hoşgeldinnnnnnnnn meleğimmmmmmmmmmmm iyi yaptın valla gözüm yollarda kaldı canımıniçi bende babamla konuşuyorum geç yazdım aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnBen geldim elifimm çağırmışsın kimse yıok demişsin duydum geldim. Kız iki gündür bizim işyerinde nete birşeyler oluyor sabahtan gidiyor bu saatte ancak geliyor yaa..
hoşbuldum pambığım iyim cok şükür kayınvalidemle gittik gelirken yolda dr işini konuştuk gidicez dedim artık
o sıcak bakmadı neden bilmiyorum dra gitme fikrini kafamdan atmaya calıştı normalde beni sevdiğini bilmesem cocuk olmasını istemiyor derdim
biraz o düşündürdü beni normalde herkes torununun biran önce olmasını ister ama bilmiyorum yada ben cok vesveseleniyorum:44::44::44:
kızlarrrr mrb help me!...
estradiol 45,77 fsh 7.59 lh 17.16 gebeliğe engel mi? adet olamıyorum diye yapıldı adet söktürücü verdi..hastalanınca 3. gün tekrar test yaptırıcam ... fikir verin yaa
hoşbuldum pambığım iyim cok şükür kayınvalidemle gittik gelirken yolda dr işini konuştuk gidicez dedim artık
o sıcak bakmadı neden bilmiyorum dra gitme fikrini kafamdan atmaya calıştı normalde beni sevdiğini bilmesem cocuk olmasını istemiyor derdim
biraz o düşündürdü beni normalde herkes torununun biran önce olmasını ister ama bilmiyorum yada ben cok vesveseleniyorum:44::44::44:
kızlarrrr mrb help me!...
estradiol 45,77 fsh 7.59 lh 17.16 gebeliğe engel mi? adet olamıyorum diye yapıldı adet söktürücü verdi..hastalanınca 3. gün tekrar test yaptırıcam ... fikir verin yaa
oh oh afiyet olsun canımın içi dejavucum hamiş kalırsan eger işe devam edicekmisin ya ben calışan hamişlere karsı empati kuruyorum kafamda ne biliyim mide bulantısı olsa masa başında aniden wc ye gidene kadar cıkarmış olur evdeki gbi rahat olmazlar ondan cok üzülüyorum calışan hamişlere
hoşgeldinnnnnnnnn meleğimmmmmmmmmmmm iyi yaptın valla gözüm yollarda kaldı canımıniçi bende babamla konuşuyorum geç yazdım aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnn
neden istemiyor ki acaba sen aldırma iyiliğede dese kötülğe dese sen git bakıl ki için rahat olsun canımıniçi
canım yardımcı olmak isterdim ama bu konuda fikrim yok gercekten tatlım umarım sonuçlar iyidir
hoşgeldinnnnnnnnn meleğimmmmmmmmmmmm iyi yaptın valla gözüm yollarda kaldı canımıniçi bende babamla konuşuyorum geç yazdım aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnn
neden istemiyor ki acaba sen aldırma iyiliğede dese kötülğe dese sen git bakıl ki için rahat olsun canımıniçi
yada bi fikir daha geliyo aklıma bu cocuk olma işine cok para gider diye demiş olabilir benm kayınvalidem cok tutumludur da kendileri
eşime söyledim oda kesin kararlı gidelim diyo illaki ne yalan söyliyim bgnkü konuşmadan sonra sogudum bnde
yinede sağol cnm kimseden ses çıkmıyor doktor yüksek dedi bende bebiş istiyorumm yaanormal değerler kaç olmalı hiçbir fikrim yoktaa
yinede sağol cnm kimseden ses çıkmıyor doktor yüksek dedi bende bebiş istiyorumm yaanormal değerler kaç olmalı hiçbir fikrim yoktaa
hım anladım canım hayırlısıyla bi hamile kalda biraz zorlansanda calışırsın artık gittigi yere kadar umarım primi cok değildir annenin tedaviside biran önce son bulur canımcımenteresan canım ama biraz eski kafalılık mı var acaba kötü anlamda demiyorum da hani doktorlar iyi gelmez diye düşünür ya bazısı.. Ranızda yiymiş neden çocuk olmasın istesin ki dimi belki millet duyacak diye mi acaba ne bileyim yaa sen yine de bildiğini yap en iyi çare dr canım bu işin..
evet biraz eski kafalık var canım ama kayınvalidemi cok severim oda beni sever tek geliniyim üstelik ama ne maksatla dedi bilmiyrum bitanem valla düşük yapmıştım ona güvenerek tekrar olur drluk işin yok demeyede getirdi yoka dra cok para dökeriz diyemi bilmiyorum aşkısı ama böyle düşünmesi iyiliğimede olsa üzdü birazcık beni
canım lh hormonun fash hormonunda iki kat hatta daha fazla yüksek. Bu polikistik over anlamına geliyor. Yani yumurtalıklların küçük küçük çatlayamayan yumurtacıklar var ya da olmasa da sadece hormonsal olarak bu durum var ve yumurtlama olmuyor iyi şekilde reglide olamıyorsun. Şimdi reglin sökülsün 3. günü yine git yine ister belki hormon bazen o anlık oluyor. eğer yine böyle çıkarsa doğum kontrol hapı verir baskılamak için o hormonu yada yumurtlama sağlayıcı ilaç verir ona göre doktorun açıklama yapar bu değerlere bu açıklamayı yapmadı mı sana doktorun..
canım hiç olmazsa 3 yaşına kadar çalışma düşüncem yoktu ama hamile kalınca çalışacaktım da artık hem hamileyken hem dee doğunca öecbur çalışıcam bizim durumumuz iyi ama annemin ihtiyacı var emekli olamadan işten ayrılmak zorunda kaldı rahatsız. Tedavi görüyor. Onun emekli primi yatırcaz hem de yardımda etmem lazım twk kardeşimin maalıyla olmaz. Doğum iznine ayrılcam birazda ücretsiz izin alıp başlıcam bakıcı bulup napıyım. Hatta son 3 haftam kalana kadar çalışıp doğu öncesi iznimden 5 haftayı sonraya aktarmak bile istiyorum ama ço zorlanıcam da başka çarem yok gülüm hele bir bebek olsun da yaza aşılama düşünüyoruz zsten..
yada bi fikir daha geliyo aklıma bu cocuk olma işine cok para gider diye demiş olabilir benm kayınvalidem cok tutumludur da kendileri
eşime söyledim oda kesin kararlı gidelim diyo illaki ne yalan söyliyim bgnkü konuşmadan sonra sogudum bnde
iyiyim canım balım aklım annemde yaa pazar günü taşınacaklar dayımların yakınında ev buldular. Geçen hafta paya yıkadı topladı yengemlere gitti iğne vuruluyor ya yan etkisi de olyor onların yanında olsun diye orada geçirdi salı günü. Bugün de yengem, onun ablası annem bizim eve geçmişler kolileyeceklar paketleyip herşeyi işte de grip olmaması lazım yoksa iğne vuruyluyor her hafta daha fazla yan etki yapar zate etkileri ağır girip gibi oluyor vurulduktan sonra ki gün. Gideyim dedim ancak c.tesi sabah gidebilirim zaten öğlen olurum toplamış olurlar pazar da zatwn nakliyeciler taşıyacak benim pazar akşam dönmem lazım bir yararım olamayacak annem de gelem hiç dedi. Kaynanama dedik taşınıyorlar diye de hiç gidecek misin yardıma falan demedi aksine cumartesi için bizimle plan bile yaptı ama aklım hep orada bi taşınsalar..
olabülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüğğğğğğğğğğğğ o zaman canım benim amann salla gitsin o zamann kocanın paraları hela olsun öeleğimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gamzee
beni görmediğini düşünüyorum
kizlar bi sey sorcam,
simdi ben carsamba ferdaya yeni bat imi yazdirdim, cunku adet olucam sandim,
carsamba ogleden sonra iste bir kac damla kan geldi.
sonra dun butun gun bekledim, bugun sabah oldu hala devami gelmedi,
normalde de ilk gun cok az gelip ikinci gun baya bi gelirdi pedi dolduracak kadar.
simdi ben bi test taptim dun ogleden sonra,
ins dogrudur bu test, ucuz testlerden yaptim, bi de siz bakin umut var mi ? :18:
Eki Görüntüle 369189
tabi ya bi laff vardırya koca karıya çalışırmış ben yemiycemde herüfümün manilerini kim yiycek demü tatlummm
bak o olabilir canım ama sanki kendi cebinden mi çıkacak canım para bebekten daha mı önemli. Eşinde kararlıymış tamam sen sadece bilgi verrisin sonuçta ne yapacağınıza kimsenin karışma hakkı yok. Olunca da nasılda severler iyi ki gitmişsin doktora derler. Bende işten ayrılamayacağım için ve tüp bebek raporuna kendi sigortam yetmediğinden ki eşimin yetiyor ama işten ayrılıp onun üzerine geçmem lazım bu da olamayacağından annem rahatsız değilken fikir öyleydi ben ayrılcaktım eşimin üzerine geçecektim onun sigortasıyla raporlu yaptırcaktık. Neyse eşimde raporsuz neyse parası tüp yaptırırız dedi o zaman da işyerine rapor vericem. Yumurta toplama transfer zamanlarında falan da nasıl olcak bilmiyorum işe de ağustosta girdim yıllık iznim de o zaman olacak bayramda ağustosta tedavşm yıllık izinde olsa masıl olur bilmiyorum hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?