Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzel yaa bizde hiç komşuluk yok yani yaşıtımız insanlar yok hep yaşlılar var onlarda selam sabah anca

canımm aynen bizimde öyle kaynanamlar oturduğu için daha önce burada tabi 12 sene önce falan taşınmışlar boşmuş burası da yılları burada geçmiş iki çocuğu burada büyümüş çoğu kişi de ev sahibi ve kaynanamın yaşındalar. Bunlar da yukarısı kiraydı hep kiracılar gelirdi giderdi geçen sene taşındı karı koca. Ama fazla görüşemiyoruz yoğun çalışıyorlar çoğu zaman geç geliyorlar dinlenmek istiyorlar tabii belki 1.5 aydır falan görüşmemiştik ama taşınacaklar sanırım bir boru da sorun mu olmuş ne tavanları su içinde kalmış kabarmış. Biraz dertliler ama bakalım..

Bizim komşularımız yok, beiz hep yalnızız.

Ben de yalnızım canım aslında nadiren bu arkadaşlar gelecekte görüşeceğiz bir de başka ev bulup taşınırlarsa hepten kalcaz yanii eşimin her arkadaşının çocukları var bir yere gidemiyorlar benimde çevrem eşimin çevresinden olabiliyor gelin geldi ya buraya başka öyle yok işyerinde işte birkaç kişi onlarda evli çocukları var ancak işyerinde muhabbet oluyor. Bir tane de bekar var yaza evleniyor başka şehire gidecek bendeki şansa bak.

kızlar bende bebek istiyorum 1 sene bilinçsiz deneyip beklemektense hormonlarıma ve yumurtlama vs.gibi değerlerimi ve kontrollerimi yaptırarak hamile kalmayı planlıyorum...eşimde sağlıkçı olması dolayısı ile gözetim altında hamile kalmaya çalışıcam inş. adet düzensizliğim çok ama kist ,polikistik over falan yok dedi ama bi neden belirtmedi yaaa

Adet düzensizliği varsa nedeni bulunup tedavi edilmeli.Bence başka bir dr. a daha gitmelisin.İnşallah herşey gönlünce olsun.

Adet düzensizliği varsa nedeni bulunup tedavi edilmeli.Bence başka bir dr. a daha gitmelisin.İnşallah herşey gönlünce olsun.

aminn cümlemizin sağolasın cnm yaa bizde eşimle öyle bir karar aldık bir doktora daha görünücem hormonların yüksek dedi ama adetsiz test yaptırmıştım esradiol 45.77 fsh 7.59 lh17.16 adet olunca 3. gün tekrar yaptırıcam test son bi kez daha gidicem bide tarlusal verdi adet söktürücü olarak... bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı canım
inşallah pozitif çıkacak
nerde verdin kanı peki
lekelenmem var dedin mi
ne zaman çıkacak sonuç

HAyırlısı olsun inşallah,sanırım gebelik için değil mi?Umarım bebişin gelir

cok saolun kizlar, degerim 19.2 cikti.
biraz dusuk dedi hemsire,
pazartesi sabah yine gel bakalim artmis mi azalmis mi dedi.
bi de progesteron a bakmislar, o da 6 ya yakin bi sayi.
biraz arastirdim, progesteron 20 filan olmasi gerekiyormus :26:
ama hic igne yapalim filan demediler..
cuma gunu is cikisina yakin bi vakit gittim diye mi boyle oldu.
neyse lekelenmelerim durdu galiba..insallah bi da olmaz.
pazartesiye kadar bi degisiklik olmazsa, pazartesi kan testini alinca yine yazarim,
ama turkiye saatiyle aksam 8 de filan yazarim ins.
dua edin hayirlisi olsun kizlar, cok optum.

ferda cim, nerde yaptirdin diye sormussun onu yeni fark ettim,
canim ben amerikadayim, burda bi tip merkezinde ogrenciyim.
bizim okulun hastanesinde yaptirdim, sanirim devlet hastanesi gibi oluyor,
ama benim gittigim fertilite doktorunun ofisine gittim, biraz da ozel gibi oluyor galiba,
sonucu hemen 1 saate bildirdiler.
oyle iste canim.

herkese iyi bir haftasonu diliyorum

Gunaydin kizlar

dun saglik ocaginin aciline gittik yazdim saglik ocaginda acil olup olmadigini merak etmisiniz :) bizim burada hastane yok o yuzden sanirim saglik ocaklarinin acili var en yakin devlet hast 45 dk uzakta tabi kadin dogum servisleri yok o yuzden en yakin hastane 9 eylul yada yesilyurt onlarda 1.5 saat suruyo gitmek bilgilerinize :)

günaydın datlı hamişler ve hamiş kalmayı bekleyenler...bizde kocacımla kahvaltımızı yaptık bugün babişiin doğumgünüydü faceden yazmak için açtım bilgisayarı sizide geçemedim dışarı çıkıcaz bugün sıkıldım evde kaç gündür süslenmem lazım görüşürüz öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…