Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımcığım valla regli başlangıcı da olabilir bende bazen kahverengi başlıyor ama devamı gelmediyse ki inşallah gelmemiştir yerleşme de olabilir, bir enfeksiyon gibi de olabilir ama ihtimal az yoksa halvette zorlanırdın acı olurdu. Yok canım yaaa bir sıkıntı moralman iyiyim aşılacak derecede çünkü yumurtlamam yok benim normalde bunalımda olmam lazımdı Ben dr bana doğum kontrol hapı vediya pco var deyip günümde regl olunca kullanmadım onu yumurtlamam olur diye belki. 9. günü iki gün çok az kanama geldi ovu yapıyorum ama yumurtlama yok bir ay kullancam doğum kontrol regl olunca dr gidicem artık birşeyler yapılsın.. Temmuz gibi aşılama düşünyorum zaten öyle işte umarım sende güzel haberler alırsın..

ayy koca dışarı çıkalım dedi şokkkk.ben taksim diyorım o moda diyooo uyızzzz

modaya gidin benim yerime de gezin. Bizim ev oraya yakındı. Eşimle hep bir minibüs 20 dk da moda ah ne gezerdik sahilde. Birde merdivenlerden yukarı çıkar, çay bahçesinde deniz manzarasında oturur çayımızı içerdik. Eski işyerimde orada benim. Çok özledim yaa... Eşimle gidnce ilk işimiz oraya gitmek olacak. Taksim çok kalabalıktır bugün canım bence hiç oralara gitmeyin hava güzel haftasonu adım atamazsınız.

dejavu ben senin çok iyi bir kadın doğumcuda yumurta takibi yaptırmanı önenirim yada bir pskoloğada görün. korunmayı bırakana kadar saat gibi işliyodu, korunmayı bıraktın düzeni değişti. pskolojik olabilceğini düşünüyorum ben:26:
cidden çok ilginç bide, hani arada olsa neyse bıraktığından beri her ay aynısı oluyor

eminemmm mucukssss

EVET HERHALİMİZLE ÇEKİLMEZ VARLIKLARIZ BİZ
AMA BİZSİZDE ASLA OLMAZ DEĞİLMİİ

canım cıkmışsın ama cok sagol ilgilendiğin için.
bi acı vs hiç bişi olmadı ama cok fazla akıntım var.. ama hamişlikte hissetmiyorum da kocamın ilk defa karnımı sevmesi çok enteresan geldi bana kafamı karıştırdıı malum olurmuş filan

sende benim gibi yazı bekliyorsun bende olmazsa haziran gibi doktora gitmeyi düşünüyorum
aşılma aşamasına geciyorsunuz hee olsun bi yerden başlamak lazım..
ama klomen vs.. kullanmadan nasıl hemen asılamaya gecilcek ki

Slm kızlar nasılsınız, bu gece sabaha kadar uyumadım.
Dün akşam bir yakının vefat haberini aldım, çok üzüldüm.
Manevi babam gibiydi, komşumdu ama hiç komşu gözüyle bakmazdım, öz amcam gibi amca derdim ona.
Uzakta olduğum içinde yanlarında olamıyorum, tek kalmak çok zormuş malesef (

gunesli miss gibi bi havadan mrb hepinize
gecmise cok donemedim ama ildanin kizi oluyomus galiba bu demek oluyo ki kesinlesmeden kimseye soylememek lazim

günaydın herkeslere
keyifleriniz yerindedir umarım

dün gece çok kötü bir rüya gördüm, anlatmıcam
gece uyandığımda ağlıyordum zaten rüyanın etkisinde
ALLAHIM gerçek yapmasın rüyamı çok korktum
bugün de oğlum pek hareket etmiyor gibi tedirgin oldum
akşama kadar oynamazsa acile gidicem

bugün temizlik yaptık biz de kocişimle
ben mutfağı, banyoyu temizledim bir de ütü yaptım
kocam da kalan işleri yaptı
hava da güzel gibi
birazdan çıkıp güne gidicem, orda dinlenirim heralde biraz

gamzeye noolmuş bu arada niye sağlık ocağına gitmiş

başınız sağolsun canım
Allah rahmet eylesin

aslm cnm hosgeldinn
canim basiniz saolsun allah mekanini cennet eglesin..

cnm günaydinn
rüyan hayirlara ciksin cnmm insallah..
cnmm bende bilmiyorum saglik ocaginda oldugunu yazmis bir ara
baska da birsey yazmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…