Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla bak az birşey atıştırıyorum hemen işe koyuluyorum o da dün akşam iyice koyuldum.. Bugünde devamını getircem mutfak bitsin kurtuldum sayılır..

menün yine süppperr kuzumm pizzaya bayılırm ellerine sağlık valla
topiğin en hamaratı seçtim seni kuzumm
yyy tişikkür ederim gülüm şımardım şimdi gel birlikte yiylim gülüm madem seviyosun aşkım benim

gülüm ayda 1 kere yaparım bende bilmiyodum ama yapa yapa öğrendim çok güzel oluyo hiç değilse kendi bildiğimiz malzemler içimiz rahat yazarım sana ben tarifini istersen rsmini koyayım tepsi boyutunu fala gör aklında kalsın miktarları balısı

Slm kızlar nasılsınız

a.s cnm hoşgeldin
iyiyim çok şükür seni sormalı

valla bak az birşey atıştırıyorum hemen işe koyuluyorum o da dün akşam iyice koyuldum.. Bugünde devamını getircem mutfak bitsin kurtuldum sayılır..

en zoruda mutfak gerçekten incik cıncık çok ugraştırıyo kuzumm
bitirde kurtul valla
ona hiç girişmiyorum annem geldiğinde ona yaptırcam
halılar yıkamaya gitcek evi badana boya yaptırcam bebiş gelmeden
çok iş var çoook

sağol kuzumm benımmm dejavumda sende davet ettiniz kime gitsemki acüp

millet daha ortaligi karistiracam diye ugrasiyo canim ya benim agzimdan halam bile laf gondermis gamze sildi onlari olduler gamze icin diye ama patlamama az kaldi patladigim zzaman herkes haddini bilmeyi ogrenecek

İyiyiz çok şükür kızlar, benim bebiş kalabalık ortamda hareketli ama sakin ortamda sakin oluyor, normalmi bu yaa?

Bu akşam nasipse pizza yemeye gidecektim eşimle, canım çok istedi :))

kızlar kocam beni yemeden ben onun yemeğini hazırlıyım öpüldünüz iki yanaktanda
bgnkü sohbette cok güzeldi doyamadım valla ama cıkmak zorundayım hepinizin yüreğine sağlık bacılarım benim
cok kaynatmayın haaa okuması zor olayrı oğa göre

İyiyiz çok şükür kızlar, benim bebiş kalabalık ortamda hareketli ama sakin ortamda sakin oluyor, normalmi bu yaa?

Bu akşam nasipse pizza yemeye gidecektim eşimle, canım çok istedi :))

Demekki sese tepki veriyo :) kiz doguncada boyle olursa uyumak icin hep sessiz ortam ister senin velet yandin sen :)))

tmm kuzumm benım hadi sen hallet yemeklerini
kolay gelsin cnmcım öptüm senii

Valla çok iş birikmiş ıvır zıvır bilirsin ya mutfakta temizleyecek çok şey oluyor twezgan ve dolaplar dışında da. Neyse kolayladım dolaplar kaldı benimde halılar gidecek yıkamaya da nisanda artık. Yarında koltuk silicem salonun vitrinleri indircem silcem falan. Sen yapma tabiki de öyle ağır işler kuzum anneni beklee..

ohh süperr benim fırın tepsilerim aynen böyle zaten balım isabet oldu hem de kocaman ye ye bitmez valla. Çok güzel görünüyor maşallah süper karışık. Sen abna öm ile tarifi yolla ayrıntılı kuzum yaaa.. Ellerine sağlık bu akşam sizdeyim aç kapıyı.. ordu doyurur buu..

sağol kuzumm benımmm dejavumda sende davet ettiniz kime gitsemki acüp

beraber elifime gidiyoruz tatlım ikimizde de yemek yok bak hazırı var mis gibi pizza

gerçekten güzel görünüyomu gülüm el yapımı vall ancak böle oluyo canım benim

bana gel bana gel bana gel dejavumuda al gel

Geliyoruz tatlımmm kaçmaz valla keşke aynı şehirde olsaydık yaa.. Asemb hamile ona kola olmaz bizde içmezdik canı ister, o yüzden meysuyu alırdık bir de çerezlerimizi gelirdik valla kız ohhh..

çok güzel olmuş canım, benim dayımda böyle yapardı, oda şuanda ırakda yapsada yesek
dışarının pizzasındanda sadece little ceasers seviyorum
tşk edrim canım benim ne kadar dılarda yesende bak dayının yaptığını özlüyosun el daha güvenli oluyo neticede
tmm balım benim kendine iyi bak kolay gelsin ayrıca musakkaya bayılıyorum benim yerimede ye emi balım öpüyoum
kuzuumm süpper yapmıssın yahuu bu ne marifet sendeki maşallahhh sana
hehe tmm dejavumuda alayım gelelım sana

ciddi güzelmi kuzucum valla ypabildiğim en iyi hali bu öncelerde pek tutturamadım ama alıştım seviyoruz güvenilir neticede gelin bekliyorum canlarım benim

gelin canlarım gelin valla keşke gülüm yakın olsak laf olsun diye dmiyorum yeminle yapardım ne isteseniz gülüm yaaa ben sana yazarım merak etme 2 gün yiyoruz valla artıyo desem yalan olur şimdi eşimin haberi yok gelsin görsün direkt saldırıya geçecek bayılıyo dün akşam rsmine baktım elf o ne güzel şey öyle off dedi dayanamadım valla haberide yok süpürüz olsun didim gelir birazdan gideyim tepsiye diyeyim geliyoum meleğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…