evet elifim ya grip oldum:2:
Kemiklerim ve boğazım ağrıyo malesef
Elifim canım annenin yıl dönüymüş başın sağolsun rabbim cennetinde buluştursun sizi
mrb bende geldimnasilsiniz
iyiyim cnmm bir ara migdem bir tuhafti salatalik yüzünden
salataliktan tiksindim resmen
uyumus kalmisim kanepede sonra da kalktim yerleri sildim dün süpürmüstüm bugunde silivereyim dedim
birazdan da ise gidicem
şeker olduğum için cevap veriyorum gribimsekerler nebersiniz?
oohhhhh afiyet olsun aldıkların yarasın size valla kadınların ortak noktası alışverişi abartmakGeldimmm biri beni durdursun dun bi fincan takimi begendim onu almaya diye gittim marketin manav plastik sut urunleri kuru erzak reyonlarini eve yigdim yine ben gitmicem artik markete falan :))
güzel ama değilmi bebk düşünmeyenlere duyurulur yumurtanın üstüne oturmasınlar kaffiiiiiAllah seni netmesin ya
mrb bende geldimnasilsiniz
ayy Allah seni ne etmesin ya
ay kızlar siz bu yerleri elektirik süpürgesiyle alma işini napıyosunuz ben mcburen 2 güne bir açıyorum ama çok ağır acaba hamile kalmada bi yan etkisi olurmu ya benim makina çok ağır halı yıkamalı ya kasıllarım ağrıdı şimdi makinayı açınca:26:
ay kızlar siz bu yerleri elektirik süpürgesiyle alma işini napıyosunuz ben mcburen 2 güne bir açıyorum ama çok ağır acaba hamile kalmada bi yan etkisi olurmu ya benim makina çok ağır halı yıkamalı ya kasıllarım ağrıdı şimdi makinayı açınca:26:
hosgeldin cnm iyidir cnm seni sormali
ayy Allah seni ne etmesin ya
ben süpürmüyorum canım hafta sonları koçiş süpürüyo
yaaa sorma ama ünlüde olmuş hani koskoca şen piliç olmuş daha ne olsunEvden kacanlarin basina neler geliyo ha
gülüm geçmiş olsun c vitamini al birde ıhlamur iç kemiklere soğuk algınlğına çok iyi geliyo birde limon sık günde 1 bardak iç bak grıbin başlamadan sona erecek ben öyle atlattım yoksa 2 hafta çektiğimi bilirim sık iç en güzeli sana limon gör bak iyi gelecek Allah razı olsun balım çok sağolasın AMİNNNNNNNNNNNNNNN inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
şeker olduğum için cevap veriyorum gribim
hoşgeldin tatlı gibee
oohhhhh afiyet olsun aldıkların yarasın size valla kadınların ortak noktası alışverişi abartmak
güzel ama değilmi bebk düşünmeyenlere duyurulur yumurtanın üstüne oturmasınlar kaffiiiii
hoşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
şeker olduğum için cevap veriyorum gribim
hoşgeldin tatlı gibee
oohhhhh afiyet olsun aldıkların yarasın size valla kadınların ortak noktası alışverişi abartmak
güzel ama değilmi bebk düşünmeyenlere duyurulur yumurtanın üstüne oturmasınlar kaffiiiii
hoşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?