Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaşlar midemde hem yanma var hem ekşime eşime aradım söledim ayran iç dedi yok dedim çiğköfte al gel dedim ayıptır sölemesi hem ekşime yanma var hemde eşki bişiler mi istiyorsun dedi evet dedim :) genelde reglime yakın zamanlarda acayip çikolata tüketirim nedense bu sefer cnm ekşi istio :) bu belirti olabilir mi :)

ii geceler arkadalar uyku falan tutmuyor ya adetime 2 gün var ve ben bu defa değişik hissediyorum daha farklı şeyler oluyor
mesela göğüslerim hem şişerdi hem ağrırdı 3 gün kala falan bu defa sadece dolgunlaştı ağrı yok bu daha bi çok şey var bilmiyorum ama çok kötüyüm geçsin şu günler.......

başka belirtilerin var mı peki ve neden kötüsün kii

kızlarr benide alın aranızaa....
estradiol 45,77 fsh 7.59 lh 17.16 gebeliğe engel mi? adet olamıyorum diye yapıldı adet söktürücü verdi..hastalanınca 3. gün tekrar test yaptırıcam ... fikir verin yaa

Gunaydinnnn ben her sabah ogurerek kalkiyorum ya 7. ay bitmek uzere hala olmaz ki ne bu boyle

gunaydin kizlarr.yazilari begen kismi geri gelmis cok sevindim
aksam cok kotu basim agridi uyudum neyseki gecmis sabah kalktigimda

gunaydin kizlarr.yazilari begen kismi geri gelmis cok sevindim
aksam cok kotu basim agridi uyudum neyseki gecmis sabah kalktigimda

évet eski begenimiz geri geldi bas agrilarina falan alis bebis azcik eziyet edicek annesine :)

neden oyle oluyoki canim gerci benm bi arkadasim hamileligi boyunca mide bulantisi cekmedi ama son aylarda ne yise cikartiyodu:18:

ben bata 10 gun kala cikarmaya basladim hala devam gerci gun icinde olmuyo artik ama sabahlari ogurerek kalkiyorum gozlerim kurbaga gozu gibi oluyo ogurdukce

bebegim saglikli olsunda ben eziyet cekerim onun icin
gun icinde olmamasi gene bi derece iyi tatlim olsun bebisler icin kurbagada oluruz

bebegim saglikli olsunda ben eziyet cekerim onun icin
gun icinde olmamasi gene bi derece iyi tatlim olsun bebisler icin kurbagada oluruz

Valla cekiyoruz el mahkum cekiyoruz olsun ben alistim oglumun eziyetlerine isallah dogunca uslu olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…