- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
slm kızlar
bugun benımde cnm hiç bişey yapmak istemiyo
yemekde yok evde ama yapasımda yok
dışardan söyleriz artık napam
slm kızlar
slm kızlar
slm kızlar çok özürdiliyorum dejavum hülyam valla toğiğe birşey oldu öğlen saatlerinde tamamen kapandı gitti açılmadı biraz öncede dondu net gitti dedim ama diğer şeyler açık açılmadı bende bekledim gittim yemeğimin hazırlıklarını yaptım kusuruma bakmayın neler yazdınız canlarım asembcim hoşgeldin kuzucum nasılsın
slm kızlar çok özürdiliyorum dejavum hülyam valla toğiğe birşey oldu öğlen saatlerinde tamamen kapandı gitti açılmadı biraz öncede dondu net gitti dedim ama diğer şeyler açık açılmadı bende bekledim gittim yemeğimin hazırlıklarını yaptım kusuruma bakmayın neler yazdınız canlarım asembcim hoşgeldin kuzucum nasılsın
hoşgeldin bitanem keyifler nasıl
valla al bendende o kadar
bide musakka yapıcam beni cok oyalıyo
hiç yapasım yok yanikine
aman söyleyiverin dışarıdan benimde evde işim var dizime kadar bitirmem lazım sıvayacağım kolları. Makarna yapıcam bende valla soslu hemencecik bir de çorba karıştırcam tamamdır. Bugün öğlen yemekhanede yemek iyi değildi kampüsdeki restoranda yedik daha akşamda hazıe yiyeşim diyemem kocaya.
slm kızlar
Arada iyi oluyo disardan soylemek bugunde sen hazirlama ne olur yani olmadi kahvaltilik cikarirsin canim
kız artık şu zincirleri kırsanız bir şekilde, sonuçta mutluda olsan mutsuzda olsan senin kocan yaşının başının ne önemi var. benim eşimde 32 yaşında ben 17 yaşımdaydım o 27ydi istemediler neler ettiler ama şimdi babam annem abilerim beni aramaz onu ararlar. Abim eşimden küçük, eşim abimin ayaklarına kapandı kaç kere kardeşin üzülüyo beni görme onu gör diye ama abim 2 sene burnumdan getirdi, hasretinden kavruldum. neticede beni aramaz onu arar, bi işe kalkışcağında ilk eşime danışır. Zamanla herşey yoluna gircek. Doğumun için kesin haber verin ailene, yanında bulunmak isteyen varsa bulunsunki, seni öyle bir günde yanlız bırakamazlar
gamze canım vücutta oluşan çatlakların görünümünü azaltmak ve yeni çatlak oluşumunu önlemek için doktorun tavsiyesi lierac jel vardı
hızlıal.comda şu an %60 indirimle 32 tlye geliyor
belki ilgini çeker almak istersin diye duyurayım dedim
ben dün 1 tane aldım
son ay kullanayım diyorum
kuzum benim valla sinir oldum giriyorum yok yeniliyorum yok kapattım çıktım pizza ve kek yapıyorum balım kekimi attım fırına pizzamında hamurunu dinlenmeye aldım bulaşıklarımı yıkadım geldim şimdi malzemeleri doğruycam yıkadımda senin işin çok be meleğim valla mutfak işi zor geliyoki yormamaya çalış emi feriha var akşam bende onu bekliyorum heyecanla :18:olabülürr kuzum bizim deiki gündür öğlene kadar net yok ya olur öyle şeyler biz seni biliyoruz bitanem öyle konuşuyoruz işte aşılama tüp bebek, akşam yemekleri. Ne yemek yapıyordun bakalım... Ya ben mutfağımın yarısı kaldı onu da temizlicem akşam dolaplara dokunmadım daha örtüler yıkansın kurusun dedim akşam ütülücem de silip sericem.. Eve gidip bir makarna koyup girişcem balım işlere 9 gibi biter sonra bir yandna dizi izler bir yandan nete takılırım..
hoşbuldum kuzumm iyiyim çok şükür sadece kımıldamak gelmiyo içimden
makinaya çamaşır atmıstım yıkandı ama asasım yok hiç
sen nasılsın kuzumm
al bendende o kadar çamaşır yıkanır asmam asarım tolamam toplarım ütülemem of off bitmiyo işler anacım bitmiyo bende iyiyim işte yemekle uğraşıyorum fıstığım
hoşbuldum cnmcımm
valla bugun kılımı kımıldatmıycam
kaç gündür temizlik yemek sıktı artık yahu
musakka oyalar kuzumm basit bişey yapaydın bari
hee söyliycem valla dışardan napam cnm istemiyo bişey yapmak
dün şehriye çorba yapmıstım ya onuda azevel bitirdim
iyi yaparsın cnmcım mis gibi makarna daha ne olsun
ne kusuru canım olurmu öyle şey valla benmde netim kopsada keşke gidip yemeğimi yapsam hiç ayrılasım gelmio burdan valla
bide en oyalayıcı şeyi secmişim bgn için musakka ah ah işim cok ama yapan yok
kalk yemegini yap aksam kocanın önüne ne koycan diye beni dürtende yok
e hastayım kocamın keyfini yerine getirecek halde yok
benden şair olurmu kafiyeleri güzel oldu çok
hee söyliycem valla dışardan napam cnm istemiyo bişey yapmak
dün şehriye çorba yapmıstım ya onuda azevel bitirdim
iyi yaparsın cnmcım mis gibi makarna daha ne olsun
kuzum benim valla sinir oldum giriyorum yok yeniliyorum yok kapattım çıktım pizza ve kek yapıyorum balım kekimi attım fırına pizzamında hamurunu dinlenmeye aldım bulaşıklarımı yıkadım geldim şimdi malzemeleri doğruycam yıkadımda senin işin çok be meleğim valla mutfak işi zor geliyoki yormamaya çalış emi feriha var akşam bende onu bekliyorum heyecanla :18:
hee heee balım kesinlikle çok uyumlu oldukalk yap durma bak dürtüyorum musakka oyalar yağı sıçrar kalk çabuk kocan gelecek sen hala oturuyon tühhhhhhhhhhhhh tüüüüü yazık sana şaka şaka fıstığım dürtüyorum ivet mama onları dimiyorum
hee besleyici br öğün yani makarna da soslu da oluca dimi yesin işte kocam ben işlere girişir bitince yerim yoksa tembellik çöküyor işten gelince.. Bir de tarhana yapsam diyorum ölüyorum kaç günden beri de yapamadım bir türlü evde de var yapıp içice bende sıcak sıcak.. Gel beraber Allah en verdiyse yiyelim kuzum..
kuzum benim valla sinir oldum giriyorum yok yeniliyorum yok kapattım çıktım pizza ve kek yapıyorum balım kekimi attım fırına pizzamında hamurunu dinlenmeye aldım bulaşıklarımı yıkadım geldim şimdi malzemeleri doğruycam yıkadımda senin işin çok be meleğim valla mutfak işi zor geliyoki yormamaya çalış emi feriha var akşam bende onu bekliyorum heyecanla :18:
hee heee balım kesinlikle çok uyumlu oldukalk yap durma bak dürtüyorum musakka oyalar yağı sıçrar kalk çabuk kocan gelecek sen hala oturuyon tühhhhhhhhhhhhh tüüüüü yazık sana şaka şaka fıstığım dürtüyorum ivet mama onları dimiyorum
topikde bir kırgınlık var, bilmeyenler var bilmelerine gerek olmadığı için isim olarak yazmıyorum
bu mesajımada cevap yazmayın ama lütfen şu kırgınlık bitsin, geçen hafta cumartesi sabaha kadar nasıl hepimiz birbirimize yazıyosak yine öyle olalım.
Bu şekilde değişik bir mutsuzluk oluyor. bunu en azından hatırım için yapabiliriz. Lütfen deşifre olmayalım, özellikle iki kişi var birbirinizin yazısını alıntılayıp cevaplarsanız mutlu olucam
topikde bir kırgınlık var, bilmeyenler var bilmelerine gerek olmadığı için isim olarak yazmıyorum
bu mesajımada cevap yazmayın ama lütfen şu kırgınlık bitsin, geçen hafta cumartesi sabaha kadar nasıl hepimiz birbirimize yazıyosak yine öyle olalım.
Bu şekilde değişik bir mutsuzluk oluyor. bunu en azından hatırım için yapabiliriz. Lütfen deşifre olmayalım, özellikle iki kişi var birbirinizin yazısını alıntılayıp cevaplarsanız mutlu olucam
Isallah canim ya insan hamileyken daha bi ozlem cekiyo doguma kadar barismazsam zaten kocama dedim kimseye haber vermek yok ikimiz gidicez doguma dogumdan sonra eve gelince millete haber verecen diye kimseyi istemiyorum yanimda anamdan baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?