Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eklenti eklediğin yerden silebiliyorsun sanırım canım. didem burda o yazar nasıl yaptığını ben hiç silmedim henüz

günaydın kızlarrrrrr
fotoları sormuşsunuz
kullanıcı kontrol paneline girip en altta eklentiler yazan yere tıklayıp silebiliyoruz
yarım saatten sonra silinmiyo ama malesef ona göre

günaydın kızlarrrrrr
fotoları sormuşsunuz
kullanıcı kontrol paneline girip en altta eklentiler yazan yere tıklayıp silebiliyoruz
yarım saatten sonra silinmiyo ama malesef ona göre

tşkkler canım ben sormuştum geri silmek istedim tşkler

Son düzenleme:
güaydın arkadaşlarım baya uzak kaldım ama okuyorum arada yazılanları :=)
dün akşam çok kötü bir zaman gecirdim.

dün sabah afedersiniz wc deyken kan geldi ben adet oldum sandım heh dedim 5 gün önce geldi sandım.
bütün gün bekledim bi daha gelmedi...

akşam oldu dedim heralde bebek mi düştü ne oldu(!)

sonra yeniden wc ye girdim bi baktım gene kan geliyo ama makattan..

ben başladım aglamaya ve evde yanlızım gece saat 11 bucuk civarı..

annemi aradım söyledim mide kanaması olsa dışkıyla karışık olur diyo annemde panik oldu neyse sonra kocişi aradım o araştırdı netten iç hemoroid olurmuş..

derken ben bu defa zaten aglıyorum başladım neden benim cocugum olmuyo diye düşüne düşüne aglamaya bagıra bagıra agladım agladım agladım......
kimse bilmiyor içimde neler olduğunu kocama bile söyleyemiyorum içimdeki yangını...

güzelim geçmiş olsun, günde 1-2 defa 1 çay kaşığı zeytinyağı iç o yumuşatır. birde bir pamuğa zeytinyağı sür makatına sıkıştır orda dursun o yumuşatır biraz.
bebek konusuna gelince sen kendini bu kadar harap ederken nasıl gelsin güzelim. sırf onun stresindesin. kolay değil biliyorum ama kendini biraz rahatlat lütfen. hep iyi düşün ve unutmaki en hayırlı zamanı bekliyor bebeğin

Camasirlarimi topladim ama dondummm sozde gunes var ama ortalik buz kesiyo

geçmiş olsun canım doktora gittinmi umarım önemli bir problem değildir canım yaa hepimizin arada böyle problemleri olabiliyor kendini bırakma herşeyin hayırlıs olsun sağlık versin rabbim

Canim ayni sorunu bende yasadim cok korkmustum mumkun oldugunca kabiz olmayacaksin ve dra git ilac verecektir mutlaka
sen kafana bu kadar takip bu kadar kendini uzersen nasil gelecek bebis once sen iyi ve saglam olacaksin ki sonra sana sag salim bi evlat gelecek uzme kendini cok yakinda gelecek bebegin

Camasirlarimi topladim ama dondummm sozde gunes var ama ortalik buz kesiyo

bende kuruyanları atmıştım bir kenara bir makina daha kurumuştu, onların hepsini katladım. bebek kıyafetlerinde elbise ve yoğun pembe olanları ayırdım. diğer oğluma kalan kıyafetleri de vakumlu poşete doldurdum eşim gardrobun üstüne koydu.bir makina daha yıkadım onlarıda sabah astım. bugün çok enerjikim aslında tabi uyuzun biri sinirlerimi kaldırmazsa, bizim müşteriler bazen annemden doğduma pişman ediyorlarda

benim tepikgülümün daha bi badisi bile yok

geçmiş olsun canım doktora gittinmi umarım önemli bir problem değildir canım yaa hepimizin arada böyle problemleri olabiliyor kendini bırakma herşeyin hayırlıs olsun sağlık versin rabbim

Kızlar çok sagolun ama inanın hiç kafaya takmıyorum hatta farkındaysanız son zamanlar girmiyorum bile buraya o kadar uzaklaştım bu bebek fikrinden ama dün akşam aglarken bi an düşündüm ne kadar yanlız oldugumu fark ettim... annemi ablamı yegenlerimi düşündüm.. çok koydu .. hiç aglayamıyorum ben ve aglayamadıkça hep içime atıyorum belkide ben yılda 1 yada 2 defa aglarım en fazla.
bundan önce de taaa temmuz ayında ( hamile kalmadan 1 ay önce) böyle aglamıştım ... içimden attım belkide suanda birikmişleri..
o kadar sogudum bebek muhabbetlerinden ama içim çok acıyoo ... :85:

bu hemoroit de ne garipmiş ya öyle böyle kan değil ama bildiğiniz adet kanı gibi.. bu kadar cok kanayabileceğini bilmiyordum ben hani yara gibi 2 damla olur sanıyodum çok korktum ama doktora gitmicem şimdi
devam ederse giderim ay ne igrenç seyler geliyomuş insanın başına...

Benim beyaz esyalrin hepsi hotpoint ben makinayi hoover 10 kg kurutmasi kendinden begendim satici tanidik burda luzum yok dedi benim adamda ona uydu almadi ama kararliyim kurutma makinasi alicam olmuycak boyle bide cocuk gelince hic olmaz ben oglumun kiyafetlerini yikamadim daha offf yikanacak utulenecek anammm cok isim var ya benim

geçmiş olsun canım bende de var nası beter bişey olduğunu biliyorum
ilk gördüğünde ödü kopuyo resmen insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…