Çok tatlı
darısı hepimizin başına aminnn
amin gülücüğü bol olsun bebelerimizin
günaydın kızlarrrrrr
fotoları sormuşsunuz
kullanıcı kontrol paneline girip en altta eklentiler yazan yere tıklayıp silebiliyoruz
yarım saatten sonra silinmiyo ama malesef ona göre
tşkkler canım ben sormuştum görümcemin bebeğinin resimlerini koymuştumda geri silmek istedim tşkler
gördüm canım maşallah çok tatlı
güzelim geçmiş olsun, günde 1-2 defa 1 çay kaşığı zeytinyağı iç o yumuşatır. birde bir pamuğa zeytinyağı sür makatına sıkıştır orda dursun o yumuşatır biraz.güaydın arkadaşlarım baya uzak kaldım ama okuyorum arada yazılanları :=)
dün akşam çok kötü bir zaman gecirdim.
dün sabah afedersiniz wc deyken kan geldi ben adet oldum sandım heh dedim 5 gün önce geldi sandım.
bütün gün bekledim bi daha gelmedi...
akşam oldu dedim heralde bebek mi düştü ne oldu(!)
sonra yeniden wc ye girdim bi baktım gene kan geliyo ama makattan..
ben başladım aglamaya ve evde yanlızım gece saat 11 bucuk civarı..
annemi aradım söyledim mide kanaması olsa dışkıyla karışık olur diyo annemde panik oldu neyse sonra kocişi aradım o araştırdı netten iç hemoroid olurmuş..
derken ben bu defa zaten aglıyorum başladım neden benim cocugum olmuyo diye düşüne düşüne aglamaya bagıra bagıra agladım agladım agladım......
kimse bilmiyor içimde neler olduğunu kocama bile söyleyemiyorum içimdeki yangını...
güaydın arkadaşlarım baya uzak kaldım ama okuyorum arada yazılanları :=)
dün sabah afedersiniz wc deyken kan geldi ben adet oldum sandım heh dedim 5 gün önce geldi sandım.
annemi aradım söyledim mide kanaması olsa dışkıyla karışık olur diyo annemde panik oldu neyse sonra kocişi aradım o araştırdı netten iç hemoroid olurmuş..
derken ben bu defa zaten aglıyorum başladım neden benim cocugum olmuyo diye düşüne düşüne aglamaya bagıra bagıra agladım agladım agladım......
kimse bilmiyor içimde neler olduğunu kocama bile söyleyemiyorum içimdeki yangını...
güaydın arkadaşlarım baya uzak kaldım ama okuyorum arada yazılanları :=)
Camasirlarimi topladim ama dondummm sozde gunes var ama ortalik buz kesiyo
bende kuruyanları atmıştım bir kenara bir makina daha kurumuştu, onların hepsini katladım. bebek kıyafetlerinde elbise ve yoğun pembe olanları ayırdım. diğer oğluma kalan kıyafetleri de vakumlu poşete doldurdum eşim gardrobun üstüne koydu.bir makina daha yıkadım onlarıda sabah astım. bugün çok enerjikim aslındatabi uyuzun biri sinirlerimi kaldırmazsa, bizim müşteriler bazen annemden doğduma pişman ediyorlarda
güzelim geçmiş olsun, günde 1-2 defa 1 çay kaşığı zeytinyağı iç o yumuşatır. birde bir pamuğa zeytinyağı sür makatına sıkıştır orda dursun o yumuşatır biraz.
bebek konusuna gelince sen kendini bu kadar harap ederken nasıl gelsin güzelim. sırf onun stresindesin. kolay değil biliyorum ama kendini biraz rahatlat lütfen. hep iyi düşün ve unutmaki en hayırlı zamanı bekliyor bebeğin
geçmiş olsun canım doktora gittinmi umarım önemli bir problem değildir canım yaa hepimizin arada böyle problemleri olabiliyor kendini bırakma herşeyin hayırlıs olsun sağlık versin rabbim
Canim ayni sorunu bende yasadim cok korkmustum mumkun oldugunca kabiz olmayacaksin ve dra git ilac verecektir mutlaka
sen kafana bu kadar takip bu kadar kendini uzersen nasil gelecek bebis once sen iyi ve saglam olacaksin ki sonra sana sag salim bi evlat gelecek uzme kendini cok yakinda gelecek bebegin
bende kuruyanları atmıştım bir kenara bir makina daha kurumuştu, onların hepsini katladım. bebek kıyafetlerinde elbise ve yoğun pembe olanları ayırdım. diğer oğluma kalan kıyafetleri de vakumlu poşete doldurdum eşim gardrobun üstüne koydu.bir makina daha yıkadım onlarıda sabah astım. bugün çok enerjikim aslındatabi uyuzun biri sinirlerimi kaldırmazsa, bizim müşteriler bazen annemden doğduma pişman ediyorlarda
Kızlar çok sagolunama inanın hiç kafaya takmıyorum hatta farkındaysanız son zamanlar girmiyorum bile buraya o kadar uzaklaştım bu bebek fikrinden ama dün akşam aglarken bi an düşündüm ne kadar yanlız oldugumu fark ettim... annemi ablamı yegenlerimi düşündüm.. çok koydu .. hiç aglayamıyorum ben ve aglayamadıkça hep içime atıyorum belkide ben yılda 1 yada 2 defa aglarım en fazla.
bundan önce de taaa temmuz ayında ( hamile kalmadan 1 ay önce) böyle aglamıştım ... içimden attım belkide suanda birikmişleri..
o kadar sogudum bebek muhabbetlerinden ama içim çok acıyoo ... :85:
bu hemoroit de ne garipmiş ya öyle böyle kan değil ama bildiğiniz adet kanı gibi.. bu kadar cok kanayabileceğini bilmiyordum ben hani yara gibi 2 damla olur sanıyodum çok korktum ama doktora gitmicem şimdi
devam ederse giderim ay ne igrenç seyler geliyomuş insanın başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?