Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
bugun benımde cnm hiç bişey yapmak istemiyo
yemekde yok evde ama yapasımda yok
dışardan söyleriz artık napam

hoşgeldin bitanem keyifler nasıl
valla al bendende o kadar
bide musakka yapıcam beni cok oyalıyo
hiç yapasım yok yanikine

slm kızlar

aman söyleyiverin dışarıdan benimde evde işim var dizime kadar bitirmem lazım sıvayacağım kolları. Makarna yapıcam bende valla soslu hemencecik bir de çorba karıştırcam tamamdır. Bugün öğlen yemekhanede yemek iyi değildi kampüsdeki restoranda yedik daha akşamda hazıe yiyeşim diyemem kocaya.

slm kızlar

olabülürr kuzum bizim deiki gündür öğlene kadar net yok ya olur öyle şeyler biz seni biliyoruz bitanem öyle konuşuyoruz işte aşılama tüp bebek, akşam yemekleri. Ne yemek yapıyordun bakalım... Ya ben mutfağımın yarısı kaldı onu da temizlicem akşam dolaplara dokunmadım daha örtüler yıkansın kurusun dedim akşam ütülücem de silip sericem.. Eve gidip bir makarna koyup girişcem balım işlere 9 gibi biter sonra bir yandna dizi izler bir yandan nete takılırım..

hoşbuldum kuzumm iyiyim çok şükür sadece kımıldamak gelmiyo içimden
makinaya çamaşır atmıstım yıkandı ama asasım yok hiç
sen nasılsın kuzumm

hoşgeldin bitanem keyifler nasıl
valla al bendende o kadar
bide musakka yapıcam beni cok oyalıyo
hiç yapasım yok yanikine

hoşbuldum cnmcımm
valla bugun kılımı kımıldatmıycam
kaç gündür temizlik yemek sıktı artık yahu
musakka oyalar kuzumm basit bişey yapaydın bari

hee söyliycem valla dışardan napam cnm istemiyo bişey yapmak
dün şehriye çorba yapmıstım ya onuda azevel bitirdim
iyi yaparsın cnmcım mis gibi makarna daha ne olsun

slm kızlar

Arada iyi oluyo disardan soylemek bugunde sen hazirlama ne olur yani olmadi kahvaltilik cikarirsin canim

ne kusuru canım olurmu öyle şey valla benmde netim kopsada keşke gidip yemeğimi yapsam hiç ayrılasım gelmio burdan valla
bide en oyalayıcı şeyi secmişim bgn için musakka ah ah işim cok ama yapan yok
kalk yemegini yap aksam kocanın önüne ne koycan diye beni dürtende yok
e hastayım kocamın keyfini yerine getirecek halde yok
benden şair olurmu kafiyeleri güzel oldu çok

Arada iyi oluyo disardan soylemek bugunde sen hazirlama ne olur yani olmadi kahvaltilik cikarirsin canim

valla o kahvaltlıgı bile çıkarasım yok çay felen demlemek bile zor geliyo kuzum
dışardan söyler hazırcana yeriz bence arada iyi oluyo bu hafta baya bi yemekdi temizlikdi ugraştım
artık benden paydos

topikde bir kırgınlık var, bilmeyenler var bilmelerine gerek olmadığı için isim olarak yazmıyorum
bu mesajımada cevap yazmayın ama lütfen şu kırgınlık bitsin, geçen hafta cumartesi sabaha kadar nasıl hepimiz birbirimize yazıyosak yine öyle olalım.
Bu şekilde değişik bir mutsuzluk oluyor. bunu en azından hatırım için yapabiliriz. Lütfen deşifre olmayalım, özellikle iki kişi var birbirinizin yazısını alıntılayıp cevaplarsanız mutlu olucam

evlenmeden once bayilirlardi kocama beni alinca sevmemeye basladilar dun dedi babanin onune gececem ver elini opeyim diyecem dover en fazla hincini alir affederler belki diye yazik kiz kocama da :)

ferdam benim koca netten alisveris yapmaz ama ismini yazayim eczaneme getirteyim en azindan gorunumu hafifletiyosa isime yarar cunku ben yeterince catladim zaten

kuzum benim valla sinir oldum giriyorum yok yeniliyorum yok kapattım çıktım pizza ve kek yapıyorum balım kekimi attım fırına pizzamında hamurunu dinlenmeye aldım bulaşıklarımı yıkadım geldim şimdi malzemeleri doğruycam yıkadımda senin işin çok be meleğim valla mutfak işi zor geliyoki yormamaya çalış emi feriha var akşam bende onu bekliyorum heyecanla :18:

hee heee balım kesinlikle çok uyumlu oldu kalk yap durma bak dürtüyorum musakka oyalar yağı sıçrar kalk çabuk kocan gelecek sen hala oturuyon tühhhhhhhhhhhhh tüüüüü yazık sana şaka şaka fıstığım dürtüyorum ivet mama onları dimiyorum

hee söyliycem valla dışardan napam cnm istemiyo bişey yapmak
dün şehriye çorba yapmıstım ya onuda azevel bitirdim
iyi yaparsın cnmcım mis gibi makarna daha ne olsun

hee besleyici br öğün yani makarna da soslu da oluca dimi yesin işte kocam ben işlere girişir bitince yerim yoksa tembellik çöküyor işten gelince.. Bir de tarhana yapsam diyorum ölüyorum kaç günden beri de yapamadım bir türlü evde de var yapıp içice bende sıcak sıcak.. Gel beraber Allah en verdiyse yiyelim kuzum..

menün yine süppperr kuzumm pizzaya bayılırm ellerine sağlık valla
topiğin en hamaratı seçtim seni kuzumm

oyy cnmm benımm valla yakın olsak birbirimez cidden süper olurdu be kuzumm
ne güzel gider gelirdik ellerine sağlık cnmcım söylemen bile yeter
aa evet kaç gündür diyosun tarhana tarhana diye bencede yap iç mis gibi
ay sorma evde oturmama ragmen yemekten sonra bi ağırlık çöküyo
kaldıki sen çalışıyosun kuzumm

canım ohh döktürüyorsun yine maşallah.. Bende evde yapmak istiyorum dışarıda dünyanın parasını veriyoruz nasıl yapıldığını bilmediğimiz şeylere. Bana hamurunun tarifini verseen canım bir de o salça sosunu nasıl yapıyorsun neler katıyorsun baharat olarak hangi kapta fırına veriyorsun de bir bakıyım püf noktalarını yaparım bende haftasonuna ama fırsatın olursa öm de gönder unuturum ben burayada kaydedemem işyerindeyim bu pc de kalır tarif..

Isallah canim ya insan hamileyken daha bi ozlem cekiyo doguma kadar barismazsam zaten kocama dedim kimseye haber vermek yok ikimiz gidicez doguma dogumdan sonra eve gelince millete haber verecen diye kimseyi istemiyorum yanimda anamdan baska

ins güzelim dogumun iyce yaklaşmadan aranızdaki buzlar tamamen erir ya yokmu tatlım aranızı yapıcak bi akraba komsu ne biliyim bi aile dostu annene bu kadar yakın olupta onu hiç görmemek zor olsa gerek bide hamişken en zor anında dışarda filan karşılaşmıyomusunuz hiç bitsin şu hasretlik artık eeşin dogru demiş hamişliğin riskli gectini annene bi şekilde bildir canım bilmeye hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…