oyy kıyamam ben sana tiksindin demek artık bakalım doğumdan sonrada devam edecekmi tiksinmek bazılarında doğumdan sonrada sürüyomuş balım benimmm
canlarım cumanız mubarek olsun rabbım tum dualrımızı kabul etsın ınş benı afakanlar bastı gene 3gun kaldı ama benım umudum tukendı adet belırtılerım tavan yaptı sanırım erken gelıcekler aman napıyım hayırlısı ıns bıgun olucak hepınızı öpüyorum bugun gezmege gıdıcem bı arkadasa yavastan hazırlanıyım aksama görüşürüz size ıyı kaynatmalar
ay canım ben hafta sonlarını bekleyemiyorum kirliymiş gibi geliyo gözüme aslında kendimi firenlemem lazım yapmamam lazım
ne demek gülüm benim sen iyileş yeterki lafımı olur bebeğimyaaa sorma ama ünlüde olmuş hani koskoca şen piliç olmuş daha ne olsun
biede çelik naz vestelle aldatıyoya çeliği gahhbeeeeee diyo onda çok gülüyorum ben yaa
elifim canımmmm
çok sağol bebkim uyarılarını dikkate alıcam geçmek zorunda geçecekkk
bakalim cnmm ama suan görmek bile istemiyorum
Ben artik hatirlamiyorum elektrik supurgesini haftada 1 en fazla 2 kere yakinlasiyoruz ama agirsa dikkat et derim ben bu arada ben yeni supurge alicam bebek gelince sulu alma dediler tavsiyesi olan varmi sessiz olanlardan dusunuyorum torbasiz...
ewet dikkat etmem lazım makina benden ağır ama çok güzel yıkıyorvalla canım bende şu ince uzun elektirik süpürgelerinden istiyorun günlük oluyorya ortadan ikiye ayrılıyor fiyatlarıda uygun hamileliktede uygun olur diye düşünüyorum bakalım ama mutlaka alıcam
valla canım evin pisliği şu an hiç umrumda değil
gecenin körüne kadar çalışıyorum zaten gündüzden kendimi hırpalayamam bi de temizlik yapıcam diye
gamzem ben 1 yıl önce anica bora aldım sulu olanından yani temizlemesi felan güzel ama her süpürge sonrası birde onu boşalt temizle biraz zahmetli ama süpürdükren sonra vay be evim bukadar kirlimiymiş diyosun sen bence torbasızlardan al pihilisin var mesela halı yıkamalı ve torbasız olan güzel kulananlar menun bende pihilips servisnde çalıştığım için az çok biliyorum eğer halı yıkamayada ihtiyacın varsahalı yıkamalı al ikisi bir arada olur hemBen artik hatirlamiyorum elektrik supurgesini haftada 1 en fazla 2 kere yakinlasiyoruz ama agirsa dikkat et derim ben bu arada ben yeni supurge alicam bebek gelince sulu alma dediler tavsiyesi olan varmi sessiz olanlardan dusunuyorum torbasiz...
ayy Allah seni ne etmesin ya
ben süpürmüyorum canım hafta sonları koçiş süpürüyo
karnım aç ya benim
sağolasın puffym Allah razı olsun öyle çok şüküratlatık o zor günleri ama işte insan yinede üzülüyo elinde olmadan yıllar geçsede gülüm ben dün sana yazdımda görmedin sanırım elinin nesi var ağrıyo demişşin :18:
gamzem ben 1 yıl önce anica bora aldım sulu olanından yani temizlemesi felan güzel ama her süpürge sonrası birde onu boşalt temizle biraz zahmetli ama süpürdükren sonra vay be evim bukadar kirlimiymiş diyosun sen bence torbasızlardan al pihilisin var mesela halı yıkamalı ve torbasız olan güzel kulananlar menun bende pihilips servisnde çalıştığım için az çok biliyorum eğer halı yıkamayada ihtiyacın varsahalı yıkamalı al ikisi bir arada olur hem
Benim supurgem hoover flash cok hafif super cekiyo ama cok boguruyo bide toz torbasi cabuk dolmaya basladi sanki zaten degistirmeyi dusunuyodum bebek gelince ama simdi sessiz ve torbasiz istiyorum
canım görmemişimdir. elim kapıya sıkıştı iyi ihtimalle çatlamış. rontgen çekilemiyor ama hassasiyeti fazla ve elim mor. şu an atele alındı ağrım var ama ilk güne göre daha iyiyim.
.56:Ustune oturmamasi kafi nasilsa bi insan oglu alip mideye indirir :)))
ne demek gülüm benim sen iyileş yeterki lafımı olur bebeğim
bakıp görücez artık gülüm hayırlısı olsun
Eminem sulu zahmetli dediler kullananlar var cevremde aklin varsa alma diyolar torbasiz iyiymis philips iyi de bi marka sessiz olmasinida istiyorum hali yikamali bebek gelince ihtiyacim olur ancak suan evimde hic hali yok :)) hali almadim evime bennnn
.56:
evet canım sulu zahmetli valla temizlemekten sinir oluyorum
amaa temizliğne diyeceğim yok
halı yokmuneden almadınki canım ya halısız ve perdesiz ev çıplak kadın gibidir derler
üşümüyomusun peki ya :44:
Karnimdaki kuzunun etinden bi parca verim mi gerdanindan kuzu gerdan oglum cok tatlidir teyzesi demedi deme :)
hmmmm ohh ohh ne güzel olur bi güzel indiririm mideye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?