hmmmm ohh ohh ne güzel olur bi güzel indiririm mideye
ya benden başka yok mu böyle olan sayfaları görüntüleyemiyorum ben :44::44:
yazdıklarınızı cevap sayfasının altında görebiliyorum ancak :44::44::44:
ya benden başka yok mu böyle olan sayfaları görüntüleyemiyorum ben :44::44:
yazdıklarınızı cevap sayfasının altında görebiliyorum ancak :44::44::44:
bende kaldırdım düzelmedi benimBende ayni oldum hamilelik takvimini kaldirdim duzeldi simdi
çıkış yapıp tekrar girince düzeldi :44:canım benimde öyle oldu az önce topiği açamadım bir türlü açtım kapadım falan uğraştım şimdi açtım ancak
bende kaldırdım düzelmedi benim
çıkış yapıp tekrar girince düzeldi :44:
Benimki hamilelik takvimi hatasi verdi bende kaldirdim duzeldi simdi sanirim site yenileniyo dunde begen yazisi geldi bence bakim yada yenileme var
kızlar selam
dün gece hiç uyuyamadım çok kötü rüyalar gördüm altın sarısı terliklerim yırtılmıştı arkadaşa bebek ziyaretine giderken bide kesik başlar gördüm birsürü baya kötüydü yani o korkuyla uyandım
yarın bebeğimizi görmeye gidicez çok korkuyorum ve heyecanlıyım :18::18:
dün biyerde okudum bebeğime bişey olcak korkusunu yaşayan annelerde bebeklerin gelişimi normalden daha geri oluyomuş rahat olmak lazımmış ama gel de anlat bana işte
kızlar selam
dün gece hiç uyuyamadım çok kötü rüyalar gördüm altın sarısı terliklerim yırtılmıştı arkadaşa bebek ziyaretine giderken bide kesik başlar gördüm birsürü baya kötüydü yani o korkuyla uyandım
dün biyerde okudum bebeğime bişey olcak korkusunu yaşayan annelerde bebeklerin gelişimi normalden daha geri oluyomuş rahat olmak lazımmış ama gel de anlat bana işte
kızlar selam
kızlar atv de ki programı izleyen varmı yaa
Var sukur halimize neler cekmis kizcagiz ya allah yardimcisi olsun bu durumda olanlarin
aslm tatlim hosgeldin
canim benim öyle rüyalar görmen cok normal
ilk baslarda bende de oldu karabasanlar karnima oturdu basdi beni falan
sen endise ettigin icin birsey olacak diye korktugun icin görüyorsun böyle rüyalar zamanla gecicek
bol bol dua et cnmm allaha sigin ona emanet kendinide bebisinide
benim bebegimin gelisiminde bir degisiklik olmadi cnmm gayet normal gidiyor.
gülüm hoşgeldin öncelikle bak stres yapınca ne olduğunu biliyosun neden yapıyosun bunu bebeğine bak çok sıkıntı ediyosun Allah korusun olacağı yokken böyle yaparak sıkıntı çıkarıyosun Allahın izniyle birşey olmaz Allaha emanet balım rahat ol sen lütfennnnn
evet çok şükür halimize neler var hayatta çok zor çokkk
Canim bende kotu ruyalarla bogustum su siralar rahatim biraz evham yapan annelerin bebekleri de geri falan olmuyo bende hep acaba diyorum bebekle ilgili ama masallah gayet iyi gidiyoruz icini ferah tut yarin mutlu bi sekilde doneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?