ferdam şimdiden mayıs ayı için listeye rezervasyon yapabilirmiyik ben mayısta hamiş olcam dadaha önce ilk 100 e gircem demiştim oldu şimdide ilk 150 diyorum
evet gurbetde olan biri olarak bende duygulandım yaaaaaaaaaaaa
bende onu söyledim geçen sayfalarda benide mahfediyo
aminn canım çok sağol Rabbim sizlerede nasip etsin anne olmayı inşallah
mutfak zaten berbat oluyo ve temziliği çok zor oluyo girdinmi bitiremiyosun kesin çıkamıyosun işin içinden ama sen yinede yorma kendini balım yaaa bak çalışıyosun iyice bünyane ağır gelir dikkat et emi bende girince çıkamam mutfaktan birde haftada 2 kere silerim öyle olurki çünkü çok yağ sıçrıyo buhardab bile leke oluyo görünümü çok güzel dolaplarımın bej ve kahve ama o kahve bölümleri ağaçtan hemen iz oluyo çok sinir bozucu valla meleğimmmm
yaa sorma valla ben çok fena oldum zaten bebekte istediğimden midir nedir nerede türkü çalsa gurbetle anneyle ilgili şarkı eşimden gizli ağlarım çok zor gerçekten insan evlenmedne anlamıyor ama hele zamanda geçtikçe çok koyuyor.
yaa dimi çok içli reklam olmuş bir yumru oturdu boğazıma eşim istemez ağlamamı da içime akıttım yineee
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN fıstığım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNinş inşşşşş
ilda nasıl ben hamileyim hamileyip dedi ve o ay hamiş çıktı bende diyorumki mayısta inş.hamişim
bazen bende yapıyorum gizli gizli ağlarım ama daha önce daha çok ağlardım zaman geçtikçe alıştım galiba yada içime atmayı öğrendim ama içine atmak daha kötü ağlarken dışa vura biliyosun amaağlayamayınca biriktiriyosun işte
sen bana sor gülüm. Neymiş mutfak arkaya bakıyormuş güneş almıyormuş diye bembeyaz yapılmış kaynanam tarafından dolaplar ve fayanslar aman Allah'ım sürekli kirleniyor sürekli elim kapakların, tezganın üzerinde ama yok başedilmiyor bugün ovdum bak 1.5 saat sadece ocak, tezgahım ve duvar karolarım yaptığım bu. Ve tazgahım da ayna parçaları var hoşluk olsun diye ama daha da beter silinmesi küçük küçük yani ayna gibi değil ama oyukluk oralar silmek daha zor oluyor. Mutfağı bitirdim mi işim bitti diyorum başka hiçbir iş gözümde büyümez. Mutfak yerlerimde beyaz ya silerim süpürürüm mis gibi akşam yemek yaparım eşim birşeyler yer ayakta atıştırır ya da hiçbirşey olmasa bile kirlenir yaaa hemen gösteriyor deli oluyorum.
ferdam şimdiden mayıs ayı için listeye rezervasyon yapabilirmiyik ben mayısta hamiş olcam dadaha önce ilk 100 e gircem demiştim oldu şimdide ilk 150 diyorum
heheheeh bende alayım ozaman rezervasyon ferda lütfen beni çıkmaz ayın son çarşambasına yaazzzzzzzzzz
İnşallah canımm..
işte alışıyorda insan tabi ama ilk başlarda daha iyiydim bu kadar değildim artıık daha bir vuruyor sanki ne bileyim annem de rahatsız ya onunda etkisi var sanırım
Allah kolaylık vesin bee gülüm gerçekten zor işin beyaz ve siyah kadar kötü renkler yok benimde salon takımım gri siyah Allahım deli olyorum her gün toz almaktan sıyırdım nasıl pişmanınmm varya keşke diyoruz eşimle cazibenin koltuk takımlarından alsaymışız ne güzel olurdu diye amamalesef
kızlar ilk 150ye rezervasyonumuz yoktur
biz ilk 110-120 için yapıyoruz artık
ee malum bekleyen listemiz o kadar azaldı ki zaten
rezervasyonunuzu ilk 110 için yapıyorum hayırlısı
Kızlar çıkıyorum ben çok acıktım akşam üzeri hoca birş eyler getirmişti hamurişi onlardam yemiştim akşam yemeği yemedim şimdi ağır yemekte yiyemem ekmek arası birşeyler yapayım bari. Sonra da uyurum artık bugün çok uykum vardı gece çok bölük pörçük uyudum valla öğle tatilinde erken gittim odaya kitledim kapıyı kestirdim biraz.. İnşallah bu gece deliksiz uyurum.
heh demek rezarvasyon yokzaten hamiş değilim haftalık çizzelgem yok altta bebiş resmim yok kendimi çıplak hissediyorum ağlarım baaak
tamam dejavum çık sen ye yemeğini iyi geceler meleğim öpüyorum Allah rahatlık versin balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?