Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya benden başka yok mu böyle olan sayfaları görüntüleyemiyorum ben :44::44:
yazdıklarınızı cevap sayfasının altında görebiliyorum ancak :44::44::44:

ya benden başka yok mu böyle olan sayfaları görüntüleyemiyorum ben :44::44:
yazdıklarınızı cevap sayfasının altında görebiliyorum ancak :44::44::44:

canım benimde öyle oldu az önce topiği açamadım bir türlü açtım kapadım falan uğraştım şimdi açtım ancak

kızlar ben çıkmam lazım yemek yapıcam akşam üstü yine gelmeye çalışıcam görüşürüz mucuk

kızlar selam

dün gece hiç uyuyamadım çok kötü rüyalar gördüm altın sarısı terliklerim yırtılmıştı arkadaşa bebek ziyaretine giderken bide kesik başlar gördüm birsürü baya kötüydü yani o korkuyla uyandım

yarın bebeğimizi görmeye gidicez çok korkuyorum ve heyecanlıyım :18::18:

dün biyerde okudum bebeğime bişey olcak korkusunu yaşayan annelerde bebeklerin gelişimi normalden daha geri oluyomuş rahat olmak lazımmış ama gel de anlat bana işte

aslm tatlim hosgeldin
canim benim öyle rüyalar görmen cok normal
ilk baslarda bende de oldu karabasanlar karnima oturdu basdi beni falan
sen endise ettigin icin birsey olacak diye korktugun icin görüyorsun böyle rüyalar zamanla gecicek
bol bol dua et cnmm allaha sigin ona emanet kendinide bebisinide
benim bebegimin gelisiminde bir degisiklik olmadi cnmm gayet normal gidiyor.

gülüm hoşgeldin öncelikle bak stres yapınca ne olduğunu biliyosun neden yapıyosun bunu bebeğine bak çok sıkıntı ediyosun Allah korusun olacağı yokken böyle yaparak sıkıntı çıkarıyosun Allahın izniyle birşey olmaz Allaha emanet balım rahat ol sen lütfennnnn

Canim bende kotu ruyalarla bogustum su siralar rahatim biraz evham yapan annelerin bebekleri de geri falan olmuyo bende hep acaba diyorum bebekle ilgili ama masallah gayet iyi gidiyoruz icini ferah tut yarin mutlu bi sekilde doneceksin

kızlar ne biliy işte bende guatr var ya sanırım o korkutuyor beni bu kadar

kontrolüme düzenli gidiyorum ilaçlarımı düzenli alıyorum ama korku var işte yarın bebeği görmeye gidicem salı şişli etfale endokrin uzmanına gidicem ultrasonum var boğazımda nodül varmı yokmu ona bakılacak kan vericem ilaç doz ayarlaması yapılacak yine çarşamba günü geçen temmuzda baktık nodül yoktu ama dr bidaha istedi ve bana ilacını düzenli içersen ayarlaman olursa sorun olmaz dedi kansızlıkta hat safada bende drum iki hafta önce kan sayımımda bu ne böyle dedi ve bana ne ilaç verirse versin düzelmeyeceğini benim vücudum bunu iyi kullanamadığını o yüzden doğumda bana kan takviyesi yapacağını söyledi besinlerle kapatsak arayı dedim başarılı olamayız vücut kullanamıyo işe yaramaz anca kan alcaksın dedi

var işte böyle sorunlarım o yüzden bu korkularımın sebebi işte kızlar yaa

kizlar ben cikiyorumm
ise gidiyorum allaha emanet olun..
sivatan cnmm insallah hersey yolunda gidicek sen böyle düsün tatlim..
duani et gerisini rabbime birak bazi basimiza gelen seyler elimizde olacak olan seyler degildir takdiri ilahidir
rabbim herseyin en hayirlisini versin cnmm benim
ama rabbiminde izniyle hersey yolunda gidicek cnmm sakinn üzülme

Canim bende kotu ruyalarla bogustum su siralar rahatim biraz evham yapan annelerin bebekleri de geri falan olmuyo bende hep acaba diyorum bebekle ilgili ama masallah gayet iyi gidiyoruz icini ferah tut yarin mutlu bi sekilde doneceksin

gamze dün gece kkda bakım vardı bi sayfaya yönlendirmişlerdi orda okudum bunu bilmiyorum doğrumu yalanmı endişe eden annelerin bebekleri geri kalıyomuş gelişimde

inşallah yarın mutlu dönerim çok istiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…