Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay nedisem ki tatlım sana da günaydın tatlım geçmişi arada okuyorum hem temizlik yapıyorum arada şimdi sen nasılsın bebiş nasıl yerim ben onu

sukur canim iyi oglusum sabah depikleriyle uyandim :) bende temizlik yapacak hal yok beyazlari attim makinaya sabahtan onlari bekliyorum :)

aman efendim kimleri goruyoruz puffy hanim ve cinar beylerde aramizdalar hic oturmayalim hemen piste alalim anne ogulu :)))

kızlar günaydınnnn

Gamzem sabah 6,30 da uyandım bi daha uyumadım. şeytan dedi at bi mesaj gamzeeye uyandır ama kıyamadım oğluşuna.
Meğerse zaten uyanıkmışın

a_d kullanıcısından alıntı
kizlarrrrrr hamileyimmmmmmmsabah kan testi yaptirmistim kimseye soylememistim negatif cikar diye simdi aldim sonuclar deger 847,3 yaziyo bide <8 diye bisi var anladim ama ordaki kiz hamilesin dedi.cok degisik duygular icindyim.allahim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah.insallah saglikli bi gebeliktir

evetttt sonunda guzel haber geldi masalllahh masallah:))) cok dua ettim senin icin, valla senin kadar duygulandim dun ogrendigimde hatta agladim bile, kismetse goruceksin nasil bir duygu oldugunu canim arkadasim. allah isteyen herkeze nasip etsin.
oglusuma arkadas geliyor, ara cok acilmadi tam benimki biraz buyucek, seninkiyle tekrar heyecanlancaz:))) Allah tamamina erdirsin canim benim, hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz:))

kızlar günaydınnnn

Gamzem sabah 6,30 da uyandım bi daha uyumadım. şeytan dedi at bi mesaj gamzeeye uyandır ama kıyamadım oğluşuna.
Meğerse zaten uyanıkmışın

He valla uyanmistik oglum depti sabah sabah uyandirdi beni :)

aman efendim kimleri goruyoruz puffy hanim ve cinar beylerde aramizdalar hic oturmayalim hemen piste alalim anne ogulu :)))

kız uğraşma oğlumla ve benle seni ısırırım mıncıklarım.

akşam sol elimle evin dağınıklığını toparladım. çamaşırları katladım astım bir sürü iş yaptım. sabahda evimi toparladım oğlumla kahvaltı yaptım.
akşam eve gidince yemek yapıcam. bi türlü pilav yaparım. yarında iş çıkışı anneme kaçmayı düşünüyorum yemeğim hazır olsun evde

haberler sen ve derin bey'de akşam nasıl geçti bakalım

kızlar avatarıma bakarmısınız bi görümcemi bebeği çok tatlı bende bundan istiyorum yaa

canim benim cok cok tesekkur ederim.senin oglusun artik abi olcak insallah:) yarin sikistirmaya gelcem kismetse canim arkadasim benim

Aksam iyiydi babamizi icirdik sonra banyo ettik adami sarhos edip yatirdik ama bizde fazla dayanamadan yataga gittik oglumla basbasa kalamadik :)

kızlar avatarıma bakarmısınız bi görümcemi bebeği çok tatlı bende bundan istiyorum yaa

Hemen koy ortaya isiralim biz onu :)
canim yakinda seninde gelicek bebisin ustelik sana gore fotodakinden de guzel olacak :)

geldimi...................

Eklentiler

• $183349_10150109251222988_773747987_6190829_4000286_n[1].webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 19
birde bu var maşallah kızlarinşlh benim bebşte böyle sarışın bişe olur yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…