Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet elifim ya grip oldum:2:
Kemiklerim ve boğazım ağrıyo malesef
Elifim canım annenin yıl dönüymüş başın sağolsun rabbim cennetinde buluştursun sizi

gülüm geçmiş olsun c vitamini al birde ıhlamur iç kemiklere soğuk algınlğına çok iyi geliyo birde limon sık günde 1 bardak iç bak grıbin başlamadan sona erecek ben öyle atlattım yoksa 2 hafta çektiğimi bilirim sık iç en güzeli sana limon gör bak iyi gelecek Allah razı olsun balım çok sağolasın AMİNNNNNNNNNNNNNNN inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Kizlar artik oglum kilo almamistir diye uzulmuyorum marketten ciktim arabaya oturdum sanki karnimdan cikacak gibi yaslandi etlendi butlandi demek ki cok mutlu oldum ama :)))

ay kızlar siz bu yerleri elektirik süpürgesiyle alma işini napıyosunuz ben mcburen 2 güne bir açıyorum ama çok ağır acaba hamile kalmada bi yan etkisi olurmu ya benim makina çok ağır halı yıkamalı ya kasıllarım ağrıdı şimdi makinayı açınca:26:

iyiyim cnmm bir ara migdem bir tuhafti salatalik yüzünden
salataliktan tiksindim resmen
uyumus kalmisim kanepede sonra da kalktim yerleri sildim dün süpürmüstüm bugunde silivereyim dedim
birazdan da ise gidicem

oyy kıyamam ben sana tiksindin demek artık bakalım doğumdan sonrada devam edecekmi tiksinmek bazılarında doğumdan sonrada sürüyomuş balım benimmm

sekerler nebersiniz?
şeker olduğum için cevap veriyorum gribim
hoşgeldin tatlı gibee
Geldimmm biri beni durdursun dun bi fincan takimi begendim onu almaya diye gittim marketin manav plastik sut urunleri kuru erzak reyonlarini eve yigdim yine ben gitmicem artik markete falan :))
oohhhhh afiyet olsun aldıkların yarasın size valla kadınların ortak noktası alışverişi abartmak
Allah seni netmesin ya

güzel ama değilmi bebk düşünmeyenlere duyurulur yumurtanın üstüne oturmasınlar kaffiiiii
mrb bende geldim nasilsiniz

hoşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

ayy Allah seni ne etmesin ya

ben süpürmüyorum canım hafta sonları koçiş süpürüyo

Ben artik hatirlamiyorum elektrik supurgesini haftada 1 en fazla 2 kere yakinlasiyoruz ama agirsa dikkat et derim ben bu arada ben yeni supurge alicam bebek gelince sulu alma dediler tavsiyesi olan varmi sessiz olanlardan dusunuyorum torbasiz

Ben artik hatirlamiyorum elektrik supurgesini haftada 1 en fazla 2 kere yakinlasiyoruz ama agirsa dikkat et derim ben bu arada ben yeni supurge alicam bebek gelince sulu alma dediler tavsiyesi olan varmi sessiz olanlardan dusunuyorum torbasiz...

canlarım cumanız mubarek olsun rabbım tum dualrımızı kabul etsın ınş benı afakanlar bastı gene 3gun kaldı ama benım umudum tukendı adet belırtılerım tavan yaptı sanırım erken gelıcekler aman napıyım hayırlısı ıns bıgun olucak hepınızı öpüyorum bugun gezmege gıdıcem bı arkadasa yavastan hazırlanıyım aksama görüşürüz size ıyı kaynatmalar

Evden kacanlarin basina neler geliyo ha
yaaa sorma ama ünlüde olmuş hani koskoca şen piliç olmuş daha ne olsun
biede çelik naz vestelle aldatıyoya çeliği gahhbeeeeee diyo onda çok gülüyorum ben yaa

elifim canımmmm
çok sağol bebkim uyarılarını dikkate alıcam geçmek zorunda geçecekkk

hosbulduk tatlim

Ustune oturmamasi kafi nasilsa bi insan oglu alip mideye indirir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…