melisam balım yağım hoşgeldin bacım nasılsıngünaydın arkadaslar nasılsınız.
bebiş iyi diye umuyorum sabahtan beri tepik tepik durmadı yerinde
sen belim filan kopuyo ağrıdan diye yazmışsın dün
bebiş ağrısı olmasın o bana öyle olmuştu
melisam balım yağım hoşgeldin bacım nasılsın
oyy oyy yirim onuda tepiklerinide gülüm yaaa maaaşlallahona valla benim belim çok ağrıyo sanki rsmen adet oluyorumda ağrı çekiyorum balım kasıklarımda ağrıda başladı bugün geçen ayda oldu ama yumurtlama dönemim geçince geçmişti belimde kalmıştı biraz ama bu ay daha fazla ağrıyo bilmiyorumki bebekmi yoksa adet az oluyorum yaaa içerde kalıyoda ağrımı yapıyo bilemiyorum son 2 günüm pazartesi büyük gün düşünüyorum diyorum ama aslında heyecan basıyo acaba varmı diye hayırlısı bakalım sendedemi bel ağrısı oldu kaç gün öncesinde peki kuzum göğüslerinde değişiklik olmuşmuydu acaba:18::18::18::18:
sağolasın canım Allah iyilik versim cümlemize iyi sayılırım biraz buruğum annemin ölüm senesi bugün kalktım kuran-ı kerim okudum öyle oturdum canım sıkılıyo işte
melisam balım yağım hoşgeldin bacım nasılsın
oyy oyy yirim onuda tepiklerinide gülüm yaaa maaaşlallahona valla benim belim çok ağrıyo sanki rsmen adet oluyorumda ağrı çekiyorum balım kasıklarımda ağrıda başladı bugün geçen ayda oldu ama yumurtlama dönemim geçince geçmişti belimde kalmıştı biraz ama bu ay daha fazla ağrıyo bilmiyorumki bebekmi yoksa adet az oluyorum yaaa içerde kalıyoda ağrımı yapıyo bilemiyorum son 2 günüm pazartesi büyük gün düşünüyorum diyorum ama aslında heyecan basıyo acaba varmı diye hayırlısı bakalım sendedemi bel ağrısı oldu kaç gün öncesinde peki kuzum göğüslerinde değişiklik olmuşmuydu acaba:18::18::18::18:
çok sağol pufyymcanım çok geçmiş olsun. Bol bol meyve tüket bak 2 gün meyve yemedim hastalandım 2 hafta oldu.
Al canım ama abartma bide hani yenidoğan değilde 0-6 ay al. O olanlar o kadar küçükki bana gelenlerde var hiç giydirememişler bile
evet yaaa valla resmen akıyooodu çok acayippp
ay herkeste olmuş içim rahatladı kızlar...
Iyi ki varsınız her zamankiii gibi
Var tabi oturmakla bahsurun en büyük sebebi oturmak zaten...
Eveeeeet sizin ve benimde tecrubelerime dayanarak artık hemorait olduguna eminim... Kesinlikle aynı şeyleri yaşadımmm
Bakalım doktor yolu ne zaman görüncek şimdilik gitmicem
Eminemcim bogazlar şişiyo grip yayılıyo bahar ayında hep aynı yaz gelsin artıkkk güneş açsın çiçekler açsınnn
sol kasığımda ara ara geln bi sancı olmaya başlamıştı adetten 1 hafta önce
bi de bel ağrısı başlamıştı felaket deli olmuştum
gögüsler her zamanki gibi şişmişti acıyodu
Allah Allah nedir bu kombiden çektiğiniz sizin ne yaptınız kaç gündür soğukta peki fıstığım benim dadlum gıymetlimmmmiyiyim canım bu kombi canımı sıkıyo alıp geldik tesisatcı gewlcekti eve erkenden kalktım bu seferde proje falan bi sürü masraf cıkarttı ya. bi bela var ya etrafımızda hersey ters gidiyo ya. birazdan kombiyi degiştirmeye gitcez bakalım alırsa adam gıcıklık yapmazsa kutuyu acmıstık cünkü.
bnunlara canım sıkkın canım .sen nasılsın tatlım balım tel kadayıfım
elifim bugün annenin yıldönümümü canım . kalkıp kuranmı okudun sen allah kabul etsin gülüm. canım ya.
birazdan gelcem elifim işim cıktı azcık.
allah sabır versin canım. en acı olanı bir anne baba birde evlat acısıymış. rabbim sınavında yardımcın olsun
çok sağol pufyymaldatıcı havalardan oluyo zaten geçen pazar kısa kol giydim üstüne ince bir hırka ertesi gün şakır şakır yağmur yağdı kolay kolay geçmiyoda hele birde çalışıyosan dahada zor oluyo
evet ya yaz gelsin çiçekler açsın artıkım
Herşekilde rahat oluyosun
sekerler nebersiniz?
eminem hastamısın sen geçmiş olsun neyin var grıpmisin :2::2:
günaydın hoşgeldin kuzucum iyiyiz çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?