- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
oyy cnmm benımm valla yakın olsak birbirimez cidden süper olurdu be kuzumm
ne güzel gider gelirdik ellerine sağlık cnmcım söylemen bile yeter
aa evet kaç gündür diyosun tarhana tarhana diye bencede yap iç mis gibi
ay sorma evde oturmama ragmen yemekten sonra bi ağırlık çöküyo
kaldıki sen çalışıyosun kuzumm
yyy tişikkür ederim gülüm şımardım şimdi gel birlikte yiylim gülüm madem seviyosun aşkım benimmenün yine süppperr kuzumm pizzaya bayılırm ellerine sağlık valla
topiğin en hamaratı seçtim seni kuzumm
canım ohh döktürüyorsun yine maşallah.. Bende evde yapmak istiyorum dışarıda dünyanın parasını veriyoruz nasıl yapıldığını bilmediğimiz şeylere. Bana hamurunun tarifini verseen canım bir de o salça sosunu nasıl yapıyorsun neler katıyorsun baharat olarak hangi kapta fırına veriyorsun de bir bakıyım püf noktalarını yaparım bende haftasonuna ama fırsatın olursa öm de gönder unuturum ben burayada kaydedemem işyerindeyim bu pc de kalır tarif..
Slm kızlar nasılsınız
Slm kızlar nasılsınız
valla bak az birşey atıştırıyorum hemen işe koyuluyorum o da dün akşam iyice koyuldum.. Bugünde devamını getircem mutfak bitsin kurtuldum sayılır..
yyy tişikkür ederim gülüm şımardım şimdi gel birlikte yiylim gülüm madem seviyosun aşkım benim
gülüm ayda 1 kere yaparım bende bilmiyodum ama yapa yapa öğrendim çok güzel oluyo hiç değilse kendi bildiğimiz malzemler içimiz rahat yazarım sana ben tarifini istersen rsmini koyayım tepsi boyutunu fala gör aklında kalsın miktarları balısı
ins güzelim dogumun iyce yaklaşmadan aranızdaki buzlar tamamen erir ya yokmu tatlım aranızı yapıcak bi akraba komsu ne biliyim bi aile dostu annene bu kadar yakın olupta onu hiç görmemek zor olsa gerek bide hamişken en zor anında dışarda filan karşılaşmıyomusunuz hiç bitsin şu hasretlik artık eeşin dogru demiş hamişliğin riskli gectini annene bi şekilde bildir canım bilmeye hakkı var
gerçekten güzel görünüyomu gülüm el yapımı vall ancak böle oluyo canım benimbugün pizza yediğim halde canım çekti hmmmmmm
sağol kuzumm benımmm dejavumda sende davet ettiniz kime gitsemki acüp
gerçekten güzel görünüyomu gülüm el yapımı vall ancak böle oluyo canım benim
bana gel bana gel bana gel dejavumuda al gel
İyiyiz çok şükür kızlar, benim bebiş kalabalık ortamda hareketli ama sakin ortamda sakin oluyor, normalmi bu yaa?
Bu akşam nasipse pizza yemeye gidecektim eşimle, canım çok istedi :))
kızlar kocam beni yemeden ben onun yemeğini hazırlıyım öpüldünüz iki yanaktanda
bgnkü sohbette cok güzeldi doyamadım valla ama cıkmak zorundayım hepinizin yüreğine sağlık bacılarım benim
cok kaynatmayın haaa okuması zor olayrı oğa göre
ins bu seferki aşılaman tutar bize müjdeyi verirsin canım burdan hakkında haıyrlısı olsun rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin ins
Demekki sese tepki veriyo :) kiz doguncada boyle olursa uyumak icin hep sessiz ortam ister senin velet yandin sen :)))
a.s cnm hoşgeldin
iyiyim çok şükür seni sormalı
en zoruda mutfak gerçekten incik cıncık çok ugraştırıyo kuzumm
bitirde kurtul valla
ona hiç girişmiyorum annem geldiğinde ona yaptırcam
halılar yıkamaya gitcek evi badana boya yaptırcam bebiş gelmeden
çok iş var çoook
sağol kuzumm benımmm dejavumda sende davet ettiniz kime gitsemki acüp
bana gel bana gel bana gel dejavumuda al gel
tşk edrim canım benim ne kadar dılarda yesende bak dayının yaptığını özlüyosun el daha güvenli oluyo neticedeçok güzel olmuş canım, benim dayımda böyle yapardı, oda şuanda ırakda yapsada yesek
dışarının pizzasındanda sadece little ceasers seviyorum
tmm balım benim kendine iyi bak kolay gelsin ayrıca musakkaya bayılıyorum benim yerimede ye emi balım öpüyoumkızlar kocam beni yemeden ben onun yemeğini hazırlıyım öpüldünüz iki yanaktanda
bgnkü sohbette cok güzeldi doyamadım valla ama cıkmak zorundayım hepinizin yüreğine sağlık bacılarım benim
cok kaynatmayın haaa okuması zor olayrı oğa göre
kuzuumm süpper yapmıssın yahuu bu ne marifet sendeki maşallahhh sana
hehe tmm dejavumuda alayım gelelım sana
Valla çok iş birikmiş ıvır zıvır bilirsin ya mutfakta temizleyecek çok şey oluyor twezgan ve dolaplar dışında da. Neyse kolayladım dolaplar kaldı benimde halılar gidecek yıkamaya da nisanda artık. Yarında koltuk silicem salonun vitrinleri indircem silcem falan. Sen yapma tabiki de öyle ağır işler kuzum anneni beklee..
ohh süperr benim fırın tepsilerim aynen böyle zaten balım isabet oldu hem de kocaman ye ye bitmez valla. Çok güzel görünüyor maşallah süper karışık. Sen abna öm ile tarifi yolla ayrıntılı kuzum yaaa.. Ellerine sağlık bu akşam sizdeyim aç kapıyı..ordu doyurur buu..
beraber elifime gidiyoruz tatlım ikimizde de yemek yok bak hazırı var mis gibi pizza
Geliyoruz tatlımmm kaçmaz valla keşke aynı şehirde olsaydık yaa.. Asemb hamile ona kola olmaz bizde içmezdik canı ister, o yüzden meysuyu alırdık bir de çerezlerimizi gelirdik valla kız ohhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?