Valla çok iş birikmiş ıvır zıvır bilirsin ya mutfakta temizleyecek çok şey oluyor twezgan ve dolaplar dışında da. Neyse kolayladım dolaplar kaldı benimde halılar gidecek yıkamaya da nisanda artık. Yarında koltuk silicem salonun vitrinleri indircem silcem falan. Sen yapma tabiki de öyle ağır işler kuzum anneni beklee..
ohh süperr benim fırın tepsilerim aynen böyle zaten balım isabet oldu hem de kocaman ye ye bitmez valla. Çok güzel görünüyor maşallah süper karışık. Sen abna öm ile tarifi yolla ayrıntılı kuzum yaaa.. Ellerine sağlık bu akşam sizdeyim aç kapıyı..ordu doyurur buu..
beraber elifime gidiyoruz tatlım ikimizde de yemek yok bak hazırı var mis gibi pizza
Geliyoruz tatlımmm kaçmaz valla keşke aynı şehirde olsaydık yaa.. Asemb hamile ona kola olmaz bizde içmezdik canı ister, o yüzden meysuyu alırdık bir de çerezlerimizi gelirdik valla kız ohhh..
tşk edrim canım benim ne kadar dılarda yesende bak dayının yaptığını özlüyosun el daha güvenli oluyo neticede
tmm balım benim kendine iyi bak kolay gelsin ayrıca musakkaya bayılıyorum benim yerimede ye emi balım öpüyoum
ciddi güzelmi kuzucum valla ypabildiğim en iyi hali bu öncelerde pek tutturamadım ama alıştım seviyoruz güvenilir neticede gelin bekliyorum canlarım benim
kızlar barış çağrıma ses veren olmamışgörmediğinizi umuyorum, yoksa ısırıcam hepinizi. İlk adımı kimin attığı öönemli değil artık barış olsun topiğimizde. Birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. kimse kötü niyetli değildir. Hadi kızlar. özel mesaj yollama hakkım oldukça yazıcam
Ay kızlar bu ara canım fena kola istiyor, bu akşam dayanamayıp içicem yaa.
Sodayla idare ediyorum ama kesmiyor.
tşk ederim balım benim sağolasın beğendiğn için balım benim hazırlıklıyım gelin hazırlığım olmasada yaparım yeterki siz gelin kuzucumayy düşünceli kuzum benım yaa demek benım ıcın koladan fedakarlık yapıyosunuz he yirim ben siziiii
temem kuzum elife gidiyoruz hadi hazırlanalım bi baskın yapalım ona
valla cnm aynı şehirde olmamızı çektiii
iyi kuzum kolaylamışssın mutfagı halledersin sen bi hışım
evet halılar bende havalar ısınsın azcık öyle göndercem zaten annem gelınce yapıcaz ağır işleri
miss gibi kuuzmm güzel ne kelime süperr gözüküyo eminim tadıda enfesdir ellerine sağlık cnmcım
hee baskın yapcaz sana bekle biziii
ELİFFF
marifetli hatunnn
geçen bende yaptım evde çok güzel olmuştu
iki tepsiyi kızım eşim ve ben yedikk
:125::125::125:tabi ikinciden biraz artmıştı canım
tşk ederim balım benim sağolasın beğendiğn için balım benim hazırlıklıyım gelin hazırlığım olmasada yaparım yeterki siz gelin kuzucum
ay tşk ederim eminem valla şımarıyorum yahuuu sendemi yaptın hemide 2 tepsi valla ellerine sağlık ohh valla güzel oluyo diyorum yaa içimiz rahat yiyoruz diyeee
Midem çok yanıyor bu aralar yaa(
Soda geçirirmi acaba kızlar?
oh be gelebildim hele şükür. aman yorulmusum. neler kaynatıyonuz kıslar.
kızlar barış çağrıma ses veren olmamışgörmediğinizi umuyorum, yoksa ısırıcam hepinizi. İlk adımı kimin attığı öönemli değil artık barış olsun topiğimizde. Birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. kimse kötü niyetli değildir. Hadi kızlar. özel mesaj yollama hakkım oldukça yazıcam
slm kızlar bende akşam yemeklerimi tamamlamak üzereyim bi yemeğim kaldı onuda eşim gelince yapcam
puffyim barış çağrısı derken ben anlamadım bişe görmedim de.. ama ben hepinizle barışıkım seviyomda hepinizi
benı rahatlatıyo soda cnm çikolata baharatlı şeyler yeme o iice tetikliyo yanmayı
hoşgeldin cnm neler yaptın bakem
Midem çok yanıyor bu aralar yaa(
Soda geçirirmi acaba kızlar?
a.s cnm hoşgeldin
oh ne güzel ellerine sağlık
bugun günün tembelide benım yemek felen yapmadım
aman bu koca evde olunca evde işmi bitiyo be gülüm. daha akdssam yemegim yok. s....... ettim vallahi artıkın kahvaltı falan gecistiririm.
slm kızlar
bugunlerde pek gıremıyorum sureklı uyumaktan
şimdide yemek yapcam off offf
pazartesı aşım var azcık agrım olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?