maalesef görünüşe aldanıyoruz galiba. Ben hiçbir eşyamı kendim seçmedim biliyor musun kaynanam buldu onun da yolunu kendi seçti. Ben gelmedim bile. Sadece kendi çeyizim benim istediklerim o da eşim demişti ki kendi kullanacaklarımızı kendimiz seçeriz diye tamam demiştim çeyizi yerleştirmeye geldik anam kaç yemek takımı koymuş kaynanam çoğunun zaten çoktaaan modası geçmiş. Mavi cam tabakalr falan, misafir tabakları ki onları aldım ben yani anlayacağın o kadar yemek takımı beğeniyorum günlük kullanmaya ama alamıyorum koyacak yer yok iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bir sormasını beklerdim ya da göstermesini. Bak Amerika'daki kıza da bir sürü şey gönderildi ama önce resimlerini gönderdik netten beğendikleri gönderildi öyle işte. Geride verilmiyor ki. Nuh nebide kalma narenciye sıkacağı portakalı bile sıkamıyordu katı meyve sıkacağı aldık, kavanozlarım sığmıyor diye ek dolap yaptırdık, kocaman nasıl kullanılacağını bilmediğim, küçücük tezgahımda kocaman yer kaplayan fritözü geri verdim aman neler duydum ama işte eşimi seviyorum da katlanıyoruz.
ilk 110 için yapıyorum canım sonunu okumadın heralde
150 çok geçç
o kadar bekleyen adayımız bile yok artık maşallah
listede 25 tane bekleyen var
5 tane falan da ismini yazmadığımız olsa 30 kişi bekliyor zaten artık
gebe sayımız 98
Çok sağol bitanem Allah sana da rahatlık versin tatlı rüyalar. pek konuşamadık ama kızlar o kadar çok yazmış ki ancak yetiştim yarın akşam burada ol muhabbetin dibine vuralım öbür gün nasılsa tatil gülümmm görüşürüz kocaman öpüyorum seni de herkesi dee
Çok sağol bitanem Allah sana da rahatlık versin tatlı rüyalar. pek konuşamadık ama kızlar o kadar çok yazmış ki ancak yetiştim yarın akşam burada ol muhabbetin dibine vuralım öbür gün nasılsa tatil gülümmm görüşürüz kocaman öpüyorum seni de herkesi dee
yaaa aysun geldi selam ble vermeden kaçtı yaaaaaaaaaaaaa
neyse kızlar bana da müsade
ancak uyur sabah da 7de ancak kalkarım ben
iyi geceler hepinize
çatağğğkkkk gibeeeeeeeeeeee hoşgeldinnnKizlarrr kocami sarhos ettim sizdirttim geldim :)))
neyse kızlar bana da müsade
ancak uyur sabah da 7de ancak kalkarım ben
iyi geceler hepinize
evt bende fark ettim
iyigeceler ferdam ,iyigeceler dejavum,iyigeceler moon
bende çıkıyorum kzılar sancım var belim sırtım kopuyo valla yatıyorum hepinize iyi geceler öpüyorum canlarımmmm
çatağğğkkkk gibeeeeeeeeeeee hoşgeldinnn
herkes tek tek kaçıyo vall ben sadece muhabbete geliyorum bende bebkle ilgili pek konuşmuyorum onlarda öyle yapsalada kendilerini özletmeseler
:))) ben miyim o catlak gibe :))) hosbuldum emosum kocayi yatirdim kactim :)
canım bende yapıcam nasıl yapılıo kaç kere içilio acaba pkoluykaende hamile kalma şansımız varmı tedavi dışında sence hiç doktora gittinmi pko tedavisi için
ohhh iyi yapmışsın benimki daha eve gelemedifabrikada hala
Benimki erken geldi soylendim azcik e actim napim onu bekliyodum tabi sofrayi gorunce geldigime degdi dedi yani :))
:))) ben miyim o catlak gibe :))) hosbuldum emosum kocayi yatirdim kactim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?