- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
hım anladım canım hayırlısıyla bi hamile kalda biraz zorlansanda calışırsın artık gittigi yere kadar umarım primi cok değildir annenin tedaviside biran önce son bulur canımcım
inş aşılamanda pozitif sonuç verir hemen ilk iğnede hamiş kalırsın balım
gülüm öncelikle babamla konuştuğum için geç yazdım kusuruma bkma 2. bu kaynanaları Allah ıslah etsin hiçmi vicdanları yok ne diyeyimki pes balım benim sen gitsende dediğin gibi yardımın olmıycakki yorulduğunla kalıcaksın iznin olucakki istediğin gibi yardımın olsun annen için üzülüyorum Allahım şu mübarek günün yüzü suyu hürmrtine inş şifasını verir balım benim sıkma sakın canını emi
aman amannn bitanede bizde var gülüm babaannem babamla konuşuyoduk kadın 85 yaşında maaşallah bir çene var çok huzursuzlar birşeye denilmiyo anne sonuçta ama babam baya huzursuz garibim
hım anladım canım hayırlısıyla bi hamile kalda biraz zorlansanda calışırsın artık gittigi yere kadar umarım primi cok değildir annenin tedaviside biran önce son bulur canımcım
inş aşılamanda pozitif sonuç verir hemen ilk iğnede hamiş kalırsın balım
kizlar bi sey sorcam,
simdi ben carsamba ferdaya yeni bat imi yazdirdim, cunku adet olucam sandim,
carsamba ogleden sonra iste bir kac damla kan geldi.
sonra dun butun gun bekledim, bugun sabah oldu hala devami gelmedi,
normalde de ilk gun cok az gelip ikinci gun baya bi gelirdi pedi dolduracak kadar.
simdi ben bi test taptim dun ogleden sonra,
ins dogrudur bu test, ucuz testlerden yaptim, bi de siz bakin umut var mi ? :18:
Eki Görüntüle 369189
ne biliyim benmi cok vesveseleniyorum artık aklıma olmadık şeyler geliyo eminimki kötü niyetli demedi ama lafın nereye varacagını benm üzülebilecegimi kestiremedi demekkli
neyse zaten dogurunca ona baktırıcam ben kocişimle gezmelere devam edicem oh oh baksın babannesi
canım agustosta ammada yogunsın gülüm vallla ne diyim şaşırdım umarım herşey yolunda gider aksiliğe maruz kalmadan halledersin askısı bize anne oluyorum diye müjdeyi verirsin bak ilk ben müjdemi isterim ona göre
Kuzummmm dun gece ben cikinca yazmisin o reklami gordum dun ilk defa her seferindede agladim tam beni anlatiyo bende oglani dogurunca resmini msj atacam anama diyodum denk geldi :) torun lafini duyunca aglamis gecen komsuda yumusadi artik sanirim
kuzum annemmmmmvalla benmde içim cız etti ilk aklıma sen geldin benimde gözlerim doldu umarım senn sonunda o reklamdaki gibi sevinçle son bulur canım yumuşama varsa bu iyiye işaret hele bi baldan tatlı torunlarını kendi kanından kendi canından yeni nesillerini görünce barışmadıkları günlere pişman olacaklar ben buna adım gibi eminim senin için dua edicem annenlerde izlediyse eger o reklamı dahada içlenirler canımcım bide gercekmiş o reklam öyle yazıyodu ekranda
kuzum annemmmmmvalla benmde içim cız etti ilk aklıma sen geldin benimde gözlerim doldu umarım senn sonunda o reklamdaki gibi sevinçle son bulur canım yumuşama varsa bu iyiye işaret hele bi baldan tatlı torunlarını kendi kanından kendi canından yeni nesillerini görünce barışmadıkları günlere pişman olacaklar ben buna adım gibi eminim senin için dua edicem annenlerde izlediyse eger o reklamı dahada içlenirler canımcım bide gercekmiş o reklam öyle yazıyodu ekranda
allah yardımcın olur gülüm sen endişe etme sen niyetini yapta gerisi corap söküğü gbi gelir inan bana emi bebek tüm kötü yolları kapatır hayrıyla gelir sanainşallh canım aşılamalar pek yüksek olmuyor ihtimal ama Allah büyük bakıcaz karderimizde varsa hamile kalırız. Hepimiz kalalım inşallah hasret çekmeyelim. Biz çok iyi annler oluruz. Ben valla hamile değilim daha yumurtlama da yok ovu yapıyorum ama ianır mısın cips yerken kola içerken bile acaba vücudum depoluyor mudur sonra zararı olur mu diye düşünüyorum deliyi galiba sigara zaten ağzıma koymadım hiç çok şükür. Foliğimi hiç aksatmıyoruz eşim elleriyle getiriyor her sabah ben hazırkanırken. Bir de meyve yesem hiç yemiyorum ama bir olsunn faydalı ne varsa yicem canım istemese de yicem kilo aldırcam bebişime. Cipsin kolanın reyonundan bile geçmem ah bir gelsin yeter ki...
canım hamilesin gibi kolay kolay o çizgi çıkmaz ama en garantisi kan tahlili yarın bir kan aldır bence canım hayırlısı olsun inşallah vardır..
ağustosta ne yaparım hiç bilmiyorum bayram var dr olsa bile annem bekler beni bayramda zaten izinlerim hep bayram seyranda var bir de yıllık izin bakalım balım aşılama kolay işlemde tüpte ankaraya gitmem lazım eskişehir tıpta yapılıyor başarı oranları düşük. Çalılırken nasıl olur bilmem nasıl rapor alırım o kadar bilemiyorum hele o zaman gelsinde birşey düşüneceğiz. Merak etme burada olmazsanız öm ile haber veririm yine veririm yanii ama bende isterim müjdemi..
tam yatıcaktık akşam bende gördüm reklamı, hemen gözlerim doldu. Hemen gamze geldi aklıma, aslında gamzemede mesaj atıcaktım ama akşam için bir sürü hazırlık yaptı, moralini bozmak istemedim
selam kızlar
geçmişe bakamadım yaa keyfim yok pek
yine çok halsiz ve hantal hissediyorum kendimi
bugün tetanozun ikinci dozunu vurdurdum
kolum da acıyor
eve geldim çamaşırları katladım hiç halim yok yaa ütü yapcam bekliyor
ilerleyen haftaları hayal edemiyorum yaa
eğilip doğrulmak bile zorluyor artık
bir de fena uyku bastı yine
Gercekmis valla komsu demis torununa kizin seni gosterse oda bacagina sarilsa ne edecen bosuna boyle davraniyon diye aglamaya baslamis kalkmis yumusadi bencede
canim ya tam kocam annemin olayini anlatti ustune reklamm cikti agladim dedim normal yapicam ben dogumu olursem olurum kocamda teselli etti haber yollucam anana kizinin hamileligi riskli diye falan dedi
hakkında hayırlısı gülüm artık olan olmuş uzatmanın bi manası da yok ama büyükler bu konuda daha
kinci oluyor bizi ezdi gecti diye kendilerini doldorusa getiriyolar ama onların sinirleri saman alevi gbi cabucak gecer
allah korusun sana bişey olsa yine onların canı herkesten daha cok yanar ateşin düştüğü yeri yaktıgı gbi
annenin yumusaması bile seni ne kadarda mutlu etmiş umarım sonu daha iyi olur o komsu sürekli gidip
annenin agzını yoklasın seni savunsun bakalım bugün umusayan yaın barışır kimbilir
selam kızlar
geçmişe bakamadım yaa keyfim yok pek
yine çok halsiz ve hantal hissediyorum kendimi
bugün tetanozun ikinci dozunu vurdurdum
kolum da acıyor
eve geldim çamaşırları katladım hiç halim yok yaa ütü yapcam bekliyor
ilerleyen haftaları hayal edemiyorum yaa
eğilip doğrulmak bile zorluyor artık
bir de fena uyku bastı yine
allah yardımcın olur gülüm sen endişe etme sen niyetini yapta gerisi corap söküğü gbi gelir inan bana emi bebek tüm kötü yolları kapatır hayrıyla gelir sana
ah yavrum nede güzel bebek özlemini analtmışsın bu arada sorma gülüm bende cips hastasıyım cocuklugumdan beri bıkmadım halende yiyorum valla zulam bile var eve gelenlere yerini göstermem bile sonra zulamı patlatırlarsa ne yaarım ben cipsiz çikolatasız püsküütsüzzzzaman aman
Eevveett Arkadaşlar Yarın büyük gün Aşılamam olacak inş. cok heycanlıyım aslında stresslıyım demek daha doğru cok korkuyorum
tutmayacak bu seferde diye dua edin kızlar ya ne yapacagımı bilmiyorum....:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?