Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

korkma bitanem Allaha sığın bol bol dua et Allahın izniyle sorun çıkmadan alıcaksın sağlıkla kucağına korkman normal fıstığım ama sabırlı ol sorun yok şimdilik inş olmıycakda bak görürsün sen içini ferah tut biliyorum söylemesi kolay bize göre ama Allaha emanet bebğinde sende gülüm

Bakma sen heryerde yazana benim dusugun arkasindan geldi bu bebem o yuzden iki kat endise evham yapiyorum gerilik ne kelime 10 gun onden gidiyo yavrum sali gunu kontrolumuz var dudaklarim 1 haftadir ucuk her yerini dislemisim bide o derece ben bide cocuk 1 saat oynamasa ortaligi ayaga kaldiriyorum aglamaktan harab oluyorum bebegin iyi yarin donunce mutlu olarak yazacaksin bize

Ya o kaynanasi olacak ş.....ze ne demeli ya dibinde bi kadina tecavuz ediliyo oda gelinim diyo

piliğin önde gideni işte yaptıları yanlarına karmı kalıcak zannediyolar acaba kızcazda boş biri değilmiş bir pislik gelmi o güzel hayatı mahfetmiş işte

yarın annem gelcek temizliğe yardıma halı filan değişicem pazar kahvaltıya misafirlerim var o yüzden temizlik yapıyım ben yavaş yavaş bugün başlıyım öle ufak şeyleri hallediyim hem biraz kafam dağılmış olur böyle sıkıldım çok

belki bu beni aiden hamileyim diye işten çıkarmalarıda bu kadar etkiledi onuda sıkıntı ettim çok kendime evde oturmaya alışık değilim sürekli çalıştım ya ben ondan daraldım evde 2 haftada böyle oluncada otururken yanlızken insanın aklına bin türlü şey geliyo

kaynanam eltimle kosovaya gitti kayınpeder yanlız burda sonra inip ona yemek yapıyım biraz adam aç gezmesin

temizlik fila gün geçer napıyım

kızlar çok sağolun iyiki varsınız öpüyorum sizi çok

sakın yorma kendini bak gülüm lütfen annende geliyo zati sen yapma bak bende seni seviyorum meleğim öpüyorum Allaha emanet olun canlarım benim

piliğin önde gideni işte yaptıları yanlarına karmı kalıcak zannediyolar acaba kızcazda boş biri değilmiş bir pislik gelmi o güzel hayatı mahfetmiş işte

yazik bundan sonrada duserler pesine hele hamileyken kuflu ekmek veriyolarmis sadece cok kotu oldum kapattim tvyi valla

Agnucaston
Kurum : Biomeks

Film Tablet
Hayıt ağacı meyvelerininkuru ekstresi 40 mg

Ambalaj: 30 tablet.

Endikasyon: Vitex AgnusCastus meyvelerinin kuru ekstresi, kadınlarda menstrüel bozukluklar,meme ağrısı ve premenstrüel sendrom durumlarında kullanılır.

Kontra Endikasyon : Bilinen bir kontrendikasyonuyoktur.

Uyarılar: Gebelikte kullanılmamalıdır.Laktasyon periyodunda kullanılmamalıdır.

Yan Etkileri: Seyrek olarak allerjik deri reaksiyonlarıgö-rülebilir.

İlaç Etkileşimleri: Bilinen bir etkileşimi yoktur.

Doz Önerisi: Sabahları 1 film Tablet alınır.Agnucastonmenstrüasyon periyodu da dahilolmak üzere kesintisiz kullanılmalıdır. Tedaviye uzun süre hattasemptomlar azaldıktan veya kaybolduktan sonra da devam edilmelidir.İlacın alınması bırakıldığında yakınmalar yeniden ortayaçıkabilir.

şimdi bu hayıt ne için meme için mi yoksa hamile kalmak için mi adet düzenleyicimi anlamadım ki:44::44::44::44::44:

Agnucaston; premenstrual sendrom, (adet öncesi sendrom, sinirlilik, depresyon, baş ağrısı, göğüs gerginliği, hassas memeler gibi) siklüs bozukluğu, (düzensiz adet görme) ve mastodini (memenin duyarlı ve ağrılı olması) durumunda kullanılır.... burada da böyle yazıyo of of:44::44:

ayıtmeyvesi Vitex agnus-castus)

İngl. Chastetree – Alm. Mönchspfeffer

Yöresel adları :Ayıd, Ayıt,Acı ayıt

Drog adı :Agni casti fructus /meyve(tohum)

Tentür :Agnus castus D1

Toplama/kurutma : Rengi iyice koyulaşan tohumlar,ekim-kasım döneminde toplanır ve gölgede kurutulup, hava almayankaplarda saklanır.

Bileşim: Eterli uçucu yağ(Cineol),alkaloit(Viticin), Flavon(Casticin), iridoidglikozitleri(aucubin ve Agnusid).

Etkileri: Cinsel organları güçlendirici, hormondengeleyici (Progesteron), anne sütünü arttırıcı

Kullanım alanları: Hayıt tohumu, hipofiz işlevlerini uyarır ve normalleştirir; bu etkinlikte progesteronişlevinin uyarılması ve normalleştirilmesibaşta gelir. Görünüşe göre bedende birbirinin aksi etkinlikleribaşlatabildiğine göre, hayıtın amphoterik ilaçlarsınıfına girdiği söylenebilir. Örneğin, onun bir afrodizyakolduğuna inanılır, ama anti-afrodizyak olarak da oldukçabaşarılıdır. Durumun gereğine göre etki yapabiliryani.

Hayıt öncelikle, dişicinsel sistemin hormon dengesini düzenleyici olarak kendisinikanıtlamıştır ve bu nedenle, hormon işlevlerindenkaynaklanan, ağrılı adet görme, aşırıkıllanma, ve benzeri düzensizliklerle ilgili rahatsızlıklarakarşı başarıyla kullanılabilir.

Özellikle menopoz dönemi başlangıcındakirahatsız edici belirtilere karşı çok değerli yardımlarsağlayabilir. Doğum kontrol hapına son verildiktensonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesindeçok yardımcı olur.

Hayıt tohumu, anti-androjenözelliklere sahiptir ve androjen hormonlarının etkisiniazaltabilir. 1988’de Almanya’da yapılan biraraştırmanın sonuçlarına göre, hayıt tohumundaprogesteron etkisi saptanmış. Bu özellik sayesinde, adetkanamalarını düzenleyen hipofiz bezinin işlevietkilenebiliyor. Hayıt ayrıca, doğurganlığıda arttırabiliyor.

Adet dönemiyle ilgili, migrenveya akne gibi rahatsızlıklar da hayıtla tedavi edilebiliyor. Ayrıca,bitki anne sütünün arttırılması için dekullanılabiliyor.

Östrojen ve progesteronhormonlarının yetersizliğine karşı da hayıt yardımcı olabilir.

Kullanım biçimleri: Yarım tatlıkaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir subardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır,üstü kapalı olarak 8-10 dakika demlendirildikten sonra süzülür. Günde 2-3bardak taze demlenmiş çay, soğutulmadan öğün aralarındayudumlanır.

Tentür kullanımı: Agnus castus D1, günde 3 kere, 20-25 damla, yarım kahvefincanı ılık suya eklenerek alınır. Yukarıdaanılan tüm rahatsızlıkların tedavisinde, ayrıca depresyonve cinsel iktidarsızlık durumlarındakullanılabilir.

Uyarı: Önerilen dozajlarda bilinen herhangi bir yanetkisi yoktur. Yüksek doz kullanımında, yüzeysel karıncalanmaduygusuna yol açabilir. Gebelik sürecinde kullanı

bende bunları buldum canım

valla gülüm aklım iyice karıştı kk de buldum bir kaç yorum birisine bekarken vermiş doktor bazısına göğüs probelminden vermiş bazısına çocuk diyo adet düzenleyici diyo anlamadımki fıstığım nasıl ne anlma geliyo benim şuan baktım göğüslerime acayip şişmiş her yerde damarlar çıkmış göğüs uçlarıma geliyo genişledi bu hayıtmı yaptı acaba her zamanki adet ağrılarıyok sadece dolgunluk varsızı var değiştiler yani acaba gerçekten hayıt göğüs içinmi balısı:44::44::18:

selam kızlar nasılsınız herkese benden çay

bugün belediyenin bizim buraya tanıtım amaclı actıgı masaj yatagı vardı ordan geliyorum cok güzeldi valla tüm stresimi attım geldm

bugün belediyenin bizim buraya tanıtım amaclı actıgı masaj yatagı vardı ordan geliyorum cok güzeldi valla tüm stresimi attım geldm

hoşgeldinn balım benim ohh ohhh ne güzel iyisin yani süper aşkımm

Ben geldim elifimm çağırmışsın kimse yıok demişsin duydum geldim. Kız iki gündür bizim işyerinde nete birşeyler oluyor sabahtan gidiyor bu saatte ancak geliyor yaa..

İyi olacak annenin gelmesi canım ohh dip bucak halleder Allah eksik etmesin. Sende yavaştan yap tabi yormadan kendini hafif işleri zaman geçer hem kuzu kayınpederine de yemek yapcakmışsın güzel gönüllü arkadaşım benim.. Herkesi düşünür.. Sıkma canını geçer günler sonra da bebeğinle vakit geçer ileri de yine çalışırsın..

ohh süper değme keyfinee. Ben yeni içtim ama senin elinden de içerim kuzumm..

hoşgeldinn balım benim ohh ohhh ne güzel iyisin yani süper aşkımm

hoşbuldum pambığım iyim cok şükür kayınvalidemle gittik gelirken yolda dr işini konuştuk gidicez dedim artık

o sıcak bakmadı neden bilmiyorum dra gitme fikrini kafamdan atmaya calıştı normalde beni sevdiğini bilmesem cocuk olmasını istemiyor derdim

biraz o düşündürdü beni normalde herkes torununun biran önce olmasını ister ama bilmiyorum yada ben cok vesveseleniyorum:44::44::44:

kızlarrrr mrb help me!...
estradiol 45,77 fsh 7.59 lh 17.16 gebeliğe engel mi? adet olamıyorum diye yapıldı adet söktürücü verdi..hastalanınca 3. gün tekrar test yaptırıcam ... fikir verin yaa

ohh süper değme keyfinee. Ben yeni içtim ama senin elinden de içerim kuzumm..
oh oh afiyet olsun canımın içi dejavucum hamiş kalırsan eger işe devam edicekmisin ya ben calışan hamişlere karsı empati kuruyorum kafamda ne biliyim mide bulantısı olsa masa başında aniden wc ye gidene kadar cıkarmış olur evdeki gbi rahat olmazlar ondan cok üzülüyorum calışan hamişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…