- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Camasirlarimi topladim ama dondummm sozde gunes var ama ortalik buz kesiyo
benim tepikgülümün daha bi badisi bile yok
Kızlar çok sagolunama inanın hiç kafaya takmıyorum hatta farkındaysanız son zamanlar girmiyorum bile buraya o kadar uzaklaştım bu bebek fikrinden ama dün akşam aglarken bi an düşündüm ne kadar yanlız oldugumu fark ettim... annemi ablamı yegenlerimi düşündüm.. çok koydu .. hiç aglayamıyorum ben ve aglayamadıkça hep içime atıyorum belkide ben yılda 1 yada 2 defa aglarım en fazla.
bundan önce de taaa temmuz ayında ( hamile kalmadan 1 ay önce) böyle aglamıştım ... içimden attım belkide suanda birikmişleri..
o kadar sogudum bebek muhabbetlerinden ama içim çok acıyoo ... :85:
bu hemoroit de ne garipmiş ya öyle böyle kan değil ama bildiğiniz adet kanı gibi.. bu kadar cok kanayabileceğini bilmiyordum ben hani yara gibi 2 damla olur sanıyodum çok korktum ama doktora gitmicem şimdi
devam ederse giderim ay ne igrenç seyler geliyomuş insanın başına...
geçmiş olsun canım bende de var nası beter bişey olduğunu biliyorum
ilk gördüğünde ödü kopuyo resmen insanın
bizim tepikcani yerine tepikgulumuz olaydi evlere sigmazdi herhalde esyalari babasi oglumu boykot ediyo :) artik al sende her carsiya cikista 1-2 alsan dunya kadar olur
.ok sagol canım sana da geçmiş olsun
ama hiç acı agrı bişey yok çok garip yaaa
bundan 1 sene önce biraz agrı oluyodu otururken filan demekki o patladı .. ama valla benimde ödüm patladı heee
ama şimdi görsem yine korkarımmm :18::18:
sende agrı sancı bişey oluyomu peki?
ben 6 senedir sürekli oturuyorum iş yerinde normal bende olması eger varsa ...
benim tepikgülümün daha bi badisi bile yok
aşkım bizim çevrede hep bebekler vardı, tabi millet bebek düşündüğümüzü bildikerli için hep ayırdılar. daha içinde giyilmemiş o kadar çok kıyafet varki. Yenidoğan bebek bezi bile var
son zamanlarda al zaten canım, yoksa benim gibi günde 5 kere döküp bakıp seversin
günaydııınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımm
ben galiba grip oldum ya boğazım yanıyo bacaklarım arıyo :2::2::2:
elibeses geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme doktora git mutlakaa
bu hafta sonu alıcam bişiler dayanamıyorum
canım çok geçmiş olsun. bol bol meyve tüket bak 2 gün meyve yemedim hastalandım 2 hafta oldu.
al canım ama abartma bide hani yenidoğan değilde 0-6 ay al. o olanlar o kadar küçükki bana gelenlerde var hiç giydirememişler bile
yok yok abartmıcam söz
biliyorum ne kadar küçük olduklarını ona göre bakıcam bende
bide benden tavsiye çok pahalı şeylerden alma, zaten aldıklarını 3-5 kere ancak giydiriceksin kuzum. bide gelen giden hep hediye getiriyor
bizim tepikcani yerine tepikgulumuz olaydi evlere sigmazdi herhalde esyalari babasi oglumu boykot ediyo :) artik al sende her carsiya cikista 1-2 alsan dunya kadar olur
oyle bir iki damla degil ben cok iyi biliyorum onu cesmeden akar gibi geliyo resmen sogukta falanda agri yapar tekrarlamasini bekleme dra git
ağrı sancı değilde bazen iğne batması kaşınma gibi şeyler oluyo
hele kaşınınca varya duramıcam yerimde zannediyorum
bende 4 senedir oturuyorum 3 senedir filan var bendede alakası var mı bilmem
önceden çok kabızlık çekiyodum ondan oldu diyorum ben
günaydııınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımm
ben galiba grip oldum ya boğazım yanıyo bacaklarım arıyo :2::2::2:
elibeses geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme doktora git mutlakaa
günaydın kızlar nasılsınızz
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
sağolasın canım Allah iyilik versim cümlemize iyi sayılırım biraz buruğum annemin ölüm senesi bugün kalktım kuran-ı kerim okudum öyle oturdum canım sıkılıyo işte
Allah sabır versin canım :26::26:
Düşünmemeye çalış
amin gülüm sağolasın alıştık aretık 10 yıla girdik bugün ama yinede burukluk var içimde geçer canım yaa bebiş nasıl annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?