neeey 50 gün mü dr.35 e gelir dedi bide 2 adet bekliycez ya ondan sabırsızlıkla bekliyorum.bide ben hamiş kaldığım ay da böyle kaşınıyordum
Yok 50 gün olursa doktora git diyorum.Zaten 35 te en geç gelir.
Tamam işte bu ikinci adet oluyor.Kürtaj sırasındaki kanama birinci adet sayılıyor.Bana sorarsan bekleme derim çünkü adet oluyorsan rahim toparlanmış demektir çalışmaya başla derim.
Üst kattakiler geldi gitti kocasıyla geldiler de kız ameliyat hemşiresi, çocuk bankacı yoğun çalışıyorlar çoğu zaman annelerine gidiyorlar denk gelmek zor oluyor ne zaman müsait olursanız gelin bizde geliriz diyoruz vakit buldukça görüşüyoruz bende çay yaptım kociş birşeyler aldı ama kız da sağolsun kek yapmış erken gelmiş atmış fırına geldiğinizi duydum kapınızın açıldığını dedi bir de alarm var bizde kapıdan grince şifreyi giriyoruz onu girene kadar dıt dıt öter yanlış girersen bağırır. O dıt dıt sesi de duymış tamam demiş geldiler aramızda teklif yoktur. Aradı ama yine de müsait misiniz diye. Muhabbet falan gittiler işte.
yani doktor 2 adet bekle derken ilki kürtajdaki mi oluyo ben öyle düşünmemiştim .bide geçmişte bazı yazılar okudum rahim kendini toparlamadan hamile kalınırsa biton risk varmış.ay şu adet gelsinde bekleriz 2 ay
Üst kattakiler geldi gitti kocasıyla geldiler de kız ameliyat hemşiresi, çocuk bankacı yoğun çalışıyorlar çoğu zaman annelerine gidiyorlar denk gelmek zor oluyor ne zaman müsait olursanız gelin bizde geliriz diyoruz vakit buldukça görüşüyoruz bende çay yaptım kociş birşeyler aldı ama kız da sağolsun kek yapmış erken gelmiş atmış fırına geldiğinizi duydum kapınızın açıldığını dedi bir de alarm var bizde kapıdan grince şifreyi giriyoruz onu girene kadar dıt dıt öter yanlış girersen bağırır. O dıt dıt sesi de duymış tamam demiş geldiler aramızda teklif yoktur. Aradı ama yine de müsait misiniz diye. Muhabbet falan gittiler işte.
ii geceler kızlar yarın adet günüm ama hiç belirti yok şuandada nasıl midem bulanıyor bakalım ne olacak hayırlısı artık....
iyiakşamlar cnm inş. gebe haberini alırız test ne zmn yapıcaksın
ya cnm yaş 28 de bunları yaşadıktan sonra hemen olsun diyorum vakit geçtikte karamsarlığa kapılırım
vakit geçiyor bi şekilde işte
ii geceler kızlar yarın adet günüm ama hiç belirti yok şuandada nasıl midem bulanıyor bakalım ne olacak hayırlısı artık....
yarınıda geçireyim sonra yapayım diorum ama bişey sorucam çok akıntım var hamilelik belirtisi olabilirmi
Umarım bebiş olur,yarın bi gelsin de kırmızılar gelmesin.
kesinlikle olabilir benim su gibi akıntım olmuştu hatta ilk dikkatimi çekende bu olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?