Çok güzelmiş menün ya ne güzel.Aslında çok zor değil ama işte bunları yapmak mesele benim için.Şuan acıktım ve midem fena yanıyor ama ne yiyecem bilmiyorum.meyve de bir yere kadar.Yalnız olunca yemek pek olmuyor.
haklısın canım yapmak mesele evet
çoğu zaman benim de canım istemiyor
buün balık günümüzdü, eşim gelirken alcaktı
dedim ben yiyemicem bişey (şu sıralar yemek bile sorun bana)
dünden yemek vardı onu yedi eşim
ben de çorba,cacık yedim geçiştirdim
canım açdurma mideni iyice kötü edersin
en azından peynir ekmek bişeyler ye
bundan sonra da biraz beslenmene dikkat et
bebeğe bişey olmaz o senin depodan yer de sende bişey kalmaz halsiz düşersin
takviye bişey kullanıyor musun omega 3, demir, kalsiyum gibi
İyi akşamlar
Acaba adette neden vücut sıcaklığı fazla çıkar çok merk ediyorm yine kafamm karışıkkkkk offf offf.....
İyi geceler tatlı rüyalar ve artık bunu yaşadıktan sonra hamişlere dileyeceğim şey RAHAT UYKULARfena uyku bastı kızlar
bana müsade
iyi geceler hepinize
Gamze dinlen nolur,anladığım kadarıyla biraz hareketlisin dikkat et.Bu arada sağlık ocağının acili var mı kız?Bizim burdakinde yok hiç duymadım.Agrim vardi saglik ocaginin aciline gittik kalp atisini dinlediler oglusum iyi ama kasilmam var magnezyuma devam bu gidisle erken firtlatacam ben bu bebeyi
Galiba haklısın ama oncedenki degerlere göre yuksek bide enfeksiyn gecirince İnan korkuyorm onceden onlm alirm diyee(
Kızlar birsey daha sorcm size suan saçma olck belki ama suan sacımda rofle var esimn dogum gunü içn kızıla boyatmk istiyorm acaba sarının üstüne kızıl nasıl olur ki
Bilemedm benn??????
ruyalı cnm saçında hiç boya olmayan biri olarak benim hiç bi fikrim yok,
kızlar bu arada benim özel bölgem acaip kaşıniyi
Kocan evde yok mu
Sagoln kizlr nys artık zatn boyayı aldım yaparm ne çıkarsa bahtimaaa ins güzel olr tabii
Kızlar birsey daha sorcm size suan saçma olck belki ama suan sacımda rofle var esimn dogum gunü içn kızıla boyatmk istiyorm acaba sarının üstüne kızıl nasıl olur ki
Bilemedm benn??????
kız allah iyiliğini versin gerçekten kaşınıyor adette olmam lazım kürtaj olalı 1 ay oldu ama hala gelmedi
hamişte olamam
Yok CNm suan adetim ve normalde 36.3-2 çıkarkn simdi 36.6-7 çıkıyor yani ters birseyle varr
Kürtajdan sonra 45 gün bilemedin 50 güne kadar yolu var bacım.Sorasında mutlaka doktora görünmelisin ama olursun 3-5 güne kadar.
Fitil kullandın mı kürtajdan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?