Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın arkadaslar nasılsınız.
melisam balım yağım hoşgeldin bacım nasılsın
bebiş iyi diye umuyorum sabahtan beri tepik tepik durmadı yerinde
sen belim filan kopuyo ağrıdan diye yazmışsın dün
bebiş ağrısı olmasın o bana öyle olmuştu

oyy oyy yirim onuda tepiklerinide gülüm yaaa maaaşlallahona valla benim belim çok ağrıyo sanki rsmen adet oluyorumda ağrı çekiyorum balım kasıklarımda ağrıda başladı bugün geçen ayda oldu ama yumurtlama dönemim geçince geçmişti belimde kalmıştı biraz ama bu ay daha fazla ağrıyo bilmiyorumki bebekmi yoksa adet az oluyorum yaaa içerde kalıyoda ağrımı yapıyo bilemiyorum son 2 günüm pazartesi büyük gün düşünüyorum diyorum ama aslında heyecan basıyo acaba varmı diye hayırlısı bakalım sendedemi bel ağrısı oldu kaç gün öncesinde peki kuzum göğüslerinde değişiklik olmuşmuydu acaba:18::18::18::18:

sol kasığımda ara ara geln bi sancı olmaya başlamıştı adetten 1 hafta önce
bi de bel ağrısı başlamıştı felaket deli olmuştum
gögüsler her zamanki gibi şişmişti acıyodu

sağolasın canım Allah iyilik versim cümlemize iyi sayılırım biraz buruğum annemin ölüm senesi bugün kalktım kuran-ı kerim okudum öyle oturdum canım sıkılıyo işte

allah sabır versin canım. en acı olanı bir anne baba birde evlat acısıymış. rabbim sınavında yardımcın olsun

iyiyim canım bu kombi canımı sıkıyo alıp geldik tesisatcı gewlcekti eve erkenden kalktım bu seferde proje falan bi sürü masraf cıkarttı ya. bi bela var ya etrafımızda hersey ters gidiyo ya. birazdan kombiyi degiştirmeye gitcez bakalım alırsa adam gıcıklık yapmazsa kutuyu acmıstık cünkü.
bnunlara canım sıkkın canım .sen nasılsın tatlım balım tel kadayıfım

çok sağol pufyym aldatıcı havalardan oluyo zaten geçen pazar kısa kol giydim üstüne ince bir hırka ertesi gün şakır şakır yağmur yağdı kolay kolay geçmiyoda hele birde çalışıyosan dahada zor oluyo

evet ya yaz gelsin çiçekler açsın artıkım
Herşekilde rahat oluyosun

sol kasığımda ara ara geln bi sancı olmaya başlamıştı adetten 1 hafta önce
bi de bel ağrısı başlamıştı felaket deli olmuştum
gögüsler her zamanki gibi şişmişti acıyodu

anladım canım benimm hayırlısı bakalım artık belirtilere takılmıyorum artık alıştım ama tabi istemeye gelincede deli oluyorum inş bu ay vardır abdestimi aldım kuranımı okudum cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim hakkımızda hayırlısını versin dua ettimm kendim içinde sizler içinde çocuk sahibi olmak isteyenlerede AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Allah Allah nedir bu kombiden çektiğiniz sizin ne yaptınız kaç gündür soğukta peki fıstığım benim dadlum gıymetlimmmm
elifim bugün annenin yıldönümümü canım . kalkıp kuranmı okudun sen allah kabul etsin gülüm. canım ya.

evet canım benim annemin ölüm yılı kalktım okudum kuranımı hepimmiz içinde duamı ettim Allahım kabul etsinnnnn

cumamız mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin

Eklentiler

• $417345_367480263291929_139240802782544_1092412_683599637_n.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
allah sabır versin canım. en acı olanı bir anne baba birde evlat acısıymış. rabbim sınavında yardımcın olsun

sağolasın puffym Allah razı olsun öyle çok şüküratlatık o zor günleri ama işte insan yinede üzülüyo elinde olmadan yıllar geçsede gülüm ben dün sana yazdımda görmedin sanırım elinin nesi var ağrıyo demişşin :18:

Geldimmm biri beni durdursun dun bi fincan takimi begendim onu almaya diye gittim marketin manav plastik sut urunleri kuru erzak reyonlarini eve yigdim yine ben gitmicem artik markete falan :))

eminem hastamısın sen geçmiş olsun neyin var grıpmisin :2::2:

eminem hastamısın sen geçmiş olsun neyin var grıpmisin :2::2:

evet elifim ya grip oldum:2:
Kemiklerim ve boğazım ağrıyo malesef
Elifim canım annenin yıl dönüymüş başın sağolsun rabbim cennetinde buluştursun sizi

günaydın hoşgeldin kuzucum iyiyiz çok şükür sen nasılsın

iyiyim cnmm bir ara migdem bir tuhafti salatalik yüzünden
salataliktan tiksindim resmen
uyumus kalmisim kanepede sonra da kalktim yerleri sildim dün süpürmüstüm bugunde silivereyim dedim
birazdan da ise gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…