaplarımın bej ve kahve ama o kahve bölümleri ağaçtan hemen iz oluyo çok sinir bozucu valla meleğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…