Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferdam şimdiden mayıs ayı için listeye rezervasyon yapabilirmiyik ben mayısta hamiş olcam dadaha önce ilk 100 e gircem demiştim oldu şimdide ilk 150 diyorum

heheheeh bende alayım ozaman rezervasyon ferda lütfen beni çıkmaz ayın son çarşambasına yaazzzzzzzzzz

evet gurbetde olan biri olarak bende duygulandım yaaaaaaaaaaaa

yaa sorma valla ben çok fena oldum zaten bebekte istediğimden midir nedir nerede türkü çalsa gurbetle anneyle ilgili şarkı eşimden gizli ağlarım çok zor gerçekten insan evlenmedne anlamıyor ama hele zamanda geçtikçe çok koyuyor.

bende onu söyledim geçen sayfalarda benide mahfediyo

yaa dimi çok içli reklam olmuş bir yumru oturdu boğazıma eşim istemez ağlamamı da içime akıttım yineee

sen bana sor gülüm. Neymiş mutfak arkaya bakıyormuş güneş almıyormuş diye bembeyaz yapılmış kaynanam tarafından dolaplar ve fayanslar aman Allah'ım sürekli kirleniyor sürekli elim kapakların, tezganın üzerinde ama yok başedilmiyor bugün ovdum bak 1.5 saat sadece ocak, tezgahım ve duvar karolarım yaptığım bu. Ve tazgahım da ayna parçaları var hoşluk olsun diye ama daha da beter silinmesi küçük küçük yani ayna gibi değil ama oyukluk oralar silmek daha zor oluyor. Mutfağı bitirdim mi işim bitti diyorum başka hiçbir iş gözümde büyümez. Mutfak yerlerimde beyaz ya silerim süpürürüm mis gibi akşam yemek yaparım eşim birşeyler yer ayakta atıştırır ya da hiçbirşey olmasa bile kirlenir yaaa hemen gösteriyor deli oluyorum.

Son düzenleme:
ilda nasıl ben hamileyim hamileyip dedi ve o ay hamiş çıktı bende diyorumki mayısta inş.hamişim

bazen bende yapıyorum gizli gizli ağlarım ama daha önce daha çok ağlardım zaman geçtikçe alıştım galiba yada içime atmayı öğrendim ama içine atmak daha kötü ağlarken dışa vura biliyosun amaağlayamayınca biriktiriyosun işte

ilda nasıl ben hamileyim hamileyip dedi ve o ay hamiş çıktı bende diyorumki mayısta inş.hamişim

İnşallah canımm..

işte alışıyorda insan tabi ama ilk başlarda daha iyiydim bu kadar değildim artıık daha bir vuruyor sanki ne bileyim annem de rahatsız ya onunda etkisi var sanırım

Allah kolaylık vesin bee gülüm gerçekten zor işin beyaz ve siyah kadar kötü renkler yok benimde salon takımım gri siyah Allahım deli olyorum her gün toz almaktan sıyırdım nasıl pişmanınmm varya keşke diyoruz eşimle cazibenin koltuk takımlarından alsaymışız ne güzel olurdu diye amamalesef

Kızlar çıkıyorum ben çok acıktım akşam üzeri hoca birş eyler getirmişti hamurişi onlardam yemiştim akşam yemeği yemedim şimdi ağır yemekte yiyemem ekmek arası birşeyler yapayım bari. Sonra da uyurum artık bugün çok uykum vardı gece çok bölük pörçük uyudum valla öğle tatilinde erken gittim odaya kitledim kapıyı kestirdim biraz.. İnşallah bu gece deliksiz uyurum.

ferdam şimdiden mayıs ayı için listeye rezervasyon yapabilirmiyik ben mayısta hamiş olcam dadaha önce ilk 100 e gircem demiştim oldu şimdide ilk 150 diyorum

heheheeh bende alayım ozaman rezervasyon ferda lütfen beni çıkmaz ayın son çarşambasına yaazzzzzzzzzz

kızlar ilk 150ye rezervasyonumuz yoktur
biz ilk 110-120 için yapıyoruz artık
ee malum bekleyen listemiz o kadar azaldı ki zaten
rezervasyonunuzu ilk 110 için yapıyorum hayırlısı

İnşallah canımm..

işte alışıyorda insan tabi ama ilk başlarda daha iyiydim bu kadar değildim artıık daha bir vuruyor sanki ne bileyim annem de rahatsız ya onunda etkisi var sanırım

canım inşallah annen biran önce sağlığına kavuşur
ben ilk buraya taşındığımda nefes alamıyodum öyle laf olsun diye söylemiyorum gerçekten nefes alamıyodum sanki ir ailemin yanına gitsem kendime gelicem diyodm aradan 2 yık geçtikten sonra alışmaya başaldım birde işe başlayınca kafam başka şeylerle meşgul oldu galiba alıtım yada alışmak zorunda kaldım işte

maalesef görünüşe aldanıyoruz galiba. Ben hiçbir eşyamı kendim seçmedim biliyor musun kaynanam buldu onun da yolunu kendi seçti. Ben gelmedim bile. Sadece kendi çeyizim benim istediklerim o da eşim demişti ki kendi kullanacaklarımızı kendimiz seçeriz diye tamam demiştim çeyizi yerleştirmeye geldik anam kaç yemek takımı koymuş kaynanam çoğunun zaten çoktaaan modası geçmiş. Mavi cam tabakalr falan, misafir tabakları ki onları aldım ben yani anlayacağın o kadar yemek takımı beğeniyorum günlük kullanmaya ama alamıyorum koyacak yer yok iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bir sormasını beklerdim ya da göstermesini. Bak Amerika'daki kıza da bir sürü şey gönderildi ama önce resimlerini gönderdik netten beğendikleri gönderildi öyle işte. Geride verilmiyor ki. Nuh nebide kalma narenciye sıkacağı portakalı bile sıkamıyordu katı meyve sıkacağı aldık, kavanozlarım sığmıyor diye ek dolap yaptırdık, kocaman nasıl kullanılacağını bilmediğim, küçücük tezgahımda kocaman yer kaplayan fritözü geri verdim aman neler duydum ama işte eşimi seviyorum da katlanıyoruz.

kızlar ilk 150ye rezervasyonumuz yoktur
biz ilk 110-120 için yapıyoruz artık
ee malum bekleyen listemiz o kadar azaldı ki zaten
rezervasyonunuzu ilk 110 için yapıyorum hayırlısı

heh demek rezarvasyon yok zaten hamiş değilim haftalık çizzelgem yok altta bebiş resmim yok kendimi çıplak hissediyorum ağlarım baaak

tamam dejavum çık sen ye yemeğini iyi geceler meleğim öpüyorum Allah rahatlık versin balım

Elifimmm valla yazışacak çok şey var ama eşiminde uykusu geldi ben atıştırayım birşeylerde yatalım yarın konuşuruz inşallah... Kaloriferde kapandı galiba üşüdüm ben burada kar yağıyordu hala biliyor musun biz eve gelirken yuhh dedim artık yaaa..

heh demek rezarvasyon yok zaten hamiş değilim haftalık çizzelgem yok altta bebiş resmim yok kendimi çıplak hissediyorum ağlarım baaak

ilk 110 için yapıyorum canım sonunu okumadın heralde
150 çok geçç
o kadar bekleyen adayımız bile yok artık maşallah
listede 25 tane bekleyen var
5 tane falan da ismini yazmadığımız olsa 30 kişi bekliyor zaten artık
gebe sayımız 96

Son düzenleme:
tamam dejavum çık sen ye yemeğini iyi geceler meleğim öpüyorum Allah rahatlık versin balım

Çok sağol bitanem Allah sana da rahatlık versin tatlı rüyalar. pek konuşamadık ama kızlar o kadar çok yazmış ki ancak yetiştim yarın akşam burada ol muhabbetin dibine vuralım öbür gün nasılsa tatil gülümmm görüşürüz kocaman öpüyorum seni de herkesi dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…