Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canım işte tüten önce aşılama düşünüyoruz onda yumurta toplama transfer olayı yok. İğnelerimi iş çıkşı vurunurum aşılama olunca dinlenmek için rapor alırım ama tüp olayında izne denk gelmesi tedavinin nasıl olur bilmem regli ile başlanması lazım çünkü bayram bir de ağustosta dr olur mu bilmiyorum umarım gerek kalmaz temmuzda aşılama olcam inşallah tutar..

valla ya sorma. Yardıma gitsem neler der kimbilir. Ben çamaşır makinesini değiştircem baharda. Bu makine 2000 de alınmış kolisiyle durmuş eşimin ama eski ne de olsa kullanılmasa da 5 senedir kullanıyorum nerdeyse. 5 sene önce almış olsaydık evlenirke 20 senede kullanırdım ama çok uzun yıkıyor 2 saat. En kısaa yünlülerde 1.5 saat bende çalşıyorum bir an önce yıkansın asayım istiyorum erken yatacak olsam yatamıyorum bekliyorum. Haftasonu ütü yapıyorum haftaiçi yıkanması lazım. Çok yıpratıyor ayrıca çamaşırı biizmkilerde kir yok ki arabaya binip odamıza geliyoruz. O da bana verin eskiyi ben benimkini 25 sennedir kullamıyorum dedi geçende amerikalı gelin için diyor, çelikelri makinede yıkamıyormuşta elinde yıkaıp hemen kuruluyormuşta, çok mal kıymeti biliyormuş, yemek masası bile aldırmamış bekar evinden getirmiş tek çiziği yokmuşta, bir ütü yaparmış jilert gibiymiş dolabı da aman neler neler. Ama evin resimlerini gönderdiler bir şifonyeri var akıllara zarar biz banyosu var muhteşem yanii.. Benim yatak odam da ne şifonyerim ne tuvalet aynam var komodinlerim yatağın yanına zor sığdı hatta biri dığmadı başka yerine koyduk sadec dolabımda neyim var neyim yok sığsırmaya çalışıyorum topluyorum birşey alırken yine bozuluyor neylerle kıyaslıyor beni. Mahsus yapıyor ben eşime birşey diyeyimde kavga edelim diye ama hiçte eşimle kötü olmam o da biliyor anasını bence cevap vermiyorum susuyorum..

aman amannn bitanede bizde var gülüm babaannem babamla konuşuyoduk kadın 85 yaşında maaşallah bir çene var çok huzursuzlar birşeye denilmiyo anne sonuçta ama babam baya huzursuz garibim

canım senn bide kardeşin vardı o erkekmi kızmıydı canım babanlamı kalıyodu sanırım babanlar bayburttamı gülüm yazları gidiyomusun memleketine

inşallh canım aşılamalar pek yüksek olmuyor ihtimal ama Allah büyük bakıcaz karderimizde varsa hamile kalırız. Hepimiz kalalım inşallah hasret çekmeyelim. Biz çok iyi annler oluruz. Ben valla hamile değilim daha yumurtlama da yok ovu yapıyorum ama ianır mısın cips yerken kola içerken bile acaba vücudum depoluyor mudur sonra zararı olur mu diye düşünüyorum deliyi galiba sigara zaten ağzıma koymadım hiç çok şükür. Foliğimi hiç aksatmıyoruz eşim elleriyle getiriyor her sabah ben hazırkanırken. Bir de meyve yesem hiç yemiyorum ama bir olsunn faydalı ne varsa yicem canım istemese de yicem kilo aldırcam bebişime. Cipsin kolanın reyonundan bile geçmem ah bir gelsin yeter ki...

canım hamilesin gibi kolay kolay o çizgi çıkmaz ama en garantisi kan tahlili yarın bir kan aldır bence canım hayırlısı olsun inşallah vardır..

ağustosta ne yaparım hiç bilmiyorum bayram var dr olsa bile annem bekler beni bayramda zaten izinlerim hep bayram seyranda var bir de yıllık izin bakalım balım aşılama kolay işlemde tüpte ankaraya gitmem lazım eskişehir tıpta yapılıyor başarı oranları düşük. Çalılırken nasıl olur bilmem nasıl rapor alırım o kadar bilemiyorum hele o zaman gelsinde birşey düşüneceğiz. Merak etme burada olmazsanız öm ile haber veririm yine veririm yanii ama bende isterim müjdemi..

Kuzummmm dun gece ben cikinca yazmisin o reklami gordum dun ilk defa her seferindede agladim tam beni anlatiyo bende oglani dogurunca resmini msj atacam anama diyodum denk geldi :) torun lafini duyunca aglamis gecen komsuda yumusadi artik sanirim

kuzum annemmmmm valla benmde içim cız etti ilk aklıma sen geldin benimde gözlerim doldu umarım senn sonunda o reklamdaki gibi sevinçle son bulur canım yumuşama varsa bu iyiye işaret hele bi baldan tatlı torunlarını kendi kanından kendi canından yeni nesillerini görünce barışmadıkları günlere pişman olacaklar ben buna adım gibi eminim senin için dua edicem annenlerde izlediyse eger o reklamı dahada içlenirler canımcım bide gercekmiş o reklam öyle yazıyodu ekranda

tam yatıcaktık akşam bende gördüm reklamı, hemen gözlerim doldu. Hemen gamze geldi aklıma, aslında gamzemede mesaj atıcaktım ama akşam için bir sürü hazırlık yaptı, moralini bozmak istemedim

mrb aranıza yeni katıldım sizlere bi sorum olacak ben ilk aşılama oldu fakat tutmadı 2 ay ara verdik kist ten dolayı şimdi tekrar iğnelere başladık menogon 2 aşılaması tutan varmı

selam kızlar
geçmişe bakamadım yaa keyfim yok pek
yine çok halsiz ve hantal hissediyorum kendimi
bugün tetanozun ikinci dozunu vurdurdum
kolum da acıyor
eve geldim çamaşırları katladım hiç halim yok yaa ütü yapcam bekliyor
ilerleyen haftaları hayal edemiyorum yaa
eğilip doğrulmak bile zorluyor artık
bir de fena uyku bastı yine

Gercekmis valla komsu demis torununa kizin seni gosterse oda bacagina sarilsa ne edecen bosuna boyle davraniyon diye aglamaya baslamis kalkmis yumusadi bencede

allah yardımcın olur gülüm sen endişe etme sen niyetini yapta gerisi corap söküğü gbi gelir inan bana emi bebek tüm kötü yolları kapatır hayrıyla gelir sana
ah yavrum nede güzel bebek özlemini analtmışsın bu arada sorma gülüm bende cips hastasıyım cocuklugumdan beri bıkmadım halende yiyorum valla zulam bile var eve gelenlere yerini göstermem bile sonra zulamı patlatırlarsa ne yaarım ben cipsiz çikolatasız püsküütsüzzzzaman aman

Eevveett Arkadaşlar Yarın büyük gün Aşılamam olacak inş. cok heycanlıyım aslında stresslıyım demek daha doğru cok korkuyorum
tutmayacak bu seferde diye dua edin kızlar ya ne yapacagımı bilmiyorum....:18:

tam yatıcaktık akşam bende gördüm reklamı, hemen gözlerim doldu. Hemen gamze geldi aklıma, aslında gamzemede mesaj atıcaktım ama akşam için bir sürü hazırlık yaptı, moralini bozmak istemedim

canim ya tam kocam annemin olayini anlatti ustune reklamm cikti agladim dedim normal yapicam ben dogumu olursem olurum kocamda teselli etti haber yollucam anana kizinin hamileligi riskli diye falan dedi

aynen ferda bende dusunemiyorum bundan sonrasini allahtan ben tek doz vuruldum asiyi bi daha yok

Gercekmis valla komsu demis torununa kizin seni gosterse oda bacagina sarilsa ne edecen bosuna boyle davraniyon diye aglamaya baslamis kalkmis yumusadi bencede

hakkında hayırlısı gülüm artık olan olmuş uzatmanın bi manası da yok ama büyükler bu konuda daha
kinci oluyor bizi ezdi gecti diye kendilerini doldorusa getiriyolar ama onların sinirleri saman alevi gbi cabucak gecer
allah korusun sana bişey olsa yine onların canı herkesten daha cok yanar ateşin düştüğü yeri yaktıgı gbi
annenin yumusaması bile seni ne kadarda mutlu etmiş umarım sonu daha iyi olur o komsu sürekli gidip
annenin agzını yoklasın seni savunsun bakalım bugün umusayan yaın barışır kimbilir

canim ya tam kocam annemin olayini anlatti ustune reklamm cikti agladim dedim normal yapicam ben dogumu olursem olurum kocamda teselli etti haber yollucam anana kizinin hamileligi riskli diye falan dedi

kız artık şu zincirleri kırsanız bir şekilde, sonuçta mutluda olsan mutsuzda olsan senin kocan yaşının başının ne önemi var. benim eşimde 32 yaşında ben 17 yaşımdaydım o 27ydi istemediler neler ettiler ama şimdi babam annem abilerim beni aramaz onu ararlar. Abim eşimden küçük, eşim abimin ayaklarına kapandı kaç kere kardeşin üzülüyo beni görme onu gör diye ama abim 2 sene burnumdan getirdi, hasretinden kavruldum. neticede beni aramaz onu arar, bi işe kalkışcağında ilk eşime danışır. Zamanla herşey yoluna gircek. Doğumun için kesin haber verin ailene, yanında bulunmak isteyen varsa bulunsunki, seni öyle bir günde yanlız bırakamazlar

gamze canım vücutta oluşan çatlakların görünümünü azaltmak ve yeni çatlak oluşumunu önlemek için doktorun tavsiyesi lierac jel vardı
hızlıal.comda şu an %60 indirimle 32 tlye geliyor
belki ilgini çeker almak istersin diye duyurayım dedim
ben dün 1 tane aldım
son ay kullanayım diyorum

Isallah canim ya insan hamileyken daha bi ozlem cekiyo doguma kadar barismazsam zaten kocama dedim kimseye haber vermek yok ikimiz gidicez doguma dogumdan sonra eve gelince millete haber verecen diye kimseyi istemiyorum yanimda anamdan baska

Bende şimdi öyleyim kola pek içmem dışarıda yemeğe gidince evde de yanında kola güzel olan şeyleri yaptıığımda içerim ama çekirdek çok yerim cipste arada tutar mesela şimdilerde çok yiyorum. Sürekli dediğin gibi ambar dolu bitince alıyor eşim bir de antep fıstığına sardım bu ara fena halde bitmeden alıyorum çayla yiyorum ben bu akşam gülsenin de dizisi var değme keyfime ama önce mutfağın kalan işlerini bitircem gece beyazları yıkadım örtüleri falan sabah astım gidip ütülücem de dolapları silcem sericem yerleştircem.. Dün ıvır zıvırı yıkadım ovaladım ancak işte çok zaman alıyor ya mutfak işi. Çokta dolabım var mutfağımda valla diziye kadar girişir bitiririm luzum napıyım.. Sonrada çerez partisi veririm kendime yakın olsaydıkta beraber yeseydik amaa gebe olalım yok ona göre duymucam baakk...

slm kızlar
bugun benımde cnm hiç bişey yapmak istemiyo
yemekde yok evde ama yapasımda yok
dışardan söyleriz artık napam

ins bu seferki aşılaman tutar bize müjdeyi verirsin canım burdan hakkında haıyrlısı olsun rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin ins

slm kızlar çok özürdiliyorum dejavum hülyam valla toğiğe birşey oldu öğlen saatlerinde tamamen kapandı gitti açılmadı biraz öncede dondu net gitti dedim ama diğer şeyler açık açılmadı bende bekledim gittim yemeğimin hazırlıklarını yaptım kusuruma bakmayın neler yazdınız canlarım asembcim hoşgeldin kuzucum nasılsın

[video=youtube;6UFl6SQEydU]http://www.youtube.com/watch?v=6UFl6SQEydU&feature=player_embedded[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…