- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
kızlarr günaydınlarr yoksaa tünaydın mı demeliydim... Yeni kahvaltı edicez daha bugün kahvaltı eşimden.. Sonra da temizliğe başlıcam hava da güzel camlarımı açar dip bucak temizliğimi yaparım. Hatta camları da silesim var ama yarın silerim heralde onları da. Eşim silme biraz hava güzelleşsin diyor ama bakalım. Görüşürüz öpüyorum..
bizimki artık eşimin dükkanda gündüzleri eşim kamera açıyor oda ekranın önünde oturup beni izliyor. şapşalımı çok seviyorum ya, bebek haberini aldığımızdan beri dükkanda :26:
annem ameliyat olan arkadaşına gitcekmiş, bende trip attım gelmiyorum dedim. Sinirden ağlıycam ya, bütün hafta başımın etini yedi gel gel gel diye şimdi böyle yaptım. çok kızıyorum anneme böylr yapınca. bi daha gitmiycem evine kesin kararlıyım
trip zamanı gelmiş yine
bende gitmiyorum diye dün annemle kardeşim geldi
gunaydnnn naslsnzzzz çoook guzel haftasonuları gecrn inşşşşş istedgnz neyse onu yapn ve herşeyi akşna bırakn sizi sevyrmmmm çıkıordm size bi bakaym dedm hep hep aklmdasnz ama artık az ugrucam dun nedenini anlattm muckkkkk herkeseeeeee
ama haklıyım. 1 ay önce kızdım cidden epeydir gitmiyodum. hatta eşim bile trip attı gitmiyorduk artık, ya o geliyodu yada ananemde falan görüşüyoduk. Şimdi aramış kaçta geliceksin yetişmeye çalışıyım. Gidiceği yer yavuztürkden kartal. Oraya gitmesi zaten 3ü bulur. biliyo 3de işten çıkcağımı boşuna ağız yapıyo bide. bende dedim bi daha sakın neden gelmiyosun deme hatırlatırım yoksa nedenini dedim. görüşürüz dedi, sen böyle yaptıkça nasıl görüşüceksek dedim kapadım
adetime 2 gün var.14 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım.yaklaşık bir hafta önce bir damla kan gördüm.dün akşamda afedersiniz ama
idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle silerken bir damla pembemsi kan gördüm.başkada bişi yok.sabah test yaptım negatif acaba erkenmi yaptım testi.yoksa
canım 2 gun varsa çıkmamış olabilir
inşallah bebiş vardır
günaydın duygumm canım sendemi kaçıyon bizden ya :26:gunaydnnn naslsnzzzz çoook guzel haftasonuları gecrn inşşşşş istedgnz neyse onu yapn ve herşeyi akşna bırakn sizi sevyrmmmm çıkıordm size bi bakaym dedm hep hep aklmdasnz ama artık az ugrucam dun nedenini anlattm muckkkkk herkeseeeeee
günayyydıınn canım hoşgeldin eee hamilelik bambaşka birşey çok güzel bir duygu 9 ay sultanlar gibi bir dediğin 2 olmuyogunaydın ..
bugun oglumun tekmelerıyle uyandım cok acıktı galıba eşime dedım kalk kahvaltı hazırla bız acıktık:)hamılelık ne guzel ya baska zaman olsa asla yapmaz
sımdıde bende evı temızleyecegım yavas yavas yapayım
sonra gelır okurum yazdıklarınızı
günaydın canım demek sende kocayı payladın heeeSelam hanımlarrr
Bugün ne güzel bahar geldi ya yupppiiiiii
ben biraz kendimden bahsedeyim
bu sabah kocişe cok fena davrandım suanda vijdan azabı çekiyorum
sebep sanırım bat yaklaştığı için sinir olmam...
Adamcagızım gelmiş karnımı seviyo ben ona ters ters ne seviyosun sanki hamileyim de dedim...
daha bir sürü ters cevaplar işte...
şimdide iş yerindeyim 18:00 e kadar çalışıcam akşamda yok ..
bişey sorucam bide bu sabah ilişki oldu kahverengi lekeler geldi sizde bat yakın diyemidir ama daha önce hiç böyle olmadı..!!!!!!
adetime 2 gün var.14 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım.yaklaşık bir hafta önce bir damla kan gördüm.dün akşamda afedersiniz ama
idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle silerken bir damla pembemsi kan gördüm.başkada bişi yok.sabah test yaptım negatif acaba erkenmi yaptım testi.yoksa
Selam hanımlarrr
Bugün ne güzel bahar geldi ya yupppiiiiii
ben biraz kendimden bahsedeyim
bu sabah kocişe cok fena davrandım suanda vijdan azabı çekiyorum
sebep sanırım bat yaklaştığı için sinir olmam...
Adamcagızım gelmiş karnımı seviyo ben ona ters ters ne seviyosun sanki hamileyim de dedim...
daha bir sürü ters cevaplar işte...
şimdide iş yerindeyim 18:00 e kadar çalışıcam akşamda yok ..
bişey sorucam bide bu sabah ilişki oldu kahverengi lekeler geldi sizde bat yakın diyemidir ama daha önce hiç böyle olmadı..!!!!!!
gunaydın ..
bugun oglumun tekmelerıyle uyandım cok acıktı galıba eşime dedım kalk kahvaltı hazırla bız acıktık:)hamılelık ne guzel ya baska zaman olsa asla yapmaz
sımdıde bende evı temızleyecegım yavas yavas yapayım
sonra gelır okurum yazdıklarınızı
kocişin sevdiği bi tatlı var onu yapayım dedim
evdeki kremanın tarihi geçmiş
bakkalda da yoktur şimdi hevesim kursağımda kaldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?