Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın canım yapmak mesele evet
çoğu zaman benim de canım istemiyor
buün balık günümüzdü, eşim gelirken alcaktı
dedim ben yiyemicem bişey (şu sıralar yemek bile sorun bana)
dünden yemek vardı onu yedi eşim
ben de çorba,cacık yedim geçiştirdim
canım açdurma mideni iyice kötü edersin
en azından peynir ekmek bişeyler ye
bundan sonra da biraz beslenmene dikkat et
bebeğe bişey olmaz o senin depodan yer de sende bişey kalmaz halsiz düşersin

takviye bişey kullanıyor musun omega 3, demir, kalsiyum gibi

Valla halsiz düşmeye başladım gibi offf.Havalar da ısınıyor herhalde toparlarım birkaç güne inşallah.Ya benim iğneler bir de coraspin olduğu için pek ilaç yüklemiyormuş dr, bugün öyle dedi.Yani birlikte bir şey almıyorum.Şimdiye kadar elevit vardı bugün demir yazdı bir gün elevit bir gün demir al dedi.İstersen beraber de alabilirsin dedi ben beraber alacağım tabi.Bir de magnezyum var ay onu da içmedim bugün.Midem zaten yanıyor bir de onu içsem delinir valla

Agrim vardi saglik ocaginin aciline gittik kalp atisini dinlediler oglusum iyi ama kasilmam var magnezyuma devam bu gidisle erken firtlatacam ben bu bebeyi

İyi akşamlar
Acaba adette neden vücut sıcaklığı fazla çıkar çok merk ediyorm yine kafamm karışıkkkkk offf offf.....

Canım bu benim pratiğimde olmayan bir şey,çok teorik bir soru olmuş Keşke bilsem de cevaplasam valla çok zor.Ama kafanı karıştıracak bir şey yok normal vücut fonksiyonudur herhalde.O işini bilir ya sen rahatına bak boşver.

fena uyku bastı kızlar
bana müsade
iyi geceler hepinize
İyi geceler tatlı rüyalar ve artık bunu yaşadıktan sonra hamişlere dileyeceğim şey RAHAT UYKULAR

Galiba haklısın ama oncedenki degerlere göre yuksek bide enfeksiyn gecirince İnan korkuyorm onceden onlm alirm diyee(

Agrim vardi saglik ocaginin aciline gittik kalp atisini dinlediler oglusum iyi ama kasilmam var magnezyuma devam bu gidisle erken firtlatacam ben bu bebeyi
Gamze dinlen nolur,anladığım kadarıyla biraz hareketlisin dikkat et.Bu arada sağlık ocağının acili var mı kız?Bizim burdakinde yok hiç duymadım.

Galiba haklısın ama oncedenki degerlere göre yuksek bide enfeksiyn gecirince İnan korkuyorm onceden onlm alirm diyee(

Adete yakın mı arttı?Bizim arkadaşlar ateş ölçme yöntemiyle gebe kaldıklarını anladılar.Yani adete yakın düşmesi gereken ateş düşmedi ve test yaptıklarında pozitif çıktı.Belki senin de öyle bir durumdur?

Kızlar birsey daha sorcm size suan saçma olck belki ama suan sacımda rofle var esimn dogum gunü içn kızıla boyatmk istiyorm acaba sarının üstüne kızıl nasıl olur ki
Bilemedm benn??????

Kızlar birsey daha sorcm size suan saçma olck belki ama suan sacımda rofle var esimn dogum gunü içn kızıla boyatmk istiyorm acaba sarının üstüne kızıl nasıl olur ki
Bilemedm benn??????

Zamanla akar, röfle yine ortaya çıkar ya da alacalı bir şey olur bence

ruyalı cnm saçında hiç boya olmayan biri olarak benim hiç bi fikrim yok,

kızlar bu arada benim özel bölgem acaip kaşıniyi

Bilemedm benn??????

İlk boyadığında güzel bir renk olur fakat sonradan akar.Benimde saçımda röfle vardı sonra bir süre sarı kullandım.Sıkıldım koyu kahve boyadım ama kısa süre içinde aktı.Şuan hangi rengi boyarsam boyayım akıp yine sarıya dönüyor.Bende boyamıyorum uzayıp kendi saç rengim çıkmaya başladı.

kız allah iyiliğini versin gerçekten kaşınıyor adette olmam lazım kürtaj olalı 1 ay oldu ama hala gelmedi

hamişte olamam

Kürtajdan sonra 45 gün bilemedin 50 güne kadar yolu var bacım.Sorasında mutlaka doktora görünmelisin ama olursun 3-5 güne kadar.
Fitil kullandın mı kürtajdan sonra?

Kürtajdan sonra 45 gün bilemedin 50 güne kadar yolu var bacım.Sorasında mutlaka doktora görünmelisin ama olursun 3-5 güne kadar.
Fitil kullandın mı kürtajdan sonra?

neeey 50 gün mü dr.35 e gelir dedi bide 2 adet bekliycez ya ondan sabırsızlıkla bekliyorum.bide ben hamiş kaldığım ay da böyle kaşınıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…