bahar gelmişşşş yupppiiiiii
evet gelmiş ama ben evde tıkıldım kaldım
oyy kiyamam üzülme cnmm özel mesaja bak simdi bir link aticam sana evde malzemelerin varsa kendin hazirla kremani..
baktım bebişim sağol
bana bu pastorıze süt kremaları var ya ondan lazım
yolla vallabende var yollayim
yolla valla
çıkıp bakayım yine de bi
en azından hava almış olurum
bende aynıyım vaalla kızlr.bide derbi var bugün.biyerede gitsek erken gelmeliyiz.offf poofff yaniii.ama güneş enerji verdi resmennn
gunaydın ..
bugun oglumun tekmelerıyle uyandım cok acıktı galıba eşime dedım kalk kahvaltı hazırla bız acıktık:)hamılelık ne guzel ya baska zaman olsa asla yapmaz
sımdıde bende evı temızleyecegım yavas yavas yapayım
sonra gelır okurum yazdıklarınızı
kocişin sevdiği bi tatlı var onu yapayım dedim
evdeki kremanın tarihi geçmiş
bakkalda da yoktur şimdi hevesim kursağımda kaldı ya
günaydın duygumm canım sendemi kaçıyon bizden ya :26:
nedenini bilmiyorum ama kendini çok özletme gel tamamı
günayyydıınn canım hoşgeldin eee hamilelik bambaşka birşey çok güzel bir duygu 9 ay sultanlar gibi bir dediğin 2 olmuyo
günaydın canım demek sende kocayı payladın heee
bende adet olduğum gün kocayı kızımı iş arkadaşlarımı ve müşterileri paylamıştım valla elimi,zde olan birşey değil istemeden gergin oluyoruz ne yapalım biz kadınlarda böyleyiz işte
FINDIK KIRAN CANIM SENDE ERKEN DAVRANMIŞSIN TABİKİ ÇIKMAZ VAR ZAMANI DAHA ACELE ETME BEKLE BAKALIM BATIN GEÇSİN BİR KAÇ GÜN OZAMAN TEKRARLARSIN
eminemmm mucukssss
bende aynıyım vaalla kızlr.bide derbi var bugün.biyerede gitsek erken gelmeliyiz.offf poofff yaniii.ama güneş enerji verdi resmennn
saol puffycim
Aslında geçen gittiğimizde tam emin değildi dr ama insan bikere cinsiyet duyunca kaptırıyoo kendini işte.okadar da duyurmayın demişti dr.şimdi yüzde doksan dedi.bakalım artık bu ay sonu ok dir dicem galiba :)ama bu sefer çok zorladı bizi 5kere yattım baktı yok göstermiyoo inat.en güzel tarafı ilk defa bukadr uzun gördük izledik onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?