Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende aynıyım vaalla kızlr.bide derbi var bugün.biyerede gitsek erken gelmeliyiz.offf poofff yaniii.ama güneş enerji verdi resmennn

ildam hoşgeldin,

bebeğinin pipisi düşmüş, hayırlı olsun
belki gittiğimde benimkininde pipisi düşmüş olur

gamzeee nerdesin gi niye birsey yazmiyorsunn
saglik ocagina gittim demissin bir sorun yok degil mi hersey yolunda:26:

saol puffycim
Aslında geçen gittiğimizde tam emin değildi dr ama insan bikere cinsiyet duyunca kaptırıyoo kendini işte.okadar da duyurmayın demişti dr.şimdi yüzde doksan dedi.bakalım artık bu ay sonu ok dir dicem galiba :)ama bu sefer çok zorladı bizi 5kere yattım baktı yok göstermiyoo inat.en güzel tarafı ilk defa bukadr uzun gördük izledik onu

oh evde olsam da bende yapsam bi temizlik ya uffff

kocişin sevdiği bi tatlı var onu yapayım dedim
evdeki kremanın tarihi geçmiş
bakkalda da yoktur şimdi hevesim kursağımda kaldı ya

canım aynen üşenme git al gel bi koşu yap içinde kalmasın

eminem valla nolcaz biz böyle bilmiyorum
şimdi böyle battan gerginiz hamiş olanlarda hamişlikten geriliyo bilmem ne bunun çaresi yok heralde neyseki çabuk geciyo 1-2 günde..

bende aynıyım vaalla kızlr.bide derbi var bugün.biyerede gitsek erken gelmeliyiz.offf poofff yaniii.ama güneş enerji verdi resmennn

ildaaa dün akşam çıktım misafir gelincee.. Valla sana kız annesi olmakta yakışacak dün akşam okudum erkek çocuğa göre ayarlamışsın herşeyi ama daha birşey alınmamış neyse ki sen resim biliyormuşsun kızın için neler yaparsın kimbilir keşke benim de öyle bir becerim olsaydı. Evet bugün derbi var bizde işlerim bitince çıkmak istiyoruz ama çok geçe kamadan çıkıcaz galiba alıveriş yapmak istiyorum da kaynanamdan haber beklicez koçtaşa gidecektik ama bir arkadaşının akrabası vefat etmiş ona taziyeye gidecekmiş gelince hali olursa gidicez gelmezse bir çıkıcaz inşallah çok geç olmadan haber verir de çıkarız biz özdilek açıkmıştı fazla gezemedik kalabalıktı ilk zamanlar gidicem de havlu, yedek banyo takımı falan bakıcam kendime de birkaç cici alayım diyorum..

dejavu canım sana sorayım gecmişte kaldıgı yazdıgım bu sabah halvetten sonra kahverengi akıntı vardı
neden olabilir
bata son 3
bu arada sen neler yapıyorsun bi sıkıntı yok umarım
takip edemedim en son..:

Hadi kaçtım ben bu sefer. Dolaplarımı dün akşam silemedim sileyim ortalığı süpürüp sileyim de rahatlıyım yarın da hava böyle olursa cam silerim bugün daha halim kalmaz. Öpüyırum güzeller...

ayy koca dışarı çıkalım dedi şokkkk.ben taksim diyorım o moda diyooo uyızzzz

canım bende bu akşam gidicem yine. bi umut kız der diye bekliyorum. kadında inat gibi 11. haftadan beri erkek diyor
kız çocukları çok güzel oluyor. rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine. sana kız annesi olmak yakışır. çekik gözlü bir kızın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…