Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dün konuştuk bizde tepikgüllle beraberiz dedim çok mutlu oldu, kocasıyla bi yanyana gelebilsede artık onlarda ufakdan çalışmalara başlasalar

evet ya çok zor öyle ayrı olmak
ben ufaktan yerim kafayı Allah ayırmasın :26::26:
ben tepikgülün normal adını söylemedim dimi size

iyiyim cnmmm forumda bir konu dikkatimi cektide onu okuyordum..
sen nasilsin cnmm?

aynı işte kuzum. işyerindde cumartesi sabahları her departman toplanıp kahvaltı yapıyoruz, çok zevkli oluyor. 9 da başlayan kahvaltı 15 dakika önce bitti iş çıkışıda anneme gidicem. bugün güzel bir gün olucak inşallah

oo cok güzel sohbet muhabbet derken benim de carsamba günleri oluyor is yerimde cok zevkli oluyor

hahaha benim kedimde biz kıza aşık olmuş, bu ay o kediye bakmakdan bi iş yapamıyor

çapkın yavrum bu kediler benim önce kedilerim vardı gece seslerinden yatamazdım çok garip sesler çıkartıyolar
seninkide fena vurulmuş yazık gaddar kaynana olma evlendirde bitsin bu işş

ayyy emine çok güldürdün beni
annemde de ergenliğe yeni girmiş bi dişi var
hallerini bi görseniz konuşuyo resmen

çapkın yavrum bu kediler benim önce kedilerim vardı gece seslerinden yatamazdım çok garip sesler çıkartıyolar
seninkide fena vurulmuş yazık gaddar kaynana olma evlendirde bitsin bu işş

bizimki artık eşimin dükkanda gündüzleri eşim kamera açıyor oda ekranın önünde oturup beni izliyor. şapşalımı çok seviyorum ya, bebek haberini aldığımızdan beri dükkanda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…