hoşbuldum canım sen nasılsın bebeğin nasıl
kolay bişeler yapıver canım bebiş aç kalmasın tabii sen ve eşinde
Canim benimde cok oluyo bi tane patatesi soy rendele suyunu sık bi bardaga ustune azcik su ekle ic yada meyve sikacagin varsa orda sık cok iyi geliyo hamilelikte cok olucak mide yanmamiz
canım ben,im esimde gastrit var bizde patatesle geciriyoduk agrısını. ama ben söle biliyom. patatesi bi güzel yıka. kabuguyla rendele.biraz suda kaynat süz ve ılık iç
çok şükür iyiyiz cnmcım
valla yapasım yok kuzumm dışardan diyivercem gitcek
sen nasılsın cnm
bende iyiyim cnm saol ben hamiş olursam birgün çokk yemek yicem heralde gibime geliyo
yanlış anlaşılmasın aslında çok kilolu diilimdir sadece 50 kilocuğum ama çok iştahlıyım hehehe
Valla canim bende hamilelikte mide yanmasina ne iyi gelir diye baktim netten patatesi buldum cig diyodu denedim 3 gun rahat ettim sen bildigin gibi yap istersen ama ise yariyo
hoşbuldum canım sen nasılsın bebeğin nasıl
kolay bişeler yapıver canım bebiş aç kalmasın tabii sen ve eşinde
ayy düşünceli kuzum benım yaa demek benım ıcın koladan fedakarlık yapıyosunuz he yirim ben siziiii
temem kuzum elife gidiyoruz hadi hazırlanalım bi baskın yapalım ona
valla cnm aynı şehirde olmamızı çektiii
iyi kuzum kolaylamışssın mutfagı halledersin sen bi hışım
evet halılar bende havalar ısınsın azcık öyle göndercem zaten annem gelınce yapıcaz ağır işleri
miss gibi kuuzmm güzel ne kelime süperr gözüküyo eminim tadıda enfesdir ellerine sağlık cnmcım
hee baskın yapcaz sana bekle biziii
slm kızlar
bugunlerde pek gıremıyorum sureklı uyumaktan
şimdide yemek yapcam off offf
pazartesı aşım var azcık agrım olur ınsallah
bende iyiyim cnm saol ben hamiş olursam birgün çokk yemek yicem heralde gibime geliyo
yanlış anlaşılmasın aslında çok kilolu diilimdir sadece 50 kilocuğum ama çok iştahlıyım hehehe
gamzecigim elifle konusmamazlık yapmıyosunuz demi can. siz küs degilsiniz demi
cok kısarım bak küsseniz eger. terligi alıyom elime
gamzecigim elifle konusmamazlık yapmıyosunuz demi can. siz küs degilsiniz demi
cok kısarım bak küsseniz eger. terligi alıyom elime
bende 51 kilo ile kan verdim. boğazım bir saniye boş durmuyor
bende 51 kilo ile kan verdim. boğazım bir saniye boş durmuyor
tabii ki de canım bir koladan ne olur aşkolsun içmeyiverelim bişi olmaz ay benim de canım çekti biarada yüzyüze muhabbet etmeyi dibine vururduk valla tüm gece ohh.. İyi aferin yormak kendini ona göre.
:))) terlik basima terlik basima tabani ben olayim :)))
Benim velette acliga hic gelemiyo ac biraktim mi kendimi kufur eder gibi vuruyo hemde hic durmadan bogazina duskun olacak :)))
şuan 51 kilomusun canım kaç kiloyla hamiş kaldın... yemek yemek dünyanın en güzel şeyi zaten eşim şaşırıyor ama bu yemek yeme huyumuda çok seviyor evlendiğimizde ben 49 kiloydum şimdi 50 yim bir kilo aldım eşim 80 kiloydu şimdi 100 kiloo yaptığım yemekler sadece eşime yarıyor ben nereme yiyorsam anlamadım
evet diyon ha. tühhhhhhhh ikinize de ulen hiç utanmıyonuzda ha essek kadar oldunuz daha bebe gibi küsüyonuzmu. dünki bebeler bide velet istiyolar.
saka bi yana gülüm küçücük bi olayı büyütmeyin lütfen küsecek hiç bi olay olmadıki. tarcınmıydı ne halttı o kısı da bi dövmek lazım ya ortalıgı karıstırdı gitti.
sen zayıfsın bayaa cnmcım ye gitsin tabi
ister istemez yeniyomus kuzum günde kaç öğün tıkınıyorum artık sayısını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?