Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaaa ben iyi diyimiycem meleğim yaaa sen yeni gelinsin seniiin seçmen hakkın balım yaaa ne diyebilirimki ben evimi kurmaya geldim kendi babamla eşimle ne istediysem aldım birtek tvyi aldı eşim 102 ekran ben maç izliycem ayağına ötesinde hepsini ben seçti,m haklarını yiyemem bırak karışmayı gelmediler bile çok şükür karışmazlarda gelinliğimi a dan zye hep ben beğedim ya açıktır ya böyledir diye tek kelime etmediler sağolsunlar o konuda ses edemem olan olmuş sıkma canını önemli olanda eşinle anlaşmanınz canımıniçi

ama 110 çok erken bizim topikte bu gebe patlaması varken 1 aya dolar 110 yeni gelenler oluyo yaaa ben anca o tertibe yetişirim

olsun canım geldin yaa ben biliyorumki giricem diye geldin o kadar işinin arasında sağolasın bu bile yeter düşünmen bile yeter aşkım uyu dinlen bol bol canımın içi seni çok seviyorum meleğimmmmmmmmmmmmmmmmm

olsun canım geldin yaa ben biliyorumki giricem diye geldin o kadar işinin arasında sağolasın bu bile yeter düşünmen bile yeter aşkım uyu dinlen bol bol canımın içi seni çok seviyorum meleğimmmmmmmmmmmmmmmmm

yarına görüşürüz cnlarım iyi akşamlar

Kizlarrr kocami sarhos ettim sizdirttim geldim :)))
çatağğğkkkk gibeeeeeeeeeeee hoşgeldinnn
neyse kızlar bana da müsade
ancak uyur sabah da 7de ancak kalkarım ben
iyi geceler hepinize

evt bende fark ettim

iyigeceler ferdam ,iyigeceler dejavum,iyigeceler moon

herkes tek tek kaçıyo vall ben sadece muhabbete geliyorum bende bebkle ilgili pek konuşmuyorum onlarda öyle yapsalada kendilerini özletmeseler

bende çıkıyorum kzılar sancım var belim sırtım kopuyo valla yatıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum canlarımmmm

neyse kızlar beimde azıcık işim var kızım uyudu
birazdan gelirim pc açık

çatağğğkkkk gibeeeeeeeeeeee hoşgeldinnn

herkes tek tek kaçıyo vall ben sadece muhabbete geliyorum bende bebkle ilgili pek konuşmuyorum onlarda öyle yapsalada kendilerini özletmeseler

:))) ben miyim o catlak gibe :))) hosbuldum emosum kocayi yatirdim kactim :)

canım bende yapıcam nasıl yapılıo kaç kere içilio acaba pkoluykaende hamile kalma şansımız varmı tedavi dışında sence hiç doktora gittinmi pko tedavisi için

doktora gttm dr bi tedavi vermedi soğan kürü şöyle yapılıyo adetin bittikten 1 hafta sonra baslıyosun, günde iki defa uygulaman gerek, öğleden önce ve akşam yemeğinden önce 1,5 su bardağı kaynayan suyun içersine orta boy yemeklik soğanı dörde bölüp atacaksın ağzı kapalı bi şekilde tam 5 dk kaynayacak, altını kapatıp süzüp sıcağa yakın ılık bi şekilde içeceksin her öğünde taze taze yapılacak. ibrahim saraçoğlunun sitesine girip bakarsan daha iyi anlarsın sıkca sorulan sorular kısmında bu konuda bayağı memnun alımlar var çoğu bayan önce allahın izni ile sonra da soğan sayesinde hamile olduklarını söylüyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…