kızlar ne biliy işte bende guatr var ya sanırım o korkutuyor beni bu kadar
kontrolüme düzenli gidiyorum ilaçlarımı düzenli alıyorum ama korku var işte yarın bebeği görmeye gidicem salı şişli etfale endokrin uzmanına gidicem ultrasonum var boğazımda nodül varmı yokmu ona bakılacak kan vericem ilaç doz ayarlaması yapılacak yine çarşamba günü geçen temmuzda baktık nodül yoktu ama dr bidaha istedi ve bana ilacını düzenli içersen ayarlaman olursa sorun olmaz dedi kansızlıkta hat safada bende drum iki hafta önce kan sayımımda bu ne böyle dedi ve bana ne ilaç verirse versin düzelmeyeceğini benim vücudum bunu iyi kullanamadığını o yüzden doğumda bana kan takviyesi yapacağını söyledi besinlerle kapatsak arayı dedim başarılı olamayız vücut kullanamıyo işe yaramaz anca kan alcaksın dedi
var işte böyle sorunlarım o yüzden bu korkularımın sebebi işte kızlar yaa
gamze dün gece kkda bakım vardı bi sayfaya yönlendirmişlerdi orda okudum bunu bilmiyorum doğrumu yalanmı endişe eden annelerin bebekleri geri kalıyomuş gelişimde
inşallah yarın mutlu dönerim çok istiyorum bunu
Ya o kaynanasi olacak ş.....ze ne demeli ya dibinde bi kadina tecavuz ediliyo oda gelinim diyo
yarın annem gelcek temizliğe yardıma halı filan değişicem pazar kahvaltıya misafirlerim var o yüzden temizlik yapıyım ben yavaş yavaş bugün başlıyım öle ufak şeyleri hallediyim hem biraz kafam dağılmış olur böyle sıkıldım çok
belki bu beni aiden hamileyim diye işten çıkarmalarıda bu kadar etkiledi onuda sıkıntı ettim çok kendime evde oturmaya alışık değilim sürekli çalıştım ya ben ondan daraldım evde 2 haftada böyle oluncada otururken yanlızken insanın aklına bin türlü şey geliyo
kaynanam eltimle kosovaya gitti kayınpeder yanlız burda sonra inip ona yemek yapıyım biraz adam aç gezmesin
temizlik fila gün geçer napıyım
kızlar çok sağolun iyiki varsınız öpüyorum sizi çok
piliğin önde gideni işte yaptıları yanlarına karmı kalıcak zannediyolar acaba kızcazda boş biri değilmiş bir pislik gelmi o güzel hayatı mahfetmiş işte
ayıtmeyvesi Vitex agnus-castus)Agnucaston
Kurum : Biomeks
Film Tablet
Hayıt ağacı meyvelerininkuru ekstresi 40 mg
Ambalaj: 30 tablet.
Endikasyon: Vitex AgnusCastus meyvelerinin kuru ekstresi, kadınlarda menstrüel bozukluklar,meme ağrısı ve premenstrüel sendrom durumlarında kullanılır.
Kontra Endikasyon : Bilinen bir kontrendikasyonuyoktur.
Uyarılar: Gebelikte kullanılmamalıdır.Laktasyon periyodunda kullanılmamalıdır.
Yan Etkileri: Seyrek olarak allerjik deri reaksiyonlarıgö-rülebilir.
İlaç Etkileşimleri: Bilinen bir etkileşimi yoktur.
Doz Önerisi: Sabahları 1 film Tablet alınır.Agnucastonmenstrüasyon periyodu da dahilolmak üzere kesintisiz kullanılmalıdır. Tedaviye uzun süre hattasemptomlar azaldıktan veya kaybolduktan sonra da devam edilmelidir.İlacın alınması bırakıldığında yakınmalar yeniden ortayaçıkabilir.
şimdi bu hayıt ne için meme için mi yoksa hamile kalmak için mi adet düzenleyicimi anlamadım ki:44::44::44::44::44:
selam kızlar nasılsınız herkese benden çay
bugün belediyenin bizim buraya tanıtım amaclı actıgı masaj yatagı vardı ordan geliyorum cok güzeldi valla tüm stresimi attım geldm
yarın annem gelcek temizliğe yardıma halı filan değişicem pazar kahvaltıya misafirlerim var o yüzden temizlik yapıyım ben yavaş yavaş bugün başlıyım öle ufak şeyleri hallediyim hem biraz kafam dağılmış olur böyle sıkıldım çok
belki bu beni aiden hamileyim diye işten çıkarmalarıda bu kadar etkiledi onuda sıkıntı ettim çok kendime evde oturmaya alışık değilim sürekli çalıştım ya ben ondan daraldım evde 2 haftada böyle oluncada otururken yanlızken insanın aklına bin türlü şey geliyo
kaynanam eltimle kosovaya gitti kayınpeder yanlız burda sonra inip ona yemek yapıyım biraz adam aç gezmesin
temizlik fila gün geçer napıyım
kızlar çok sağolun iyiki varsınız öpüyorum sizi çok
selam kızlar nasılsınız herkese benden çay
bugün belediyenin bizim buraya tanıtım amaclı actıgı masaj yatagı vardı ordan geliyorum cok güzeldi valla tüm stresimi attım geldm
hoşgeldinn balım benim ohh ohhh ne güzel iyisin yani süper aşkımm
oh oh afiyet olsun canımın içi dejavucum hamiş kalırsan eger işe devam edicekmisin ya ben calışan hamişlere karsı empati kuruyorum kafamda ne biliyim mide bulantısı olsa masa başında aniden wc ye gidene kadar cıkarmış olur evdeki gbi rahat olmazlar ondan cok üzülüyorum calışan hamişlereohh süper değme keyfinee. Ben yeni içtim ama senin elinden de içerim kuzumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?